Μιζέρια-κατάθλιψη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 123
    Senior Member
    χθες ημουν καλα,σημερα με πονανε ολα τα δοντια και ο αυχενας.κουραστικα με τα ψυχοσωματικα

Senior Member
    εγώ πάλι νιώθω απόγνωση και τίποτα άλλο... ανηδονία και αυτό έχει αντίκτυπο σε όλες τις πτυχές της ζωής. Στο συναισθηματικό τομέα, στον επαγγελματικό στην υγεία... Κουράστηκα να ζω έτσι... Υπάρχω αλλά δεν ζω

Junior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Ας μας πει καποιος εναν αποτελεσματικο τροπο να ζησουμε κι εμεις φυσιολογικα....
    Το έχω ευχηθεί και γω πολλές φορές αυτό!
    Ας ήταν να έρθουν τα πράγματα καλά, έστω και για μία φορά... για αλλαγή... για να δω πώς είναι...
    Αυτό εύχομαι....

Και μακάρι να είχα όλες τις απαντήσεις, κορίτσι μου!!!!
    Σίγουρα και η δική μου ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη!!!!!

Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή δεν έρχεται με έρχεται με οδηγίες χρήσεις!
    Μαθαίνουμε τι λειτουργεί και τι όχι...
    Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι... και όλα αυτά διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο... έτσι είναι...

Ο καθένας βρίσκει τα πατήματά του...
    Ο δρόμος, ταξιδευτή, δεν υπάρχει... τον φτιάχνεις εσύ προχωρώντας...

Και είμαστε φτιαγμένοι για τέτοια πράγματα... άγνωστα και ανεξερεύνητα... είναι στοιχείο της φύσης μας μάλλον...
    Γι' αυτό είμαστε μοναδικά πλάσματα εμείς οι άνθρωποι... γεννιόμαστε για να δημιουργήσουμε και τον δρόμο και τον ταξιδευτή....

Junior Member
    Quote Originally Posted by stellagr View Post
    χθες ημουν καλα,σημερα με πονανε ολα τα δοντια και ο αυχενας.κουραστικα με τα ψυχοσωματικα
    Καλησπέρα, stellagr!
    Σου έχει ξανασυμβεί? Είσαι σίγουρη ότι είναι ψυχοσωματικό?
    Σε ρωτάω γιατί, εγώ πολύ συχνά παθαίνω ψύξεις σε πλάτη και αυχένα!
    Το ζεστό (νερό, έμπλαστρα, θερμαντικές αλοιφές κτλ) με βοηθάει πολύ...

Senior Member
    Δυστυχώς δεν υπάρχει συνταγή που να την ακολουθήσεις και να γίνεις καλά. Θέλει πολλή δουλειά από μέρους σου. Βέβαια συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες σε αυτό. Ένας καλός ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει, τα φάρμακα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου και σίγουρα η αγάπη είναι πολύ σημαντική.
    Όταν με έπιασε κατάθλιψη πήγα σε γιατρό ψυχίατρο -ψυχολόγο και μου έδωσε αντικαταθλιπτικά που με βοήθησαν να μην είμαι στα πατώματα. Έκανα δυο τρεις συνεδρίες και με τη συζήτηση έμαθα πολλά. Το κυριότερο όμως ήταν ότι όλη η δουλειά πρέπει να γίνει από τον ΄΄ασθενή΄΄. Ο ψυχολόγος είναι απλά δεκανίκι. Επειδή η οικονομική δυνατότητα ήταν περιορισμένη, δεν έκανα άλλες συνεδρίες. Τα φάρμακα με βοηθάνε να διατηρώ μια ισορροπία, αλλά παράλληλα προσπαθώ να κάνω διάφορα για να φτιάχνω τη διάθεσή μου και τη ζωή μου. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά, ο καθένας γίνεται γιατρός του εαυτού του με μεγάλη προσπάθεια πάντα. Οι φίλοι, οι γονείς, ένας σύντροφος βοηθούν όταν κατανοούν το πρόβλημα και είναι υποστηρικτικοί.
    Εν ολίγοις, χρειάζονται όλα. Και φάρμακα και ο ψυχολόγος και η δική σου προσπάθεια. Κάθε ένα έχει τη σημαντικότητά του.
    (μιλάω πάντα για τη δική μου εμπειρία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή είναι η θεραπεία)
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    καλα σημερα ειμαι εντελως χαμενη.η ψυχολογια στα πατωματα και νιωθω χαλια

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    Δυστυχώς δεν υπάρχει συνταγή που να την ακολουθήσεις και να γίνεις καλά. Θέλει πολλή δουλειά από μέρους σου. Βέβαια συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες σε αυτό. Ένας καλός ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει, τα φάρμακα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου και σίγουρα η αγάπη είναι πολύ σημαντική.
    Όταν με έπιασε κατάθλιψη πήγα σε γιατρό ψυχίατρο -ψυχολόγο και μου έδωσε αντικαταθλιπτικά που με βοήθησαν να μην είμαι στα πατώματα. Έκανα δυο τρεις συνεδρίες και με τη συζήτηση έμαθα πολλά. Το κυριότερο όμως ήταν ότι όλη η δουλειά πρέπει να γίνει από τον ΄΄ασθενή΄΄. Ο ψυχολόγος είναι απλά δεκανίκι. Επειδή η οικονομική δυνατότητα ήταν περιορισμένη, δεν έκανα άλλες συνεδρίες. Τα φάρμακα με βοηθάνε να διατηρώ μια ισορροπία, αλλά παράλληλα προσπαθώ να κάνω διάφορα για να φτιάχνω τη διάθεσή μου και τη ζωή μου. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά, ο καθένας γίνεται γιατρός του εαυτού του με μεγάλη προσπάθεια πάντα. Οι φίλοι, οι γονείς, ένας σύντροφος βοηθούν όταν κατανοούν το πρόβλημα και είναι υποστηρικτικοί.
    Εν ολίγοις, χρειάζονται όλα. Και φάρμακα και ο ψυχολόγος και η δική σου προσπάθεια. Κάθε ένα έχει τη σημαντικότητά του.
    (μιλάω πάντα για τη δική μου εμπειρία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή είναι η θεραπεία)

Καλησπέρα, Γάτα! Και η δική μου εμπειρία ίδια είναι! Συμφωνώ απόλυτα....

Senior Member
    ψυχοθεραπεια κανεις? εχεις ζητησει επιπλεον βοηθεια?μενεις μονη?

Senior Member
    μενω μονη,δεν εχω φιλους και γνωστους και ολη μερα ασχολουμε με την αρρωστια μου

Senior Member
    θελω να κλαιω,εχω ανυσηχια,ποναει ολο μου το σωμα.ας περασει μια στιγμη δεν αντεχω

Banned
    Quote Originally Posted by stellagr View Post
    μενω μονη,δεν εχω φιλους και γνωστους και ολη μερα ασχολουμε με την αρρωστια μου
    και τι σε εμποδιζει να κανεις φιλους και γνωστους ?

Senior Member
    Θελω να πεθανω. Θελω να πεσω απο κάπου γινεται; Ποσο αχρηστη πια;

Senior Member
    οχι δεν γίνετε και δεν χρειάζεται να πέσεις από πουθενά... ούτε κι άχρηστη είσαι (δεν σε ξέρω).. αλλά αυτό δεν έχει σημασία...ούτε και διάβασα το αρχικό ποστ σου ... αν νιώθεις όμως έτσι πάρε τηλ το 1018.... μίλα .. πες το πρόβλημά σου.. μην αφήνεις την θλίψη να σε νικήσει... τώρα μπορεί να μην βρίσκεις το κουράγιο να παλέψεις από μόνη... ζήτα βοήθεια στην μάχη σου......
    http://www.klimaka.org.gr/newsite/aytoktonia.html διάβασε κι αυτό.....

σιγά μην κάτσει να διαβάσει όλο αυτό ένας που θέλει να αυτοκτονλλησει

Senior Member
    Quote Originally Posted by angelos88 View Post
    σιγά μην κάτσει να διαβάσει όλο αυτό ένας που θέλει να αυτοκτονλλησει
    Δηλαδή προτείνεις να αυτοκτονήσει ;;

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast