Results 16 to 26 of 26
Thread: ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΒΟΗ
-
19-08-2014, 04:38 #16
η αδελφή μου είναι διακοπές και της το είπα και μου είπε ότι θα το συζητήσουμε όταν έρθει ....την πέμπτη έρχεται αλλά εγώ είμαι να σκάσω ...
- 19-08-2014, 04:49 #17
Με το δικιο σου νανα μου, σ εχει πρηξει η μαμα. Λες και πας νηπιαγωγειο. Με την αδερφη σου ασχολειται η μαμα?
19-08-2014, 04:53 #18
με την αδελφή μου όχι γιατί είναι 20 χρονών πλέον και δεν της έχει αφήσει περιθώρια ...η αδελφή τα έχει με ένα παιδί 3 χρόνια οπότε είναι ''ξεγνιαστη'' γιατί ξέρει το παιδί
19-08-2014, 05:05 #19
Για να δουμε τωρα που θα γυρισει η αδερφη σου μηπως ηρεμησει λιγο η μαμα σου. Ειναι μεγαλο προβλημα παντως, οτι πας να κανεις θα ειναι απο πανω σου η μαμα.
19-08-2014, 05:10 #20
οχι δεν θα το επιτρεψω
19-08-2014, 10:41 #21
Αφου εχεις καταπιεστικη μανα,κακως μιλας στο τηλ. ή εισαι στο skype με καμερα οσο ειναι εκεινη σπιτι.Αυτα να τα κανεις οταν εισαι μονη σου,και οταν δεν εισαι,μονο τσατ που το κρυβεις πολυ πιο ευκολα.
Τωρα που το μαθε,θα μπορουσες να της τον δειξεις να της φυγει η περιεργεια (ο φοβος που εχει δεν ειναι καθολου παραλογος εδω που τα λεμε),να αποφευγεις να μιλας στην καμερα οταν ειναι σπιτι,και αν σε ξαναρωτησει για αυτον,πες της δηθεν οτι σταματησατε να μιλατε,χαθηκατε,τσακωθηκατ ε κλπ.Δεν ειναι και το καλυτερο να λες ψεματα,αλλα τα τραβαει ο οργανισμος της.
Επισης,που λες οτι δεν πολυβγαινεις,δεν σε αφηνει ή το επελεξες?Αυτο μου φαινεται πιο σοβαρο απο το αλλο που μας αναφερεις.
19-08-2014, 13:58 #22
Kαλα ολα αυτα δεν λεω αλλα μην ξεχνας οτι μιλαμε για ανηλικο που οπως εγραψε στο αλλο θεμα (εδω τα λεει αλλιως ) : Και κατι ακομα , οταν καποιος ενηλικας το παιζει φιλος σε ενα ανηλικο κοριτσι και του δινει συμβουλες για να " αντιμετωπισει " την μανα του, ειδικα σε ενα θεμα σαν αυτο που συζηταμε , ειναι τουλαχιστον ανωμαλος .
19-08-2014, 14:16 #23
Η μάνα σου έχει απόλυτο δίκιο. Απλά εσύ νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα!
Και αν πιστεύεις ότι είναι εύκολο ή είσαι τυχερή και συνάντησες τον έρωτα της ζωής σου τσακ μπαμ από το internet, είσαι εντελώς νυχτωμένη...
Έχω γνωρίσει εγώ κόσμο και κοσμάκη από τα "sites" ο ένας πιο βλάκας από τον άλλον!!!
Η ιστορία αυτή μπορεί να έχει μια ρομαντική απόχρωση (για σένα) αλλά δε θα σας οδηγήσει πουθενά. Επίσης είναι εξαιρετικά ύποπτο που κανονίζετε να πας εσύ και όχι να έρθει αυτός!
Το καλύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για κάποιον που απλά θέλει να *****.
Το χειρότερο άστο δεν στο λέω καν! Έχουν δει πολλά τέτοια τα μάτια μου!
29-08-2014, 10:29 #24
Καλημερα
Εγω τη κοπελα μου τη γνωρισα μεσα απο το internet και δεν το μετανιωσα..
Τωρα, εισαι κοριτσι και τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.
Συγφωνω με τη μητερα σου δεν μπορεις να μιλας με οποιον να ειναι μεσα απο το internet και να ανοιγεις και καμερα στο σκυπε.
Ποιος σου ζητησε να ανοιξεις εσυ η αυτος?
Δεν ειναι τοσο απλα, δεν ειναι παντα μια απλη φιλια δεν ξερεις παντα τι κρυβετε πισω απο ενα προφιλ, τι ατομο ειναι ο αλλος και ας ειναι και στην ηλικια σου δεν παιζει σημασια.
Μητερα ειναι και ανυσηχη και δεν θελει να σε κοροιδεψουν, να σε εκμεταλευτουν και να σου ζητησουν να κανεις και αλλα πραγματα
Δες εδω
http://www.secnews.gr/archives/82591
Στο ιντερνετ υπαρχουν παρα πολοι ανωμαλοι και θελει τεραστια προσοχη
29-08-2014, 16:29 #25
νανα, να πεις στη μανα σου την αληθεια. αν τον ειχες γνωρισει πριν 3 χρονια κ της το πεις αυτη θα ανακουφιστει. Γιατι οι γονεις ειναι κ λιγο "χαζοι" με την εννοια οτι πιστευουν οτι μονο καποιος απο το ιντερνετ θα σε βιασει. ασχετα αν υπαρχουν πιο μεγαλες πιθανοτητες στο στενο σου περιβαλλον. τεσπα..
Συμφωνω με xart οτι καλυτερα να μη πας εσυ στο μερος που μενει αυτος. Αυτος ποσο χρ ειναι?
Γενικα καλυτερα να ερθει αυτος σε εσενα ειναι πιο safe για εσενα! Υπαρχει λογος που δε θελει να ερθει?
Απο την αλλη διαφωνω με xart στο οτι απ'το ιντερνετ δε μπορεις να γνωρισεις τον ερωτα της ζωης σου (αν κ η φραση αυτη ειναι πολυ 'χαζη', τεσπα).
Προσωπικα ναι εγω εχω γνωρισει τον "ερωτα της ζωης μου" που λενε στη κοινωνια.. απο το ιντερνετ. Αλλα εχω γνωρισει κ στο παρελθον οχι καλα ατομα!
Δυστυχως απο καπιους ειναι ακομη ταμπου!
Δε καταλαβαινω ποια η διαφορα να γνωρισεις καποιον απ'το νετ που θελει μονο σεξ με το να γνωρισεις καποιον στο μπαρ που επισης θελει μονο σεξ. Απλα μεσω νετ καποιος απ'τους δυο τα εξιδανικευει! Οπως και στο μπαρ ο 'τυπος' θα σου πουλησει παραμμυθι για να σε ριξει ετσι κ στο νετ. Καμια διαφορα!
Ναι υπαρχουν κ καποιοι διεστραμενοι στο ιντερνετ, οπως και γυρω μας, και μεσα στην οικογενεια μας και αναμεσα στους φιλους μας και στη δουλεια μας και στο σχολειο μας και παντου! Ο διεστραμενος-ανωμαλος-δολοφονος-βιαστης κ οτιδηποτε αλλο οχι δν ειναι μονο "μεσα στο ιντερνετ". Γιατι μεσα απο οποιοδηποτε site θα γνωρισεις τον οποιοδηποτε!
Πλεον το νετ το χρησιμοποιουν ολοι. Και γινονται σχεσεις γιατι ετσι εχει εξελιχθει πλεον η ζωη. Δεν ειμαστε στο 80 που εστελναν γραμματα. Ειμαστε στο 14 που στελνουμε mail, κ μιλαμε στα τσατ στα φορουμ οπως εδω. Αυτο θα πρεπει να το εξηγησεις νανα στη μητερα σου. και να το συζητήσεις μαζί της. Αν ειναι κι αυτη δεκτικη στη συζητηση πιστευω πως καλο θα ηταν κ για τους δυο σας να το συζητησετε . αλλιως αν ειναι καθετη ασε καλυτερα να φτασεις 18 να μη δινεις λογαριασμο, ξερεις.
Παντως δε μας ειπες κ τι σχεση εχεις με αυτο το παιδι. δλδ μιλατε απλα φιλικα-φλερτ. η κ ερωτικα? ή μονο ερωτικα? πολλα παιζουν ρολο.
δλδ αυτος πως σε βλεπει κι εσυ πως τον βλεπεις? ειναι απλα καποιο φλερτ εξ αποστασεως?
29-08-2014, 17:20 #26
Κι εγω πιστευω πως τα πραγματα ειναι καπου στην μεση.Αν καποιο ατομο το ξερεις απο πριν ειναι διαφορετικα .Αν λογω αποστασης συνομιλεις μαΖΙ του.Βεβαια το ποσο καλα τον ξερεις ειναι αλλο θεμα.Αλλα αυτο συμβενει κι οταν γνωριζεις καποιον εξω.Για μενα σημαντικο ειναι να γνωριζεις το περιβαλον την οικογενεια καποιου κυριως σε αυτη την ηλικια.Το να μιλας δεν ειναι κακο προσεχε ομως να μην ανοιγεσαι πολυ.Και η μαμα σου θελει να σε προστατεψει.Τι να πω ισως στην αδερφη σου μπορει και λαθος για τους δικους της λογους να χε περισσοτερο εμπιστοσυνη.Κι επισης πλεον πολλα ατομα εχουν γνωριστει και παντρευτει απο γνωριμιες τετοιες.Απλα οντως προσεχε ειδικα σε μεγαλυτερες ηλικιες οντως πολυ αντρες το μονο που επιζητουν απο τετοιες γνωριμιες ειναι το sex και μπορουν να πουλησουν πολυ παραμυθι.Κανε του σαφες οτι την γνωριμια αυτη την ξερει κι η μαμα σου μπορει να ξενερωσει αλλα δεν πειραζει
Tags for this Thread
Γιατί γράφω τόσο πολλά (lol)
26-06-2025, 20:25 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή