Results 16 to 30 of 87
-
06-08-2014, 17:14 #16
Θα μπορουσε ομως καποιος που εχει καποια επαφη η γνωση, να μου πει ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος αυτον των εναλλακτικων μεθοδων θεραπειας ρε παιδια;
- 06-08-2014, 18:00 #17
και εμενα Γιαννη μου φαινεται οτι η αυτοβελτιωμενη αγαπημενη σου σε πηρε ψιλο γαζι
06-08-2014, 18:06 #18
Γιάννη....
(ηλικία σε ρώτησα για να δω με τι ηλικίας άνθρωπο συνομιλώ).
Οι μέθοδοι όπως το ρεικι, είναι υποβοηθητικές, με ενα απλο γουγλάρισμα θα βρεις τα πάντα.
Αλλά δεν έχει σημασία αυτό.
Εσένα άλλο σε καίει και δεν είναι τα των εναλλακτικών θεραπειών.
Γι αυτό σου είπα πριν οτι η κοπέλα σου δεν διαχειρίζεται σωστά τις ασχολίες της και τη σχέση σας (συνεπώς).
Ακόμα και αγγελοκρουσμένη να ήταν, θα παρέμενε ο ίδιος άνθρωπος.
Ε και?
Μη μπεις στο τριπακι να ψάχνεις τις εναλλακτικές προκειμένου να μπεις στο δικό της κεφάλι.
Είναι φανερό (μια και ο ίδιος το είπες) οτι εξ αρχής είχατε θέμα συνεννόησης.
Να στο πω αλλιώς:
ενας άνθρωπος θεωρεί σοβαρό το Χ πράγμα
ένας άλλος το Ψ πράγμα
ΔΕΝ θα συνεννοηθούν ποτέ, γιατί έχουν άλλη διαβάθμιση αξιών, άλλους κώδικες, άλλο σύστημα αντιμετώπισης της ζωής.
Εσυ μιλάς για επικοινωνία, για ενδιαφέρον, για το "μοιράζομαι", για το "επικοινωνω"
και εκείνη μιλάει για ....άλλα.
Εκεί κάνε φόκους. Εκεί είναι το ρεζουμέ σου
06-08-2014, 18:42 #19
Εχεις δικαιο Soulight για τον οτι χειριζεται τις εναλλακτικες μεθοδους λαθος η κοπελα και εχεις δικαιο οτι προσπαθω να μπω στο κεφαλι της να καταλαβω πως σκεφτεται. Πρεπει να σταματησω να το κανω αυτο για δικο μου καλο γιατι ειναι ασκοπο απο οτι φαινεται. Μακαρι βεβαια και η κοπελα στην τελικη να βρει καποιον που να ταιριαξουνε και να σκεφτονται το ιδιο, αλλα αν και οι 2 σκφτονται ετσι "εγωιστικα" (ο καθενας για την προσωπικη του ευτυχια και μονο) απορω τι χαιρι θα βρουνε. Αλλα που λεει ο λογος, ακομα και με ενα σκυλο (δεν εχω κατι με τα σκυλια, ισα ισα τα λατρευω) να ζεις μαζι ενα χρονο, οσο να ναι θα σου λειψει αν απο την μια μερα στην αλλη δεν ειναι μαζι σου.
06-08-2014, 18:49 #20
Αυτό το ξέρουμε όλοι απο πρώτο χέρι Γιάννη....
απλά προσπάθησε να πάρεις λίγο χρόνο μέχρι να καταλαγιάσουν οι απορίες σου....
και σιγά σιγά όλα θα μοιάζουν και -κυρίως- θα γίνονται καλύτερα.
Σκέψου οτι αν δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε σε τέτοια βασικά πράγματα
πόσο χειρότερο θα γινόταν μετά αν χρειαζόσουν να είναι κοντά σου σε μια δυσκολία
σε πολλά που φαίνεται η "χρησιμοτητα" μιας σχέσης
06-08-2014, 18:58 #21
Αυτο να μου πεις...Παντως ευχαριστω Soulight για την κουβεντα/στηριξη, διοτι επειδη τα ψυριζα ολα πολυ και επειδη ηθελα να δουλεψει αυτο το πραγμα για λογους που προς το παρων ακομα δεν καταλαβει και μαλλον θα πρεπει να ψαξω, η κοπελα στο τελος κοντεψε να με τρελανει εμενα. Αν μπορω να σε βοηθησω και εγω καπως στο μελλον μου λες ε :)
06-08-2014, 19:09 #22
μη το συζητάς φίλε
να σαι καλά σ' ευχαριστώ.
Αυτό το : "στο τέλος κόντεψε να με τρελάνει εμένα"
κάντο αφίσα .....και βάλτο στον απέναντι τοίχο!
Μπαίνε εδω να τα βγάζεις απο μέσα σου να μη φρικάρεις
και να "νοικοκυρεύονται" -όσο γίνεται- στο μυαλό σου.
Πες τα και σε κανα 2 φίλους εξω, θα δεις πως σιγά σιγά θα μπει σε σειρά και το μυαλό και το συναίσθημά σου.
06-08-2014, 19:18 #23
ευχαριστω :) ειναι καλο να ξερεις οτι υπαρχουνε καπου "λογικοι" (οπως θελεις το ερμηνευις αυτο) ανθρωποι που μπορεις να συνεννοηθεις
06-08-2014, 19:57 #24
Γιάννη εδώ είναι φόρουμ υποστήριξης,θα βρεις πολλούς καλούς συνομιλητές που θα δώσουν και θα πάρουν βοήθεια.
Να 'σαι καλά και ξεκόλλα με την εναλλακτική γκόμενα...αστην στα γούστα της....
06-08-2014, 20:31 #25
ετσι θα γινει diana :) ευχαριστω για την βοηθεια.
06-08-2014, 22:52 #26
ξεκόλλα με την εναλλακτική γκόμενα
06-08-2014, 23:15 #27
χαχαχα καλοοοο!!! :)
07-08-2014, 01:31 #28
- still searching for the right place.....
Καλησπερα κ απο μενα!
Διαβασα τα οσα εγραψες, αλλα πρεπει να σου πω πως μεθοδος η θεραπεια αλλαγης στο χαρακτηρα καποιου ανθρωπου δεν υπαρχει. Δεν εχω εμπειρια απο διαλογισμο κ ρεικι,ξερω ομως οτι για τους μυημενους κ οσους τα εφαρμοζουν σωστα, αποτελει τροπο ζωης, ομως το "σκληρο πυρηνα" του χαρακτηρα κ της προσωπικοτητας καποιου δεν τα ακουμπαει, πολυ απλα γιατι μιλαμε για εναν ηδη διαμορφωμενο ανθρωπο. Κ απ' οτι φαινεται η πρωην κοπελα σου ειναι κλασσικη περιπτωση κοπελας που δεν ξερει να εκτιμησει κ να σεβαστει το καλο παιδι, που θελει να της προσφερει, αλλα προτιμαει να τρεχει πισω απο κατι καθικια που την εχουνε στο φτυσιμο κ της κανουνε τη ζωη πατινι.
Κ υστερα ερχεσαι εσυ κ θελεις να συζητησετε γιατι σε χωριζει. Μα προφανως η κοπελα θελει να σε χωρισει κ βρηκε τη συγκεκριμενη δικαιολογια, δεν ειναι διατεθειμενη να κανει τη συζητηση γιατι δεν τη συμφερει κ απανταει με αερολογιες κ γενικοτητες, απορριπτοντας καθε προσπαθεια να την προσεγγισεις. Αμα καποια θελει να χωρισει κ ψαχνει αφορμη η δικαιολογια ειναι ικανη να σου πει απο το οτι δεν εχετε τα ιδια γουστα στα εστιατορια μεχρι το οτι εισαι 2 τονους πιο μελαχροινος κ δεν ταιριαζετε οπτικα σα ζευγαρι. Κ οσο κ να λες εσυ "μα μωρο μου θα βγαινουμε οπου θες εσυ" η "θα βαψω τα μαλλια μου να ειμαστε ιδιοι" , αυτη θα απανταει οτι δε γινεται κ δεν ταιριαζετε. Τωρα βεβαια, θα μου πεις πως τοσο καιρο τη σχεση αυτη δεν την ειχε μονη της, ησουν κ εσυ μεσα σε αυτη τη σχεση, κ δικαιουσαι μια εντιμη κ ειλικρινη απαντηση γιατι σε χωρισε. Μη ζητας ομως πραγματα απο ανθρωπους που δεν μπορουν να σου τα δωσουν. Ως εκει φτανουν τα μπεσα της, ως εκει σου απανταει....
Οποτε συγγνωμη νομιζω οτι ολες αυτες οι ανατολιτικες μοδες εσωτερικης αναζητησης ειναι σκετες δικαιολογιες, χαμηλου επιπεδου κιολας, τωρα το αμα σε παρατησε για καποιο καινουριο φρουτο, καποιον πρωην η αν βαρεθηκε να της φερονται καλα κ νοσταλγησε την περιοδο που καποιος καφρος της εψηνε το ψαρι στα χειλη, αυτο δεν το ξερω. Κ παλι συγγνωμη για το χαρακτηρισμο, αλλα αν οι τοσες ωρες διαλογισμου κ αναζητησης εσωτερικης ισορροπιας της εχουν μεταδωσει αυτο το επιπεδο εκτιμησης των ανθρωπων κ αισθηση σωστης συμπεριφορας απεναντι τους, τοτε δεν τολμαω να φανταστω πως θα ηταν χωρις αυτα....
Αλλα το ερωτημα δεν ειναι αυτη η ιδια, αυτη για παρτη της ειναι αυτο που ειναι κ συμπεριφερεται οπως συμπεριφερεται. Δεν θελω να φανω κακια γιατι ολοι καποια στιγμη κολλησαμε με το λαθος ανθρωπο, αλλα το ερωτημα ειναι τι κανεις εσυ κ γιατι θες να κρατησεις στη ζωη σου κ μαλιστα κορωνα στο κεφαλι σου μια κοπελα που σε κοροιδευει μες τα μουτρα σου κ δε σε σεβεται καθολου. Γιατι κολλητιλικια με 10 πρωην που σου φερθηκανε αχαρακτηριστα, ενω εχεις μια καλη σχεση δεν νοουνται. Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος, αλλα για κολλητιλικια επροκειτο, γιατι δε νομιζω να προεκυπτε προβλημα αν το ζητημα ηταν καποιο πολιτισμενο ευχητηριο μυνημα σε Πρωτοχρονιες κ ονομαστικες γιορτες. Αυτη η συμπεριφορα οχι μονο δειχνει ελλειψη σεβασμου σε εσενα, σε προσβαλλει κιολας κ δεν στα λεω αυτα απο κακη προθεση, να σε ταρακουνησω θελω. Για τη σχεση με το αφεντικο της βλεπεις δε σψολιαζω κατι τοσο γιατι δε δινεις πληρη εικονα των συμβαντων, οσο κ γιατι οι παραγοντες κ οι ισορροπιες που παιζουν στον εργσιακο χωρο ειναι εντελως διαφορετικες.
Συνοψιζοντας με 2 λογια, προθεση μου δεν ειναι να σε κανω να νοιωσεις ασχημα, αλλα να σε "ξυπνησω". Αυτη προφανεστατα εκτιμαει μονο τα τσογλανια κ δεν ειναι σε θεση να σου ανταποδωσει μια στοιχειωδως αξιοπρεπη κ "ξηγημενη" συμπεριφορα. Τι εχει να σου προσφερει μια κοπελα με τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση κ τοσο φτηνη συμπεριφορα-δουλεμα κ γιατι εσυ πιστευεις οτι δεν αξιζεις κατι καλυτερο απο αυτην? Ας πουμε καποια που μπορει να εκτιμησει την αξια σου κ να ανταποκριθει κ οχι να εκμεταλλευτει τα συναισθηματα σου.....
07-08-2014, 01:32 #29
Καλησπερα κ απο μενα!
Διαβασα τα οσα εγραψες, αλλα πρεπει να σου πω πως μεθοδος η θεραπεια αλλαγης στο χαρακτηρα καποιου ανθρωπου δεν υπαρχει. Δεν εχω εμπειρια απο διαλογισμο κ ρεικι,ξερω ομως οτι για τους μυημενους κ οσους τα εφαρμοζουν σωστα, αποτελει τροπο ζωης, ομως το "σκληρο πυρηνα" του χαρακτηρα κ της προσωπικοτητας καποιου δεν τα ακουμπαει, πολυ απλα γιατι μιλαμε για εναν ηδη διαμορφωμενο ανθρωπο. Κ απ' οτι φαινεται η πρωην κοπελα σου ειναι κλασσικη περιπτωση κοπελας που δεν ξερει να εκτιμησει κ να σεβαστει το καλο παιδι, που θελει να της προσφερει, αλλα προτιμαει να τρεχει πισω απο κατι καθικια που την εχουνε στο φτυσιμο κ της κανουνε τη ζωη πατινι.
Κ υστερα ερχεσαι εσυ κ θελεις να συζητησετε γιατι σε χωριζει. Μα προφανως η κοπελα θελει να σε χωρισει κ βρηκε τη συγκεκριμενη δικαιολογια, δεν ειναι διατεθειμενη να κανει τη συζητηση γιατι δεν τη συμφερει κ απανταει με αερολογιες κ γενικοτητες, απορριπτοντας καθε προσπαθεια να την προσεγγισεις. Αμα καποια θελει να χωρισει κ ψαχνει αφορμη η δικαιολογια ειναι ικανη να σου πει απο το οτι δεν εχετε τα ιδια γουστα στα εστιατορια μεχρι το οτι εισαι 2 τονους πιο μελαχροινος κ δεν ταιριαζετε οπτικα σα ζευγαρι. Κ οσο κ να λες εσυ "μα μωρο μου θα βγαινουμε οπου θες εσυ" η "θα βαψω τα μαλλια μου να ειμαστε ιδιοι" , αυτη θα απανταει οτι δε γινεται κ δεν ταιριαζετε. Τωρα βεβαια, θα μου πεις πως τοσο καιρο τη σχεση αυτη δεν την ειχε μονη της, ησουν κ εσυ μεσα σε αυτη τη σχεση, κ δικαιουσαι μια εντιμη κ ειλικρινη απαντηση γιατι σε χωρισε. Μη ζητας ομως πραγματα απο ανθρωπους που δεν μπορουν να σου τα δωσουν. Ως εκει φτανουν τα μπεσα της, ως εκει σου απανταει....
Οποτε συγγνωμη νομιζω οτι ολες αυτες οι ανατολιτικες μοδες εσωτερικης αναζητησης ειναι σκετες δικαιολογιες, χαμηλου επιπεδου κιολας, τωρα το αμα σε παρατησε για καποιο καινουριο φρουτο, καποιον πρωην η αν βαρεθηκε να της φερονται καλα κ νοσταλγησε την περιοδο που καποιος καφρος της εψηνε το ψαρι στα χειλη, αυτο δεν το ξερω. Κ παλι συγγνωμη για το χαρακτηρισμο, αλλα αν οι τοσες ωρες διαλογισμου κ αναζητησης εσωτερικης ισορροπιας της εχουν μεταδωσει αυτο το επιπεδο εκτιμησης των ανθρωπων κ αισθηση σωστης συμπεριφορας απεναντι τους, τοτε δεν τολμαω να φανταστω πως θα ηταν χωρις αυτα....
Αλλα το ερωτημα δεν ειναι αυτη η ιδια, αυτη για παρτη της ειναι αυτο που ειναι κ συμπεριφερεται οπως συμπεριφερεται. Δεν θελω να φανω κακια γιατι ολοι καποια στιγμη κολλησαμε με το λαθος ανθρωπο, αλλα το ερωτημα ειναι τι κανεις εσυ κ γιατι θες να κρατησεις στη ζωη σου κ μαλιστα κορωνα στο κεφαλι σου μια κοπελα που σε κοροιδευει μες τα μουτρα σου κ δε σε σεβεται καθολου. Γιατι κολλητιλικια με 10 πρωην που σου φερθηκανε αχαρακτηριστα, ενω εχεις μια καλη σχεση δεν νοουνται. Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος, αλλα για κολλητιλικια επροκειτο, γιατι δε νομιζω να προεκυπτε προβλημα αν το ζητημα ηταν καποιο πολιτισμενο ευχητηριο μυνημα σε Πρωτοχρονιες κ ονομαστικες γιορτες. Αυτη η συμπεριφορα οχι μονο δειχνει ελλειψη σεβασμου σε εσενα, σε προσβαλλει κιολας κ δεν στα λεω αυτα απο κακη προθεση, να σε ταρακουνησω θελω. Για τη σχεση με το αφεντικο της βλεπεις δε σψολιαζω κατι τοσο γιατι δε δινεις πληρη εικονα των συμβαντων, οσο κ γιατι οι παραγοντες κ οι ισορροπιες που παιζουν στον εργσιακο χωρο ειναι εντελως διαφορετικες.
Συνοψιζοντας με 2 λογια, προθεση μου δεν ειναι να σε κανω να νοιωσεις ασχημα, αλλα να σε "ξυπνησω". Αυτη προφανεστατα εκτιμαει μονο τα τσογλανια κ δεν ειναι σε θεση να σου ανταποδωσει μια στοιχειωδως αξιοπρεπη κ "ξηγημενη" συμπεριφορα. Τι εχει να σου προσφερει μια κοπελα με τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση κ τοσο φτηνη συμπεριφορα-δουλεμα κ γιατι εσυ πιστευεις οτι δεν αξιζεις κατι καλυτερο απο αυτην? Ας πουμε καποια που μπορει να εκτιμησει την αξια σου κ να ανταποκριθει κ οχι να εκμεταλλευτει τα συναισθηματα σου.....
07-08-2014, 01:37 #30
Καλησπερα κ απο μενα!
Αλλα το ερωτημα δεν ειναι αυτη η ιδια, αυτη για παρτη της ειναι αυτο που ειναι κ συμπεριφερεται οπως συμπεριφερεται. Δεν θελω να φανω κακια γιατι ολοι καποια στιγμη κολλησαμε με το λαθος ανθρωπο, αλλα το ερωτημα ειναι τι κανεις εσυ κ γιατι θες να κρατησεις στη ζωη σου κ μαλιστα κορωνα στο κεφαλι σου μια κοπελα που σε κοροιδευει μες τα μουτρα σου κ δε σε σεβεται καθολου. Γιατι κολλητιλικια με 10 πρωην που σου φερθηκανε αχαρακτηριστα, ενω εχεις μια καλη σχεση δεν νοουνται. Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος, αλλα για κολλητιλικια επροκειτο, γιατι δε νομιζω να προεκυπτε προβλημα αν το ζητημα ηταν καποιο πολιτισμενο ευχητηριο μυνημα σε Πρωτοχρονιες κ ονομαστικες γιορτες. Αυτη η συμπεριφορα οχι μονο δειχνει ελλειψη σεβασμου σε εσενα, σε προσβαλλει κιολας κ δεν στα λεω αυτα απο κακη προθεση, να σε ταρακουνησω θελω. Για τη σχεση με το αφεντικο της βλεπεις δε σχολιαζω κατι τοσο γιατι δε δινεις πληρη εικονα των συμβαντων, οσο κ γιατι οι παραγοντες κ οι ισορροπιες που παιζουν στον εργσιακο χωρο ειναι εντελως διαφορετικες.