Results 16 to 30 of 105
-
06-08-2014, 19:49 #16
Με τοσα θριλερ που εχω δει δεν αποκλειω τιποτα ποιος ξερει?
ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ.
- 06-08-2014, 20:05 #17
Γιαννη μου η σεξουαλικη σας ζωη πως ητανε?
06-08-2014, 20:20 #18
Δλδ βλεπει διαφορες οντοτητες απο τις εναλλακτικες θεραπειες που ασχολειται?Με τιποτα...!Μηπως εχει μεταφυσικες ανησυχιες η κοπελα και ολο αυτο της εχει συνεπαρει τον εγκεφαλο?Μηπως ασχολιοταν με μεταφυσικα θεματα και δεν το γνωριζες?Δεν τολμω να την πω προβληματικη, σαν ανθρωπο το μεταφυσικο με γοητευει ομως θεωρω λιγο μπουρδα το να βλεπει καποιος φαντασματα και να πιανει και ψιλη κουβεντουλα μαζι τους.
Πες μας καμια λεπτομερεια παραπανω!!
Με αγιασμο την δοκιμασες??Πλακα κανω!! :P
i see dead people...μπρρρρρρρρρ!
06-08-2014, 20:25 #19
Soulight αυτην την εντυπωση εχω και εγω σε γενικες γραμμες απλα παντα υπαρχει ενα 1/10000 που λες: ρε μπας και εχει δικαιο; μου κανει παντως τρομερη εντυπωση με αυτους τους ανθρωπους, το ποσο πεπεισμενοι/σιγουροι ειναι για αυτον τον δρομο που ακολουθουνε και δεν σηκωνουνε κουβεντα. Μην νομιζεις και η πρωην κατι μου κατι για αγγελους μου λεγε και αυτη και ανησυχουσα παρα πολυ για την ιδια με αυτα που μου ελεγε και ακομα προς το παρων εχω λιγο τον νου μου (οπως ξερεις απο την προηγουμενη κουβεντα πουκαναμε). Πιστευεις σε γενικες να την αφησω να κανει οτι θελει η ειναι οντως κατι σοβαρο και οτι θα επρεπε να στειλω κατι σε ψυχιατρο η οποιαδηποτε αλλη ειδικοτητα θα μπορουσε να την βοηθησει;
06-08-2014, 20:26 #20
kerasi φυσιολογικη θα την περιαγραφα. Γιατι;
06-08-2014, 20:27 #21
mnimonio τι εννοεις με μεταφυσικα;κατι για πρωηγουμενες ζωες θυμαμαι να μου λεει, αλλα για μεταφυσικα πρωτη φορα ακουω...
06-08-2014, 20:35 #22
Ειπες οτι βλεπει φαντασματα..αρα μιλαμε για μεταφυσικες καταστασεις,δεν ειδα να αναφερεις για προηγουμενες ζωες.
Ειπες επισης οτι μιλαει μαζι τους κιολας..Αυτα δεν τα παθαινεις απο γιογκα , ρεικι κτλ..
Εσυ δλδ την εβλεπες να κλεινει τα ματια της και να μιλαει μαζι τους?
06-08-2014, 20:46 #23
Εγω ενα πραγμα ξερω.
Ολη η ελιτ του κοσμου ασχολειται με πνευματισμο και αλλα τετοια μεταφυσικα θεματα οποτε ισως και να εχουν δικιο οτι υπαρχει παραλληλος κοσμος.
Το θεμα ειναι ομως οτι μπορει να ειναι και απλως το μυαλο της, να τρελαθηκε που ειναι το πιο πιθανο. Ενα παιχνιδι του μυαλου, οπως οταν παθαινεις αλτσχαϊμερ κλπ.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-08-2014, 21:04 #24
η μεταφυσικη ειναι μεγαλο θεμα και μαλλον δεν μπορει να ευδοκιμησει μια τετοιου ειδους συζητηση εδω..Φυσικα και υπαρχει το μεταφυσικο,χωρις φυσικα αυτο να σημαινει οτι ο καθενας μπορει να συνομιλει ή να πινει καφε με τον Ιωαννη Καποδιστρια και λοιπες βλακειες..
Ρωτησα κιολας αν η κοπελα ασχολιοταν με αυτα,γιατι καλως ή κακως αν δεν εχεις την γνωση και την πειθαρχεια μπορει να σε τρελανουν ή να σε επηρεασουν τοσο πολυ αυτα ωστε να νομιζεις οτι βλεπεις πραγματα..Μεγαλη κουβεντα!Σορρυ για την σφηνα..
06-08-2014, 22:34 #25
- In this old house where every door is open
τα φαντασματα για αυτο τα λενε φαντασ-ματα. Οργιαζε η φαντασια της κοπελας. Φανταζοταν σαχλαμαρες για να αποδεικνυει στον εαυτο της και τους αλλους τι... ανωτερα πνευματικα ανθρωπος ειναι. Ενας πρωην μου ασχολιοταν με αυτες τις μαλακιες, πιστευε οτι οι αστροπυλες θα ανοιξουν σε λιγα χρονια και θα ερθουν τα ουφο στη γη. Ναι εχω μπλεξει και με αυτη την κατηγορια (sigh) ..
06-08-2014, 23:03 #26
Πρώτα απ'όλα μην χρησιμοποιείς τον όρο "φαντάσματα"
Πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τον πνευματισμό-έχουν μεταφυσικές εμπειρίες.
Η λέξη φαντασμα συνήθως την χρησιμοποιούμε στα παραμύθια.
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει παράλληλη ζωή με εμάς,μόνο που δεν μπορούμε να την αντιληφθούμε...κάποιοι ίσως και να μπορούν!
Κόψε εσύ και να δεις ότι δεν θα σε ενδιαφέρουν ούτε φαντάματα ούτε τίποτα.
06-08-2014, 23:16 #27
τι να κάνεις δηλαδή ? τι μπορείς να κάνεις ? θα σου λεγα μείνε σε μια αποσταση ασφαλείας και παρακολούθα ετσι ωστε αν χρειαστει τη βοήθεια σου (εστω και σε απλα πραγματα) να μπορείς να της την προσφέρεις . Αλλά αυτα τα πράγματα και οι ενασχολήσεις κτατάνε σχεδόν μιά ζωή !!!
Και όχι δεν είναι αρώστια , είναι μια πνευματική ενασχόληση .
ενέχει βεβαια τον κινδυνο να αρωστήσει κανείς , να ψωνιστει υπερβολικα με αυτα τα θέματα , αλλα και καθε αλλη ενασχόλιση ειναι εξίσου επικινδυνη ...
06-08-2014, 23:31 #28
path : σε καταλαβαινω τι εννοεις και εχεις δικαιο εν μερη. Ειναι μια πνευματικη ενασχοληση, την οποια αν ακολουθησεις πιστα και με σωστο τροπο, το πιστευω και εγω οντως οτι μπορει να σε βοηθησει σε γενικες γραμμες. Αλλα αν το παρακανεις, παρεις τον λαθος δρομο και γινει αυτο το πραγμα η ζωη σου, μπορεις πολυ ευκολα να καταστραφεις (γνωμη μου παντα ε). Δεν ξερω για μενα ειναι μια πολυ λεπτη γραμμη τα ολα αυτα πνευματικα..Αν την περασεις τελειωσε.
diana1982: Η ιδια χρησιμοποιουσε τον ορο εξωγηινοι βασικα αντι για φαντασματα. Οσον αφορα τις μεταφυσικες εμπειριες επειδη δεν εχω προσωπικη εμπειρια και επειδη ειμαι προκατελημενος, πολυ θα χαιρομουν αν καποιος μου αλλαζε το σκεπτικο μου οσον αφορα το θεμα αυτο :).
λιλιουμ: σε καταλαβαινω απολυτα...
mnimonio: εβλεπε φαντασματα και εξωγηινους και πιστευε σε προηγουμενες ζωες. Ελεγε οτι καθαριζε τον πλανητη απο την παρουσια των εξωγηινων-φαντασματων που θελουνε το κακο των ανθρωπων. Αυτο ειναι ενα ανωτερο σταδιο απο τους απλους διαλογσμους, ρεικι κτλ μου λεγε. Εγω την εβλεπα να κλεινει τα ματια και να τα εχει ετσι για αρκετη ωρα.
06-08-2014, 23:43 #29
έβλεπε φαντασματα και εξωγηινους και πιστευε σε προηγουμενες ζωες. Ελεγε οτι καθαριζε τον πλανητη απο την παρουσια των εξωγηινων-φαντασματων που θελουνε το κακο των ανθρωπων. Αυτο ειναι ενα ανωτερο σταδιο απο τους απλους διαλογσμους, ρεικι κτλ μου λεγε. Εγω την εβλεπα να κλεινει τα ματια και να τα εχει ετσι για αρκετη ωρα.
06-08-2014, 23:52 #30
Στην τελικη καθομαι και σκεφτομαι (βαζω λιγο χιουμορ για να μην το παιρνω τοσο κατακαρδα) αυτη ειχε τελικα μεγαλυτερο προβλημα που τα εβλεπε αυτα η εγω που ημΑνα μαζι της; :)
Περα απο την πλακα τωρα ομως..Αν επρεπε να διαλεξετε μια απο τις δυο επιλογες, θα λεγατε οτι ειναι καποιους ειδους αρρωστεια η οτι ειναι κατι "φυσιολογικο" για αυτους που ασχολουνται γενικα με πνευματικα;