Ο φιλος μου με φερνει σε δυσκολη θεση σε φιλες και οχι μονο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Junior Member
    θα το καταλαβει δεν ειναι βλακας......πρεπει να ειναι καποια που δεν την ξερει αλλιως θα προσεξει σιγουρα παρα πολυ....σιγουρα θατης ρωτησω τις 2 να μου πουν την αποψη τους....ειναι καλες μου φιλες......δεν ειναι απλα φιλες-γνωστες...και βλεπουμε

Senior Member
    Εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα του γάμου με αυτόν τον άνθρωπο. Από αυτά που λες, δεν δείχνει καλά σημάδια.
    Πρώτα απ' όλα η στάση του είναι αναξιοπρεπής. Από τη μία την ψιλοπέφτει στις φίλες σου (έστω, είναι διαχυτικός) και από την άλλη τις θάβει.
    Δεν σε σέβεται ούτε εσένα ούτε εκείνες λοιπόν.
    Δεύτερον, όταν πίνει παραφέρεται. Και ορμάει σε όποια βρει. Όπως τη σερβιτόρα. Και ή λέει ψέματα ότι την ξέρει για να δικαιολογηθεί ή πράγματι την ξέρει, αλλά στο κρύβει στην αρχή και μετά το ξεφουρνίζει. Εγώ θα στεκόμουν και στο ότι πίνοντας αλλάζει συμπεριφορά, αυτό δεν είναι καλό σημάδι, πιθανόν να έχει πρόβλημα με το ποτό. Ή πάλι, να καλύπτει τις μαλακίες του, βρίσκοντας σαν άλλοθι ότι είχε πιεί.
    Τρίτον, ζηλεύει και δεν επιτρέπει σε σένα να φέρεσαι ανάλογα (όχι πως θα ήταν σωστό). Αλλά, έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η εμπειρία μου μού έχει δείξει, ότι συνήθως ζηλεύουν περισσότερο αυτοί οι οποίοι είναι οι ίδιοι άπιστοι. Κοινώς, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Και τέταρτον αλλά πολύ σημαντικό, προσπαθεί να σε πείσει ότι εσύ έχεις άδικο, ενώ δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να σε χειρίζεται όπως θέλει και για να πούμε και την αλήθεια, έχει ένα πλεονέκτημα, εφόσον είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός σου.
    Υποψιάζομαι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, έχει και άλλα κουσούρια, αν και το να είναι κάποιος άπιστος (ή έστω, να φλερτάρει ασύστολα), αναξιοπρεπής, ψεύτης, ζηλιάρης, χειριστικός και ανώριμος, φτάνουν και περισσεύουν για να την κάνεις.
    Εξάλλου δεν σε πήραν τα χρόνια, αυτός μπορεί να έχει λόγους να θέλει να "αποκατασταθεί" με κάποια μικρότερη και του χεριού του, εσύ δεν έχεις λόγους να βιάζεσαι να δεσμευτείς με έναν που δεν θα τον χαρακτήριζα και "κελεπούρι".

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοιτα μπορει ολα αυτα να τα χεις παρεξηγησει κ να ναι απλα φιλικος. Βαλε μια φιλη απ τις ωραιες να του την πεσει κ απο κει θα καταλαβεις. Να ναι κομματος ομως η φιλη.
    Ναι, πολύ καλή μέθοδος για κατίνες!

Junior Member
    Μου αρεσε πολυ αυτη η απαντηση................ναι υπαρχουν και αλλα απο πισω του οντως και με το ποτο εχει ενα θεμα.....οχι φοβερο ομως......ηταν φοβερο στις αρχεσ και αλλα πολλα φυσικα και ηρθε και αυτο και εδεσε....αλλος ενας προβληματισμος

Senior Member
    Quote Originally Posted by zoommii View Post
    Μου αρεσε πολυ αυτη η απαντηση................ναι υπαρχουν και αλλα απο πισω του οντως και με το ποτο εχει ενα θεμα.....οχι φοβερο ομως......ηταν φοβερο στις αρχεσ και αλλα πολλα φυσικα και ηρθε και αυτο και εδεσε....αλλος ενας προβληματισμος
    Αυτό και μόνο, το ποτό δηλαδή, είναι ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Φτάνει και περισσεύει για να την κάνεις όσο γρηγορότερα γίνεται. Και μην αυταπατάσαι, δεν διορθώνεται έτσι εύκολα, συχνά δεν διορθώνεται καθόλου, απλά χειροτερεύει.

Senior Member
    Πολυ υπερβολικη η συμπεριφορα του και ασχημη προς εσενα! Μη τα δεχεσαι κατι τετοια.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα του γάμου με αυτόν τον άνθρωπο. Από αυτά που λες, δεν δείχνει καλά σημάδια.
    Πρώτα απ' όλα η στάση του είναι αναξιοπρεπής. Από τη μία την ψιλοπέφτει στις φίλες σου (έστω, είναι διαχυτικός) και από την άλλη τις θάβει.
    Δεύτερον, όταν πίνει παραφέρεται. Και ορμάει σε όποια βρει. Όπως τη σερβιτόρα. Και ή λέει ψέματα ότι την ξέρει για να δικαιολογηθεί ή πράγματι την ξέρει, αλλά στο κρύβει στην αρχή και μετά το ξεφουρνίζει. Εγώ θα στεκόμουν και στο ότι πίνοντας αλλάζει συμπεριφορά, αυτό δεν είναι καλό σημάδι, πιθανόν να έχει πρόβλημα με το ποτό. Ή πάλι, να καλύπτει τις μαλακίες του, βρίσκοντας σαν άλλοθι ότι είχε πιεί.
    Τρίτον, ζηλεύει και δεν επιτρέπει σε σένα να φέρεσαι ανάλογα (όχι πως θα ήταν σωστό). Αλλά, έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η εμπειρία μου μού έχει δείξει, ότι συνήθως ζηλεύουν περισσότερο αυτοί οι οποίοι είναι οι ίδιοι άπιστοι. Κοινώς, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Και τέταρτον αλλά πολύ σημαντικό, προσπαθεί να σε πείσει ότι εσύ έχεις άδικο, ενώ δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να σε χειρίζεται όπως θέλει και για να πούμε και την αλήθεια, έχει ένα πλεονέκτημα, εφόσον είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός σου.
    Υποψιάζομαι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, έχει και άλλα κουσούρια, αν και το να είναι κάποιος άπιστος (ή έστω, να φλερτάρει ασύστολα), αναξιοπρεπής, ψεύτης, ζηλιάρης, χειριστικός και ανώριμος, φτάνουν και περισσεύουν για να την κάνεις.
    Εξάλλου δεν σε πήραν τα χρόνια, αυτός μπορεί να έχει λόγους να θέλει να "αποκατασταθεί" με κάποια μικρότερη και του χεριού του, εσύ δεν έχεις λόγους να βιάζεσαι να δεσμευτείς με έναν που δεν θα τον χαρακτήριζα και "κελεπούρι".
    Με κάλυψε πλήρως κ προλαλήσασα. Συν 4 σημεία:
    - Μακριά από άνθρωπο που αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων- μ@λ@κιών του, πάει να βγει κ από πάνω. Κάτι τέτοιοι δεν είναι ούτε για 5ημερο στο Ναύπλιο, πόσο μάλλον για γάμο.
    - Το να θάβει τη φίλη σου, στην οποία την πέφτει, είναι μια από τις πλέον φτηνές αντρικές τακτικές να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, αλλά κ να "υποβαθμίσει" την πράξη του.
    - Αν παρεκτρέπεται σε τέτοιο βαθμό μπροστά σου δεν θα ήθελα να φανταστώ ως πού μπορεί να το τραβήξει όταν δεν είσαι μπροστά.
    - Τα στραβά που βλέπεις από απόσταση (ο καθένας σπίτι του) δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βγαίνουν κατά τη συμβίωση, τα οποία με τη σειρά τους δεν πιάνουν μία όταν "πλακώσουν" οι υποχρεώσεις κ οι ευθύνες της οικογένειας......
    Με 2 λόγια, καλύτερα δρόμο. Εδώ ζευγάρια παντρεύονται μες τον τρελό έρωτα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι βρήκαν το άλλο τους μισό κ θα ζήσουν happily ever after κ ύστερα από μερικά χ χρόνια, αναρωτιούνται μήπως ο γάμος ήταν νύχτα κ μπέρδεψαν το γαμπρό/τη νύφη με άλλον/η κ κοπανάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο κ φωνάζουν "μα πώς τον/την παντρεύτηκα?". Φαντάσου εξ αρχής να βλέπεις τέτοια ωραία θεάματα......

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Με κάλυψε πλήρως κ προλαλήσασα. Συν 4 σημεία:
    - Μακριά από άνθρωπο που αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων- μ@λ@κιών του, πάει να βγει κ από πάνω. Κάτι τέτοιοι δεν είναι ούτε για 5ημερο στο Ναύπλιο, πόσο μάλλον για γάμο.
    - Το να θάβει τη φίλη σου, στην οποία την πέφτει, είναι μια από τις πλέον φτηνές αντρικές τακτικές να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, αλλά κ να "υποβαθμίσει" την πράξη του.
    - Αν παρεκτρέπεται σε τέτοιο βαθμό μπροστά σου δεν θα ήθελα να φανταστώ ως πού μπορεί να το τραβήξει όταν δεν είσαι μπροστά.
    - Τα στραβά που βλέπεις από απόσταση (ο καθένας σπίτι του) δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βγαίνουν κατά τη συμβίωση, τα οποία με τη σειρά τους δεν πιάνουν μία όταν "πλακώσουν" οι υποχρεώσεις κ οι ευθύνες της οικογένειας......
    Με 2 λόγια, καλύτερα δρόμο. Εδώ ζευγάρια παντρεύονται μες τον τρελό έρωτα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι βρήκαν το άλλο τους μισό κ θα ζήσουν happily ever after κ ύστερα από μερικά χ χρόνια, αναρωτιούνται μήπως ο γάμος ήταν νύχτα κ μπέρδεψαν το γαμπρό/τη νύφη με άλλον/η κ κοπανάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο κ φωνάζουν "μα πώς τον/την παντρεύτηκα?". Φαντάσου εξ αρχής να βλέπεις τέτοια ωραία θεάματα......

Junior Member
    Σας εχαριστς πολυ ολους για τις απαντησεις σας, χθες το βραδυ που βγηκαμε εξω ενω δεν του εκανα καμια νυξη στο θεμα.....σαν να μην τρεχει τιποτα, απο μονος του το ξανανεφερε, εννοειται οτι πηγε να βγει απο πανω παλι....τετοια επιμονη και μαλιστα πηγε να μπλεξει στο θεμα και ενα παλιο μου φλερτ ουτε καν σχεση λες και ειχε καμια σχεση στο θεμα μας......απλα κατι επρεπε να πει να με κατηγορησει ως δειγμα δικης μου κακης συμπεριφορας.......! Δεν ειχε καμια σχεση το θεμα απλα θεωρω οτι επειδη στριμωχτηκε πολυ, δεν το εχω συνηθισει στο να ειμαι καθετη συχνα.....συνηθως ειμαι πολυ ελατικη κακως τελικα........εβγαλε νυχια και δοντια.......αρα δεν πιστευς οτι ηταν τοσο μια τυχαια η υπερβολικη συμπεριφορα του....μαλλον δεν επεσα εξω και επειδη το καταλαβε συν το οτι το εκανε επιτηδες για να με προκαλεσει, επρεπε να πει οτι βλακεια του κατεβηκε να το παιξει ιστορια. Δυστυχως αρχιζω πλεον και βλεπω αντιδρασεις- συμπεριφορες οι οποιες δεν μου αρεσουν καθολου......και λυπαμαι πολυ γιατι εχω αλλη εικονα γι αυτον και βλεπω αλλα!

Banned
    και λυπαμαι πολυ γιατι εχω αλλη εικονα γι αυτον και βλεπω αλλα!
    μηπως εισαι πολυ ευκολοπιστη? για να ζηλεψεις το κανει

Senior Member
    ναι για να ζηλεψει,ας του καθοταν το γκομενακι και θα σου ελεγα.

Banned
    εγω το πρωτο πραγμα που θα εκανα ειναι να μαθω τι κανει πισω απο τη πλατη μου κ γω υποψιαζομαι οτι αυτο που κανει δυσκολα θα το φανταστεις...

Senior Member
    Συμφωνω με Μαριαν, Μαριποζα,weird things και Λιλιουμ . Το καλυτερο θα ηταν να την κανεις οσο ειναι νωρις.

...συμφωνώ με μαριον και μαριπόζα :)
    ..κοριτσάκι μου, σκέψου καλύτερα πριν πας να παντρευτείς έναν τέτοιο τύπο.
    Κάποιος που είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του και πάνε για γάμο, δεν χουφτώνει ότι μπορεί μπροστά σου και ένας Θεός ξέρει, πίσω σου.

Senior Member
    Και εγώ τα ίδια θεωρώ με τους περισσότερους....δεν είναι συμπεριφορά αυτή να "χουφτώνει"την καθεμιά,εστω και αν κάποιοι λένε ότι το κάνει για να ζηλέψεις....
    μάλλον το κάνει γτ έτσι γουστάρει-εγώ δεν θα έκανα ποτέ σχέση με άντρα που έχει τέτοια διαχυτικότητα με άλλες κοπελες,είτε είναι φίλες μου είτε όχι.!

Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν παντρευτείτε και θα είναι πιο ελεύθερος από ποτέ να κάνει ό,τι του γουστάρει...
    Δε κόβεις λάσπη σιγά-σιγά;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast