διαπιστωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

διαπιστωση

ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΟΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ. ΧΑΡΑΜΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Senior Member
    Μικρός είσαι........ξεκίνα να αλλάζεις όλα αυτά που προανέφερες...

Member
    Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι και γω ετσι.....ειμαι εγκλωβισμενος με λιγα λογια σε μια ζωη που τη μισω.

Banned
    Αν και εχει τυχει να γνωρισω δυο τρεις αξιολογους ανθρωπους απο το ιντερνετ,θεωρω οτι η πραγματικη ζωη ειναι εξω απο αυτο..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αν και εχει τυχει να γνωρισω δυο τρεις αξιολογους ανθρωπους απο το ιντερνετ,θεωρω οτι η πραγματικη ζωη ειναι εξω απο αυτο..
    εγω δε το εχω αποφασισει ακομα να γνωρισω... βαριεμαι που ζω.. πρεπει να το φιλοσοφισω αλυπητα κ να οργανωθω οχι ετσι οπως ειμαι τωρα α.......α

η φιλοσοφια ειναι η δευτερη ξαδερφη της επιτυχιας αριστοτελης...

Banned
    Μηπως Στεφανε ειχες υπερβολικες προσδοκιες απο τους αγνωστους που γνωρισες απο το μαραφετι..?

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μηπως Στεφανε ειχες υπερβολικες προσδοκιες απο τους αγνωστους που γνωρισες απο το μαραφετι..?
    μαραφετι χαχαχαχαχα

Senior Member
    Πολλοί το περάσαμε αυτό.
    Και εγώ μαζί και βίωσα ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά δεν είχα την δύναμη να βγω στον πραγματικό κόσμο λόγω κατάθλιψης και άγχους.
    Τα αντικαταθληπτικά μου έδωσαν την δύναμη που πάντα ήθελα.
    Όταν είδα πόσο βελτιώθηκε η ζωή μου στην αρχή μελαγχόλησα για όλα αυτά που έχασα τόσα χρονια αλλά τι θα βγει από αυτό;
    Εκτός οθόνης και εκτός σπιτιού τα πράγματα είναι πολυ πιο αληθινά με ότι αυτό συνεπάγεται και καλό και κακό :-)