Ποια ηταν η πραγματικη αιτια του χωρισμου; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 87
    Εχεις δικαιο στο οτι ειναι θεμα διαχειρισης των εναλλακτικων. Αλλα τωρα τετοια ωρα τετοια λογια. Ας βρεθει καποιος αλλος "χαζος" να τα ανεχτει αυτα. Εγω προσπαθησα να βοηθησω και εμας και αυτην, αλλα απο την στιγμη που ειναι τοσο πεπεισμενη οτι κανει το "σωστο", με γεια της και χαρα της. Σαν να μπηκε ενα μεγαλο χανζαπλαστ πανω στην πληγη νιωθω, τωρα το ποσο γρηγορα απλα θα επουλωθει η πληγη, εξαρταται απο τον ανθρωπο :) Ααπαντωντας με αυτον τον τροπο στο μνμ και σβηνοντας με τωρα απο facebook κτλ κτλ μου δειξε απλα το πραγματικο χαμηλο της επιπεδο, με εκανε να την σιχαθω μην σου πω κιολας αλλα ταυτοχρονα χαιρομαι που βρηκα αυτο το forum, γιατι ποτε δεν περιμενα οτι θα εβρισκα τετοια βοηθεια online..

Senior Member
    κανονικά οποίος ασχολείται με ρεικια και τέτοιες γελοιοτητες θα πρεπε να ντρέπεται για λογαριασμό του και να εφαρμόζει

χαρακίρι.Αμα θες εξηγήσεις πήγαινε άρπα την και ανάγκασε την να παραδεχτεί την ανυπαρξία της.Μπορεί αυτό να θέλει άλλωστε.

Αμα την θέλεις μονο εσύ ξέρεις. Στους έρωτες δεν υπάρχει η λογική του μου φέρθηκε χάλια αρα δεν τη θέλω κλπ.

Ναι....λογική δεν υπάρχει

αλλά και ο έρωτας και η αγάπη έχουν τη δική τους "λογική".

Όταν παίρνουν υπόσταση μέσα σε σχέση, ενα μέρος είναι το συναίσθημα που έχεις για τον άλλο
    και άλλο ένα μέρος είναι τα όσα μοιράζεσαι, συμφωνείς....
    Όταν τα δεύτερα, καταργούνται, ή απομυθοποιούνται και προκύπτει οτι δεν υπάρχουν κοινά....
    τότε αργά ή γρήγορα καταργείται και το συναίσθημα, μια και συντηρείται και εξελίσσεται μέσα σε σχέση...
    Χωρίς τη σχέση.....πάπαλα συναίσθημα εν καιρώ.

Banned
    Βρε Γιαννη τι ψαχνεις να βρεις? Εδω η κοπελα δεν ειναι ικανη να δωσει μια απαντηση στην αιτια του χωρισμου, η οποια να απευθυνεται σε ανθρωπο με νοημοσυνη ανω των 4 ετων, θα σου απαντησει σε κατι τετοιο.......??????
    Οσο ασχολεισαι τοσο χειροτερα, μαθε απο αυτο κ κοιτα μπροστα.

dikipo Μπαααααα ασκοπο ειναι να το κανω αυτο. Αφου την τελευταια φορα που μιλουσαμε στο τηλ κανενα 2ωρο και εντος εισαγωγικων την στριμωχνα με αυτα που της ελεγα, εβαλε τα κλαμματα και μου λεγε οτι της ητανε πολυ δυσκολη η αποφαση αυτη, οτι ειναι πολυ δεμενη μαζι μου, δεν το ηθελε αλλα ετσι πρεπει να γινει, οτι δεν θα το καταλαβω ποτε και οτι θα την ευχαριστησω αυριο μεθαυριο. Δηλαδη αερολογιες εκτος απο το τελευταιο απο οτι φαινεται:οτι θα την ευχαριστησω αυριο μεθαυριο.
    Soulight Πολυ μου αρεσε αυτο που εγραψες.
    mariposa 7 Μην νομιζεις, αρχισα να κουραζομαι με το ολο θεμα..

Senior Member
    τα εκ του τηλεφώνου δεν είναι τροπος να μιλησεις με κάποιον

πήγαινε βρες την και ότι κι αν γίνει θα χεις τη συνείδηση σου καθαρη

Συμφωνω οτι θα ηταν πιο σωστο να χαμε απο κοντα μια κουβεντα, αλλα αν δεν θελει πολυ απλα δεν γινεται. Και δεν προκειται να παω και απο το σπιτι της ετσι ακαλεστος να ξεφτυλιστω.

Senior Member
    γτ να ξεφτυλιστεις επειδή ζητάς εξηγήσεις?

Επειδη εχω στο μυαλο μου βασικα αυτο που ειπε η mariposa7:

Τωρα βεβαια, θα μου πεις πως τοσο καιρο τη σχεση αυτη δεν την ειχε μονη της, ησουν κ εσυ μεσα σε αυτη τη σχεση, κ δικαιουσαι μια εντιμη κ ειλικρινη απαντηση γιατι σε χωρισε. Μη ζητας ομως πραγματα απο ανθρωπους που δεν μπορουν να σου τα δωσουν. Ως εκει φτανουν τα μπεσα της, ως εκει σου απανταει....

Δεν προκειται να βγαλω ακρη. Θα καταληξουμε στο τελος να μαλωσουμε και να σκοτωνομαστε. Δεν ειναι αυτη η προθεση μου. Εγω μια εξηγημενη απαντηση ηθελα, αλλα αυτος ο ανθρωπος μαλλον αν και ξερει κατα βαθος τι του γινεται, κατα καποιο τροπο πιστευω τα χει χαμενα και δεν προκειται να ακουσω τιποτα που να βγαζει νοημα απο το στομα του. Πολυ απλα αδικα θα χαλαστω...

Μα του έδωσε εξηγήσεις

Για κείνη, αυτά που είπε ήταν εξηγήσεις

Το "έντιμες" είναι αυτό που δεν μπορεί και δεν πρόκειται να δώσει.

Εννοείται πως ο Γιάννης και ο κάθε άνθρωπος δικαιούται έντιμες απαντήσεις, αλλά ελα μου που η κοπελιά εδω .....δεν!

Senior Member
    Το παιδί είναι ερωτευμένο και δεν βλέπει την ωμή πραγματικότητα.
    Φίλε μου όσες αναλύσεις και αν κάνεις στο θέμα-η γκομενα είναι αλλού!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    σορρυ κιολας αλλα αμα εστειλες αυτο το σεντονι της μαριποζας στην πρωην σου που ουσαιστικα την ξεχεζε και την εκραζε, λογικο ειναι η αλλη να προσβληθηκε και να αντεδρασε ετσι. Τι ηθελες να σου πει α εχεις πολυ δικιο, και τι γλυκος που εισαι? ηταν επιθετικη η κινηση σου και αντεδρασε αναλογα. Και παλι δε σε εβρισε απλα σε εσβησε. Θα μπορουσε να μην σου ειχε γραψει ουτε αυτο και να γελαγε με το μηνυμα σου, αλλα ναι την πληγωσε. Αυτο δεν ηθελες? Ε το πετυχες. Για αυτο απο τοτε αισθναθηκες καλυτερα. Πηρες λιγο απο το αιμα σου πισω.

Senior Member
    γυναικεία αλληλεγγύη κι έτσι?

Εγραψα πιο πανω τι επιδιωκα. Μπορει στην τελικη και να χεις και δικαιο και υποσυνειδητα να ηταν αυτος ο σκοπος μου και οχι αυτο που συνειδητα νομιζα οτι εκανα. Αν δεν το εστελνα το εμειλ η γνωμη μου θα ηταν απλα οτι με αυτον τον ανθρωπο "εντιμη" συνεννοηση δεν βγαινει με τιποτα τελικα, απλα στελνοντας το εμειλ καταλαβα επισης το ποσο κολλημενοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι που χειριζονται λαθος τα θεματα αυτα.

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι όποια εξήγηση και να δώσει κάποιος σ' αυτόν που έχει απορριφθεί και πληγωθεί, αληθινή ή ψεύτικη, σπάνια θα τον ικανοποιήσει.
    Η ανάγκη για εξηγήσεις είναι περισσότερο ανάγκη για επικοινωνία και ελπίδα ότι τα πράγματα ίσως μπορούν να διορθωθούν.
    Ο λόγος που κάποιος χωρίζει είναι γιατί δεν θέλει πια τον άλλον. Γιατί βαρέθηκε, κουράστηκε, βρήκε άλλον, τελικά λίγη σημασία έχει.
    Το γιατί συνήθως το ξέρουμε ή το υποψιαζόμαστε, αλλά δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να το δούμε.
    Το να ήταν κάποιος ερωτευμένος και έπειτα να του περάσει, είναι πολύ συνηθισμένο και δε σημαίνει ότι έλεγε ψέματα κάποτε. Ο έρωτας κάποια στιγμή τελειώνει. Τότε κάποιοι φεύγουν.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast