Ο φιλος μου με φερνει σε δυσκολη θεση σε φιλες και οχι μονο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Junior Member

Ο φιλος μου με φερνει σε δυσκολη θεση σε φιλες και οχι μονο

Καλησπερα, ειμαι νεο μελος στο φορουμ και ελπιζω να με βοηθησετε στο προβλημα μου,
    ειμαι 25 χρονων και ο φιλος μου 40. Εχουμε σχεση εδω και ενα χρόνο, μενουμε μαζι και σχεδιαζουμε σε λιγο καιρο να προχωρησουμε και σε γαμο. Ομως παρατηρω κατι που με προβληματιζει και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, μηπως ειμαι υπερβολικη ας πουμε, ή όντως έχω δικιο που προβληματιζομαι. Ο φιλος μου ειναι αρκετα διαχυτικος με φιλες μο και μη. Ενω δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ισα ισα ειμαστε κάθε μερα μαζι, δεν έχει περίεργα τηλεφωνα κλπ συνεβησαν 3 περιστατικά μεμονωμένα που με προβλημάτισαν. Κατ αρχας ας ξεκινήσω με την μια φίλη μου που όποτε την βλέπουμε ο τρόπος που την χαιρετάει, φιλάει αγγαλιάζει κλπ είναι κάπως περίεργος...κοντά στο στόμα, την αγγαλιάζει κοντα στο στηθος...όλα αυτά την στιγμή που την βλέπει και την χαιρετάει χωρις καμία άλλη επαφή στο ενδιάμεσο και όταν την χαιρετάμε για να φύγει παλι τα ίδια. Στο ενδιάμεσο που είμαστε για καφέ ας πούμε και κάνουμε συζήτηση της κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις καμιά φορά για τα προσωπικά της και ερχομαι σε δύσκολη θέση. Επίσης πίσω από την πλάτη της όταν είμαστε οι 2 μας δεν την χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο όσων αφορά την προσωπική της ζωη. Πάμε παρακάτω όμως, πριν δυο βδομάδες πήγαμε σε ένα μαγαζί για ποτό και στο τέλοσ καθώς φεύγαμε στα καλά καθούμενα αγγαλιάζει και φιλάει στο μαγουλο τη σερβιτόρα....ειχε πιεί......δεν παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι πονηρό, είπε ότι την ήξερε.......εγω όμως δεν κατάλαβα τίποτα τετοιο όση ώρα ήμασταν εκεί γιατί η κοπέλα μας πήρε παραγγελία και δεν έδειξε να τον γνωρίζει. Πάμε παρακάτω και ας πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά, χθες βγήκαμε έξω με μια άλλη φιλη μου που είχα καιρό να την δω, την γνωριζε και εκείνος από παλιά, πάλι ήπιε αν και δεν είχε ενδειξεις να πω ότι μέθυσε.....όχι ότι αυτο τον δικαιολογεί φυσικα...και στο τέλος καθως φεύγαμε αντί να κρατάει εμένα είχε πιάσει αγγαλια τη φίλη μου...την φιλησε και αυτήν κάπως περίεργα και την έπιασε και την σηκωσε αγγαλια στον αερα......πως πιάνει ο γαμπρός τη νύφη ένα πράγμα...επέμενε να κοιμηθουμε σπίτι της γιατί ήταν αργά και είχαμε διαδρομή αρκετή για το σπίτι...η κοπέλα- φιλη μου θα κοιμόταν αλλού όπως μου είπε αλλά επειδή τον ξέρω παίζει να της έλεγε να μην την ξεσπιτώσουμε και να κοιμηθουμε ολοι μαζί......κατι τέτοιο δεν ειπώθηκε είναι απλα δική μου υποθεση. Και την συγκεκριμένη φίλη μου δεν την έχει χαρακτηρίσει επίσης με τα καλύτερα λογια. Εγω φυσικά αν τολμήσω να είμαι έτσι με καποιον φίλο του ακόμα και με τον αδερφό του που λεει ο λόγος θα γίνει χαμος....είχα διάφορα σκηνικά ζήλειας για το φεισμπουκ και όχι μόνο που δεν εβλεπα κανέναν,όλα αυτα στις αρχεσ μετα υπήρχε ηρεμία, ποσο μάλον να άρχισω αγγαλιες φιλιά και πετάγματα στον αερα με φίλους του........Θελω τη βοήθεια σας.......σημερα μου είπε ότι είμαι παθολογικά ζηλιάρα που συζητησα το θεμα.....φυσικα δεν απάντησε τιποτα στο αν ήταν εκεινος στη θεση μου πως θα αντιδρούσε και πως θα ενιωθε. Μηπως είμαι υπερβολική? ειναι η πρώτη φορά που του άνοιξα θέμα τα άλλα δεν τα είχα σχολιάσει.......

Senior Member
    Θα πρεπει να σε ανησυχησει αν οι κοπελες αυτες ειναι ωραιες. Αν δεν ειναι, δεν υπαρχει προβλημα. Παντως να ξερεις οτι μπαινεις σε μια σχεση πολυ δυσκολη. Το χεις σκεφτει καλα το μελλον? Για τη διαφορα ηλικιας εννοω. Υπαρχουν ζευγαρια με 15 χρονια διαφορα αλλα ειναι πολλα τα θεματα που προκυπτουν με πρωτο την ερωτικη ζωη. Εσυ εχεις μπροστα σου πολλα χρονια, ειδικα στα 30 και αργοτερα στα 40 οπου η ερωτικη σου ζωη θα χτυπησει κορυφη, ενω εκεινος εχει παρει την κατιουσα.

Junior Member
    Ας φτάσουμε μεχρι εκει δεν λες....ναι οι φίλες μου είναι όμορφες.....όχι ότι εγω είμαι ειμαι χάλια όμως....η καθε μια έχει την δική της ομορφια......όποτε και αυτό με προβληματίζει γιατι δεν ειμαι κατωτερη τους...ισως ειμαι πιο ωραια και από αυτες......! δεν έχουμε θεμα πανω στο σεξουαλικο ειναι ενας αντρας πολυ πιο ενεργητικος απο μενα σε αυτό το θεμα....φυσικά δεν ξερω σε 10-15χρονια πως θα ναι...αλλα να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί τωρα αυτό...... τι να το κανω αν μπορεί ή αν δεν μπορει σεξουαλικά αργοτερα όταν από τωρα μου δειχνει τετοια δήγματα......εγω η ιδια δεν θα τον θελω....ηδη αυτή η ιστορία με έχει πληγώσει πάρα πολύ και με ανησυχει για το τι θα δω αργότερα...ασ πουμε ότι εγω κάνω ένα παιδί ...εκεινος θα αλλωνίζει.....και κανενας δεν δείχνε ιτετοια δηγματα ισχυρα στην αρχή τι είναι βλάκας? μπορεί να μου τα βλάγει μετα όταν εγω δεν θα μπορώ να αντιδράσω με την ίδια ευκολία...τώρα είναι σχέση σημερα υπάρχει αυριο τελειώνει...ενας γάμος ή ένα παιδί όμως είναι αλλο θεμα..........αρα μαλλον δεν ειμαι τοσο τρελη όο πάει να με βγάλει.......θα ξεχάσω και αυτα που ξερω δηλαδη

Senior Member
    Σιγουρα παιζει το ματι του παντως...εχεις τσεκαρει κινητα κ που παει οταν λειπει?

Junior Member
    υποτιθεται στη δουλεια...........ναι τα εχω τσεκαρει...δεν υπάρχει τίποτα ή τα σβήνει εκτος σπιτιου το πρωι- μεσημερι......μετα είμαστε μαζι

Senior Member
    Καλο ειναι και συ αφου εχεις ωραιες φιλες, να τις βλεπεις αλλες ωρες, οχι με τον 40ρη παρεα. Κομμενα τα κολητιλικια. Και εννοειται προχωρας με επιφυλαξη παντα στο μυαλο. Μαλλον σου χει παρει τον αερα και σ εχει και δεδομενη, γι αυτο πεταει η σκουφια του. Προσεξε ομως μη τον υποψιασεις πολυ και αρχισει να φυλαγεται γτ μετα θα ναι δυσκολο να ανακαλυψεις τι γινεται. Εναλλακτικα σου προτεινω να πεις σε μια απο τις φιλες σου που τη ζαχαρωνει, να του την πεσει και καλα για να δεις αντιδρασεις. Ειναι ενα καλο τεστ αλλα δεν πρεπει να το καταλαβει ο 40ρης οτι του την εχετε στημενη. ΛΑου λαου θα τον παει η φιλη σου. Ετσι θα σου φυγει η απορια.

Banned
    χαχχαχαχαχαχχαχαχαχα αναρωτιεμαι μηπως το κανει για να ζηλεψειςεγω θυμα;μαι μια γνωστη μου αυτη που στολιζα σε αλλο θεμα που καθε φορα που ερχοταν το αγορι της την επεφτε στο θειο μου κ τον αγκαλιαζε αν ρωτησεις καπιον αλλο οταν δεν εισαι μπροστα αν συνεχιζει να το κανει?

Senior Member
    Ειναι γκομενιαρης ο τυπος.Μου θυμιζει εμενα αλλα αυτος παραειναι διαχυτικος.

Banned
    κατι στημενο μου μυριζει

Junior Member
    Αυτα ειναι που δεν μπορώ δηλαδή να μην μπορούμε να βγουμε και σαν παρέα??? Ναι ετσι ειναι μου εχει παρει τον αερα γιατι ειμαι πολύ ήρεμος ανθρωπος, ποτε δεν εχω κανει τα σκηνικα ζηλοτυπιας που μου έχει κανει αυτος, γιατι απλα δεν ασχολουμε.......δεν ειμαι ανθρωπος που ψαχνεται και δστυχως με μεγαλη μου λυπη διαπιτωνω οτι πρεπει να γινω σκυλα........εγω δεν μπορω να γινω κατι τετοιο αλλα οχι να με βγαλει και στραβη....ναι ισως το κανει επιτηδες το χθεσινο ειδικα εβγαζε ματι...ενω με ξερει τα εκανε όλα αυτα με κοιτουσε και γελουσε και το αποκορρυφωμα επειδη την ψωνισα του ειπα να φυγει μονος, δεν του εδινα μετα σημασια το αμαξι......με αποτελεσμα να βάλει να ακουω όλη τη δισκογραφια του στρατου διονυσιου και καλα ο καψουρης που τον πληγωσα με την σταση μου......γιατι ειμαι και παραλογη αλλωστε......! οτι μου εχει κανει πρασπαθει πλεον να το μεταθεσει σε μενα.........! αλλα εχει περασει αρκετος καιρος απο τα σκηνικα που μου εκανε που εγω τα εχω ξεχασει εκεινος και καλα τςρα θυμηθηκε να μου πεταξει το μπαλακι της ζηλειας? ισως ειναι αυτο και ισως να εχει και την ταση.....οντως θελει πολυ προσοχη ιατι βλεπω να το μετανιωνω πικρα αργοτερα

Junior Member
    χαχαχαχαχαχα............μου αρεσε πολυ αυτη η απαντηση

Senior Member
    ειναι πολυ χειριστικος , προφανως κ η διαφορα ηλικιας του δινει ακομα περισσοτερους ποντους στο να σε χειριστει!
    Αν μαθει οτι μπηκες στο site για να συζητησεις το θεμα τι θα κανει? το νου σου... σβησε το ιστορικο!
    προσεχε καλα τις κινησεις σου κ παρε κ την αποψη μιας φιλης σου απο αυτες που την "επεσε"...αυτη πως ενιωσε? για να δεις αν οντως εισαι υπερβολικη (που δεν νομιζω!!!)
    Συμφωνω απολυτα με κερασι!!!!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    κοψε λασπη. Ακου γαμο, χωρισμο παιδακι μου να ετοιμαζεις.

Junior Member
    αααααααα εχω γινει χακερ.....πατας ctrl +shift+ n και μπαινεις αυτοματα σε ασφαλή περιηγηση που δεν κρατα ιστορικο στον υπολογιστη....αν το μαθει...προφανως και δεν θα του αρεσει........γιατι φαινεται πως εχω ενα δικιο ......το σκεφτομαι να μιλησω σε εκεινη που εγινε το σκηνικο χθες...αλλα απο δευτερα να εχς χρονο και εκινος να ειναι στη δουλεια

Senior Member
    Κοιτα μπορει ολα αυτα να τα χεις παρεξηγησει κ να ναι απλα φιλικος. Βαλε μια φιλη απ τις ωραιες να του την πεσει κ απο κει θα καταλαβεις. Να ναι κομματος ομως η φιλη.

Page 1 of 3 123 LastLast