Το να βλεπει καποιος φαντασματα ειναι αρρωστεια; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 105
    DrugInducedPriapism αυτο εχω κανει, εχω απομακρυνθει απο την πρωην μου κοπελα. κυριως για δικο μου καλο. Τα ατομα αυτα που κανουνε διαλογισμους μαζι, ΟΝΤΩΣ τα θεωρει οικογενεια της, μου το χε τονισει παρα πολλες φορες, αρα εχεις δικαιο και σε αυτο. Δεν θα μπορουσα ποτε να ζητησω την δικια σου στηριξη/βοηθεια, ισα ισα θα εκνευριζοταν αν πηγαινα να παρω την κοπελα απο το γρουπ τους. Ολα αυτα που μου εγραψες βασικα πιο πανω ηταν οι λογοι που το διαλυσαμε, το ξερω οτι εγω θα ειμαι πολυ καλυτερα μακρια απο τετοιον "αρρωστο" ανθρωπο, απλα επειδη εκτιμω καποια πραγματα και επειδη πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος θα ηθελα καπως να βοηθησω εναν τετοιον ανθρωπο ανωνυμα χωορς να ξερει οτι το κανα εγω. Αν εχεις καμια ιδεα θα σου ημουν ευγνωμων..

Banned
    Σε μερικές χώρες υπάρχει το Cult Expert/Exit Counselor. Μπορείς να το ψάξεις σε μία μηχανή αναζήτησης της αρεσκείας σου. Εδώ στην Ελλάδα δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιος κλάδος που μπορεί να βοηθήσει άτομα που ζουν με άλλους και έχουν δημιουργήσει μια "σέκτα" ή μια "αίρεση" ας το πω... Σύγγνωμη που δε μπορώ να σε βοηθήσω αν και θα το ήθελα. Μερικές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις τα άτομα που συζούν με αυτούς πέφτουν και θύματα εκμετάλλευσης και πλύσης εγκεφάλου και παρουσιάζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ευχαριστω DrugInducedPriapism. Ευτυχως η δυστυχως, οπως θες πες το δεν κατοικω στην Ελλαδα, οποτε αυτο το λινκ που μου στειλες μπορει να βοηθησει. Αν καταφερω και δωσω βοηθεια στην κοπελα παντως μεσα απο αυτο το link, ειλικρινα μονο ευχαριστω μπορω να σου πω :)

Banned
    Παρακαλω Γιάννη σου εύχομαι τα καλύτερα.

Senior Member
    εχεις σκεφτει ομως οτι ισως η συγκεκριμενη ψευδαισθηση να μην ειναι ενα παιχνιδι του μυαλου αλλα οντως φαντασματα μιας και ασχολειται με αυτο ;

οπως σου ειπα ολη η ελιτ του κοσμου ασχολειται με τετοια πραγματα και το κρυβουν για τους πολλους.

αμα ειναι λειτουργικη δεν υπαρχει λογος να την ζομποποιησεις με φαρμακα.

το μονο θεμα ειναι οτι η ολη ασχολια της με αυτα ισως να μη τη βοηθησει για την ψυχη της με την πιο ευρυτερη εννοια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    ολη η ελιτ του κοσμου ασχολειται με τετοια πραγματα και το κρυβουν για τους πολλους.
    Εμένα αυτό μου ακούστηκε βλακώδες. Πως ξες εσύ με τί ασχολείται η "παγκόσμια ελίτ" και το κρύβει για τους ...πολλούς.Κοριούς και κρυφές κάμερες τους έχεις βάλει; Τα σενάρια συνωμοσιολογίας είναι μία καλή πηγή εσόδων για πολλούς και εντάξει ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει οπότε δεν μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση με σένα σχετικά με τα πιστεύω σου. Εγώ πάντως δε πιστεύω στα φαντάσματα και θεωρώ ότι όταν κάποιος βλέπει φαντάσματα στο οπτικό του πεδίο τότε πάσχει από οπτικές παραισθήσεις...
    Last edited by deleted12082014; 11-08-2014 at 23:46.

ΤΟ ΟΤΙ καποιος δεν συμφωνει με το σωστο(στην προκειμενη περιπτωση οτι προκειται για σχιζοφρενεια κ οχι εξ φάιλς...) δεν σημαινει οτι μπορουμε να τον προσβαλουμε κ να μετατρεπομαστε σε
    βαθμολογειτες της εφυιας του,γτ δεν ειναι τιμιο κ γτ μαθαμε να εκφραζομαστε ελευθερα μεσα στο φορουμ-μην το χασουμε αυτο...

Banned
    Ε εντάξει συγγνώμη για τη φρασεολογία που χρησιμοποίησα τότε...θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός την επόμενη φορά...

Quote Originally Posted by DrugInducedPriapism View Post
    Ε εντάξει συγγνώμη για τη φρασεολογία που χρησιμοποίησα τότε...θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός την επόμενη φορά...
    εισαι οκ για μενα γτ καταλαβες το λαθος σου.αλλοι δεν καταλαβαινουν οτι δεν εχουν δικαιωμα τουλαχιστον στο φορουμ να μην ειναι ευγενικοι κ επιμενουν...

Senior Member
    απλως ρωτα το αφεντικο σου..

για αλλες αποδειξεις ψαξε το youtube εχει τονους απο υλικο που το αποδεικνυει.

Εμένα αυτό μου ακούστηκε βλακώδες. Πως ξες εσύ με τί ασχολείται η "παγκόσμια ελίτ" και το κρύβει για τους ...πολλούς.Κοριούς και κρυφές κάμερες τους έχεις βάλει; Τα σενάρια συνωμοσιολογίας είναι μία καλή πηγή εσόδων για πολλούς και εντάξει ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει οπότε δεν μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση με σένα σχετικά με τα πιστεύω σου. Εγώ πάντως δε πιστεύω στα φαντάσματα και θεωρώ ότι όταν κάποιος βλέπει φαντάσματα στο οπτικό του πεδίο τότε πάσχει από οπτικές παραισθήσεις...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    απλως ρωτα το αφεντικο σου..

για αλλες αποδειξεις ψαξε το youtube εχει τονους απο υλικο που το αποδεικνυει.
    Το αν έχω ή δεν έχω αφεντικά δε το ξες και δε σου πέφτει και κανένας λόγος να το μάθεις. Όσο αναφορά το Youtube, δεν είναι έμπιστη πηγή πληροφοριών. Τελοσπάντων, maus....αφού πιστεύεις ότι ανήκεις στους "λίγους" παντογνώστες που ξέρουν ακόμα και τι κάνει η παγκόσμια ελιτ αλλά δεν ξέρει τι τους γίνεται όσο αναφορά τον εαυτό τους και ψάχνουν απαντήσεις σε ένα φορουμ ψυχολογίας που απαρτίζεται από άλλα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θες.

Senior Member
    Θα σου ελεγα τωρα κατι αλλα δε θελω να παθεις καμια υποτροπη.

Καταρχην δεν ειναι λιγοι που το ξερουν και ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβεις. Παντου διαφημιζουν τη θρησκεια τους, απλα πρεπει να προσεχεις.

Οσον αφορα τον εαυτο μου, μια χαρα ειμαι. Επειδη εχω μια παθηση στον εγκεφαλο μου η οποια λυνεται αμα παρω το σωστο φαρμακο δε παει να πει οτι δε τα
    εχω καλα με τον εαυτο μου αλλα απλως εχω μια σωματικη παθηση οπως ολες οι αλλες.

Το αν έχω ή δεν έχω αφεντικά δε το ξες και δε σου πέφτει και κανένας λόγος να το μάθεις. Όσο αναφορά το Youtube, δεν είναι έμπιστη πηγή πληροφοριών. Τελοσπάντων, maus....αφού πιστεύεις ότι ανήκεις στους "λίγους" παντογνώστες που ξέρουν ακόμα και τι κάνει η παγκόσμια ελιτ αλλά δεν ξέρει τι τους γίνεται όσο αναφορά τον εαυτό τους και ψάχνουν απαντήσεις σε ένα φορουμ ψυχολογίας που απαρτίζεται από άλλα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θες.

Banned
    Θα σου ελεγα τωρα κατι αλλα δε θελω να παθεις καμια υποτροπη.

Καταρχην δεν ειναι λιγοι που το ξερουν και ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβεις. Παντου διαφημιζουν τη θρησκεια τους, απλα πρεπει να προσεχεις.

Οσον αφορα τον εαυτο μου, μια χαρα ειμαι. Επειδη εχω μια παθηση στον εγκεφαλο μου η οποια λυνεται αμα παρω το σωστο φαρμακο δε παει να πει οτι δε τα
    εχω καλα με τον εαυτο μου αλλα απλως εχω μια σωματικη παθηση οπως ολες οι αλλες.
    Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις στα φαντάσματα,στη συνωμοσιολογία και σε ότι άλλο θες αλλά μη το προπαγανδίζεις ... φτάνει!

Member
    Δηλ αυτη η γυναικα θεωρουσε δηλ κατι απολυτα φυσιολογικο ασχετως αν αληθευει ή οχι να συνυπαρχει αρμονικα με φαντασματα και να θεωρει οσους δεν τα βλεπουν ψυχικα κατωτερους απο εκεινη;μηπως θα επρεπε να ψαξει το ενδεχομενο οτι ισως εχει παραισθησεις;παιρνει φαρμακα παραισθησιογονα;μονο εκει θα μπορουσα να το αποδωσω.αν ειχε ψυχιατρικο θεμα και απλα το αγνοουσε ειτε γιατι δεν το παραδεχεται ειτε γιατι δεν θελει να τοθεραπευσει παμε αλλου....καλως επραξες παντως για μενα να φυγεις....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ω μωρε τα εχετε κανει ολοι πολυ δραματικα τα πραγματα. Την τριχα τριχια κυριολεκτικα. Ουτε σχιζοφρενεια ειχε ουτε μεντιουμ ηταν, ουτε παραισθησιογονα επαιρνε, ουτε ψυχοφαρμακα ζωηρη φαντασια εχει και μεγαλα υπαρξιακα κενα που προσπαθει ετσι να τα γεμισει. Απλα τα φανταζοταν και βαυκαλιζοταν. Οτι ειναι ανωτερη και κολοκυθια.

Εχω γνωρισει ατομα που πηγαν στο θιβετ και μου λεγανε εκει αν διαλογιστεις και κανεις ασκησεις αιωρεισαι και μου ορκιζονταν ααα εγω αιωρηθηκα!!! Και λεω ναι αιωρηθηκες? Ναι λεει αιωρηθηκα πανω απο το εδαφος. ΣΗκωθηκε δηλαδη το σωμα σου? Ναι πετας! Δηλαδη δεν ακουμπας κατω?? Ε μου λεει στο τελος με τα πολλα, ακουμπας, αλλα το φανταζεσαι, το νιωθεις οτι πετας!!!!!!!!!! ΧΑ!!!!!!!!!

Λοιπον ολοι αυτοι οι διαλογιστες και οι κολοκυθιστες λενε αρες μαρες κουκουναρες. Το ανθρωπινο μυαλο εχει δυναοτητες ναι, και αυτο εκμεταλλευονται πολλοι και πουλανε φουμαρα και μουρλαινουν καποιους απελπισμενους, που μπορει να εχουν αικιου 700 και οχτω πτυχια αλλα εχουν ενα κενο μεγαλο μεσα τους και μια ανησυχια υπαρξιακη και την πατανε. Οπως η κοπελα σου που εκανε ενα μαθημα ρεικι και παινευεται τωρα οτι καθεται και πολεμαει με φαντασματα και οι αλλοι οι βαρεμενοι που λενε οτι πετανε στον αερα επειδη πηγαν στο Θιβετ!!!

Απλα τα φανταζονται και τα λενε με τετοια πειθω που στο τελος πειθουν και τον εαυτο τους. Δεν σας εχει συμβει καποιος να λεει κατι που ξερετε 100% οτι ειναι ψεμα, αλλα αυτος το εχει πει τοσες φορες σε τοσο κοσμο, το εχει σκεφτει τοσο συχνα και το εχει φανταστει ωστε εχει ξεχασει σχεδον οτι ειναι ψεμα και το εχει πιστεψει?? Εχω εναν θειο που ειναι ετσι, δεν καταλαβαινεις πια ποτε λεει ψεμα ποτε αληθεια ακομα και για ανευ σημασιας πραγματα, πχ τι φαι εφαγε σημερα, και ετσι δεν τον πιστευει πια κανενας ανθρωπος που τον ξερει καλα. Τυχαιο που κι αυτος ασχολειται με κατι τσακρα και τσι και κι τωρα που το σκεφτομαι?????? Και ετσι γεμιζουν το κενο της αναξιοτητας τους οτι κατι ειναι ξεχωριστο απο τους αλλους και κατι κανουν ανωτερο.

Σκληρη η αληθεια (για αυτους), αλλα αυτο συμβαινει.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast