Όλα του γάμου δύσκολα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Moly View Post
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πως ακριβώς θα το οργανώσουμε αλλά μία λύση είναι να υποδεχτούμε εμείς τους καλεσμένους και στη συνέχεια να πάμε για φωτογραφίες, ενώ οι γονείς και οι καλεσμένοι θα τρώνε και θα χορεύουν...

ε ειναι λιγο κουλο το προγραμμα σου, ανευ παρεξηγησεως! Δηλαδη εσεις θα φωτογραφιζεστε και θα εχετε παρατησει τους καλεσμενους να χορευουν μοναχοι τους και τους γονεις να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα να χορευουν μοναχοι τους κι εσεις σκοπευετε να ξαναγυρισετε στο γαμο η οχι?? χαχαχαχα. γιατι κραταει και καμια δυο ωρες η φωτογραφιση! χαχαχαχα

Junior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

ε ειναι λιγο κουλο το προγραμμα σου, ανευ παρεξηγησεως! Δηλαδη εσεις θα φωτογραφιζεστε και θα εχετε παρατησει τους καλεσμενους να χορευουν μοναχοι τους και τους γονεις να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα να χορευουν μοναχοι τους κι εσεις σκοπευετε να ξαναγυρισετε στο γαμο η οχι?? χαχαχαχα. γιατι κραταει και καμια δυο ωρες η φωτογραφιση! χαχαχαχα
    Χαχαχαχαα! Θα γυρίσουμε καλέ!
    Αν πάμε για τη φωτογράφηση πρώτα, πάλι θα καθυστερήσουμε... Έχει τύχει να πάω σε γάμο και να περιμένουμε 3 ώρες το ζευγάρι...Ούτε και αυτό μου φαίνεται λογικό...!

Junior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν υπάρχει καμιά μαγική συνταγή γι' αυτό που ζητάς.
    Απλά, θα σου έλεγα να πάψεις να προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι ενήλικας και να αρχίσεις να φέρεσαι ως ενήλικας.
    Κανένας δεν μπορεί να μας χειραγωγήσει αν δεν το επιτρέψουμε εμείς.
    Από αυτά που περιγράφεις, φαίνεται ότι ακόμη εσύ επιτρέπεις κάτι τέτοιο, γι' αυτό και συμβαίνει.
    Η μητέρα σου σού φέρεται σα να είσαι παιδάκι κι εσύ όμως δεν έχεις ξεφύγει από αυτό το ρόλο.
    Εκείνη δεν πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα ως δια μαγείας, μπορεί να μην αλλάξει και ποτέ. Εσύ είσαι αυτή πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά και τρόπο να υποστηρίζεις τα θέλω σου.
    Ο τρόπος που γράφεις μοιάζει απολογητικός, σα να μην είσαι σίγουρη ότι το να απαιτήσεις ο γάμος σου να γίνει όπως θέλεις εσύ, είναι το σωστό.
    Εφόσον εξαρτάσαι ακόμη συναισθηματικά και οικονομικά από τη μητέρα σου, είναι δύσκολο να απογαλακτιστείς.
    Όσο εμείς υποχωρούμε, τόσο δίνουμε χώρο στους άλλους. Δυστυχώς, συχνά πρέπει να έρθουμε σε ρήξη, έστω και προσωρινά, για να πετύχουμε την αυτονομία μας.
    Εσύ είσαι έτοιμη να το κάνεις; Είσαι έτοιμη να υπερασπιστείς το δικαίωμα να διαλέξεις όποια προσκλητήρια θέλεις, να κάνεις το γλέντι που θέλεις, με τις όποιες συνέπειες;
    Θα μπορούσες να κάνεις έναν απόλυτα λιτό γάμο, όπου δεν θα χρειαζόταν να στηρίζεσαι οικονομικά στους γονείς σου και άρα να έχουν λόγο;
    Αν ναι, τότε είσαι σε καλό δρόμο.
    Νομίζω ότι έχεις δίκιο maria_n.
    Και μόνο το γεγονός ότι ενώ θέλαμε έναν κλειστό γάμο και υποχωρήσαμε για χατίρι των δικών μας, τους έδωσε λάθος μήνυμα...
    Με πειράζει πολύ να έρχομαι σε ρήξη με τους ανθρώπους που αγαπώ για αυτό και είναι φορές που υποχωρώ ενώ δεν το θέλω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12