τα κλασικα κ 'γω!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

τα κλασικα κ 'γω!!!

χρίστος (εκ του χριστοδουλος,δεν ειναι ορθογραφικο) κ 'γω 29 χρονων,κανω γυμναστικη χρονια κ προσεχω την διατροφη μου σε λογικα πλαισια,μη φανταστειτε υπερβολες του τυπου αναλατα νεροβραστα κ τετοια, προς θεου.ανα διαστηματα τρωω κολληματα με την καρδια,οτι κατι εχω κ γενικως εχω κολλημα με αυτο κ ας γυμναζομαι. οταν κανω γυμναστικη τωρα τελευταια,νομιζω οτι εχω κουραστει πολυ κ οτι ψιλοζαλιζομαι.οταν τελειωνω νομιζω οτι εχω σφυξιματα στο στηθος κ οτι εχω κουρασει την καρδια πολυ κ αλλα τετοια. εχω φαει κολλημα επισης οτι με πιανει ταχυκαρδια οταν σηκωνομαι τα ξημερωματα για τουαλετα. μου μειωνει την ποιοτητα της γυμναστικης μου κ γενικα της ζωης μου,οχι τπτ αλλο. πηγα σε καρδιολογο,μου εκανε καρδιαγραφημα,ακροαστικα κ μου ειπε ολα καλα.βεβαια δε μου εφυγε αυτο απ'το κεφαλι κ τωρα θα ξαναπαω αυριο σε εναν αλλο. ψυχολογους ψυχιατρους κ τετοια δεν προκειται να παω,θα το ξεπερασω μονος μου...το ξερω.αλλωστε οταν με πιανουν ταχυκαρδιες κρισεις κ τετοια,καθομαι εκει οπως ειμαι κ λεω -για να δουμε ποσο θα κρατησεις,δεν παω πουθενα εδω θα κατσω κ ας ψοφησω. οπου κ να με πιασει,αυτο το πραμα λεω απο μεσα μου ή βγαζω το κινητο μου κ διαβαζω παλια μηνυματα,βλεπω κανα βιντεο.... παλιοτερα ειχα κανει παλι εξετασεις,τριπλεξ-τεστ κοπωσεως δεν μου βρηκαν τιποτα σημαντικο. πριν 5 μηνες εκανα κ εξετασεις αιματος ολα καλα κ 'κει. αυθυποβολη κ ανασφαλεια πιστευω ειναι. αλλα αυτο το κολλημα που εχω με την καρδια δλδ,ποοοοοοοοοσο κουραστικο παιζει να ειναι ωρες ωρες!!!!!

Senior Member
    καλησπερα.. συνεχισε ετσι χαλαρωσε κ θα το ξεπερασεις.. δε χρειαζεται να πασ παλι σε γιατρο εφ οσων εισαι υγιησ..

Senior Member
    μεγα λαθος.."θα το ξεπερασω μονος μου" ..ναι οκ..θα το ξεπερασεις..αλλα εως ποτε?
    δεν θα πρεπε να κανεις μια ψυχοθεραπεια ας πουμε για να καταλαβεις τι φταιει κ ποια ειναι η πηγη του αγχους σου?
    μεχρι τωρα το αντιμετωπιζεις μια χαρα.κανεις αποσπαση προσοχης οταν σε πιανει κ αυτο ειναι πολυ καλο κ εξυπνο.
    ομως δνε θα πρεπε να μαθεις την ριζα κ την πηγη του προβληματος?
    να μαθεις καλυτερα τον εαυτο σου?
    εγω προσωπκα δεν συμφωνω με το να κατσεις ετσι κ να τρεχεις στους καρδιολογους.
    πρωτα πρωτα κανε κ εξετασεις θυρεπειδη κ μετα αν βγουν κ αυτες καλες πηγαινε για ψυχοθεραπεια.αυτο πιστευω..

Senior Member
    πολυ καλο αυτο που κανεις....αλλα οταν πας σε ενα αλλο λεβελ κρισης πιστεψε με δν θα το καταφερνεις ετσι απλα....καλο θα ηταν μην ξανα ασχοληθεις με τις μλκιες αυτες και εγω γυμναζομαι και παθαινω διαφορα πχ παω και νιωθω οτι δεν με φτανει ο αερας ζαλιζομαι νιωθω πιεση στο στηθος.....την αλλη φορα εκανα τρομερα δυνατη προπονηση,εκανα στηθος λεω μπραβο καλα τα παω μετα νιωθω ενα ποναλακι στο στηθος λεω ωπ τι ηταν αυτο?(που ηταν φυσιολογικο αφου εκανα στηθος) στο επομενο σετ κρισαρα και σηκωθηκα και εφυγα μλκια μου βεβαια αλλα οταν νιωθεις οτι θα λιποθυμησεις στο κοσμο μεσα δν θες.....αλλα φιλαρακι μου κατα 98% στο μυαλο μας ειναι αντε αφησα και 2% στο κατι αλλο ας πουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristos.dr. View Post
    οταν κανω γυμναστικη τωρα τελευταια,νομιζω οτι εχω κουραστει πολυ κ οτι ψιλοζαλιζομαι.οταν τελειωνω νομιζω οτι εχω σφυξιματα στο στηθος κ οτι εχω κουρασει την καρδια πολυ κ αλλα τετοια. εχω φαει κολλημα επισης οτι με πιανει ταχυκαρδια οταν σηκωνομαι τα ξημερωματα για τουαλετα. μου μειωνει την ποιοτητα της γυμναστικης μου κ γενικα της ζωης μου,οχι τπτ αλλο.
    τυχαια εβαλες την ποιότητα της γυμναστικής , πριν απ την ποιότητα της ζωής,, η μας λες κάτι χωρίς να το ξέρεις ???
    η γυμναστικη δεν ειναι αυτοσκοπός , σταματα όταν η μαλλον πριν απο αυτα τα ζαλισματα σφηξίματα κλπ, κανε απλο περπατημα για ενα διαστημα ...
    -αυτο με το οταν σηκωνομαι ,,, ισως ειναι ορθοστατικη υποταση , μπορεις να το ψάξεις

Senior Member
    καλά μιλάμε έχω ακριβώς τα ίδια.
    αυτές τις ζαλάδες και το σφίξιμο που έχεις
    είναι από τον φόβο και την αδρεναλίνη.

όσο για την ταχυκαρδία τα ξημερώματα και εμενα με πιάνει κάθε φορα που σηκώνομαι απότομα από το
    κρεβάτι μετά από ύπνο.
    υποθέτω πως είναι από την ορθοστατική υπόταση, ανεβάζει παλμούς η καρδια για να ανεβεί η πίεση.