Results 1 to 15 of 23
Thread: το χαστουκι
-
10-08-2014, 09:26 #1
το χαστουκι
Καλημέρα σε όλους.Το δικό μου θέμα έχει ως εξης:
Εδω και ένα χρονο ήμουν με ένα παιδί,με το οποιο ημουν τρελα ερωτευμενη παρολο που μαλωναμε συνεχως παρα πολυ εντονα.Με τον συγκεκριμενο ειχαμε αρκετες διαφορες μιας και εκεινος απο μικρος δουλευε σε μια πολυ σκληρη δουλεια στις οικοδομες,δεν ειχε βγει παραεξω και ηταν απιστευτα πιεσμενος απο τον πατερα του ο οποιος ειναι απιστευτα δυστροπος και νευρικος.
Εγω με τη σειρα μου μετεφερα στη σχεση μου-λαθος μου-την ανασφαλεια μου με το παρελθον του,μιας και ολες οσες ειχε ηταν γυναικες της μιας βραδιας,ημουν η πρωτη του σχεση κι αυτο κατα καποιο τροπο με τρομαζε οτι ισως αυτες οι γυναικες του αρεσουν περισσοτερο και ειχα τον φοβο εγκαταλειψης.Δουλευα με καποιον ειδικο ο οποιος με συμβουλευε να το δουλεψω και με τη σχεση μου προκειμενου να νιωθω καλυτερα και εφοσον με αγαπαε μπορει να με καθησυχαζει.
Το αποτελεσμα ηταν ο ιδιος να εκνευριζεται,να καταπιεζεται,και μολις του ελεγα για πρωην αρχιζε να μου λεει χωριζουμε,εγω εκλαιγα κι αυτος μου μιλουσε ασχημα,υποτιμητικα και απενεργοποιουσε το τηλεφωνο.Μετα απο 2-3 μερες που του περνουσε ερχοταν να με βρει και μου ελεγε ποσο με αγαπαει και οτι οτι λεει ειναι πανω στο θυμο του.
Στη συνεχεια εγιναν πολλα λαθη,οπως για παραδειγμα πανω στο θυμο του μου ελεγε αναληθειες για το παρελθον του οπου με αυτο με εκανε ακομα πιο αγχωμενη μεσα στη σχεση,το κερασακι στη τουρτα ηταν οταν δε με καταλαβαινε,ποτε δε καταλαβε οτι το μονο που ζητουσα ηταν αγαπη και προσοχη,κι οτι αν ο ιδιος με καθησυχαζε απο την αρχη για το παρελθον του και επεμενε στην αληθεια θα μου ειχε περασει πιστευω,ο ιδιος ομως με πατουσε στο καλο,θεωρουσε οτι σκοπος μου ηταν να τον κρινω και με τιμωρουσε.
Στη συνεχεια ενω εκανε πολλα πραγματα που μου εδειχναν ποσο ερωτευμενος ηταν και ποσο με αγαπουσε τις στιγμες που τον χρειαζομουν να μου δειξει την αγαπη του,δε το εκανε...με εβλεπε πχ στενοχωρημενη και ενω ειχα αναγκη να μιλησουμε εκεινος δεν ηξερε πως να φερθει.
Το αποτελεσμα απο τις συνεχομενες εντασεις ηταν να τον χτυπησω οταν μου ειπε πργαματα ενα βραδυ πιωμενος για να με πληγωσει και μετα απο καποια ωρα τον εβρισα,ημουν εκτος εαυτου,απο την ειρωνεια του κι απτο γεγονος οτι εκλαιγα και εκεινος τραγουδουσε δυνατα...ξαφνικα γυρναει και με χαστουκιζει με δυναμη,του λεω επιτοπου συγνωμη και εκεινος με τραβαει απτο αμαξι με βγαζει εξω και σηκωθηκε κ εφυγε.
Την επομενη μερα ουτε ενα τηλ..του ζητησα να ερθει να παρει τα πραγματα του και ηρθε με τσαμπουκα...τωρα οπου με δει,βαζει τα γυαλια του και κοιταζει αλλου,αλλα παραλληλα κανει δοαφορα για να με κανει να ζηλεψω η να ασχοληθω.
Οι φιλοι του μου λενε οτι ειναι κολλημενος μαζι μου,οτι μονο εμενα αγαπησε και οτι δεν ειναι ετσι σαν ανθρωπος απλα και εγω τον εβγαλα εκτος εαυτου.
Ο ειδικος που συνεργαζομαι θεωρει οτι ειναι ανωριμος απειρος και οτι γενικα δεν εχει κοινωνικες δεξιοτητες,ουτε γνωριζει να ελλισεται μεσα στη σχεση.
Οι φιλοι του με χρεωνουν οπως και ο ιδιος οτι τον επρηξα τοσο καιρο και οτι αντεδρασε σε αυτο...η αληθεια ειναι οτι εχουμε χωρισει μια βδομαδα αλλα νιωθω οτι τον αγαπαω...απτην αλλη δε μπορω να ξεχασω.
Ποια η γνωμη σας..θεωρειτε οτι υπαρχει δικαιολογια για τη πραξη του;γιατι πολλες φορες τα ριχνω ολα σε εμενα
- 10-08-2014, 11:07 #2
πφφφφ πολες αναταραχες ομως ..
εγω νομιζω οτι κανουμε σχεσεις για να κανουμε τη ζωη μας καλυτερη κατι που δε συμβαινει σε αυτη τη περιπτωση.
10-08-2014, 13:46 #3
ναι ειμαστε πολυ διαφορετικοι,αλλα η αληθεια ειναι οτι υπηρχε τρελο παθος κ αγαπη...δυστυχως δε μπορουσαμε να συννενοηθουμε και για να ειμαι ειλικρινης τον ειχα φερει κ εγω στα ορια του με το θεμα μου..ομως και παλι,πρεπει να τον συγχωρησω?
10-08-2014, 14:22 #4
Καλημέρα... κάθε σχέση κοπέλα μου έχει προβλήματα και μην περιμένεις κανείς να καταλάβει εύκολα την ένταση και τα αισθήματα σου, θετικά ή αρνητικά (προσωπικά νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο για πολλούς λόγους)..
Επίσης, ζήλια υπάρχει σε κάθε ερωτευμένο ζευγάρι κι από τις δυο πλευρές το ''μέγεθος'' και ο τρόπος διαφέρει όπως διαφέρει κι ο τρόπος που δείχνουμε στον άλλο την αγάπη και τον ερωτά μας, εσύ νομίζω (το περιγράφεις άλλωστε) λόγω ίσως του χαρακτήρα σου εκδήλωσες τα αισθήματά σου..έδειξες την ανασφάλειά σου κ.τ.λ. περίμενες κατανόηση, επιβεβαίωση και ίσως μερικές φορές ο φίλος σου να στην προσέφερε όσο του επέτρεπε ο εγωισμός κι δική του ανασφάλεια. Έγραψες επίσης ότι μεγάλωσε σε δύσκολο περιβάλλον, άρα η εμπιστοσύνη ίσως για εκείνον να είναι άγνωστη λέξη και κυρίως άγνωστο συναίσθημα, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι δικαιολογία (από την στιγμή που εσύ ήσουν η ''αδύναμη'' στην σχέση σας).... αλλά το ερώτημα σου είναι άλλο..δεν έγραψα όμως τυχαία τα παραπάνω κι αν ισχύουν να είσαι πολύ προσεκτική.
Λοιπόν στο ερώτημά σου.. κάθετα και απόλυτα θα σου πω όχι να μην τον συγχωρήσεις, η βια, λεκτική ή σωματική είναι απαράδεκτη..προσωπικά θλίβομαι αφάνταστα να διαβάζω να ακούω τέτοιες ιστορίες ειδικά από νέους ανθρώπους, δεν κρίνω κανέναν ούτε εσένα ούτε κι εκείνον.. δεν έχουν (κατά την γνώμη μου ) κανένα μέλλον τέτοιες σχέσεις, μακάρι να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου, να ξέρεις ότι κι αν νιώθεις θα περάσει.. όσο ''έρωτα'' κι αν νιώθεις όση ανάγκη να είναι κοντά σου..πίστεψέ με θα το μετανιώσεις πικρά αν συνεχίσεις την ''σχέση σας'' ...
10-08-2014, 15:45 #5
Eκτος οτι τον επρηξες εσυ τον χτυπησες πρωτη και βγηκες εκτος εαυτου. Λογικο δεν ειναι να χει καποια αντιδραση? Μηπως πρεπει να δεις εξ αρχης γτ εισαι τοσο ανασφαλης με το παρελθον του αλλου? Μηπως εσυ δεν ξερεις να διαχειριστεις τα πραγματα σε μια σχεση? Ασε τωρα ενα διαστημα κ πιστευω θα σε ξαναπλησιασει ο ιδιος οπως στο παρελθον. Μην πεφτεις εσυ πρωτη.
11-08-2014, 03:50 #6
kata τη γνωμη μου η αιτια χωρισμου βρισκεται στην αιτια της δημιουργιας της σχεσης.....
απο κει κ περα αυτο συναιβει σε σενα κ σε μερικες 100αδες εκατομυρια στον πλανητη....
11-08-2014, 13:50 #7
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-08-2014, 04:25 #8
κερασι εγραψα οτι συνεργαζομουν με ειδικο γιαυτο το θεμα,προσπαθωντας να το πολεμησω στη ριζα του,απλα αυτος με συμβουλευε να το εκφραζω στη σχεση μου,κατι που τελικα κατ εμε ηταν καταστροφικο.Δεν αρνηθηκα πουθενα οτι εχω μερος ευθυνης,σαφως τον κουρασα αλλα το εψαχνα πραγματικα να βοηθηηω στη ριζα του...σαφως και εχω κανει τα λαθη μου...
13-08-2014, 16:10 #9
εδω και μερες προσπαθει να με εκδικηθει ανεβαζοντας φωτογραφιες που διασκεδαζει που πινει και συχνα γραφει στατους που δηλωνουν οτι εγω δεν αξιζα...γιατι τοσο μενος?
13-08-2014, 16:28 #10
Δεν είναι μένος,απλα σε γουσταρει ακόμα και θέλει να σε πικάρει..
13-08-2014, 16:48 #11
13-08-2014, 16:59 #12
Ειναι καλο που τα βαζει αυτα γτ δειχνει οτι ακομα ασχολειται με σενα κ τον τσουζει. Εσυ μην ανεβαζεις παρομοια, βαλε ετσι χαρουμενα πραγματα απο εξοδους ή τιποτα. Μην κανεις το ιδιο παντως να απαντησεις με αντιστοιχες δημοσιευσεις.
13-08-2014, 17:35 #13
Εγω δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα.Δεν εκανε σχεσεις μεχρι τωρα και εισαι η πρωτη του.Ωραια και?Σιγουρα μπορει να ειναι ενδειξη οτι δεν ειναι ατομο για σχεση,αλλα τοτε γιατι καθισες?Απο την στιγμη που επελεξες να μεινεις μαζι του επρεπε να τον εμπιστευτεις και να μην τον ενοχλεις συνεχεια με τις ανασφαλειες σου.Στο κατω κατω,και να θελε να σε κερατωσει ή να σε παρατησει,θα το κανε τελικα οσες διαβεβαιωσεις και να σου δινε πριν (οπως και το εκανε).
Πιστευω για κατι τετοιους λογους,δεν ειναι σωστο να συζητανε τα ζευγαρια το παρελθον τους.Πολυ απλα δεν ειμαστε,ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες,σε θεση να το διαχειριστουμε,και ειναι κριμα να ξεκινουν νεες σχεσεις με βαριδια απο παλιες σχεσεις (ή βαριδια απο την απουσια παλιων σχεσεων!).Μπορει στην Σουηδια ή στην Γαλλια να ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα,εδω δεν ειναι,ειμαστε συντηρητικη κοινωνια και οι σχεσεις οπως και το σεξ εχουν αλλη σημασια και βαρυτητα,αντι να ειναι χαρα και παιχνιδι.
Απο κει και περα,το γεγονος οτι σε χτυπησε ειναι ανεπιτρεπτο και μου φαινεται οτι ισως αυτος ο ανθρωπος εχει αλλα θεματα γενικα και κακως εστιαζεις μονο στο ερωτικο του παρελθον.Κατα την γνωμη μου δε θα επρεπε να ασχοληθεις περαιτερω,εκτος και αν εισαι τοσο σιγουρη οτι ηταν κυριως δικη σου ευθυνη ο χωρισμος.
13-08-2014, 19:47 #14
αλαφροισκιωτε,συμφωνω μαζι σου αλλα και εκεινος ηξερε οτι εχω ενα τραυμα και οταν θυμωνε το φουντωνε,λεγοντας ,μου ψεματα πανω σε αυτο για να με πληγωνει.
Ενταξει συμφωνω πως ηταν λαθος να τολ συζηταω μαζι του ή να του επιτιθεμαι γιαυτο αλλα και εκεινος δε με βοηθουσε να νιωθω ασφαλεια,οταν σε καθε τσακωμο μου ελεγε χωριζουμε και ημουν χαλια για μερες μεχρει να του περασει ο θυμος...δε πιστευω πως δεν ειναι για σχεση,απλα εγραψα πως δεν ειχε ξανακανει σχεση.
Παρολαυτα το συζητουσα με ειδικους,δεν ειναι οτι δε προσπαθησα να το βελτιωσω...προσπαθησα επαγγελματικα,το χαστουκι θεωρω ηταν πολυ ασχημη κινηση αν και θεωρω πως τον προκαλεσα αρκετα.
απο τη μια τον αγαπαω,ξερω τα καλα του στοιχεια και ξερω πως εχω και εγω μερος ευθυνης,δε ξερω ομως και παλι αν θα μπορουσα μετα απο αυτο να ειμαι παλι μαζι του κι αν θα αξιζε το κοπο γενικοτερα...
13-08-2014, 21:41 #15
Tι τραυμα?
Παρολαυτα το συζητουσα με ειδικους,δεν ειναι οτι δε προσπαθησα να το βελτιωσω...προσπαθησα επαγγελματικα,το χαστουκι θεωρω ηταν πολυ ασχημη κινηση αν και θεωρω πως τον προκαλεσα αρκετα.
Tags for this Thread
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια