Homo Homini Lupus - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Όμορφο... Ειδικά αυτό με τη νέα πραγματικότητα ... Όμορφο
    ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulight View Post
    Λοιπόν....ας έρθουμε εδω να κουβεντιάσουμε για το σαρκο(ψυχο)βόρο που κρύβουμε μέσα μας.

Οι συμφορουμίτες φίλοι Kerasi και Fevgatos ευθύνονται για τον τίτλο (η πρώτη για το ρητό ο δεύτερος για το έναυσμα).

Καταρχάς μια απάντηση που οφείλω στον Φευγάτο απο το προηγούμενο thread περι πίστης:
    πίστη εγω λέω αφενός αυτά στα οποία πιστεύω ως αρχές γεννημένες και διαμορφωμένες απο μένα
    αφετέρου την πίστη μου σε όσα μπορούν ή και Πρέπει να είναι (είμαστε) οι άνθρωποι προκειμένου να γίνουμε Άνθρωποι.

Πάμε λοιπόν:

Άνθρωποι λύκοι....ας μη χρησιμοποιήσουμε ενα τόσο ευφυές είδος του ζωικού κόσμου.
    Ας πούμε καλύτερα: άνθρωποι που ζουν τρεφόμενοι απο τη ζεστασιά και το φως όσων τους πλησιάζουν.
    Άνθρωποι που προτάσσουν τις δικές τους και μόνο ανάγκες, και μόλις αυτές πληρωθούν, τότε "σκοτώνουν" τη μέχρι τότε πηγή τροφής τους.

Ναι έχουμε όλοι αμα τη γεννέσει ενα σαρκοβόρο μέσα μας.
    Ποιός ήρθε όμως εδω και θέλει να φύγει ίδιος?

Ποιός επιλέγει να είναι Άνθρωπος και ενω πατάει στη γη να μη ξεχνάει να κοιτάζει ψηλά? (φυσικά δεν εννοώ κανενός είδους θρησκευτική πίστη μ' αυτό). Ως ψηλά, ας ορίσουμε όσα πρέπει να γίνουμε, όσα θα μας εξελίξουν, όσα θα μας φέρουν στο καλύτερο δυνατό σημείο μας.

Και τέλος....ποιός λύγισε ή λυγίζει καθημερινά, νιώθοντας αυτό που νιώθω και εγω αυτό το διάστημα:
    μια τροφή ανθρώπων, που ναι μεν δεν έχει στερέψει (δεν ξέρω καν πώς γίνεται αυτό)
    αλλά πλέον χάνει μέρα με τη μέρα την Ουσία της.
    Πόσοι έχετε νιώσει ή νιώθετε να χάνεται το φως της ψυχής σας απο κούραση, πόνο, θλίψη, απογοήτευση?

Ας το κουβεντιάσουμε λοιπόν.
    Η ελευθερία του ανθρώπου είναι να επιλέγει

Τίποτε δεν σε εξαναγκάζει να κάνεις κάτι χωρίς την θέλησή σου, για αυτό και τα λάθη η τα πάθη υπάρχουν, για να μαθαίνεις, το πως μαθαίνεις και τι μαθαίνεις είναι πραγματικά μια πολυ ενδιαφέρων συζήτηση μόνο που ο φευγάτος είναι στην δουλειά και δεν έχει χρόνο γιατι μέχρι τα ξημερώματα θα είναι στον δρόμο, είναι σπαστικό το ξέρω να επικοινωνείς με δώσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς

η συνέχεια προσεχώς

Γεια σου φίλε Φευγάτε

Καλή δουλειά να έχεις και εδω είμαστε να μπαίνει όποτε θες και σε δόσεις!

Senior Member
    Σαν να λέμε κουστούμια με δόσεις ο Θεοδόσης ο Θεοδόσης χαχα

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα, αν και δεν πρέπει να ειμαι και πολύ εκτός θέματος, δεν ξέρω αν σε κάλυψε το μήνυμα τις Diana είναι πραγματικά πολυ όμορφο, λόγια με ουσία και ταυτόχρονα θεραπευτικά δεν νομίζω πως θα μπορούσα να πω κάτι περισσότερο το μόνο που μένει είναι το πως θα το αντιμετωπίζεις απο εδώ και πέρα, τουλάχιστον έχεις λάβει γνώση και γνώση = εργαλείο και καθώς λένε στα μέρη μου τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα

Αρα εδώ σε θέλω μάστορα

Page 3 of 3 FirstFirst 123