Results 16 to 22 of 22
-
03-08-2014, 20:06 #16
Aυτο που λες οτι δεν ηθελε να βγαινετε μετα τις 10 δεν το καταλαβα. Θα πηγαινε καπου αλλου ή το χει σαν κανονα? Μου κανει πολυ παραξενο.
- 03-08-2014, 20:08 #17
ειχε καποια δραστηριοτητα μεχρι τις 10 και μετα ο κανονας γι αυτον ηταν οτι πηγαινε σπιτι για ξεκουραση και υπνο. Την αλλη μερα ομως επιανε δουλεια στις 10 το πρωι και η δουλεια του ηταν κοντα στο σπιτι του. Ενταξει δεν ξερω ο καθενας εχει τις συνηθειες του εγω ας πουμε αν ειχα την ευκαιρια εβγαινα και βραδυ κι ας δουλευα την αλλη μερα και 8 το πρωι.
03-08-2014, 20:29 #18
- still searching for the right place.....
Καλησπέρα κ από εμένα! Λοιπόν το θέμα με τον πρώην δεν έχει νόημα να το αναλύουμε, οκ, ήταν μια σχέση που έκανε τον κύκλο της, πάει τέλειωσε, σου τέλειωσε ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε έτσι είναι αυτά. Τώρα γιατί δεν το καταλαβαίνει ο πρώην, ε, κάντο του λιανά να το καταλάβει. Στο "δεν σε γουστάρω πια" δεν υφίσταται αντίλογος.
Στον καινούριο, που, απ'ό,τι καταλαβαίνω, αυτό σε απασχολεί: Είναι σχεδόν κανόνας ότι κάτι που αρχίζει με ωραία λόγια κ σχέδια για το μέλλον κάτι δεν πάει καλά. Γενικώς όταν τα μακρόπνοα σχέδια κ οι πολλές φανφάρες έχονται νωρίς, κάποιο λάκο έχει η φάβα. Επίσης, υποτίθεται ότι στην αρχή μιας κατάστασης, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, ο καθένας βγάζει προς τα έξω τον καλύτερό του εαυτό, κ λόγω αρχικού ενθουσιασμού κ λόγω της προσπάθειας να "κερδίσει" τον άλλον. Πόσους κ πόσες έχεις ακούσει να λένε "παλιά δεν ήταν έτσι.....", "στην αρχή ενδιαφερόταν, ήυαν αλλιώς......" κλπ κλπ. Εγώ πάντως το έχω ακούσει άπειρες φορές. Αν είναι ΗΔΗ από την αρχή να του μετράς τόσα φάουλ, αν ΗΔΗ από την αρχή, αντί να φέρνει τον κόσμο ανάποδα να βρίσκεστε έστω κ 10 λεπτά παραπάνω μαζί, αν ΗΔΗ από την αρχή δεν είσαι η 1η του προτεραιότητα κ αν ΗΔΗ από την αρχή δεν ψοφάει να είναι δίπλα σου, τότε μάλλον δεν πρόκειται για χρονικό διάστημα αρχής, γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να επιδιώξει κ συνέχεια.
Τώρα εάν είχε παράλληλα κ άλλη, αν ήθελε μόνο μια mini περιπετειούλα κ είδε ότι τσιμπάς με το παραμύθι κ στα είπε ωραία, αν ..... , αν....... αυτό δεν το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΛΟΓΙΑ, ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. Εκεί θα τα δεις όλα κ εκεί θα τα αντιληφθείς όλα. Αν πέσεις σε άνθρωπο που τα λόγια του συμφωνούν με τις πράξεις του, οκ, τότε είσαι θεά, αν όχι, εσύ θα ακούς τις πράξεις για να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα. Κ όλο αυτό...... δεν ξέρω αν όντως είναι κολλημένος με την οικογένειά του, αλλά πιο πολύ σε δικαιολογίες μου κάνουν. Κ όπως σου είπα, δεν ξέρω ποιός ήταν ο αρχικός του σκοπός κ προθέσεις, αλλά μάλλον το σκηνικό με τον πρώην σου του έκατσε βολικότατα για να ξεκόψει, να το διαλύσετε κ "να είναι κ από πάνω".
Επίσης πολύ πιθανό να ήθελε απλά να σε μπλέξει στο στήσιμο της εταιρίας λόγω πτυχίου.
Εν πάσει περιπτώσει, ουδείς λόγος να στεναχωριέσαι, 2 βδομάδες χαράμισες όλες κ όλες (δεν ήταν κ 2 χρόνια), μ@λ@κες σαν κ αυτόν κυκλοφορούν πολλοί, μα πολλοί, γεμάτη είναι η αγορά. Θα βρεις κάποιος πιο ώριμο, πιο ειλικρινή, πιο κατασταλαγμένο κ λιγότερο επιπόλαιο. Κάποιον που θα σε σέβεται κ θα σέβεται κ τη νοημοσύνη σου. Μόνο που φρόντισε στο μέλλον να ακούς περισσότερο το τί κάνει ή δεν κάνει κάποιος από τα λόγια του, γιατί τα λόγια είναι εύκολα κ τα παίρνει ο αέρας. Επίσης όταν τα λόγια έρχονται κ πολύ γρήγορα εκεί σημαίνει συναγερμός. Ο άντρας που θα σε κάνει ευτυχισμένη είναι αυτός που θα διασχίζει 2 βουνά κ 5 θάλασσες για να είανι δίπλα σου κ όχι αυτός που το ΣΚ θα πάει στη μαμά του (αυτό κιόλας άμα θέλουμε το πιστεύουμε......). Με 2 λόγια ξέχνα τον, δεν αξίζει κ πας παρακάτω.
03-08-2014, 20:35 #19
6 χρόνια και 2 βδομάδες θα λέγεται η ταινία?
03-08-2014, 20:36 #20
03-08-2014, 22:02 #21
- In this old house where every door is open
εκει σε αυτες τις απαντησεις μεινε. Εκει ειναι η αληθεια. Το λεω γιατι συνηθως αυτη μας ποναει. Το ότι λες στον πρωην που ησασταν μαζι 6 χρονια τα βασανα σου απο την καπακια-σχεση-ξεπετα με τον επομενο και αυτος σε παρηγορει δε μπορω να το αφησω ασχολιαστο. Κι εσυ και αυτος εισαι παρτον εναν και βαρα τον αλλο. Αμα οπως λες θες να τον ξεκολλησεις απο σενα πρεπει να κοψεις τις επαφες, οχι να τον κανεις "φιλεναδο" επειδη εσυ περνας δυσκολα, ειναι πολυ εγωιστικο. Δε σκεφτεσαι οτι αυτον ειναι κακο για τον αλλο.
Οσο για τη σχεση rebound, ειναι συνηθες ψαχνοτας κατι καλυτερο να πεφτεις σε κατι χειροτερο.Last edited by λιλιουμ; 03-08-2014 at 22:18.
04-08-2014, 16:25 #22
θα δεις που στο τέλος θα γυρίσεις στον πρωην σου και σαν βλάκας άντρας θα πει και ευχαριστώ απο πανω
στο τέλος όλοι καταλήγουν απο το τίποτα εκεί που είναι ποθητοι τουλάχιστον