Ερωτηση περι ερωτικου για φιλη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member
    In this old house where every door is open

Ερωτηση περι ερωτικου για φιλη

Λοιπον, μια φιλη μου εχει μια σχεση εδω και 3 χρονια. Στα 30 και οι δυο. Ο πρωτος χρονος σεξουαλικα πηγαινε καλα απο οτι ελεγε, αλλα, απο το δευτερο και μετα, μια φορα το διμηνο-τριμηνο γινεται το σεξ. Μου το εχει αναφερει συχνα πυκνα σα θεμα στη σχεση της ότι την πορβληματιζει καπως αλλα όχι οτι σκαει για αυτο, και σημερα για αλλη μια φορα με ρωταγε τη γνωμη μου και ειχα μεινει λιγο μαλακας δεν ηξερα τι να της πω..

Το θεμα της ειναι το εξης: Τον αγαπαει πολυ τον φιλο της, και αυτος εκεινη, τα πανε πολυ καλα σε ολους τους αλλους τομεις περα απο τα κλασικα μικροκαυγαδακια, αλλα δε νιωθει σεξουαλικη ελξη κανενας απο τους δυο για τον αλλο. Μου λεει οτι παιζουν, φιλιουνται και κανουν πλακα και αγκαλιτσες αλλα σεξ οχι! Δε θελει κανενας απο τους δυο. Αν ο ενας ηθελε και ο αλλος δεν ηθελε θα ειχανε συγκορυσεις ισως και να ειχανε χωρισει, αλλα δε θελουν και οι δυο και δεν τους πειραζει!! Δεν υπαρχει οργανικο προβλημα απο οτι λεει επισης, και ειπε οτι αν τον παρακινησει αυτη θα γινει το πραγμα, αλλα δεν εχει ορεξη!! :confused::confused::confused:

Την ρωτησα αν την ενοχλει που δεν κανει σεξ, και μου ειπε μονο οταν το σκεφτεται της φαινεται παραξενο σαν ιδεα και μηπως δεν ειναι φυσιολογικο, αλλα κατα τα αλλα υποστηριζει οτι δεν της λειπει, και εγω για εναν παραξενο λογο την πιστευω, αλλιως θα φαινοταν να εχει περισσοτερη δυσφορια, και ισως στην τελικη το εψαχνε αλλου το σεξ, ή εστω θα χωριζε!! Το ιδιο φαινεται να ισχυει και για τον φιλο της, ειναι μαζι της χωρις να τον ενδαιφερει που δεν κανουν σεξ. Να προσθεσω οτι αποκλειω την περιπτωση τριτου προσωπου και για τις δυο πλευρες. Μου λεει οτι θελουν να πατνρευτουνε κτλ, και με ρωταει πως το βλεπω και τι θα γινει στο μελλον.

Ειχα μεινει λιγο μαλακας οπως καθε φορα που μου αναφερει αυτο το θεμα, πρωτον γιατι θα συμβουλευα ενα ζευγαρι να χωρισει μονο αν κακοπερναγε καποιος απο τους δυο ή και οι δυο και δε σωζοταν η κατασταση, και στην περιπτωση αυτη δε φαινονται να κακοπερνανε, κανουν βολτες, εκδρομες, εχουν κοινες δραστηριοτητες, βρισκονται καθε μερα, και γιατι δευτερον για ολους αυτους λογους η φιλη μου δε θελει να τον χωρισει.

Ξερω οτι υπαρχουν τριγυρω μας παααααααρα πολλα ζευγαρια που το σεξ εχει βγει απο τη μεση, φανταζομουν ομως οτι ηταν παντρεμενα και με παιδια και καλυπτουν αυτη την αναγκη με αλλα ατομα. Φαινεται οτι αυτο δεν ισχυει παντα! Προσφατα ακουσα και απο μια ψυχολογο οτι πολλα ζευγαρια ερχονται και λενε οτι θελουν να κανουν παιδι, τα ρωταει αν κανουν σεξ, και απαντανε οχι και αντι αυτου πηγαινουν κατευθειαν για εξωσωματικη!!

Δωστε μου οσοι μεγαλυτεροι, εμπειροτεροι και σοφοτεροι τα φωτα σας, γιατι ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα μου το ξανααναφερει και δε θελω να μεινω μαλακας παλι, θελω να της πω κατι που θα την βοηθησει..

Ευχαριστω! :)

Senior Member
    Θεωρώ ακραίο το να βγάλει κάποιος το σεξ από τη ζωή του από τα 30.
    Αν τελικά μείνουν μαζί σαν φιλαράκια, κάποια στιγμή θα το ψάξουν αλλού.
    Πάντως, δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινάς ένα γάμο με τέτοιες προοπτικές.
    Πολλοί παντρεμένοι παύουν να κάνουν σεξ μεταξύ τους μετά από κάποια χρόνια, αυτό δε σημαίνει ότι παύουν να κάνουν σεξ με άλλους.

Senior Member
    Συμφωνώντας κι εγώ με την marian_m θα προσθέσω ότι:.. τα 3 χρόνια είναι πολύ σύντομο διάστημα για να βαρεθούνε 2 νέοι άνθρωποι το σεξ, αν το βαρέθηκαν, με προβληματίζει πολύ το γεγονός (ως αναγνώστη φυσικά) ότι νιώθουν φυσιολογικά..
    μακάρι να είναι έτσι και να νιώθουν έτσι, όχι πως προσωπικά απεχθάνομαι το σεξ, το αντίθετο, μα πιστεύω και το πιστεύω από την δική μου και μόνο ζωή και εμπειρία ότι θα ''γλυτώσουν'' από πάρα πολλά.. αν κάνουν οικογένεια και κάνουν σεξ με άλλους
    εύχομαι στους φίλους σου να είναι πάντα καλά μεταξύ τους, μπορεί στην πορεία, κάνοντας οικογένεια να βρουν αυτό το πάθος που όπως φαίνεται είναι απών τώρα ..συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.. το πάθος εξαφανίζετε με τα χρόνια..
    Παρόλο που στην δική μου ζωή έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με διέλυσε ψυχικά.. ακόμα με διαλύει..
    Δεν έχω συμβουλές να δώσω.. απλά ένα κομμάτι της περιγραφής της ιστορίας σου το έχω ζήσει..
    Πολύ πιο σημαντικό νομίζω είναι να μπορείς να κρατάς το χέρι του συντρόφου σου και να νιώθεις ασφάλεια ζεστασιά εμπιστοσύνη .... να χεις κάτι ''δικό σου''...

Junior Member
    Δυο νέοι στην ηλικία των 30 το να μη χαίρονται το σεξ ή μάλλον θα πω καλύτερα τον έρωτα δε το θεωρώ φυσιολογικό..ένα ζευγάρι παύει να κάνει έρωτα όταν χάνεται ο έρωτας που νιώθει ο ένας για τον άλλον..όταν αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες κ άλλα πολλά..δλδ το συγκεκριμένο ζευγάρι δε πάσχει σε τίποτα απ΄όλα αυτά κ αδιαφορεί? μήπως τελικά ο φόβος της μοναξιάς ή η συνήθεια τους κρατάει κ δε το διαλύουν?

Senior Member
    Και εγω ειμαι της αποψης οτι αμα χασει την ερωτικη φλογα ενα ζευγαρι, ειδικα σε τοσο μεγαλο βαθμο και τοσο συντομα, χρειαζεται θαυμα απο τον Αγιο Παντελεημονα για να ξανααναψει.. Δλδ almost impossible..

Θεωρω επισης ομως οτι υπαρχουν ανθρωποι, αρκετοι κιολας, που μπορουν να ζουν και χωρις σεξ. Μπορει και οι δυο να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια, θα ελεγα, αν δεν ηξερα οτι η φιλη μου παλια γουσταρε το σεξ και ψαχνοτανε. Αυτος τι να πω μπορει να ηταν παντα ετσι. Αυτη ομως σαν να προσαρμοστηκε..

Οσο για προβληματα εχουν τα κλασικα, δουλεια λεφτα κλπ.

Αυτο που της ειπα σημερα που ξαναμιλησαμε ειναι ότι τωρα δε σε ενοχλει, δεν ξερεις ομως στο μελλον. Μπορει να σε ενοχλησει, μπορει και οχι. Αφου τωρα τον θες και δε θες κατι αλλο, μεινε εκει, μεχρι να ξεβολευτεις. Να της ελεγα χωρισε τον για να βρεις κατι που τωρα λες οτι δεν το θες, θα ηταν κουφο. Πουφφ. Ο χρονος θα δειξει. Αλλα δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι καποιος να θελει να καταδικαστει να ζει μια ζωη χωρις σεξ, αφου σκεφτεται να τον παντρευτει.

Senior Member
    Λιλ , ανοιξες θρεντ κ δεν θαπαντησω ? για μενα σχεση χωρις σεξ , δεν νοειται . Με την μακροτερη σχεση που ειχα , 8 χρονια , υπηρχε διαθεση για σεξ μεχρι και την τελευταια μερα , ασχετοι οι λογοι χωρισμου . Και με τις αλλες σχεσεις , μολις εφευγε η διαθεση για σεξ , χωριζαμε , πλην μιας , που καθομασταν μαζι μονο για το σεξ ,αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο για να κρατησει μια σχεση , ειναι δευτερευον , υπαρχουν μακραν πιο σημαντικα στοιχεια σε μια σχεση , που τα θεωρω πρωτευοντα .
    Μου φαινεται ομως αλλοκοτο να παντρευτης χωρις διαθεση για σεξ , αλλα εγω ειμαι εγω . Δεν μπορω να μπω στην ψυχη του αλλου και να εκφερω γνωμη . Πιστευω οτι αν σε αυτους τους δυο ανθρωπους , λυνοντουσαν ως δια μαγειας τα κλασικα οπως λες προβληματα , δουλεια , λεφτα , θα χωριζαν συντομα .
    Το λεω αυτο , διοτι ο κολλητος μου , κανει σεξ με την γυναικα του , 1 φορα το μηνα , και αν , αλλα ειναι απασχολημενοι με την βιοπαλη και τα παιδια , δεν σκοπευουν να χωρισουν , ουτε κ ταιριαζουν , αλλα ειμαι σιγουρος επειδη τους ξερω , αν τους εδινες απο πχ 500 χιλ. ευρω , θαχαν χωρισει την αλλη μερα . Απο την αλλη , γνωριζω οτι μια πρωην μου , δεν εχει κανενα προβλημα απο τα συνηθισμενα , αντιθετως , αλλα το σεξ , εχει παει περιπατο εδω και χρονια , και καθεται μονο για τα παιδια , δυστυχισμενη ομως , το λεει , αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να βρει ' αντικαταστατη ΄ για σεξ . Αντε βγαλε ακρη με τους γαμους , τελικα ειμαστε μονογαμικοι η πολυγαμικοι ?
    Last edited by Macgyver; 08-08-2014 at 10:38.

Senior Member
    τελικα ειμαστε για τα πανηγυρια :p Δεν ξερω κι εγω πιστευω οτι και μαζι να κατσουν και να παντρευτουνε δε θα ειναι ευτυχισμενοι. Απλα θα ειναι συμβιβασμενοι για να μην ειναι μονοι. Η φιλεναδα μου βασικα μου τη δινει στα νευρα κρεμεται απο τα @@ του γκομενου απο οταν τα φτιαξανε, καθε μερα μαζι, καθε μερα τα ιδια. Εγω δεν την βλεπω συχνα πια μονο αν εχει χρονο και δεν ειναι εκει ο γκομενος. Αν ειναι μαζι ο γκομενος δε μου λεει ποτε να παω μαζι τους για ενα μπανιο εναν καφε μια βολτα σαν παρεα. 3 χρονια τωρα. Το να εισαι τοσο παρτακι σου γυριζει μπουμερανγκ παντα.

Senior Member
    Εγώ θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα όταν διαταράσσται η ζωή ή η ψυχολογία κάποιου. Αν αυτοί είναι καλά, και τα βρίσκουν, ποιοι είμαστε εμείς να τους πούμε ότι "το σωστό" είναι να κάνουν σεξ κάθε εβδομάδα, ή κάθε μέρα, ή 5 φορές την ημέρα? Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια λίμπιντο, ίσως να είναι και οι δύο άτομα με χαμηλή ερωτική διάθεση, στην οποία περίπτωση μάλλον η καλή τους νεράιδα τους έφερε μαζί, παρά να ήταν με άλλα άτομα, πιο σεξουαλικώς απαιτητικά, και να γίνονταν όλοι τους δυστυχισμένοι.

Κοινώς, αν στην ζωή τους δεν δημιουργείται πρόβλημα... δεν υπάρχει πρόβλημα.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    vagabond συμφωνω μαζι σου, απλα επειδη ηξερα παλια οτι η φιλεναδα μου ενδιαφεροταν για το σεξ, για αυτο απορω πως της περασε τωρα εντελως???? Και κραταω μια επιφυλαξη για το τι μπορει να συμβει στο μελλον. Κατα τα αλλα και εγω αυτο της ειπα, αφου εσυ νιωθεις καλα, μεινε και μην το σκεφτεσαι. Αν αρχισεις καποτε να εχεις προβλημα βλεπεις τι θα κανεις..

Η ιστορια της λιλιουμ δειχνει το ποσο συντηρητικη κοινωνια ειμαστε κατα βαθος.Πολλες φορες εχω ακουσει παρομοιες ιστοριες,κατα 90% απο γυναικες.Γινεται δλδ να μην σε απασχολει κατι τοσο σοβαρο ή να το θεωρεις δευτερευον,και να πηγαινεις απλως εκδρομες και βολτες με τον αλλον σαν αδερφια?

Το βρισκω πολυ μιζερο και υστεροβουλο να εισαι με εναν ανθρωπο κυριως για κατι αλλο περα απο το σεξ.

Senior Member
    Λίγο δύσκολο ακούγεται να μη νιώθει ερωτική έλξη κανένας από τους δύο για τον άλλον. Μιλάς για 30αρηδες, αν μου έλεγες για 40Plus με ένα κάρο εμπειρίες που θέλουν να αράξουν απλά με ένα σύντροφο να πω οκ αλλά και πάλι μια στο 3μηνο παραπάει. Στην ηλικία τους, ακόμα και αν έχει σιχαθεί ο ένας τη φάτσα του άλλου, όταν κοιμούνται μαζί, του φούστη, κάτι πρέπει να γίνει έστω κάποιες φορές το μήνα. Η φίλη σου πάντως για να σε ρωτάει μάλλον θα έχει τους λόγους της και μάλλον ο τύπος έχει λίμπιντο στο μηδέν και η δικιά σου συμβιβάζεται λόγω ανασφαλειών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το βρισκω πολυ μιζερο και υστεροβουλο να εισαι με εναν ανθρωπο κυριως για κατι αλλο περα απο το σεξ.
    ναι αλλα τι γινεται οταν και οι δυο ειναι ετσι, και αποδεχονται ο ενας τον αλλο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Λίγο δύσκολο ακούγεται να μη νιώθει ερωτική έλξη κανένας από τους δύο για τον άλλον. Μιλάς για 30αρηδες, αν μου έλεγες για 40Plus με ένα κάρο εμπειρίες που θέλουν να αράξουν απλά με ένα σύντροφο να πω οκ αλλά και πάλι μια στο 3μηνο παραπάει. Στην ηλικία τους, ακόμα και αν έχει σιχαθεί ο ένας τη φάτσα του άλλου, όταν κοιμούνται μαζί, του φούστη, κάτι πρέπει να γίνει έστω κάποιες φορές το μήνα. Η φίλη σου πάντως για να σε ρωτάει μάλλον θα έχει τους λόγους της και μάλλον ο τύπος έχει λίμπιντο στο μηδέν και η δικιά σου συμβιβάζεται λόγω ανασφαλειών.
    κι εγω πιστευω οτι πιο πολυ το θεμα ειναι του τυπου, γιατι τη φιλη μου την ξερω πως ηταν παλιοτερα, ψαχνοταν ενδιαφεροταν ειχε σχεση ειχε εμπειριες. Αυτος μονος ηταν παντα και μαμουχαλος δεν ηξερε απο γυναικες δεν εκανε σχεσεις. Τι να πω αν θελει τον μαμουχαλο ας τον παντρυετει, να κανουν 2 φορεσ σεξ για να κανουν τα παιδια και μετα ποτε ξανα. Ουφ ωρες ωρες νευριαζω με αυτα τα βρισκω τραγικα

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ναι αλλα τι γινεται οταν και οι δυο ειναι ετσι, και αποδεχονται ο ενας τον αλλο?
    Αλληλοεκμεταλευση μαλλον :p

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    κι εγω πιστευω οτι πιο πολυ το θεμα ειναι του τυπου, γιατι τη φιλη μου την ξερω πως ηταν παλιοτερα, ψαχνοταν ενδιαφεροταν ειχε σχεση ειχε εμπειριες. Αυτος μονος ηταν παντα και μαμουχαλος δεν ηξερε απο γυναικες δεν εκανε σχεσεις. Τι να πω αν θελει τον μαμουχαλο ας τον παντρυετει, να κανουν 2 φορεσ σεξ για να κανουν τα παιδια και μετα ποτε ξανα. Ουφ ωρες ωρες νευριαζω με αυτα τα βρισκω τραγικα
    Ανεραστοι ανθρωποι τι να πεις...

Senior Member
    Πως τον πηρε αφου ειναι μαμουχαλος?

Page 1 of 2 12 LastLast