ψυχολογικο τεστ Rorschach - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    οτι να ναι τεστ

Senior Member
    [QUOTE=λιλιουμ;495538]το ξαναεκανα. βγηκε αυτο

Sickness Quotient: 98%
    [COLOR=#303030][FONT=Verdana]WARNING: Your "Sickness Quotient" of 98% is very disturbing.

Και φαντασου οτι ηθελα να σε παντρευτω Λιλιουμ , απαπαπαπα , 67 μου εβγαλε παντως .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αν αυτο σε κανει να ασθανεσαι καλυτερα εμενα μου εβγαλε 85% αλλα εγραφε κατι ασχετα, τυπου οτι ειμαι πολυ αργη στις δουλειες μου κ οτι δε μπορω να συγκεντρωθω σε κατι. Α, επισης μου εβγαλε οτι ειμαι πολυ χαζη κ δυσκολευομαι απιστευτα να ολοκληρωσω κατι..... τη στιγμη που ολη μερα κανω 400 πραγματα συγχρονως, μεχρι κ στο τρενο ακομη διαβαζω 2 οικονομικες εφημεριδες, κ εγινα κ προσφατα υποδιευθυντρια γιατι ολα τα κανω στο μισο χρονο κ σωστα. Μηπως το να σκοραρεις χαμηλα σε αυτο το τεστ ειναι κοπλιμεντο?
    mariposa7 συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου...αλήθεια όχι ειρωνικά αλλά όλη αυτή η πίεση-τύπου να τελειώσεις 2 σχολές,να κάνεις 400 πράγματα συγχρόνως-να διαβάζεις στο τρένο 2 οικονομικές εφημερίδες....κλπ κλπ κλπ δε σε φθείρει κάπως ψυχικά;

Πιστεύεις ότι περισσότερο σε γεμίζει παρά σε φθείρει;;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    mariposa7 συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου...αλήθεια όχι ειρωνικά αλλά όλη αυτή η πίεση-τύπου να τελειώσεις 2 σχολές,να κάνεις 400 πράγματα συγχρόνως-να διαβάζεις στο τρένο 2 οικονομικές εφημερίδες....κλπ κλπ κλπ δε σε φθείρει κάπως ψυχικά;

Πιστεύεις ότι περισσότερο σε γεμίζει παρά σε φθείρει;;
    Δε με εχει φθειρει...... με εχει γ@μησει!Εχω ουτε κ γω δεν ξερω ποσα χρονια να κοιμηθω 8 ωρες κ να κατσω σε 1 καναπε να αραξω χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ!Ειμαι στο "τρεχω αρα υπαρχω"!Δεν ειναι ζωη αυτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δε με εχει φθειρει...... με εχει γ@μησει!Εχω ουτε κ γω δεν ξερω ποσα χρονια να κοιμηθω 8 ωρες κ να κατσω σε 1 καναπε να αραξω χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ!Ειμαι στο "τρεχω αρα υπαρχω"!Δεν ειναι ζωη αυτη.
    Και για πιόν λόγο ακριβώς είσαι στην τσίτα;

Banned
    Γιατι απο τοτε που πηρα την 1η μου ανασα σε αυτο τον κοσμο ολα επρεπε να ειναι τελεια κ ποτε δεν ηταν κ αρκετα. Μη νομιζεις, φταιω κ γω που σε ολα βαζω τον πηχυ ψηλα κ με πιεζω. Αστο μεγαλη ιστορια.... Γενικα τα συνδυαζω σχεδον ολα πχ μπορει να ξενυχτησω φουλ κ να παω στη δουλεια με 2 ωρες υπνο, αλλα τελικα οταν καποιος δε χαλαρωνει ποτε βγαινουν αλλα προβληματα υστερα..... Απο προβληματα υγειας μεχρι ο,τι μπορεις να φανταστεις. Αλλα ειναι κ πολυ δυσκολο να κανω πισω, αν δε σιδερωσω πχ δεν θα εχω ρουχα να βαλω κ αν δε δουλευω πολυ δεν εχω κανενα να με στηριξει.Φαυλος κυκλος.

Senior Member
    μμμ....γι'αυτό mariposa το σχολίασα το ποστ σου.
    Ηταν δυναμική η παρουσία σου στο φόρουμ και αξιοπρόσεκτη!

Ακόμα και εδώ μέσα ο τρόπος που γράφεις δείχνει άτομο σε υπερένταση-και αυτό δεν ξέρω αν μακροπρόθεσμα είναι καλό!
    Το ότι δεν έχεις κάποιον να σε στηρίξει οικονομικά φαντάζομαι θα είναι αρκετά δύσκολο και επίπονο ψυχολογικά γιατί δεν έχεις "καβάντζα"

Για να κάνεις όμως τόσα χρόνια σπουδές,σίγουρα από κάπου είχες οικονομική ενίσχυση...................
    Το ότι έβαζες τόοοοσο ψηλά τον πήχυ,φαντάζομαι δεν ήταν θέμα μόνο φιλοδοξιών αλλά και κάποιου είδους τελειομανία........

Αλήθεια Μαριπόσα έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί έβαζες πάντα τόσο ψηλά τον πήχυ;
    Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις σήμερα,εξάλλου είναι αργά.

Εγώ μπαίνω κάθε μερα εδώ,οπότε θα τα λέμε...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ασε μας ρε ιβαν...εμενα μου βγαλε 80%!!!!! κ μιλας εσυ με το 59?????
    Θα το ξανακάνω κι εγώ να μου βγάλει παραπάνω να σε περάσω....

Senior Member
    Eγω με σκονακι , και εβγαλα 67 ............

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εχει κανει κανεις αυτο το τεστ ποτε?
    αν οχι..καντε ρε παιδια ετσι απο περιεργεια να δω τι θα σας βγαλει...
    http://theinkblot.com/
    και πειτε μου..
    XAXAXAXAXAXAXAXA ! παιδια μην το περνετε και τοσο στα σοβαρα .Στα πιο πολλα εβαλα ''optional'' , ας πουμε στο 4 εβαλα οτι ειναι ενα κυπελο οπως αυτα που εχουν στα πρωταθλυματα .... στο 5 εβαλα οτι ειναι ενας δρακος η το aerodactyl απο τα ποκεμον :PP στο 6 εβαλα οτι ειναι ο βασιλιας απο το σκακι , το 7 δεν μου φενεται σαν κατι και ειναι πολυ δυσκολο να το περιγραψω σαν 4 φιγουρες η πανω η μια στην αλλη , το 8 μοιαζει με μια τσαγερα , το 9 μου μοιαζε με transformer .... και το 10 για το οποιο ανησυχω στα αληθεια αμα εχω καποιο προβλημα ειναι οτι μοιαζει με καποια φιγουρα σαν προστατης ειτε ιπποτης πανω απο καποιο ατομο . Γενικα δεν μπορω να πω οτι οι επιλογες για μενα δεν μου τεροιαζαν απλα ειτε αποσκοπουσαν αυτα που εβλεπα εγω και ενιωθα , το συγκεκριμενο τεστ το εψαχνα πολυ καιρο και .... ΝΑΙ σκεφτηκα πολυ σοβαρα το τι θα επιλεξω αλλα και παλι οι επιλογες δεν ειχαν μεγαλο ευρος απαντησεων .Πιστευω το τεστ ειναι φτιαγμενο για ορισμενες πολυ προβληματισμενες προωσπικοτητες και καταστασεις και οχι για ΟΛΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , γενικα σημερα δεν ειμουν σε καλη διαθεση ( καθε μερα τα βλεπω ολα μαυρα και καταθλιπιτκα ) και γιαυτο εκανα το τεστ την συγκεκριμενη στιγμη νιωθοντας πονο και στεναχωρια ....αλλα και παλι οι επιλογες προσωπικα δεν μου τεριαζαν καθολου , απλα στην πειρπτωση μου νομιζω οτι πασχω απο ατυχια αδικια και μοναξια και κακομεταχειριση και οχι κατι παραπανω . Οριστε τα αποτελεσματα 92% , ειμαι τρελος στα αληθεια ? Συγκεκριμενα για τα αποτελεσματα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειμαι εγω , ξερω τι ακριβως ειμαι , ξερω οτι ειμαι ενα καλο προσωπο και δεν με κυνυγαει κανεις , οταν κανω καποια δουλεια αφωσιονομαι σε αυτη και παντα θελω να αποδιδω το 100% , το κανεις δεν ειναι τελειως το πιστευω , αλλα αυτο δεν με κανει να μην προσπαθω καθε μερα ....

Sickness Quotient: 92%
    WARNING: Your "Sickness Quotient" of 92% is very disturbing.

Detailed Diagnosis

Interpersonal Insights
    You think everyone is out to get you, and you're absolutely right. It's because you're an awful person without any redeeming qualities. You never give up and refuse to settle for less than the best. In other words, you're impossible to please and you never shutup.

Job Performance & Attitude
    You work very slowly. In fact, if you went any slower you'd be in reverse. Your work is of so little value they should just put a shredder in place of your Out basket

Personality Insight
    Your personal motto is "Practice makes perfect.", but since nobody's perfect you might as well stop wasting your time.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    μμμ....γι'αυτό mariposa το σχολίασα το ποστ σου.
    Ηταν δυναμική η παρουσία σου στο φόρουμ και αξιοπρόσεκτη!

Ακόμα και εδώ μέσα ο τρόπος που γράφεις δείχνει άτομο σε υπερένταση-και αυτό δεν ξέρω αν μακροπρόθεσμα είναι καλό!
    Το ότι δεν έχεις κάποιον να σε στηρίξει οικονομικά φαντάζομαι θα είναι αρκετά δύσκολο και επίπονο ψυχολογικά γιατί δεν έχεις "καβάντζα"

Για να κάνεις όμως τόσα χρόνια σπουδές,σίγουρα από κάπου είχες οικονομική ενίσχυση...................
    Το ότι έβαζες τόοοοσο ψηλά τον πήχυ,φαντάζομαι δεν ήταν θέμα μόνο φιλοδοξιών αλλά και κάποιου είδους τελειομανία........

Αλήθεια Μαριπόσα έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί έβαζες πάντα τόσο ψηλά τον πήχυ;
    Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις σήμερα,εξάλλου είναι αργά.

Εγώ μπαίνω κάθε μερα εδώ,οπότε θα τα λέμε...!
    Από υπερένταση άλλο τίποτα κ σε διαβεβαιώ ότι όχι απλά καλή κατάληξη δεν έχει, σου τρώει τη ζωή.....
    Όσο σπούδαζα, εκείνο το διάστημα γενικά είχα στήριξη, βέβαια κατά καιρούς πάλι δούλευα σε κάτι εντελώς ηλίθιες δουλειές που ήταν της ηλικίας μου, για λόγους ανεξαρτησίας. Κ γενικά με την εξασφάλιση της ανεξαρτησίας σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό, οικονομικό, συναισθηματικό κλπ, έχω 1 θέμα.... Βέβαια επειδή η στήριξη ήταν από γιαγιά όταν η γιαγιά πέθανε εκεί αρχίσανε τα μεγάλα ζόρια..... Κ ο αδερφός μου ήταν πιο άτυχος από εμένα, είναι 7 χρόνια μικρότερος, κ αυτός χρειάστηκε να δουλεύει από την πρώτη μέρα που έγινε φοιτητής, κ μάλιστα είχε κ εργαστήρια στη σχολή που πήγαινε (Πολυτεχνείο) ενώ εγώ τουλάχιστον από τη σχολή πέρναγα είτε για καφέ είτε για να δώσω μάθημα, αφού υποχρεωτικές παρακολουθήσεις δεν είχα.

Βέβαια τον πήχυ τον είχα βάλει ψηλά από τότε που γεννήθηκα, ένοιωθα ότι μέσω διακρίσεων, υψηλών επιδόσεων κ άλλων επιτευγμάτων θα κέρδιζα την αγάπη κ την αποδοχή των γονιών μου. Κ κάπου μέσα σε όλο αυτό χάθηκα κ εγώ, γιατί πλέον έμπλεξα τα "θέλω" με τα "πρέπει" κ τελικά σε ποιόν αποδεικνύω τί. Το μόνο πράγμα που έκανα για πάρτη μου κ ήταν κ παραμένει να είναι η δική μου "πρέζα" ήταν ο αθλητισμός. Έμπαινα στο γήπεδο ή στο νερό κ τα ξέχναγα όλα..... κ ακόμα σχεδόν το ίδιο ισχύει. Φυσικά την αποδοχή κ την αγάπη δεν την κέρδισα, τουλάχιστον δεν την κέρδισα όπως ήθελα.Το 2012 που έμεινα σχεδόν άνεργη (ναι, σου μιλάω για την εποχή που όλη η Ελλάδα έκανε χρυσές δουλειές κ μόνο εγώ είχα πρόβλημα), εκεί αυτό που έζησα να μην το περάσει άνθρωπος. Κ όχι τόσο το ότι δεν βρήκα καμία στήριξη, το αντίθετο μάλιστα, κοιτάγανε νυχθημερόν το πώς να μου γ@μ@νε την ψυχολογία, από το "καμάρι" τους ξαφνικά εισέπραξα την άπειρη περιφρόνηση κ απαξίωση. Προτιμούσα να με πατήσει τρένο παρά να έχω απέναντί μου αυτό το βλέμμα.... Με σκότωνε. Άμα εκείνη την περίοδο δεν είχα τη σχέση που είχα (2,5 χρόνια, η μακροβιότερή μου σχέση στο τέλος μείναμε κ μαζί, αλλά ήθελε οικογένεια κ παιδιά ρε γαμώτο!) με τη στήριξη κ την κατανόηση που μου προσέφερε (αμοιβαίο ήταν αυτό κ εγώ τον στήριζα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο), ειλικρινά θα είχα κόψει φλέβες από την απελπισία.... Στο τέλος πήγα για μια θέση για την οποία είχαν κάνει αίτηση 900 άτομα, τα οποία τα περάσανε από κόσκινο για να βρουν ποιόν θα προσλάβουν κ με πήρανε. Εκεί ξανάγινα το "καμάρι" τους βλέπεις να δουλεύω σε τέτοια εταιρία, αλλά τί να το κάνεις...... Τόσος υποβιβασμός κ τόση απόρριψη που με ταϊσανε δεν ξεχνιέται κ ούτε θα ξεχαστεί κ ποτέ. Απλά η πίεση έρχεται από το ότι πάντα ήξερα πως αν δεν τα καταφέρω μόνη μου δε θα φροντίσει κανείς για μένα, οπότε έπρεπε να "κολυμπήσω" είτε είχε μποφόρ είτε όχι....

Τώρα το ζήτημα της τελειομανίας που έθιξες σαφώς κ έχεις 1 δίκιο. Στους τομείς που με ενδιαφέρουν κυρίως θέλω να τα κάνω όλα "καλύτερα δε γίνεται". Δηλ. θέλω αυτό που παραδίδω να αντιπροσωπεύει αυτό για το οποίο είμαι ικανή, να αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές μου. Αλλά ευτυχώς δεν το έχω σε όλα τα αντικείμενα, μόνο σε αυτά τα οποία τα θεωρώ ως "τομείς" μου. Πχ αν με βάλεις να μαγειρέψω θα φτιάξω κάτι αρκετά αξιοπρεπές αλλά ως εκεί, δε θα τη δω κ Βέφα.
    Αυτό το οποίο με έχει επίσης ζορίσει είναι το θέμα της ανεξαρτησίας- αυτάρκειας που σου προανέφερα. Κ ενώ αν χρειάζεται κάτι κάποιος άλλος θα προσπαθήσω να συνδράμω, στα δε αγαπημένα μου πρόσωπα θα "σκιστώ" να βοηθήσω, άμα πρόκειται για εμένα δεν μου αρέσει να ζητάω κάτι, θα ζητήσω μόνο αν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δηλ. σκέφτομαι πάντα "ε, πού να τον τρέχω τώρα, αυτός ξυπνάει αξημέρωτα για δουλειά......." ή "τί να της λέω τώρα, έχει κ αυτή τα δικά της......". Ε, κ κάπως έτσι καταλήγω να λύνω τα θέματά μου μόνη μου. Ίσως θέμα ιδιοσυγκρασίας, ίσως θέμα λάθους αντίληψης, ίσως κ γω δεν ξέρω τί.... Το πρόβλημα είναι ότι, όπως σου είπα, έχω μπλέξει σε ένα φαύλο κύκλο, τον οποίο τον έχω υφάνει μόνη μου κ κατ' αποκλειστική μου ευθύνη,κ έχω εγκλωβιστεί μέσα σε αυτόν. Καμία ιδέα απεγκλωβισμού έχεις?

Senior Member
    Ρε κοπέλα μου,μόλις διάβασα το ποστ σου.....
    Γιατί δεν χαλαρώνεις λίγο και να είσαι μέτρια στην εργασία σου,να σταματήσεις να διαβάζεις 2 οικονομικές εφημερίδες στο τρένο,να φύγεις από την Αθήνα για διακοπές(οταν είναι η άδεια σου)
    να χαλαρώσεις με φίλους;
    Και αν δεν έχεις φίλους φτιάξε εδώ θέμα που να ζητάς φίλους....

Δηλαδή τέτοιο ζόρι δεν το καταλαβαίνω με τίποτα...οι γονείς σου να υποθέσω είναι επαρχιώτες που καμαρώνουν μέσω της δικιάς σας επιτυχίας;
    Για να πάρεις την δουλειά σε "τέτοια εταιρία" φαντάζομαι εκτός από άξια θα είσαι και κάπως εμφανίσιμη.

Εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και σκίζονται με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά είναι συνήθως άτομα μέτριου εμφανισιακού προφίλ.
    Αλλά ακόμα και αν είναι έτσι οκ για όλους είναι η ζωή! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι για τα μάτια κάποιου άλλου.

Δεν ξέρω....ρωτάς ιδέα απεγκλωβισμού-να χαλαρώσεις και να συζητάς με τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν-και εδω μέσα επίσης.......

Banned
    Φιλους εχω, την αδεια την πηγα μαζι τους ταξιδι, οι γονεις οχι καμια σχεση με επαρχια, αλλα ο τροπος λειτουργιας ειναι...... ας παει καλυτερα ασχολιαστο. Απο εμφανιση, αυτο ειναι υποκειμενικο, δοξα τω Θεω νομιζω καλη ειμαι. Μαλλον διακοπες διαρκειας χρειαζομαι..... η κατι να καθαρισει το μυαλο μου. Δεν ξερω.

Senior Member
    Να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου.......
    Να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι περισσότερο.
    Να ξεχάσεις ότι πρέπει να αποδείξεις στους άλλους ότι είσαι αυτό που φαίνεσαι "και ακόμα δεν είδατε τίποτα"...........

Το είχα και εγώ αυτό για κάποιο διάστημα αλλά δε με πήγε πολύ καλά-οπότε είπα να αράξω στα κυβικά μου και να κάνω αυτό που ευχαριστεί την ψυχή μου.

Senior Member
    [QUOTE=mariposa7;495806]. Απο εμφανιση, , δοξα τω Θεω νομιζω καλη ειμαι.

Εδω mariposa , ετσι οπως το λες , μεκανες και γελασα .................

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast