αεροπλανα και κρισεις πανικου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Banned
    πολυ ευκολα τσατιζεσε το μυστικο επιβιωσης για τα παντα ειναι να σαι αναισθητος

μιλαω ως παθων
    μιλας ως παθων? το εχω ζησει κ εγω αυτο
    κρισεις πανικου.
    κ το ξεπερασα σχεδον μονος μου ενω απελυσα τη ψυχολογο κ χωρις να εχω ασχολιθει επαγγελματικα με τη ψυχολογια. κ χωρις φαρμακα για να πας πραγα ποσο θα κανεις 1 ωρα? κ θα κατεβασεις ζαναξ για μια ωρα? σιγα το μαρτυριο αφου στο αεροπλανο για αυτο σερβιρουν για να σου αποσπασουν τη προσοχη αφου κ γω ενιωθα περιεργα κ το εριξα στο φαι κ μεχρι να φαω φτασαμε.

Η αναισθησια δεν φερνει την ευτυχια ,τουλαχιστον για μενα . Χαιρομαι που τις ξεπερασες μονος σου και πραγματικα μπραβο σου. Αλλα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες και ουτε ολοι οι χαρακτηρες . Οποτε λογικα εμενα με επηρεασε σε διαφορετικο βαθμο και ναι χρειαστηκα και τα χαπια και την ψυχοθεραπεια που με βοηθησαν σημαντικα.
    Εγω για τον λονδινο λεω που θα ναι 3μισι ωρες. Αλλα και 1 ωρα να τανε , η υγεια μου ειναι πιο σημαντικη απο το να λιποθυμησω εκει μεσα.

Banned
    Η αναισθησια δεν φερνει την ευτυχια
    η αναισθησια μπορει να μη φερνει την ευτυχια αλλα φερνει την αντοχη για παραδειγμα βρεθηκα στη πολωνια μεσα στα αλατορυχια ενω αρχικα δεν ηθελα να μπω αλλα μπηκα επιδη ακουγα το ξεναγο που μας ελεγε οτι αξιζει να μπουμε αρχικα βρεθηκα σε ενα θεοσκοτεινο διαδρομο σα μπουντρουμι κ εκει μπορω να σου πω την ακουσα αρκετα αλλα χαλαρωσα κ αρχισα να μιλαω στον διπλα για να μου αποσπαστει η προσοχη κ του ελεγα τωρα τι να μας περιμενει κλπ οταν ομως κατεβηκαμε 400 σκαλοπατια αλαξα γνωμη με αυτο που ειδα οσο κατεβεναμε κ δεν ηθελα να παω καπια στιγμη φρικαρα αρα δεν εφταιγε το ορυχειο εφταιγε οτι δεν ηθελα να κατεβω το καταλαβες?

αρα στο ξαναλεω αν θες να πας απλα μη πας.

Banned
    για παραδειγμα τωρα στη πραγα εχει 16 βαθμους
    https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=...81%CE%BF%CF%82

τι θα κανεις εκει περα με τοσο κρυο εγω το πασχα πηγα αμστερνταμ κ σε καπια σημειο εφαγα το κρυο της αρκουδας.

Banned
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 14:05.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post

ο ηλιθιος επιμενει, ο πονηρος δικαιολογειται, ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του.
    αν καπιος διαβασει τα μυνηματα που εχεις γραψει στο φορουμ παλιοτερα ενω τωρα το παιζεις φρονιμος επιδη καταλαβες οτι εκτιθεσε θα καταλαβει με τι ακριβως ανθρωπο εχει να κανει. κ αν πιστευεις οτι εισαι κ εξυπνος κ ολας τετια εξυπναδα μακρια απο μενα αφου ουτε για να σου λεω καλημερα δε θα σε ηθελα αφου ουτε κ αυτο θα το αξιζες.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post

ο ηλιθιος επιμενει, ο πονηρος δικαιολογειται, ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του.
    αν καπιος διαβασει τα μυνηματα που εχεις γραψει στο φορουμ παλιοτερα ενω τωρα το παιζεις φρονιμος επιδη καταλαβες οτι εκτιθεσε θα καταλαβει με τι ακριβως ανθρωπο εχει να κανει. κ αν πιστευεις οτι εισαι κ εξυπνος κ ολας τετια εξυπναδα μακρια απο μενα αφου ουτε για να σου λεω καλημερα δε θα σε ηθελα αφου ουτε κ αυτο θα το αξιζες.

Banned
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 14:06.

Banned
    δεν εχω προβλημα να εκτεθω γιατι μου ειναι ολοι αγνωστοι και ειμαι περαστικος απο εδω.
    εισαι κ πολυ ξυπνιος κ ολας...

Senior Member
    Αγχος , το ζαναξακι αστο . Πρεπει καποια στιγμη να μαθεις να τα βγαζεις περα και χωρις αυτο . Σαν λυση αναγκης καποιες φορες ισως να μην ειναι και τοσο κακο , αλλα αν το χρησιμοποιεις συνεχεια δεν θα μαθεις ποτε να διαχειριζεσαι το αγχος σου . Οσο για το αεροπλανο , παρε μαζι σου εφημεριδες , περιοδικα , τσιχλες , μην πιεις καφε πριν πεταξεις και κανε τσεκ ιν ιντερνετικα και διαλεξε θεση παραθυρο . Αν κανεις τσεκ ιν στο αεροδρομιο υπαρχει περιπτωση να εχουν ηδη πιασει τις θεσεις στο παραθυρο .

Junior Member
    Εμένα οι κρίσεις πανικού στο αεροπλάνο μου ξεκίνησαν απότομα πριν 2 περίπου χρόνια, ενώ πάντα το λάτρευα και ήταν το αγαπημένο μου μέσο. Αποφεύγω να πάω οπουδήποτε και προτιμώ άλλους τρόπους δυσκολεύοντας έτσι τη ζωή μου. Δεν έχει να κάνει με τον προορισμό σε καμία περίπτωση, είναι κάποια φοβία που πιστεύω σου δημιουργήθηκε από κάποιο ερέθισμα που λανθασμένα το συνδίασες με την πτήση. Εμένα προσωπικά δεν με βοηθούν ούτε οι τσίχλες, ούτε τα περιοδικά, ούτε η μουσική. Περισσότερα φοβάμαι να είμαι σε πτήση μόνη μου και όχι με κάποιον δικό μου άνθρωπο. Το να είσαι παράθυρο βοηθάει αρκετά, γιατί ξεφεύγεις λίγο από την άισθηση της κλειστοφοβίας. Πρέπει να το πολεμήσεις, και να μη το αφήσεις να σε καταδυναστεύσει και να χάσεις χαρούμενα ταξίδια και προορισμούς που θες να πας. Εγώ εάν ξέρω ότι κάπου θα πάω με αεροπλάνο είμαι σε πανικό από τη στιγμή που θα κλείσω το εισιτήριο. Καταντάει αστείο από ένα σημείο και μετά. Παρήγορο είναι ότι πρόκειται για τις πιο κοινές φοβίες και την έχουν πολλοί περισσότεροι από όσους το παραδέχονται. Είναι το αίσθημα ότι δεν ελέγχεις αυτό που συμβαίνει. Αν το καλοσκεφτείς όμως, σάμπως ελέγχουμε και τίποτα τελικά;

Banned
    μερικοι ανθρωποι ειναι πιο μυγιαγκιχτοι κ οταν κατι δε το θελουν τους εκδηλωνετε μετα σε σωματικο ενω αλλοι δεν τους πιανει παντως οταν κατι το θελεις κ δε το επιβαλεις στον εαυτο σου με το ζορι δε σε πιανει τιποτα

ΥΓ να κοιτας αν εχεις πμ σημειωσεις1

Banned
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 14:06.

Banned
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 14:07.

Banned
    Last edited by Aeon; 02-09-2014 at 14:29.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast