Δύο ονόματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    οταν λες 2 βαπτιστικα? πχ μαρια-ελενη? τετοιο στυλ? ή οτι σου ελεγε ψεματα για το ονομα του?

Banned
    Quote Originally Posted by vika View Post
    δεν το βλεπω απολυτα ως αρνητικο, αλλα σκεψου να γνωρισεις καποια η οποια να γινει και συντροφος σου, να σου έχει συστηθει ως 'Μαρια' και να την αποκαλεις με αυτο το ονομα και να καταλαβεις στην πορεια οτι οι υπολοιποι την αποκαλουν "Αφροδιτη". (τυχαια ονοματα)
    το κανει γιατι δε θελει να ξερουν ολοι πως θελει να τον λενε "το αφροδιτη" προφανως ειναι το ονομα που δε του αρεσει

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    οταν λες 2 βαπτιστικα? πχ μαρια-ελενη? τετοιο στυλ? ή οτι σου ελεγε ψεματα για το ονομα του?
    δηλαδη μαριαλενα το αγαπημενο μου ονομα...

Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Δε καταλαβα, εχετε σχεση? εχετε πολλα χρονια σχεση και σου συστηθηκε αλλιως απ'οτι στον υπολοιπο κοινωνικο περιγυρο?
    Και ποτε το ανακαλυψες?
    ειχαμε ξεκινησει κατι το οποιο εληξε για αλλους λογους, αλλα αυτο με τα ονοματα ηταν κατι που το ηξερα απο την αρχη ομως παρατηρησα στη συνεχεια οτι ναι μεν χρησιμοποιουσε και αυτο το ονομα με το οποιο τον φωναζα κι εγω αλλα οι περισσοτεροι και σημαντικοι ανθρωποι στη ζωη του τον φωναζαν με το αλλο ονομα.

Banned
    εγω βασικα δεν καταλαινω την προηγουμενη απαντηση σου δεν ειμαι κ τοσο αρνιτικη αυτο το πραγμα η σ αρεσει η δε σ αρεσει δε νομιζω οτι υπαρχει μεση σε αυτο αν δε σου αρεσει μη πεδευεσαι τζαμπα αστο.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω βασικα δεν καταλαινω την προηγουμενη απαντηση σου δεν ειμαι κ τοσο αρνιτικη αυτο το πραγμα η σ αρεσει η δε σ αρεσει δε νομιζω οτι υπαρχει μεση σε αυτο αν δε σου αρεσει μη πεδευεσαι τζαμπα αστο.
    ναι δεν μου αρεσε και με προβληματιζει αρκετα και για το χαρακτηρα του.

Banned
    a kaλα τοτε δε θα βρεις ακρη δεν κανει για σενα.... οσο κ αν σε προβληματιζει το ιδιο σου κανει πρεπει να το πιανεις αυτο απο μονος σου για να βγαλεις ακρη αν δε το πιανεις σου φαινετε κινεζικα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12