δεν μπορώ να βρω κάποιον - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Senior Member
    Απότι καταλαβα του ξεκαθαρισες οτι δε τον θες? Αν οχι πρεπει να του το ξεκαθαρισεις. Να του πεις ξεκαθαρα οτι ξερεις δε μου αρεσεις και δε θελω να ξαναβγουμε. Ξερω δυσκολο αλλα πρεπει να ξεκαθαρισεις για να εισαι εσυ ok και να μη ψαχνεις δικαιολογιες κλπ...
    Αν εχει εφαρμογη το κιν. σου για να του κανεις φραγη μετα το ξεκαθαρισμα (αν συνεχισει να παιρνει) καντου κ φραγη αν δε καταλαβαινει αλλιως.
    Επισης προφανως βρισκεις την αγαπη που αναζητας σε λαθος ατομα ή με λαθος τροπο. Μαλλον απο τη μεγαλη σου επιθυμια να βρεις μια σχεση μπορει να χρησιμοποιεις πχ πολυ την ομορφια σου ή γενικα την εξωτερικη σου εμφανιση και ετσι να προσελκυεις ατομα που θελουν πολυ μονο αυτο που προβαλεις.
    Τωρα το να βρεις καποιον ειναι θεμα μαλλον τυχης και οκ να βγαινεις λογικα απ'το σπιτι.. δλδ αν εχεις καποιες δραστηριοτητες λογικα θα γνωρισεις και καποια ατομα. Και γενικα καλο θα ηταν να προσπαθησεις να εισαι ανοιχτη στους ανθρωπους , σε μια συζητηση πχ. πολλες φορες ουτε αυτο δε μπορουμε να κανουμε πλεον.
    Και αν βλεπεις οτι ο αλλος θελει μονο σεξ οκ αστον μην ασχολεισαι αλλο μαζι του αφου ξεκαθαρισες! ΟΥΤΕ για να νιωσεις λιγοτερο μονη! Οτι χειροτερο ειναι να πεσεις στη παγιδα να βγεις με καποιον που σε θελει ενω δε τον θες για να νιωσεις καλυτερα!
    Και κατι αλλο , δεν σημαινει οτι ειναι κατωτερος σου αυτος που εχει μικρο το τετοιο του. Μπορει να ηταν σεξιστης, να ηταν λιγουρης, οτιδηποτε αλλο, αγενης , να σε προσβαλε που ηθελε ενα ξερο σεξ ή να ηταν ψωναρα αλλα δεν ειναι κανεις 'κατωτερος' επειδη το εχει μικρο. Ειναι τελειως ασχετο. Δε θυμαμαι αν το εγραψες εσυ αλλα κατι τετοιο διαβασα καπου εδω.
    Επισης το οτι το εχει μικρο δε σημαινει οτι ειναι προβληματικος ή ελατωματικος όπως κατι τετοιο ειπες. Ειναι ρατσιστικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PONAW View Post
    Καλησπέρα σας.
    Είμαι 24 χρονών και έχω βαρεθεί την μοναξιά μου. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να κάνω σχέσεις στην ζωή μου. Και δεν έχω κάνει ούτε σεξ.
    Γνώρισα πρόσφατα ένα παιδί...ή μάλλον αυτός στο άκυρο μου την έπεσε. Και του έδωσα το τηλέφωνο μου και πραγματικά με ΈΠΡΗΖΕ στα τηλεφωνα για να βγούμε. Και αν και δεν τον θεώρησα σοβαρό μες στην απελπισία μου λέω οκ ας βγω μαζί του είναι εμφανίσιμος κλπ.
    ............................... Αλλά εκτός του ότι ήθελε μόνο σεξ και με πίεζε όταν ξαναβγήκαμε...με το που κατεβάζει (χωρίς να θέλω το παντελόνι του) τι να δωωωωωωω. Τιποτααααααααααα. Τόσο δα μικρόοοοοοοοοο.

ΦΙΦΑ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΆΣ δηλαδή......

Senior Member
    Koπελα μου απο XL και πανω θα ψαχνεις. Τι να το κανεις το small? Mπαινει-βγαινει τιποτα δε θα καταλαβαινεις, θα σκεφτεσαι τα ψωνια για αυριο στο σουπερμαρκετ.

Senior Member
    εντωμεταξυ όπως καταλαβατε δικιά μου η κοπελα μην τολμησετε να στείλετε μυνηματα!

Member
    Συγνωμη που στο λεω αλλα κοιτουν και χαρακτηρα οι αντρες. Το γεγονος οτι προσβαλλεις ετσι εναν ανθρωπο απο το μεγεθος τους πεους του δειχνει καποια πραγματα για τα οποια δεν θα επεκταθω γιατι ειμαστε και σε φορουμ ψυχολογιας. Ερευνες εχουν δειξει οτι το σημειο ευχαριστησης της γυναικας ειναι στα 8 εκατοστομετρα. Επρεπε τουλαχιστον να του δωσεις μια ευκαιρια και οχι να τον κομπλαρεις με αυτον τον τροπο. Δεν ηθελες δεκτο αλλα μην προσβαλλεις ετσι εναν ανθρωπο ειναι αγενεστατο και ντροπη για εσενα!
    ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ.

Member
    Για να μην πω για την απαραδεκτη συμπεριφορα των ολων εδω μεσα που προσβαλλουν ετσι εναν ανθρωπο! Τεσπα εαν θες το κινητο μου στειλε μου προσωπικο μηνυμα να τα πουμε!

Member
    Και κατι ακομα οταν εννοεις μικρο ποσους ποντους εννοεις? Γιατι ας πουμε το 13-15 ειναι φυσιολογικο συμφωνα με ερευνες!

Senior Member
    φίλος νομιζω πως είπα ξεκάθαρα οτι η κοπελα είναι ρεζερβε τι δεν καταλαβαίνεις?

Member
    Αστην να διαλεξει ρε μορτη.... χαχαχαχα

Member
    Κοπελα μου ξεκινα απτα μικρα νουμερα κ σιγα σιγα θα πας κ στα μεγαλα..
    Καθε αρχη κ δυσκολη ;)

Senior Member
    δεν είμαι της σχολής να διαλέγει η γυναίκα

οτι θέλει ο πασας

Member
    Εισαι φαλοκρατης. Αυτο πιστευω να μετρησει κατα!

Banned

Κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει...και το βούτυρο δικό σας!

Ήθελε να νιώσει λίγο πόνο τουλάχιστον η PONAW(αλλα μ'αρέσει).
    Πέρα απο το trolling PONAW κάποιο λάκκο έχει η φάβα για να είσαι είκοσι τέσσερα χρονών και να μην έχεις σεξουαλικές εμπειρίες και να είσαι εμφανίσιμη... Για μένα αυτό είναι αφύσικο. Μήπως, έχεις προβλήματα επικοινωνίας;Επίσης, πρόσεχε μη καταλήξεις ανθρωποθυσία με τόσους ψυχανώμαλους που κυκλοφορούν έξω(μη διατυμπανίζεις ότι είσαι παρθένα) :D .

EDITED
    Last edited by deleted12082014; 11-08-2014 at 00:26.

Quote Originally Posted by Νικος Κ. View Post
    Συγνωμη που στο λεω αλλα κοιτουν και χαρακτηρα οι αντρες. Το γεγονος οτι προσβαλλεις ετσι εναν ανθρωπο απο το μεγεθος τους πεους του δειχνει καποια πραγματα για τα οποια δεν θα επεκταθω γιατι ειμαστε και σε φορουμ ψυχολογιας. Ερευνες εχουν δειξει οτι το σημειο ευχαριστησης της γυναικας ειναι στα 8 εκατοστομετρα. Επρεπε τουλαχιστον να του δωσεις μια ευκαιρια και οχι να τον κομπλαρεις με αυτον τον τροπο. Δεν ηθελες δεκτο αλλα μην προσβαλλεις ετσι εναν ανθρωπο ειναι αγενεστατο και ντροπη για εσενα!
    ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234