ιδψ, εναν χρονο στην ζωη μου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by waterlilly View Post
    δεν ξερω αν θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο, δε θα μου το ειχε πει η ψυχολογος μου φανταζομαι?? ναι σε αυτο που λες μπορει να εχεις κ δικιο, να μη το ειχα παρει χαμπαρι ή να με βολευε δε ξερω!!
    δεν εννοουσα οτι εχεις κατι αλλο..ειναι ολοφανερο απ αυτα που ειπες οτι ιδψ εχεις

εννοουσα γτ να σου βγει σε ιδψ κ οχι σε καποια αλλη αγχ δτρχη-το ειπα για να στηριξω την αποψη μου οτι λογω γονιδιων ή λογω ανατροφης ως τα 7χρ βασικα οδηγησε σε υποστρωμα για να ευνοηθει η ιδψ

Senior Member
    Καλησπερα waterlilly , η ιψδ ειναι μια ασθενεια περιπλοκη και ειδικα στην αρχη της μπορει να σε "τρελανει" , αλλα ευτυχως υπαρχουν αρκετοι τροποι να την διαχειριστεις ωστε να μην επηρρεαζει την ποιοτητα της ζωης σου. Για παραδειγμα μπορεις να διαβασεις αρθρα που αφορουν την Ιψδ και βιβλια για την αυτοδιαχειριση της νοσου ή , αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα , να δοκιμασεις γνωσιακη συμπεριφορικη ψυχοθεραπεια.
    Σε οτι αφορα τα οικογενειακα σου , πιστευω πως μεχρι στιγμης τα εχεις διαχειριστει με αρκετη ωριμοτητα και σου αξιζουν συγχαρητηρια για αυτο . Αλλοι δεν μπορουν να ξεφυγουν ποτε απο τα δεσμα τους και παραμενουν θυματα μια ζωη. Εσυ ευτυχως δεν ανηκεις σε αυτους.

Junior Member
    diogenis πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω :) betelgeuse στην αρχη πραγματικα στην αρχη νομιζα οτι χανω το μυαλο μου και δε το ελεγα κ σε κανεναν γτ νομιζα πως θα με κλεισουν μεσα!! μου πηρε λιγακι να παραδεχτω στον εαυτο μου οτι κατι δε παει καλα. ξεκινησα το γκουγκλαρισμα, βρηκα πληροφοριες για αυτο που μου συμβαινει μετα μιλησα στον συντροφο μου κ πηγα στην ψυχολογο. δε μπορω να πηγαινω συχνα οποτε προτιμω να διαβαζω κ να προσπαθω μονη μου, ισως μια μικρη προοδος εχει γινει. οσο για το πως διαχειριστικα την κατασταση ενα εχω να πω: δεν ημουν μονη μου. ειχα απειρη βοηθεια κ στηριξη για να τα κανω ολα αυτα κ ο συντροφος μου περασε και ανεχτηκε πολλα μεχρι να ξεφυγω απο εκει. αν δεν ηταν εκεινος μπορει να ημουν ακομα εκει.

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου βιωσες δυσκολες καταστασεις ομως το πολυ καλο ειναι οτι ειναι ο συντροφος σου στην ζωη σου κ μενετε μακρυα απο τους δικους σου κ μακαρι να ειστε παντα μαζι καλα!Τωρα για το θεμα της ιδψ εγω εχω μια ζωη απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου κ οντως στρεσαρομαι παρα πολυ μην παθει κατι το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ οι δικοι μου κ τακτοποιω τα αντικειμενα σε καθορισμενες θεσεις εκνευριζομαι οταν μου τα μετακινουν κ κανω ορισμενες κινησεις,Ολο αυτο ειναι για να καθυσυχασουμε το στρες μας που μετα επανερχεται,Εσενα πιστευω ειναι πιο πρωσορινο απο μενα κ θα περασει οταν ηρεμησεις απο ολα οσα βιωσες απο τους δικους σου,Αφοσιωσου στον συντροφο σου κ μην ασχοληθεις με τους δικους σου παρα με τον πατερα σου που σε στηριζει κ με τον καιρο θα νιωθεις καλυτερα,Προσπαθησε μην τους κρατας κακια βεβαια γιατι δεν αξιζει να δηλητηριαζεσαι εφαρμοσε το μακρυα κ αγαπημενοι,Κ εμενα η γιαγια μου απο οταν γεννηθηκα δεν με θελει κ για να μην δημιουργηθουν εντασεις μεσα στην οικογενεια ουτε εγω ασχολουμαι μαζι της ουτε αυτη δεν ειναι λογος να καυγαδιζουμε

Page 2 of 2 FirstFirst 12