Results 16 to 16 of 16
-
15-08-2014, 10:53 #16
βασικός κανόνας για την ασφαλειά μας στο ίντερνετ από επίσημες αρχές.
καλο κ αυτο κ τοτε τι εκανες τοσα χρονια?
εγω εχω ερθει σε επαφη με κοσμο κ κοσμακι στο ιντερνετ ετυχε να μιλησω ενα καρο λαμογια που νομιζαν οτι θα με βρουν ευκολο κ θα με κανουν οτι θελουν επιδη μιλαγα για γνωριμιες κ στο τελος οχι μονο τους πηρα χαμπαρι αλλα εφαγαν κ το δουλεμα της αρκουδας αφου τους δουλευα κανονικα κ τους ελεγα δηθεν προσοπικες πληροφοριες γιανα δω που το πανε κ τσιμπισαν αμεσως...
οπως επισης κ με τη κοπελα μου οταν γνωριστηκαμε ηταν σχεδον εντελως αγνωστη για μενα αλλα οχι μονο την αναγνωρισα αλλα εμινα μαζι της 8 χρονια σχεδον.
κ ευκαιρια να σου μαθω κ μερικα πραγματα αφου δε τα εμαθες απο μονη σου διαβασε......
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CF%84%CE%B5
(η διαχειριση πρεπει να μου κανει τρισαγιο εξαφανιστηκαν ολες οι βρισιες απο το φορουμ :-D)
να έχουμε και άλλα προφίλ και να προβάλλουμε διαφορετικούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.
για παραδειγμα αν εισαι πολυ καλος θα σε παρουν για μ@@@κα κ θα σου κανουν τη ζωη μαυρη
ενω αν εισαι πολυ κακος θα σε εκτιμουν κ θα σε εχουν για προτιπο κ απορω πως γινετε εγω να σου κανω μαθημα κ να σου λεω αυτονοητα πραγματα
μου χει τυχει πχ να ακολουθω καπιος κ αυτος να μου λεει τωρα δινε του κ μετα τον εφτυνα συνεχεια κ μετα μου μιλαγε κ εγω δε του εδινα σημασια κ οσο τον εφτυνα αυτος τοσο ασχολιοταν μαζι μου
κανεις δε προκειται να παει μπροστα μονο με ενα προσωπο αν εισαι κολημενος σε μια μονο πλερα στο τελος απο καπου θα χανεις.
δεν το γυρνάμε στις ταινίες μυστηρίου και στα πριβε μηνύματα ως πλειοψηφία.
ασε που λατρευω κ τα μυστηρια εκτος αυτου
επισης αν δεν εχεις σκοπο να γνωρισεις καπιον καλυτερα τοτε δε καταλαβαινω πως θα εχεις γνωμη για αυτον ενταξει μπορει να εχω κανει κ γω επιφανειακες τοποθετισεις αλλα δεν ηταν η προθεση μου αυτη αλλα οταν βλεπω καπιον να προσπαθω να του μιλησω κ αυτος να μη θελει κ μετα κ γω το παιρνω επιπολαια.
επισης εδω μεσα εχω βαρεθει να ακουω για πολα προφιλ κ αναρωτιεμαι για το ποσο δειλοι μπορει να ναι ολοι τοσο πολυ φοβουνται τα παντα? πολοι απλα ειναι απεδευτοι πνευματικα κ κανεις δε τους εμαθε απολυτος τιποτα για το τι πρεπει να ξερουν στο ιντερνετ ενω στο κεφαλι τους ειναι γεματο με πληροφοριες για οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε εκτος απο αυτα που χρειαζονται μορφοση δηλαδη.
δεν είναι αυτός που δεν μπαίνει δημόσια σε λεπτομέρειες για κάτι που ίσως τον πλήωσε πολύ,
άγνωστοι μεταξύ αγνώστων...