Άνθρωπος χωρίς συναισθήματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Άνθρωπος χωρίς συναισθήματα

Χαίρεται,

με βασανίζει ένα θέμα εδώ και λιγο καιρό και ψάχνω χωρίς επιτυχία κάποια λύση. Η κοπέλα μου έχει ένα 'πρόβλημα' και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Για να μην πω πολλα πολλα, έχουν γίνει πολύ άσχημα πράγματα στο περιβάλλον της και έχει φτάσει σε σημείο τώρα που λιγο λιγο καταφερνει να γίνει άνθρωπος χωρίς συναισθήματα. Δεν ξέρω αν το κατανοείτε αυτό αλλά είναι σαν να κοκκαλώνουν όλες οι αισθήσεις σας. Δεν νιώθετε λύπη, ούτε χαρά, ούτε αγάπη. Για 1 μήνα ήμουν και εγώ έτσι όταων χώρισα απο μια σχέση 5 χρόνών. Δεν με ενόχλησε καθόλου που χώρισα και δεν με ένοιαζε αν πεθάνουν οι γονεις μου κτλ. Ωσότο μάλλον με το καιρό επανήλθα και έχω τις αισθήσεις μου. Η κοπέλα δέχεται υπερβολικά μεγάλη πίεση και μάλλον ως άμυνα έχει γίνει έτσι. Αν τυχόν σας έρθει καμια ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω σας παρακαλώ πείτε τη γτ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά...

ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    Tι εχει γινει δηλαδη στο περιβαλλον της?

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Tι εχει γινει δηλαδη στο περιβαλλον της?
    Δεν θέλω να τα πώ όλα αλλά παράδειγμα έχει χάσει την μητέρα της και έχει έρθει μόνη της εδώ Ελλάδα (είναι απο εξωτερικό) και κάνει χαρτιά για υιοθεσία τώρα. Οι οποίοι της συμπεριφέρονται πολύ άσχημα και την βρίζουν συνέχεια. Ο μόνος που εχει είμαι δυστυχώς εγώ και μια "φίλη της" και έχει σχηματίσει αυτό το αμυντικό τρόπο ζωής για να μπορεί να ζεί και να μην τρελαθεί...

Banned
    βασικα αν μου ελεγες οτι ειναι χωρις αισθηματα κατα ενα μερος θα το καταλαβαινα

Junior Member
    Προφανώς...απλά εγώ ξέρω οτι όταν βρίσκεσαι σε ένα πριβάλλον πίεσης τότε στρέφεσαι (αν έχεις) σε κάποιον που πραγματικά νοιάζεσαι για σένα. Κάτι που δεν γίνεται όπως βλέπω...

Senior Member
    Tι ηλικια εχει η κοπελα και τι εννοεις οταν λες οτι εχει κανει τα χαρτια της για υιοθεσια ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Tι ηλικια εχει η κοπελα και τι εννοεις οταν λες οτι εχει κανει τα χαρτια της για υιοθεσια ?
    23, για να υιοθετηθείς απο κάποια οικογένεια υπάρχει μια γραφειοκρατία, κάμποσες χιλιάδες χαρτιά που πρέπει να μαζευτούν...καλά δεν έχει σημασία αυτό απλά το ανέφερα ως πληροφορία οτι δεν ζεί με την οικογένεια της.

Senior Member
    Καλυτερα να πηγαινεις με τα νερα της. Οτι σου λεει συμφωνα και βοηθα την με τα χαρτια. Με σενα πιστευω δεν εχει καποιο προβλημα, με τους γονεις εχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by penlix View Post
    23, για να υιοθετηθείς απο κάποια οικογένεια υπάρχει μια γραφειοκρατία, κάμποσες χιλιάδες χαρτιά που πρέπει να μαζευτούν...καλά δεν έχει σημασία αυτό απλά το ανέφερα ως πληροφορία οτι δεν ζεί με την οικογένεια της.
    Nομιζα πως μονο ανηλικοι μπορει να υιοθετηθουν για αυτο και σε ρωτησα.
    Παντως δεν νομιζω να μην εχει συναισθηματα , ισως εχει γινη σκληρη λογω των καταστασεων .
    Κατα τα αλλα η κοπελα θα πρεπει μονη της να βρει την πορεια της και να σχεδιασει την ζωη της , εσυ προσπαθησε να εισαι υποστηρικτικος και να δειχνεις κατανοηση . \
    That's all.

Junior Member
    Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Απλά πολλές φορές μέσα στην ημέρα δεν μιλάει καθόλου και υπάρχει μέρες που ξέρω ειναι "καλημέρα-καληνυχτα". Άλλες φο΄ρες με το παραμικρό τα παίρνει και θυμώνει...i guess πρέπει να μην τα παίρνω όλα αυτα σοβαρά? Απλά σαν άνθρωπος και εγώ νιώθω πως έχ ευθύνη και προκαλώ διάφορα, επίσης πολλές φορές που έχει πρι πως είμαι βάρος και την κουράζω. Το συναίσθημα π νιώθω τότε είναι...δεν περιγράφεται. Απο την άλλη όταν βρισκόμαστε απο κοντά είναι διαφορετική σχέση, δηλαδή είαι γλυκιά και όπως καριβώς όταν ξεκινάς μια σχέση που νιώθεις πως σε θέλει ο άλλος.

Banned
    Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Απλά πολλές φορές μέσα στην ημέρα δεν μιλάει καθόλου και υπάρχει μέρες που ξέρω ειναι "καλημέρα-καληνυχτα".
    εμενα αυτο δε μ αρεσει καθολου αλλα αν πιστευεις οτι σου τεριαζει παω πασο

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα αυτο δε μ αρεσει καθολου αλλα αν πιστευεις οτι σου τεριαζει παω πασο
    "Ταιριάζει"...well δεν ξέρω φίλε μου. Ουτε ξέρω αν είμαι υπερβολικός. Το πρωί μπορεί να μην έχεις χρόνο να στήλεις η να πάρεις τηλ και το βράδυ μπορεί να κοιμούνται οι άλλοι και να μην μπορείς να μιλήσεις δυνατά...όπως μου λέει συνέχεια και ειναι οκ το κατανοώ. Ωστόσο μέσα στη μέρα αν δεν μιλήσω εγώ το μόνο που θα μου πει (αν) είναι "hey τι κάνεις?" Όχι πάντα έτσι; Απλά τον τελευταίο μηνα κάααπως έτσι ειναι τα πράγματα. Αν δεν της πω να βρεθούμε δεν θα βρεθούμε, αν δεν τις πω να την πάρω τηλ δεν θα με καλέσει και δεν αντέχω το chat. Οκ γράφω γρήγορα και οκ κάποιες φορές είναι η μοναδική λύση αλλά θέλω να ακούσω και μια φωνή, να δούν τα μάτια μου ένα πρόσωπο (βιντεοκλήση) η ακόμη καλύτερα να την βρώ...δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά δεν αντέχω 3 μέρες μόνο chat (λίγο) και χωρίς φατσούλες που δίνουν έναν πιο γλυκό χαρακτήρα ας πούμε. Απο την άλλη είναι πιεσμένη ναι το κατανοώ αλλά δεν ξέρω πόσο βαθιά μπορώ να επιμείνω για τα θέματα που έγγαψα παραπάνω. Νιώθω πως μιλαω σε ροβοτ ώρες ώρες...

Member
    Φίλε μου αυτό που περιγράφεις είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η αρχή μίας κατάθλιψης….
    Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
    Θεσσαλονίκη

Μηπως απλως εχει ψυχρανθει μαζι σου?

Junior Member
    Κατάθλιψη; :/

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μηπως απλως εχει ψυχρανθει μαζι σου?
    Δεν ξέρω, δεν νομίζω...δεν είμαι τύπος που εκπέμπει κάθε δευτερόλεπτο γοητεία αλλά ξέρω τι μου γίνεται και σίγουρα ξέρω πανω κάτω αν οφείλεται σε εμένα η οχι...

Page 1 of 2 12 LastLast