Το να βλεπει καποιος φαντασματα ειναι αρρωστεια;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 105

Το να βλεπει καποιος φαντασματα ειναι αρρωστεια;

Χαιρεται και ευχαριστω εκ τω προτερων :)

Θελω να ρωτησω κατι πολυ απλα και λιτα. Η πρωην κοπελα μου που ασχολιοτανε με εναλλακτικες θεραπειες ρεικι, αυτοβελτιωσεις κτλ κτλ αρχισε απο ενα σημειο και μετα να μου λεει οτι βλεπει φαντασματα στον χωρο τα οποια εγω δεν ημουν σε θεση να δω, επειδη δεν ημουν στο ιδιο πνευματικο επιπεδο με αυτην. Μηπως ξερεις κανεις σας αν ειναι κατι σοβαρο αυτο;Αυτος ηταν βασικα ενας απο τους λογους που χωρισαμε, δεν με θεωρουσε πνευματικα στο ιδιο επιπεδο με αυτην.

Member
    Quote Originally Posted by GiannisGiannis View Post
    Χαιρεται και ευχαριστω εκ τω προτερων :)

Θελω να ρωτησω κατι πολυ απλα και λιτα. Η πρωην κοπελα μου που ασχολιοτανε με εναλλακτικες θεραπειες ρεικι, αυτοβελτιωσεις κτλ κτλ αρχισε απο ενα σημειο και μετα να μου λεει οτι βλεπει φαντασματα στον χωρο τα οποια εγω δεν ημουν σε θεση να δω, επειδη δεν ημουν στο ιδιο πνευματικο επιπεδο με αυτην. Μηπως ξερεις κανεις σας αν ειναι κατι σοβαρο αυτο;Αυτος ηταν βασικα ενας απο τους λογους που χωρισαμε, δεν με θεωρουσε πνευματικα στο ιδιο επιπεδο με αυτην.
    δηλαδή εκει που καθοσασταν μπορει να εβλεπε καποιον στη καρεκλα, σα να βλεπει εσενα, η εβλεπε ξερωγω το φως να τρεμοπαιζει και ελεγε να αυτο ειναι φαντασμα?

Banned
    χα δυσκολα να πεις... εγω μιλουσα με πνευματικες οντοτητες απο αλλους κοσμους... αποτελεσμα δυο εγκλεισμοι σε ψυχιατρειο... διαγνωση σχιζοφρενεια!!
    Τωρα αν υπαρχει ενα πνευματικο πεδιο που λιγοι αντιλαμβανοντε ειναι στα πιστευω του καθενος... εδω δυο δις ανθρωπο πιστευουν οτι οι νεκροι ανασταινοντε και οι παρθενες γενανε.... αντε βγαλε ακρη

phantasy74 οταν εκλεινε τα ματια της ελεγε οτι εβλεπε φαντασματα στον χωρο που βρισκομασταν και οτι με καποια βοηθεια (μην με ρωτησεις τι βοηθεια) τους σκοτωνε γιατι οι εξωγηινοι θελανε να κανουνε τους ανθρωπους δυστυχισμενους.
    noumac και εγω θα γελουσα αν τα ακουγα σαν τριτος πιστεψε με αλλα εγω τα ζουσα αυτα! Θεωρεις οτι ειναι οντως σχιζοφρενεια;;

Banned
    Quote Originally Posted by GiannisGiannis View Post
    noumac και εγω θα γελουσα αν τα ακουγα σαν τριτος πιστεψε με αλλα εγω τα ζουσα αυτα! Θεωρεις οτι ειναι οντως σχιζοφρενεια;;
    τι να σου πω ειπαμε ειναι και τι πιστευει κανεις... παλια ελεγα οτι πιστευω μονο σε οτι ακουω και βλεπω... ε μετα απο αυτα που ειδα και ακουσα δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα!!

Banned
    για τους γιατρους εχω σχιζοφρενεια... καποιοι αλλοι μου ειπαν οτι εκανα <<channelling>>!! ειπαμε αντε βγαλε ακρη. τωρα για την πρωην φιλη σου ποιος ξερει

noumac τωρα δεν ξερω αν ειναι να σε παρω στα σοβαρα η οχι...

Banned
    πολιτκος μηχανικος ειμαι ημουν 39 χρονων.. μπαμπη με λενε παρε με στα σοβαρα! πολλοι πιστευουν οτι υπαρχει ενας κοσμος παραλληλος πνευματικος με αυτον που ζουμε. αν η φιλη σου το πιστευει δυνατα αυτο τιποτα στον κοσμο δεν προκειτε να της το αλλαξει ουτε τα χαπια ουτε τα ψυχιατρεια... φυσικα οπως ειπα για τους γιατρους αυτο ειναι σχιζοφρενεια!! προσωπικα για μενα δεν εχω αποφασισει ακομα

Senior Member
    Θεωρητικα θα μπορουσε να βλεπει, υπαρχει μια θεωρια κατα την οποια κανοντας διαφορους τυπους διαλογισμων και ανοιξουν ενα-ενα τα 7 ενεργειακα κεντρα (chakra), τοτε ανοιγει και το γνωστο 3ο ματι (Crown Chakra), με το οποιο μπορεις να αντιληφθεις πραγματα τα οποια ενας καθημερινος ανθρωπος δεν θα μπορουσε. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο γιατι ουτε μπορω, ουτε θελω να κανω κατι τετοιο. Απλα το εχω διαβασει γιατι με ενδιεφεραν τετοια πραγματα.

Ισχυει δεν ισχυει αυτος παντως, μπορει να σε οδηγησει στην τρελα. Κανοντας πολλους διαλογισμους τα μυαλα "παιρνουν αερα" και νομιζεις οτι εισαι ανωτερος απο τους αλλους. Αρχιζεις και καλα και αισθανεσαι τους αρνητικους ανθρωπους ή στην περιπτωση σου που δεν εχεις φτασει πνευματικα στο ιδιο επιπεδο και τετοιες ασυναρτησιες. Μην απορεις που σε χωρισε.

παιδιά μη μπερδεύεστε....

σίγουρα ο nounac και όποιος άνθρωπος πάσχει απο οτιδήποτε ανάλογο, θα έχει κι άλλα συμπτώματα για να βγουν διαγνώσεις.

Ναι κάποιοι πιστεύουν στο τσανελιν, κάποιοι πάνε και σε χαρτούδες, τι να κάνουμε....

Γιάννο, στα είπα και δίπλα....αλλά πάνω στο θέμα φαντασμάτων, κοίτα κι αυτό:
    δεν είναι απαραίτητο να πάσχει απο κάτι η κοπελιά.
    Αν θεωρεί εκείνη (ή της συνέβη) να έχει τέτοιες "επαφές" με άλλα πεδία, αυτό δεν δικαιώνει σε καμία περίπτωση τις κινήσεις και αποφάσεις της.

Αμα σας πω πάντως μεχρι πού φτάνει αρκετός κοσμος που ασχολείται με το channelling ειδικά.....θα φρίξετε!

Οχι απλα το πιστευει φιλε μου, ειναι πεπεισμενη 100% οτι υπαρχει ενας παραλληλος πνευματικος κοσμος και το χει κανει τροπο ζωης. Δηλαδη εκει που καθεται κλεινει τα ματια της και αρχιζει να μιλαει μαζι τους. Μαλιστα θελει να το βελτιωσει λεει αυτο, γιατι απωτερος στοχος ειναι να μπορει να τους βλεπει και με ανοιχτα τα ματια. Οταν θα φτασει στο ανωτερο πνευματικο επιπεδο θα μπορεσει να το κανει αυτο. Εγω πιστευεις μια που χωρισαμε, οτι θα επρεπε καπως να την βοηθησω (οσο να ναι εκτιμω καποια πραγματα που εκανε για εμενα) η να την αφησω να κανει οτι νομιζει;;

Soulight ναι το θεμα της σχεσης μας το συζητησαμε πριν και συμφωνω απολυτα με αυτα που λες, δεν αντιλεγω, απλα ειπαμε θελει λιγο χρονο για να το εμπεδωσω :)
    Οσον αφορα αυτα τα channeling, μηπως μπορεις να μου πεις ενα παραδειγμα ετσι απλα για να δω οτι υπαρχουνε και χειροτερα;;

Με μια πρόχειρη ματιά στο ιντερνετ θα δεις πολλά (αν και υπάρχει μεγάλη υπερ-παρα-πληροφόρηση στο ιντερνετ)

Σημειωτέον, οτι δεν είμαι υπερ ή κατά των συγκεκριμένων θεωριών ή πρακτικών, απλά κάποιες φορές απο μερικούς ανθρώπους τραβιούνται απο τα μαλλιά.

Εχω παράδειγμα απο κοπέλα στον κύκλο μου, η οποία ξεκινώντας απο κάποια όνειρα, άρχισε την έρευνα αυτών των θεμάτων, υπο εντελώς λάθος σκοπιά/πηγές κλπ, και ποιός ξέρει ποιά ανάγκη της την οδήγησε, να πιστεύει εν τέλει οτι είναι απεσταλμένη κάποιου αγγέλου στη γη καθώς και μερική του ενσάρκωση.

Δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση η ιστορία της. Είναι αρκετός κόσμος που του συμβαίνει....
    Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και ιστοσελίδες που ζητούν.....χορηγίες μέσω pay pal για να σε φέρουν σε επαφή με τον άγγελό σου....
    Τραγελαφικό....αλλά βλέπεις είναι οι καιροί τέτοιοι, που γίνεται σφυγμομέτρηση του πόνου των ανθρώπων, που χρειάζονται να πιστέψουν σε πράγματα εξωθεν για να σταθούν.
    Αυτό εκμεταλλεύονται όσοι είναι πίσω απο όλα αυτά, αλλοιώνοντας θεωρίες και πρακτικές όπως αυτή του διαλογισμού, φτιάχνοντας εναν αχταρμά απο ανατολική φιλοσοφία, θρησκείες, παραψυχολογία, που τον σερβίρουν σε ανθρώπους απελπισμένους (όπως είμαστε όλοι κάποιες στιγμές) ως παρηγοριά...έναντι αντιτίμου.

Αυτά εν ολίγοις....και έχει πολύ ψωμί το θέμα

Senior Member
    Πες μου οτι σου εκανε κ τελετη μουναι-κι;!;!; Μη γελατε! Ετσι λεγετε! Υπαρχει μεγαλος αριθμος οπαδων κτειναι ειδος 'θρησκειας' κ τροπος ζωης γι αυτους!!! Τα δοκιμασα κ γω μπας κ βοηθησουν τη διαταραχη μου αλλα αρχισα να ξενερωνω κ να τα θεωρω βλακειες απο ενα σημειο κ μετα αφου δεν εβλεπα ουτε ενιωθα καποια διαφορα!!!! Βεβαια εννοειτε οτι κρατησα τους οργονιτες!!!(φυλαχτα) βλακειες!!! Ολα το μυαλο μας τα δημηουργει!!!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Σχετικά με τους οργονίτες....
    δεν είναι ακριβώς φυλαχτό
    είναι απλά ενας συνδυασμός πετρωμάτων που απορροφούν κάποια είδη ακτινοβολίας.
    Ελάχιστοι οι αυθεντικοί, και οι κατασκευαστές τους είναι γνώστες γεωλογίας, φυσικής κλπ

Αλλά ακόμα κι αυτό.....το χρησιμοποίησαν για τα ....γνωστά
    :)

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Πες μου οτι σου εκανε κ τελετη μουναι-κι;!;!; Μη γελατε! Ετσι λεγετε! Υπαρχει μεγαλος αριθμος οπαδων κτειναι ειδος 'θρησκειας' κ τροπος ζωης γι αυτους!!! Τα δοκιμασα κ γω μπας κ βοηθησουν τη διαταραχη μου αλλα αρχισα να ξενερωνω κ να τα θεωρω βλακειες απο ενα σημειο κ μετα αφου δεν εβλεπα ουτε ενιωθα καποια διαφορα!!!! Βεβαια εννοειτε οτι κρατησα τους οργονιτες!!!(φυλαχτα) βλακειες!!! Ολα το μυαλο μας τα δημηουργει!!!!!

Page 1 of 7 123 ... LastLast