Results 16 to 23 of 23
Thread: το χαστουκι
-
13-08-2014, 23:00 #16
Ποσων ετων ειναι το παλικαρι?
- 13-08-2014, 23:49 #17
οτι οι γονεις μου με μεγαλωσαν με μυνηματα τυπου οτι οι γυναικες οι ανηθικες εχουν το τροπο να εχουν οποιο αντρα θελησουν...οτι ειναι πιο θηλυκες και οτι μπορουν να παρουν απο εμενα τον αντρα που θα εχω διπλα μου.
Η πρωτη μου σχεση επιβεβαιωσε κι αυτες τις πεποιθησεις και απο τοτε,ζω σα στοιχειωμενο καστρο,ολο αμυνες και σχεδον σιγουρη πως ο ανθρωπος διπλα μου θα με αφησει για μια γυναικα υπουλη με θηλυκοτητα και ευκολια
13-08-2014, 23:51 #18
27 χρονων...δυστυχως το οικογενειακο περιβαλλον ειναι σκληρο,με εναν πατερα πολυ καταπιεστικο και πιστευω πως εχει υπαρξει και κακοποιητικος,τον συμπαθουν ελαχιστοι εδω στα μερη μου.
τον εχουν μαθει να εργαζεται κυριως,τον ειχαν σα δουλο να το πω ετσι χυμα...
14-08-2014, 00:47 #19
Ανωριμος ειναι ακομα, μ ολα αυτα που περιγραφεις. Ασε λιγο να ηρεμησουν τα πραγματα.
14-08-2014, 02:15 #20
Καταλαβα...Δεν σου ειπαν ψεματα,απλως ηταν η μιση αληθεια.Η αλλη μιση ειναι οτι ειμαστε ανικανοποιητοι.Οσο καλη και ωραια ειναι αυτη που χουμε διπλα μας,παντα υπαρχει πιθανοτητα να ξενοκοιταξουμε (και οχι μονο).Ειναι θεμα του χαρακτηρα του καθε αντρα.Εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω απο το να εισαι οσο πιο σωστη γινεται (οχι ομως και δουλικη ή αναξιοπρεπης),και απλως να χεις εμπιστοσυνη στο εκαστοτε ταιρι του.Απο εκεινον εξαρταται αν θα σε απατησει ή οχι.Μην ακους αυτα που λενε του στυλ ''αντρας ειναι λυγισε'',οσοι απατουν ψαχνονται,επιβεβαιωμενο αυτο.
Οι διαβεβαιωσεις απο μονες τους δε θα βοηθησουν,αλλωστε και να θελει να σε κερατωσει δε θα στο πει,ουτε θα υπογραψει συμβολαιο.Μεσα σου πρεπει να το λυσεις.
Απο αυτα που σου ελεγαν οι γονεις σου,κρατα το θετικο της υποθεσης,οτι ακριβως επειδη εισαι γυναικα οπως ολες οι αλλες,εχεις τα ''οπλα'' να κρατησεις εναν αντρα κοντα σου.
14-08-2014, 03:00 #21
hurtchild,
Αρχικά δεν επρεπε να τον χτυπήσεις. Οπως κατηγορείς τον ίδιο οτι δεν επρεπε να σε χτυπησει έτσι κι εσύ δεν επρεπε να φερθεις με βια απεναντι σε αυτόν.
Το οτι φερθηκες με βια δειχνει πιστευω οτι δειχνει οτι δε μπορεσες να αντεπεξελθεις συναισθηματικα εκεινη τη στιγμη. Και ετσι χρησιμοποιησες καποιο αλλο μεσο για να περασεις αυτό που ήθελες να περάσεις (το οτι προσβληθηκες ισως ή οτι διαφωνουσες), τη βία.
Αρα πρεπει κι εσυ να το δουλεψεις αυτο το κομματάκι, δεν ειναι κ λιγο!
Το ιδιο και ο πρωην σου αλλα δε πιστευω πως ειναι αυτος το θεμα εδω. Πλεον χωρίσατε και δεν εχει λογικη να ανοιξεις ενα θεμα για να "κρινουμε" και να "θαψουμε" τον πρωην σου επειδη σε χαστουκισε.
Και συμφωνω πως δε χρειαζεται καν να σκεφτεσαι επανασυνδεση η κατι τετοιο.. δεν ηταν η σχεση λειτουργικη!
Δεν εχω καταλαβει ακόμη γιατί του εθετες το θεμα με τις πρωην του. Υπηρχε καποιος λογος? Τον επερνε καμια πρωην τηλ? Γιατι αν δεν υπηρχε καποια τετοια παρομοια ενοχληση νομιζω εβαζες τα χερακια σου για να βγαλεις τα ματακια σου. Δε θα επρεπε για το καλο σου να σε αφορουν οι πρωην του. Πλεον ηταν μαζι σου. Αρα τι στο καλο σε ενοιαζαν οι πρωην αν μαζι σου ηταν σωστος?
Και γενικα δεν εχει καποιο νοημα να βγουμε σε μια καταλληξη οτι "οκ ηταν πολυ ανωριμος" γιατι αν ειναι ανωριμος αστον να παει σε ψυχολογο να το λυσει μονος του το θεμα. Πλεον δεν ειστε μαζι. Και στη σχεση φταιγατε και οι 2 εννοειται για τη καταλληξη.
14-08-2014, 05:00 #22
Gothly γνωριζω οτι δεν επρεπε να τον χτυπησω,νομιζω το αναφερω παραπανω...το θεμα δε το ανοιξα για να τον θαψω οπως γραφεις αλλα επειδη ειμαι μπερδεμενη,γτ με αυτο τον ανθρωπο ημουν πολυ ερωτευμενη.
εθετα θεμα με τις πρωην του γιατι ηταν ολες της μιας βραδιας πραγμα που με φοβιζε πως του αρεσε το προστυχο και το εφημερο,και ο ιδιος στη συνεχεια αντι να προσπαθει να με ηρεμει μεχρι να το χωνεψω,ελεγε διαφορετικα καθε φορα κυριως πανω στα νευρα του με σκοπο να με πληγωσει,με αυτο το τροπο λοιπον μου δημιουργουνταν ακομα περισσοτεροι φοβοι,οι λογοι που το εκανε ειναι διαφοροι και σοβαροι,εχω μιλησει με ειδκους γιαυτο και προσπαθω ακομα να το αποβαλλω...φταιει και ο ειδικος πιστευω που μου ελεγε να το συζηταω μεσα στη σχεση προκειμενου να νιωθω σιγουρια απτο αγορι μου...πιστευω οτι αν ο ιδιος μου ξεκαθαριζε 2 πραγματα απο την αρχη εφοσον το ειχα αναγκη και εμενε σταθερος σε αυτα δε θα ανησυχουσα και ολα καλα,αλλα κκι αυτος δεν ηξερε να το χειριστει,με αντιμετωπιζε με θυμο και εκδικηση γιατι ενιωθε οτι τον κρινω.
σαφως και εχω φταιξει και εγω...αλλα νομιζω οταν φτανεις στο σημειο να κλαις και ο αλλος απενεργοποιει το τηλ ή θελει 3 μερες να ηρεμησει και δεν επικοινωνει εκτοτε ενω εσυ στενοχωριεσαι παρα πολυ,και σου λεει χωριζουμε με το παραμικρο ειναι σωστη αντιμετωπιση;πιστευω οτι ενταξει ειχα ενα θεμα αλλα θεωρω πως κι αυτος αθελα του ισως εκανε οτι μπορουσε για να μου το διογκωνει...οταν χωριζεις τον αλλο καθε τρεις και λιγο πιστευω του δημιουργεις μεγαλη ανασφαλεια κι οταν του μιλας απαξιωτικα.
Στον πατερα μου παραδεχτηκε πως και οι 2 καναμε λαθη που αυτη ειναι και η αληθεια κατα τη γνωμη μου,τωρα ομως γτ προσπαθει να με εκδικηθει;εγω δε τον προκαλω..ισα ισα που με εχει πετυχει και μονη μου στη παραλια βραδυ..βλεπει δλδ οτι στενοχωριεμαι.
η σχεση δεν ηταν λειτουργικη,γιατι προερχομαστε απο 2 διαφορετικες οικογενειες,εχουμε παρει διαφορετικα πραγματα,και ο ιδιος δυστυχως δε καταλαβε ποτε το θεμα μου,το εβλεπε τελειως διαφορετικα...
το ενα μας προβλημα ηταν αυτο,το αλλο ηταν οτι οταν θυμωνε θυμωνε πολυ εντονα με διαθεση τιμωριας και συναισθηματικου εκβιασμου,γινοταν πολυ σκληρος,βλεποντας με να κλαιω η να στενοχωριεμαι δε μπορουσε να τον σταματησει τιποτα απτο να κανει αυτο που με πονουσε,και τελος καποιες φορες οταν με εβλεπε στενοχωρημενη,δεν ειχε το σωστο τροπο να με πλησιασει...πχ ειμασταν σε ενα κλαμπ τις προαλλες και ειχα πεσει ψυχολογικα κι αντι να μου πει παμε εξω να κουβεντιασουμε ο ιδιος χορευε και μου ελεγε αμα θες να φυγουμε...
γενικα ειχε θεματα εκφρασης και επικοινωνιας...αλλο ηθελε να πει αλλο ελεγε...ολα για εκεινον εννοουνταν και διαφορα τετοια...
περα απτα υπολοιπα ομως ειχε και πολλα καλα στοιχεια,και πιστευω πως ενα κομματι ου θυμου του,ισως αρκετα μεγαλο οφειλοταν στο θυμο που ειχε συσσωρευμενο μεσα του απο 11 χρονων με τον πατερα του που δε τον ειχε εκδηλωσει ποτε...
δεν εχω σκοπο να θαψω προσπαθω να βοηθηθω...το περιεργο ειναι οτι παρολη τη κατασταση με αγαπουσε και τον αγαπουσα πολυ...και πιστευω αγαπιομαστε ακομα..δε ξερω πως γινεται
14-08-2014, 11:10 #23
εγω προσωπικα δε τον πιστευω σε οτι λεει... ολα αυτα που λεει μου φαινονται ως καλες δικαιολογιες για να φυγει σε αντιθετη περιπτωση πιστευω μετα απο το επεισοδειο με τις φαπες θα το ξεχναγε την επομενη μερα κ θα εληγε ο χαβαλες.
επισης ειχα ενα φιλο που επινε συνεχεια κ ολο μου ελεγε οτι αυτο ειναι μια καλη δκαιολογια το να πινεις στο να εχεις ασυλο για οτι κανεις κ εγω το ιδιο πιστευω οποτε μη τσιμπας απο το ποιημα τα εκανα γιατι ειχα πιει
Tags for this Thread
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια