Παιδιά βοηθήστε με
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Παιδιά βοηθήστε με

Το τι πέρασα αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται ! Έκανε επέμβαση η μητέρα μου για καρκίνο του μαστού .. Η μαμά μου μια χαρά είναι τώρα εγώ έγινα σκατα .. Τη μέρα της επέμβασης πήγα σε 2 εφημερεύοντα νοσοκομεία επειδή νόμιζα θα πεθάνω η θα τρελαθω .. Ο ψυχίατρος μου είπε να αυξήςω το Xanax που παίρνω εγώ δεν ήθελα με τίποτα . Την επόμενη ξαναπήγα σε επείγοντα , πήγα σε ψυχίατρο μου είπε κ αυτός να αύξηςω το Xanax αλλά δεν θέλω γιατί το παιρνω πάνω απο 1 χρόνο σε ποσότητα 1/2 των 0.25 mg 4 φορές την ημέρα . Τέλος πάντων με τα πολλά απλά το αύξησα πολύ λίγο δηλαδή παιρνω 5 φορές την ημέρα απο μισό . Μου εχει κολλήσει ότι θα εχω παρενέργειες επειδή το παιρνω κάθε 4 ώρες σχεδόν , ότι μπορεί να μου πέσει η πίεση κτλ. Α κ επίσης εχω άδεια απο τη δουλειά κ φυσικά δεν παω πουθενά διακοπές γιατί φοβαμαι . Εδώ στη ζέστη της Αθήνας λιώνω .. Κ εχω φάει κ ένα άλλο κόλλημα με τον ύπνο επειδή διάβασα ότι πεθαίνει αν δεν κοιμηθείς 10 μερες ! Ε τώρα απο το άγχος μου δεν θα κοιμηθώ ! Ήδη κλείνω 2 μερες ! 8 μερουλες μου μείνανε ! Πείτε μου ρε παιδιά τίποτα ! Το πιο σκατα καλοκαιρι !

Banned
    Μπορεις να καταλαβεις και εσυ νομιζω ποσο χαζη αγωνια εχεις για το τελευταιο με τον υπνο ε??χαχαχαχα μου εμειναν 8 μερουλες λεει!!Αντε βγες για κανενα ποτακι εξω,να δεις κανεναν ψηλο μελαχρινο με πρασινα ματια και να εχεις αυπνιες μετα λογω ερωτα! :P

Senior Member
    Όλα αυτά όπως τα λες σ' εμάς, τα είπες στον ψυχίατρο σου; Πάντως για να σε καθησυχάσω, δεν νομίζω ότι πεθαίνεις από την έλλειψη ύπνου...μου φαίνεσαι υπερβολικά αγχωμένη/φοβισμένη, χαλάρωσε λίγο αν μπορείς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι ρε συ χαλάρωσε, περαστικά στην μαμά σου καταρχήν... μπορεί να μην δεις κάποιον σαν αυτόν που σου λέει το mnimonio..αλλά
    κανέναν κοντό.. πράσινο.. με μαύρα μάτια και.......... να έχεις αϋπνίες από το γέλιο....

πλάκα κάνω να ελαφρύνουμε λίγο την κατάσταση....ακολούθησε τις προτροπές από κύκνο & το mnimonio.. μπορεί αν σου φαίνονται όλα μαύρα και αδύνατο να συμβούν..
    μα δεν είναι ... εύκολα είναι... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΟΛΑ.... σκέψεις του μυαλού σου με λίγη βοήθεια κι εμπιστοσύνη στον γιατρό σου θα τα καταφέρεις κι όλα θα μοιάζουν σαν ένα κακό όνειρο..

Senior Member
    Ζουζουνιτσα μην ανησυχεις . Τριτη , Τεταρτη , Πεμπτη ειχα κοιμηθει συνολικα 3 ωρες λογω αγχους , το αποτελεσμα ηταν οτι χτες ξεραθηκα , επεσα για υπνο 10 το βραδυ και ξυπνησα σημερα κατα τη μια .

Banned
    Μην γίνεσαι υποχόνδρια απλά ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις αν και ξέρω ότι ακούγεται δύσκολο. Πιθανότατα να στρεσσαρίστηκες λόγω των περιστατικών που πέρασες με τη μητέρα σου.

Senior Member
    Και επίσης μη φοβάσαι τόσο το zanax. Παίρνεις απειροελάχιστη δόση. Συνολικά 0,5mg ανα μέρα όταν η δόση έναρξης είναι 0,75;;;
    Εδώ εγώ όταν από το πολύ άγχος δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα έπαιρνα μέχρι και 1mg. Πολύ σπάνια βέβαια.
    Απλά σε μέρες μεγάλης έντασης μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη δόση (σύμφωνα με τον δικό μου ψυχίατρο) για να δράσει υπνωτικά.
    Ενώ δηλαδή μου έλεγε 0,25 επί τρεις φορές, εκείνες τις δύσκολες νύχτες έπαιρνα σε μια δόση 1mg...

Για ένα βράδυ μόνο φυσικά πριν από κάποιο δύσκολο και ψυχοφθόρο γεγονός για να μπορώ να αντιμετωπίσω την ημέρα...

Περάστικα΄στην μητέρα σου

Senior Member
    Καταρχήν ευχαριστώ που ασχοληθήκατε ! Το θέμα μου εχει επικεντρωθεί στο Xanax που παιρνω 1/2 των 0.25 5 φορές την ημέρα δηλαδή σύνολο 0.62 mg την ημέρα . Επειδή το παιρνω σχεδόν καθε 4 ώρες με φοβίζει. Νιώθω κάπως αδύναμη , σαν να νυστάζω συνέχεια , πονάει η κοιλιά μου και παω τουαλέτα πολύ συχνά ! Δεν ξέρω βέβαια αν όλα αυτά είναι απο το άγχος μου η απο το Xanax !!!

Member
    Quote Originally Posted by zouzounitsaaa View Post
    Καταρχήν ευχαριστώ που ασχοληθήκατε ! Το θέμα μου εχει επικεντρωθεί στο Xanax που παιρνω 1/2 των 0.25 5 φορές την ημέρα δηλαδή σύνολο 0.62 mg την ημέρα . Επειδή το παιρνω σχεδόν καθε 4 ώρες με φοβίζει. Νιώθω κάπως αδύναμη , σαν να νυστάζω συνέχεια , πονάει η κοιλιά μου και παω τουαλέτα πολύ συχνά ! Δεν ξέρω βέβαια αν όλα αυτά είναι απο το άγχος μου η απο το Xanax !!!
    Μηπως πρεπει να αλλαξεις και κατι στις διατροφικες σου συνηθειες;φανταζομαι δεν τρεφεσαι και σωστα,οχιαπλα δεν κοιμασαι κιολας.βαλε περισσοτερες βιταμινες στη διατροφη σου και δοκιμασε να φας μαυρη σοκολατα.θα με θυμηθεις.