δε με γεμιζει τιποτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    γιατι εδω μεσα σε ξερει οποιος σου λεει την γνωμη του??ή ξερεις εσυ οσους δινεις την γνωμη σου??μην εισαι αρνητικος.τα προβληματα τους ξερεις οχι τους ιδιους σαν ανθρωπους, το ιδιο και ο αγνωστος που θα μιλησεις

Banned
    εχεις αγρια μεσανυχτα εχω γνωστους εδω μεσα απλα μεσα σε τοσα ονοματα δε μπορεις να βρεις πιοι ειναι...

Senior Member
    καλα οκ μανο κανε δουλεια σου.απλα δοκιμασε το και θα καταλαβεις.παρεα να βγαλεις το βαρος σου θα σου κανει οχι ψυχαναλιση!!

Senior Member
    Εγω νομιζω οτι ειναι μια φαση. Μεγαλη ισως αλλα φαση!!
    Και εχω εχω ψιλοχαθει και αποξενωθει απο φιλους αλλα ειναι επιλογη μου.

Και οταν μιλησω προτιμω να το κανω με καποιον ειδικο και οχι με καποιον τυχαιο στον δρομο..
    11/12/2006

Senior Member
    ισως κανω λαθος

Banned
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Εγω νομιζω οτι ειναι μια φαση. Μεγαλη ισως αλλα φαση!!
    Και εχω εχω ψιλοχαθει και αποξενωθει απο φιλους αλλα ειναι επιλογη μου.

Και οταν μιλησω προτιμω να το κανω με καποιον ειδικο και οχι με καποιον τυχαιο στον δρομο..
    προσεχε μονο ετσι μην εξαφανιστουν ολα τα λεφτα απο τις τσεπες σου κ μετα αρχισεις να λες για πες μου τωρα τι κανουμε που ειμαι στεγνος απο ψιλα κ απο παρεα.

Senior Member
    Κανεις ενα οικονομικο πλανο. Κοβεις απο καπου και βαζεις καπου αλλου.
    11/12/2006

Senior Member
    σε καταλαβαινω γιατι αυτο το κειμενο ειναι σα να το εγραψα εγω. κ γω βαριεμαι τελευταια τους παντες και τα παντα. νομιζω οτι ειμαι βαρετη παρεα αλλα μαλλον και οι αλλοι ειναι βαρετοι. το ιδιο ελεγα σημερα στην ψυχολογο μου. μου λεει οτι δεν πρεπει να κατηγορω τον εαυτο μου και να λεω οτι δεν ειμαι ευχαριστη παρεα. μπορει απλα να μην ταιριαζουμε με τους αλλους. υπαρχει πολυ χαλια κοσμος εκει εξω. μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τα χαλια των αλλων. εσυ μπορει να εισαι πολυ καλυτερη τους.

Quote Originally Posted by kaity View Post
    ολοι εχουν τις υποχρεωσεις τους δεν εχω την απαιτηση πρωι βραδυ να τους ζαλιζω με τα δικα μου, απλα σε αλλη φαση ειμαι εγω σε αλλη αυτοι.υπαρχουν ομως καποιες στιγμες που οντως θελω να εμπιστευτω καποια πραγματα σε καποιον φιλο -φιλη και δεν μπορω.τα κραταω μεσα μου και σκαω.θα ηθελα να ειχα μια παρεα να ξερω θα ειναι εκει θα παω να τους βρω..εδω για να βγω κανουμε συμβουλιο απο πριν καμια ωρα για το που θα παμε και αααν βολεψει.και εγω δεν ειμαι και τοσο αποφασιστικη σε τιποτα.οποτε παρεα για εξω δεν εχω -εναν ανθρωπο να με καταλαβει δεν εχω,σχεση δεν εχω..τι εχω?την υγεια μου?δε θα το λεγα..αρχιζουν τα ψυχοσωματικα..νιωθω εγκλωβισμενη .οτι προσπαθεια κι αν εκανα επεσε στο κενο.τυχαινει να περασω καλα μια φορα και δεκα χαλια.κανονας!τα αφησα ολα στη μοιρα τους τα ζω και τα σιχαινομαι..
    Εγω αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα 8 χρονια ..... και εγω τα κραταω μεσα μου , τα προβληματα μου δεν ειναι και για τα αυτια του οποιουδηποτε , αλλα αυτο το φορουμ αυτο τον σκοπο εξυπηρετει , ειναι τελειως ανωνυμο και υπαρχουν ατομα με κατανοηση εδω .

Senior Member
    κι εγω βαριεμαι τα παντα,και στο σπιτι και εξω.εχω και σωματοποιηση και δεν αντεχω
    το κακο ειναι πως δεν ξερω πως το επαθα,ισως η πολλη μοναξια.....

Vaggg
    Guest
    Πανω κατω τα ιδια και εγω αλλα εχω βρει κατι που γουσταρω να κανω μιας και φιλους δεν εχω αυτον τον καιρο ασχολουμαι ετσι, βρες κατι και εσυ

Senior Member
    ολα απτη μοναξια ξεκινανε και απτην κακη οικογενεια εγω δυστηχως ειχα και τα 2 ε καποτε θα τη πατουσα

Page 2 of 2 FirstFirst 12