απόπειρα αυτοκτονίας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Senior Member
    Δεν ξέρω πια τι να σου πω. Πάλεψέ το πάντως. Βρες καμμιά εύκολη δουλειά, αφού θα παρατήσεις τη σχολή, να συντηρείσαι, και να ξεκινήσεις να είσαι κύριος του εαυτού σου. Κι αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.

Member
    αυτο εχω σκοπο ..να κανω την θητεια μου πρωτα, ελπιζω να τα καταφερω να την βγαλω νιωθω οτι θα τα καταφερω, αλλά δεν εχω ζησει τον στρατο για να ξερω τι θα βρω μπροστα μου. και μετα να ψαξω για δουλεια, ελπιζω να βρω...αν και δεν το βλεπω

Senior Member
    Σου εύχομαι να βρεις. Άμα είσαι λίγο αισιόδοξος θα βρείς. Ζωγράφισε στο μυαλό σου χρωματιστά όνειρα κι αυτά μπορεί και να πραγματοποιηθούν. Διώξε το ασπρόμαυρο απ\'τη ζωή σου.

Senior Member
    gia soy παγωμενε μου...

...θελω να σε ζεστανω...να σε ξεπαγωσω..και οπωσ βλεπεισ δεν ειμαι η μονη...

εχω περασει απο εκει που εισαι... εμενα μονη... ειχα την σχολη... με χτυπησε η καταθλυψη και κατελειξα ολομοναχη στο κρεβατι μου..με τισ μερεσ... ηξερα πωσ αγγιζα μερα με την μερα πατο... πωσ μου τελειωναν τα χρηματα που ειχα βαλει στην ακρη...
    ..ηξερα πωσ δεν ειχα ορεξη να ζησω ποσο μαλλον να διαβασω και να παω στην σχολη...

ηξερα ομωσ και κατι αλλο...

πωσ η πραγματικοτητα μου στεκοταν απεναντι μου και μου ζητουσε το χερι..

ημουν μονη και μονο εγω μπορουσα να με σωσω...αρχικα στραφηκα για βοηθεια σε κ.ψ.υ... αργοτερα σερνομενη αποφασισα πωσ ΕΠΡΕΠΕ να συνεχισω να πηγαινω στη σχολη...
    ..εστω αδιαβαστη.... εστω σαν μοναχα υλικη υπαρξη....
    μου εκανε καλο να ειμαι αναμεσα σε κοσμο....

κι εσενα σου κανει καλο και το ξερεισ...δεν πρεπει να αφησεισ την σχολη...κριμα θα ειναι...και αυτο το νιωθεισ...και δεν πειραζει αν ελλατωσεισ τουσ ρυθμουσ...δεν πειραζει να εισαι αδιαβαστοσ ,δεν πειραζει να χασεισ την χρονια.... αυτα ειναι λεπτομεριεσ, και αν πεισ στουσ δικουσ σου πωσ νιωθεισ ,ειμαι σιγουρη πωσ θα συμφωνησουν πωσ το σημαντικο τωρα ειναι να νιωσεισ καλητερα...

αληθεια..τι σχολη ειναι? σου αρεσει?

...κι εγω δεν ειχα φιλουσ ..κι εξακολουθω να μην εχω....οκ συμβαινει...
    ..εχω ομωσ τον πιο υπεροχο συντροφο ζωησ που θα μπορουσα να ονειρευτω ποτε... εχω μια υπεροχη σχεση...

αρχισα φροντιζοντασ τα φυτα στο μπαλκονι μου....και μετα περασα στουσ ανθρωπουσ και παλι....μηνεσ περασαν αλλα την επιζητουσα αυτη την εξελιξη...

...ειναι δυστυχωσ πιθανο να σου συνεστησαν λανθασμενη φαρμακευτικη αγωγη...συμβαινει αυτο... ισωσ δεν ασχοληθηκεσ κι εσυ αρκετα....
    ...εγω αρχισα να διαβαζω οτιδηποτε επευτε στο χερι μου σχετικα με την καταθλιψη...
    ξερεισ οσο καλητερα γνωριζεισ τον εχθρο σου τοσο καλητερα τον νηκασ....

ισωσ δεν εκανεσ την σωστη ψυχοθεραπεια που συνοδευει τα φαρμακακια....

εκανεσ καλε μου παγωμενε?

..θα σου στειλω υ2υ...το πρωι....

κοιμησου ησυχα....ονειρευσου ομορφα πραγματα...και θα μιλισουμε....παλι...

καληνυχτα..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Member
    (Adzik το σίγμα τελικό είναι το πλήκτρο W, πάνω-αριστερά στο πληκτρολόγιό σου)

Senior Member
    ....;p to ξερω.... ευχαριστω

Παγωμενε μου!!!! υ2υ..πανω δεξια!!

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    ...ρε παιδιά.

Καμμιά φορά αναρωτιέμαι: αν αποδίδαμε στο μαύρο την πραγματική του αξία, τότε ίσως να βλέπαμε και όλα αυτά τα χρώματα που απορροφά χωρίς φόβο.

ε?

Banned
    Originally posted by Reina

αν αποδίδαμε στο μαύρο την πραγματική του αξία, τότε ίσως να βλέπαμε και όλα αυτά τα χρώματα που απορροφά χωρίς φόβο.

ε?
    ναι.

Άσπρη είναι η αρία φύλη
    η σιωπή
    τα λευκά κελιά
    το ψύχος
    το χιόνι
    οι άσπρες μπλούζες των γιατρών
    τα νεκροσέντονα
    η ηρωίνη.
    Αυτά λίγο πρόχειρα
    για την αποκατάσταση του μαύρου.

Κ. Γωγου

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    Originally posted by La_ViTa
    Originally posted by pagwmenos
    και εγω εχω σκεφτει την αυτοκτονια αρκετες φορες...ειμαι δειλος ομως και δεν ξερω εαν θα μπορεσω με εναν επιπονο τροπο να θεσω τερμα στην ζωη μου...βεβαια μπορει να ωριμασει το θεμα μεσα μου και καποια στιγμη να γινει
    Δειλός είσαι και μόνο που σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις.Life is out there.Don\'t be afraid and taste it
    den exei na kanei me dilia...exei na kanei me pono...
    κι εγω το εχω σκευτει και οχι μονο σκεφτει...

και δεν ηταν επειδη φοβομουν να ζησω...ηταν επειδη ηθελα να ζησω...ηθελα να θελω να ζησω...αλλα το μονο που μου συνεβαινε ηταν να κλαιω 20 ωρεσ την ημερα...να μην μπορω να σηκωθω καν απο το κρεβατι..να χασω 7 κιλα μεσα σε μια εβδομαδα... ...και να νιωθω ο πιο μονοσ και αχριστοσ ανθρωποσ του κοσμου...ηθελα να παιθανω επειδη δεν υπηρχε κανενασ να μου πει η να μου δειξει \"μην πεθανεισ γιατι εχει σημασια για μενα που ζεισ\"....

δεν ειναι λοιπον θεμα διλειασ...και σε παρακαλω να μην το ξαναπεισ...
    Σου ζητώ συγγνώμη,δεν ήθελα να σε προσβάλω.Απλά,το ανέφερα έτσι,γιατί είπες ότι ήσουν δειλός επειδή δεν μπόρεσες να αυτοκτονήσεις. Κι εγώ έχω περάσει πολλές φορές στη ζωή μου, μέρες ολόκληρες που να κλαίω και να νιώθω άχρηστη. Κι εγώ έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω. Αλλά δεν το θεώρησα δειλία που δεν το έκανα. Νομίζω ότι το να μείνεις και να το παλέψεις,είναι μεγάλη ένδειξη γενναιότητας..

Senior Member
    Καλη μου.. Lavita
    δεν υπαρχει κανενασ λογοσ να ζητασ συγνωμη,,, ολα ειναι οκ

σαφωσ και το να παραμεινεισ ζωντανοσ ειναι μεγαλη ενδειξη γενναιοτητασ...οπωσ και το να παλευουμε για πραγματα που δεν ξερουμε στο τελοσ αν θα καταφερουμε...

ομωσ δυστηχωσ οταν εισαι στην μεση τησ καταθλιψησ...η αισθηση τησ πραγματικοτητασ αλλαζει...δεν ειναι η σωστη...
    αυτη την γενναιοτητα και αυτη την δυναμη καπου την χανεισ.... και ακριβωσ επειδη χανεισ αυτη την δυναμη..αυτο το ενστικτο επιβιωσησ..και νιωθεισ σαν να κρατιεσαι στην ζωη με νυχια και με δοντια...μερα νυχτα..και παρ ολα αυτα δεν φτανει....δεν τα καταφερνεισ.....κανενασ δεν ειναι ικανοποιημενοσ κι εσυ εισαι δυστηχισμενοσ.....

ακριβωσ εκει ειναι η στιγμη που μπορει κανεισ να σκεφτει να φυγει...παρ ολο που θελει κατι να γινει , να αλαξει,να γινει καλα...ομωσ ο χρονοσ του εχει αποδειξει πωσ τιποτα δεν αλαζει...

τοτε λοιπον θελει θαρροσ να σκευτει κανεισ να κανει πισω και να κανει χωρο σε αυτουσ που υποτυθεται τα καταφερνουν....

εννοειτε πωσ δεν ειναι σωστο..εννοειτε πωσ ειναι η στιγμη που ΠΡΕΠΕΙ να ζητησει κανεισ βοηθεια...ενα χερι....

...μα κατα την γνωμη μου τουλαχιστον και τα δυο ειναι μεγαλεσ ενδειξεισ γεννεοτητασ

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    Καλη μου.. Lavita
    δεν υπαρχει κανενασ λογοσ να ζητασ συγνωμη,,, ολα ειναι οκ

σαφωσ και το να παραμεινεισ ζωντανοσ ειναι μεγαλη ενδειξη γενναιοτητασ...οπωσ και το να παλευουμε για πραγματα που δεν ξερουμε στο τελοσ αν θα καταφερουμε...

ομωσ δυστηχωσ οταν εισαι στην μεση τησ καταθλιψησ...η αισθηση τησ πραγματικοτητασ αλλαζει...δεν ειναι η σωστη...
    αυτη την γενναιοτητα και αυτη την δυναμη καπου την χανεισ.... και ακριβωσ επειδη χανεισ αυτη την δυναμη..αυτο το ενστικτο επιβιωσησ..και νιωθεισ σαν να κρατιεσαι στην ζωη με νυχια και με δοντια...μερα νυχτα..και παρ ολα αυτα δεν φτανει....δεν τα καταφερνεισ.....κανενασ δεν ειναι ικανοποιημενοσ κι εσυ εισαι δυστηχισμενοσ.....

ακριβωσ εκει ειναι η στιγμη που μπορει κανεισ να σκεφτει να φυγει...παρ ολο που θελει κατι να γινει , να αλαξει,να γινει καλα...ομωσ ο χρονοσ του εχει αποδειξει πωσ τιποτα δεν αλαζει...

τοτε λοιπον θελει θαρροσ να σκευτει κανεισ να κανει πισω και να κανει χωρο σε αυτουσ που υποτυθεται τα καταφερνουν....
    εννοειτε πωσ δεν ειναι σωστο..εννοειτε πωσ ειναι η στιγμη που ΠΡΕΠΕΙ να ζητησει κανεισ βοηθεια...ενα χερι....

...μα κατα την γνωμη μου τουλαχιστον και τα δυο ειναι μεγαλεσ ενδειξεισ γεννεοτητασ
    Το είπες και μόνη σου! \"Υποτίθεται ότι τα καταφέρνουν\". Δεν συμφωνώ ότι θέλει θάρρος για να κάνεις πίσω..ίσα ίσα...αυτό είναι η εύκολη λύση.Τελοσπάντων, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία..

Senior Member
    Originally posted by krino

αν αποδίδαμε στο μαύρο την πραγματική του αξία, τότε ίσως να βλέπαμε και όλα αυτά τα χρώματα που απορροφά χωρίς φόβο.

ε?
    ναι.

Άσπρη είναι η αρία φύλη
    η σιωπή
    τα λευκά κελιά
    το ψύχος
    το χιόνι
    οι άσπρες μπλούζες των γιατρών
    τα νεκροσέντονα
    η ηρωίνη.
    Αυτά λίγο πρόχειρα
    για την αποκατάσταση του μαύρου.

Κ. Γωγου

\"κάντε με κοινωνικό πρόσωπο\".

είναι υπέροχη κρίνο

Member
    τα μαζεψα ηρθα στην Αθηνα και σκεφτομαι απο την ερχομενη εβδομαδα να διακοψω την αναβολη που εχω...δεν εχω ακομη επανεγγραφει για το νεο εξαμηνο στην σχολη μου..το εχω αποφασισει θα την παρατησω..

Banned

\"κάντε με κοινωνικό πρόσωπο\".

είναι υπέροχη κρίνο

η αγαπημενη μου μακραν...

Banned
    Originally posted by La_ViTa

Δεν συμφωνώ ότι θέλει θάρρος για να κάνεις πίσω..ίσα ίσα...αυτό είναι η εύκολη λύση.Τελοσπάντων, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία..
    μιλας για πραγματα που φανταζεσαι οτι ειναι ετσι με περισσια ευκολια.
    Μην δοκιμασεις ποτε σου ομως θα δυσκολευτεις πολυ, απο οποια οπτικη γωνια και αν εισαι.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast