Το να βλεπει καποιος φαντασματα ειναι αρρωστεια; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 105 of 105
    Junior Member
    Παιδια εγω απ`οταν θυμαμαι τον εαυτο μου με τραβουσε το μεταφυσικο.Στην αρχη την εψαχνα με τις θρησκειες αλλα στη πορεια κολησα με τον αποκριφισμο.
    Με οδηγο καποια 'απαγορευμενα'βιβλια και καποια ατομα που ετυχε να γνωρισω που ηταν χωμενοι σε βαθια και επικινδυνα νερα,βιωσα καποιες απιστευτες και απεριγραπτες μυστικιστικες εμπειριες.
    Βεβαια στην αρχη το ειχα παρη και λιγο στο χαβαλε,οταν για παραδειγμα καλουσαμε καποιο πνευμα στη πορεια ομως σοβαρεψε αρκετα το ολο θεμα οταν τα πνευματα αυτα αρχισαν να με ακολουθουν παντου και να μου μιλανε διαρκως.
    Για να μιλησω πιο συγκεκριμενα δεν επροκειτο πια για απλες ακακες πνευματικες οντοτητες αλλα για αιμοδιψης Δαιμωνες οπου και μετατρεψαν τη ζωη μου σε ζωντανη κολαση στη κυριολεξια.Με ωθουσαν σε βιαιες πραξης,με εβριζαν και οχι μονο.Εφτασα στο απιστευτο σημειο να τρωω ξυλο.Μιλαμε για αληθινο ξυλο μπουνιες και κλοτσιες απο το πουθενα...Βεβαια δεν αργησε πολυ και η πρωτη μου εισαγγελικη για εγκλισμο...οσο βρισκομουνα σε καποιο ψυχιατρειο αυτοι με περιμεναν στην εξωπορτα.Ακολουθησαν βεβαια και αλλες πολλες εισαγωγες,στα εξιτιρια η διαγνωση ηταν ψυχοσικη συνδρομη,κανεις ομως δεν μου ειχε εξηγηση ποτε τι ακριβως σημαινη αυτο ετσι ειχα μεινη με τη πεποιθηση πως ο ακατανομαστος με εχει επιλεξη για νυφη του και πως προκειτε καποια στιγμη να γεννησω τον μικρο Αντιχριστο...
    Οσπου δοξα το Θεο βρεθηκε στο δρομο μου μια ψυχιατρος και με εκανε να καταλαβω πως απλα πασχω και δεν ειμαι καταραμενη ουτε χρειαζομαι εξορκιστη.Μου εξηγησε τη φυση της αρωστιας μου και με βοηθησε να καταλαβω πως πρεπει απλα να πινω τα φαρμακα μου εφ ορο ζωης...το πιο σημαντικο παντως νομιζω και αυτο που τελικα με εσωσε ηταν πως κερδισε την εμπιστοσυνη μου.
    Πανε σχεδον 5 χρονια τωρα που ζω μια ηρεμη ζωη χωρις δαιμονες και φαντασματα να με κυνηγανε.Για πολλες φασεις ομως αναρωτιεμε ακομα και δεν μπορω να δωσω μια σιγουρη απαντηση αν ηταν ολα αυτα παιχνιδια και κατασκευες του μυαλου μου η αν εν μερη σηνεβηκαν στ`αλαθεια...

Junior Member
    .................................................. .................................................. ..........................................:rolleye s:

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ω μωρε τα εχετε κανει ολοι πολυ δραματικα τα πραγματα. Την τριχα τριχια κυριολεκτικα. Ουτε σχιζοφρενεια ειχε ουτε μεντιουμ ηταν, ουτε παραισθησιογονα επαιρνε, ουτε ψυχοφαρμακα ζωηρη φαντασια εχει και μεγαλα υπαρξιακα κενα που προσπαθει ετσι να τα γεμισει. Απλα τα φανταζοταν και βαυκαλιζοταν. Οτι ειναι ανωτερη και κολοκυθια.

Εχω γνωρισει ατομα που πηγαν στο θιβετ και μου λεγανε εκει αν διαλογιστεις και κανεις ασκησεις αιωρεισαι και μου ορκιζονταν ααα εγω αιωρηθηκα!!! Και λεω ναι αιωρηθηκες? Ναι λεει αιωρηθηκα πανω απο το εδαφος. ΣΗκωθηκε δηλαδη το σωμα σου? Ναι πετας! Δηλαδη δεν ακουμπας κατω?? Ε μου λεει στο τελος με τα πολλα, ακουμπας, αλλα το φανταζεσαι, το νιωθεις οτι πετας!!!!!!!!!! ΧΑ!!!!!!!!!

Λοιπον ολοι αυτοι οι διαλογιστες και οι κολοκυθιστες λενε αρες μαρες κουκουναρες. Το ανθρωπινο μυαλο εχει δυναοτητες ναι, και αυτο εκμεταλλευονται πολλοι και πουλανε φουμαρα και μουρλαινουν καποιους απελπισμενους, που μπορει να εχουν αικιου 700 και οχτω πτυχια αλλα εχουν ενα κενο μεγαλο μεσα τους και μια ανησυχια υπαρξιακη και την πατανε. Οπως η κοπελα σου που εκανε ενα μαθημα ρεικι και παινευεται τωρα οτι καθεται και πολεμαει με φαντασματα και οι αλλοι οι βαρεμενοι που λενε οτι πετανε στον αερα επειδη πηγαν στο Θιβετ!!!

Απλα τα φανταζονται και τα λενε με τετοια πειθω που στο τελος πειθουν και τον εαυτο τους. Δεν σας εχει συμβει καποιος να λεει κατι που ξερετε 100% οτι ειναι ψεμα, αλλα αυτος το εχει πει τοσες φορες σε τοσο κοσμο, το εχει σκεφτει τοσο συχνα και το εχει φανταστει ωστε εχει ξεχασει σχεδον οτι ειναι ψεμα και το εχει πιστεψει?? Εχω εναν θειο που ειναι ετσι, δεν καταλαβαινεις πια ποτε λεει ψεμα ποτε αληθεια ακομα και για ανευ σημασιας πραγματα, πχ τι φαι εφαγε σημερα, και ετσι δεν τον πιστευει πια κανενας ανθρωπος που τον ξερει καλα. Τυχαιο που κι αυτος ασχολειται με κατι τσακρα και τσι και κι τωρα που το σκεφτομαι?????? Και ετσι γεμιζουν το κενο της αναξιοτητας τους οτι κατι ειναι ξεχωριστο απο τους αλλους και κατι κανουν ανωτερο.

Σκληρη η αληθεια (για αυτους), αλλα αυτο συμβαινει.

Άλλες φορες αποκαλυπτεις μονη σου στοιχεια του ευατου σου και σε αυτό το ποστ πας να κρυψεις στοιχεια του ευατου σου .
    Δηλαδη όταν φθανεις στο συμπερασμα --- Σκληρη η αληθεια (για αυτους), αλλα αυτο συμβαινει. ---- επρεπε να βαλεις μεσα και τον ευατο σου .

Αλλωστε πιστευες και συ σε παραμυθακια τυπου - Γιωργος Πασχαλιδης - και αλλα ξωτικα του δασους .
    Το ιδιο ευπιστη εισαι και συ και αυτά που κατηγορεις τους αλλους , τα εχεις καποια ηδη μεσα σου . Βασικα τα ξερεις και συ η ιδια αλλά με αυτό σου το ποστ σαν να προσπαθεις να τα ξορκισεις .
    ΤΟ ποστ σου εβγαλε συμπλεγματα και είναι σαν να λεει ότι εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτους που περιγραφω και κατηγορω .
    Τωρα κατά ποσο σχεση εχεις , μονο εσυ το ξερεις .

Εσενα ποια είναι τα πιστευω σου ?
    Τα πιστευω τα δικα σου εισαι ικανη να τα αμφισβητησεις?
    Αν ερχοταν ενας ορθολογιστης και του ελεγες για παραδειγμα ότι εισαι Χριστιανη και ότι πιστευεις στην ανασταση νεκρων και στην αμωμο συλληψη , τι νομιζεις θα σκεφτοταν για σενα ?
    Τι διαφορα εχουν τα πιστευω σου με τους αλλους τους βαρεμενους ( όπως λες ) που πιστευαν ότι πεταξαν ?
    Θεωρεις ότι τα δικα σου πιστευω είναι τα σωστα και οι αλλοι πιστευουν μπαρουφες ?
    Γιατι θεωρεις ότι αν καποιοι κανουν κατι ξεχωριστο ή αισθανονται ξεχωριστοι , τοτε αυτοι απλα γεμιζουν το κενο της αναξιοτητας τους ?
    Την αξια την δικια του ο καθενας μας πρεπει να την οριζει ο ιδιος ή να επηρεαζετε από οτιδηποτε τον περιβαλει ?

kathy® ετσι ακριβως! εμεις που δεν τα βλεπαμε ημασταν πνευματικα κατωτεροι! και θες να σου πω το πιο αστειο/επικινδυνο σημειο της ολης υποθεσης;τα εβελεπε με κλειστα τα ματια και ο απτωτερος σκοπος της ειναι να μπορει να τα βλεπει τα ματια. τοτε θα εχει φτασει στο υψιστο σημειο.
    λιλιουμ: καταλαβαινω τι γραφεις και εχω χασει την μπαλα πλεον το ποτε μια συμπεριφορα θεωρειται οτι ειναι ψυχασθενιεα.
    kristian F.: εσυ εμπιστευτηκς τον ψυχιατρο. εμενα στην προκειμενη περιπτωση πιστεψε στα οραματα της και με εκανε περα και πιστεψε με ημουν ο μοναδικος στον περιγυρω της που ειχε αναγνωρισει το προβλημα. Με εκανε περα ομως και πλεον δεν μπορω να κανω δυστυχως κατι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ασχολησου με καποια πιο νορμαλ και ασε την πρωην φιλη σου να κανει τους ghost busters!! καποτε θα συνελθει λογικα! η θα βρει καναν παρομοια φιλοσοφιας και θα αλληλοβαυκαλιζονται ποιος σκοτωσε περισσοτερα φαντασματα χιχιχιχιχιχιιχι

Ευκολο να το λες λιλιουμ...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    το ξερω τζον και εγω να ξεκολλησω προσπαθω ακομα.. Που θα παει ποσο θα μου παρει.. Στην χειροτερη περιπτωση τον κολλητο μου που ξερω του πηρε 7 χρονια. Ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη :p

Ε μην το παρακανουμε κιολας 7 χρονια!! Ακου εκει. Μια ζωη την εχουμε! :)

Junior Member
    Γιαννη και εγψ για πολλα χρονια μομο στα δικα μου οραματα πιστευα και βεβαια δεν εμπιστευομουνα κανεναν ουτε καν να του μιλησω για αυτα.Αν και εγω βιωνα με ολες μου τις αισθησης αυτες τις `μεταφυσικες`εμπειριες και πιστευα με ολο μου το ειναι πως υπαρχω και ζω σενα αλλο παραληλο κοσμο που μονο εγω αντιλαμβανομαι,ηξερα πως σε οποιονδηποτε αλλον τολμησω και το πω,θα με περαση για τρελη.
    Οσο για τους ψυχιατρους περασα απο αρκετους πριν αποφασησω να εμπιστευτω τη σηγκεκκριμενη και αυτο γιατι ενδιαφερθηκε για τη περιπτωση μου και με πλησιασε πρωτα σαν ανθρωπος και μετα σαν γιατρος...
    Αυτο που

Junior Member
    Αυτο που θελω να πω Γιαννη ειναι πως το βρισκω θετικο το γεγονος πως μοιραζετε μαζι σου η κοπελια αυτες τις εμπειριες της.Σε εμπιστευεται μαλον αρκετα,εκτος αν δεν εχει θεμα να μιλαει γενικα και με αλλους για αυτα......
    Ακομα αναρωτιεμαι.τι αντικτιπο εχει στην ιδια,στη ψυχη της ενοω,ο πολεμος αυτος που δινει με αυτες τις οντοτητες .ειναι κατι το ασχημο και επιπονο η την ευχαριστη η ολη ιστορια...
    Αληθεια,οι συγγενης της,βρισκονται κοντα της,μηπως θα`πρεπε να μιλησης μαζι τπυς για την ψυχικη της κατασταση πριν αυτη βγη εκτος ελενχου,πραγμα που πιστευω ειναι απλα θεμα χρονου...

Senior Member
    Και εσύ Κρίστιαν,παίρνοντας τα φάρμακα που σου υπέδειξε η γιατρός-σταμάτησαν να σε κυνηγούν....όλα αυτά που σε κηνυγούσαν και έβλεπες;

kristian F το ειχε εμπιστευτει μονο σε μενα και οχι δεν το συζηταιει με κοσμο.
    Ειναι κατι επιπονο λεει, αλλα οταν παλεψει με αρκετους λεει, μετα αισθανεται πολυ καλα διοτι αισθανεται οτι σωζει την ανθρωποτητα.
    Το θλιβερο ειναι οτι η οικογενεια της, ο αδερφος της και η αδερφη της συμμετεχουνε και αυτοι σε αυτες τις ῾μαχες῾με τους εξωγηινους.
    Δυστυχως ειχα ολη την καλη την διαθεση να την βοηθησω, αλλα με εχει βγαλει απο την ζωη της τελειως και δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι πλεον. Γιατι και τους γονεις να του παρω τηλ, να τους πω τι ακριβως;

απαντωντας στον τιτλο του θεματος:ε δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο παντως...

Ναι το ξερω Δημητρη :) Απλα αυτο ηθελα να καταλαβω απο ολη αυτην την κουβεντα εδω, ηταν να δω αν ειναι ψυχασθενεια η δεν ξερω πως να το πω, παιχνιδια του μυαλου; Ακομα δεν εχω καταλαβει...Καλα οχι οτι μπορω νακ ανω τιποτα για τον ανθρωπο αυτον πλεον, απλα απο ενδιαφερον και περιεργεια ρωτουσα...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567