Results 1 to 8 of 8
-
10-08-2014, 21:05 #1
νόμιζα ότι με τα ναρκωτικά υπήρχαν συναισθήματα
arxisa ta vouvlekal exi kairo marese h kleftomania ta kamakia etroga 20-30 gia plaka kai ginomoun pita tora pou den exo lefta pernw 5-10 ti mera kai den mou ti lene kan 3erei kanenas to logo ta perno giati exo psixologika kai me boh9ane poly paranoma fusika ta agorazo 2 euro to 1 ekane tora to kanan 1 euro stin thessaloniki den mo ti lene trelenome na peso sta ardan akiniton h hipnostedon :( nomiza oti me ta narkwtika eiphrxan sunais9hmata apo gkomenes perno sinexia lefta bgenw me poles dn mu lene kati an kai pino k mpafo k ta panta genika megalosa xoris mana giauto epesa an kai goustaro trela zw me ti giagia tin aderfi mou kai ton patera mou prwin zakias dn mou leei tipota tou gnwrisa kai mia kopela ola ok me to spiti mono pou malono me tin giagia mou gia lefta ola sto mualo eine tremo merikes fores xoris logo ekei pou exi ba9mous zesths ego anti na idroso kruono apo mesa mou giati to pa9eno auto; lete oti eimai e3artimenos ama den pxio 7 meres tipota 9a nioso pono; sorry gia greeklish brm na metafraso :) gennimenos na katastrafo :( ti gnwmh exete gia thn autoktonia?
- 10-08-2014, 21:48 #2
έλα ρε συ τι γνώμη έχουμε για την αυτοκτονία;; .. άκου φίλε κόψε τα ναρκωτικά ..γιατί θα νιώσεις άγρια συναισθήματα ...
είναι λυπηρό που μεγάλωσες χωρίς την μητέρα σου αλλά δεν είναι δικαιολογία, για να κάνεις κακό σε κανέναν και κυρίως στον εαυτό σου
μίλα με κάποιον συγγενή ζήτα βοήθεια στήριξη ..στα ναρκωτικά δεν θα την βρεις..και λύση δεν είναι η αυτοκτονία ..όλοι οι άνθρωποι όταν πιέζονται
κάνουν τέτοιες σκέψεις .. οι περισσότεροι από μόνοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι λύση, κάποιοι με την βοήθεια φίλων, συγγενών, ειδικών κυρίως
ξεπερνούν αυτές τις σκέψεις και πατάνε γερά στα πόδια του κερδίζοντας την ζωή τους ...αυτό να κάνεις κι εσύ...
12-08-2014, 02:50 #3
δικαιο εχεις αδερφε...
12-08-2014, 12:56 #4
διαβασα το θεμα σου και ηθελα να σου απαντησω. δεν ξερω καν πως σε λενε και ποσο χρονων εισαι. ειμαι 28 χρονων εγω και αυτη τη στιγμη που σου γραφω ειμαι με πολλα θεματα ψυχολογικα. τα ναρκωτικα σιγουρα δεν ειναι λυση να ξερεις. εχω δοκιμασει πολλα
ναρκωτικα και δεν κολησα για καλη μου τυχη. για κακη μου τυχη δε εκανα σχεση με εναν εθισμενο στα ναρκωτικα. αυτη τη στιγμη που μιλαμε προσπαθουμε και οι 2 να μαζεψουμε τα κομματια μας. ο ανθρωπος μου υποφερει 15 χρονια απο τα ναρκωτικα
οπως λες και συ παραπανω ξεκινησε με χαπια και κατεληξε σε ηρωινη. ο πατερας σου λογικο ειναι να μην σου λεει τιποτα γιατι και αυτος περασε τα δικα του. αν μου λες οτι ειναι πρωην χρηστης πολυ καλα κανει και δεν σου λεει τιποτα. ειναι η τακτικη αυτη
για να βρεις το δρομο μονος σου. καταλαβαινω απολυτα αυτα που λες και ναι θα σου πω οτι εισαι εθισμενος. για μενα καλητερα να απευθηνθεις και να ζητησεις βοηθεια. ειπες οτι εισαι απο θεσσαλονικη απευθηνσου σε ομαδες ανωνυμων ναρκωμανων και θα
σε κατατοπησουν εκεινοι. ζητα βοηθεια γιατι θα ειναι αργα και καποτε δεν θα μπορεις να το μαζεψεις ολο αυτο. σου μιλαει μια κοπελα που δεν ειχα ιδεα τη παει να πει βοηθεια... μια κοπελα που προσπαθει 2 χρονια να βοηθησει τον ανθρωπο της,αυτα που λες
τα χω δει και εχω μπει στα χειροτερα μεσα. ξερω πως λειτουργει το καθε τι και τι παρενεργειες μπορεις να εχεις. βρες καποιον συμβουλο σε ομαδες και αφησε τον να σε βοηθησει. το οτι μεγαλωσες χωρις μανα ειναι μια φτηνη δικαιολογια που λενε οι εθισμενοι, δεν
ειναι η μανα το προβλημα αλλα ο εθισμος σου. που μεγαλωνε μαζι με σενα ολα αυτα τα χρονια. οσο για τα συναισθηματα τα ξερω απο πρωτο χερι. ενας εξαρτημενος δεν εχει συναισθηματα ουτε για τον εαυτο του. και στα λεω εκ πειρας αυτα. ολα αυτα τα λεω για το καλο σου αν θελεις ακουσε με.μπορω να σε φερω σε επαφη σε ομαδες αν θες και μπορω να σου πω που ειναι για να πας να θελεις να ζητησεις βοηθεια.
15-10-2014, 12:44 #5
Thanks for share...
harry
15-10-2014, 22:10 #6
Καλησπερα φιλε μου,νομιζω οτι ειναι ο ψυχολογικος παραγοντας που σε εριξε στα ναρκωτικα κ τωρα πρεπει να εισαι αρκετα εθισμενος,η αυτοκτονια δεν οφελει κ ειναι μεγαλη αμαρτια πρεπει να παλεψεις να σταθεις στα ποδια σου,νομιζω οτι ειναι αναγκαιο να στραφεις καπου που θα σε βοηθησουν δωρεαν οπως να παρεις τηλεφωνο σε μια απο τις δωρεαν τηλεφωνικες γραμμες που ειναι για ανθρωπους με προβληματα κ μιλας ανωνυμα για το θεμα σου κ επισης ειναι καλο να πας κ σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας να κλεισεις ενα ραντεβου επισης δωρεαν κ να ρωτησεις πως μπορουν να σε βοηθησουν να μπεις για αποτοξινωση,Αυτο που πρεπει να καταλαβαινεις ειναι οτι τα ναρκωτικα δεν ειναι η απαντηση στο προβλημα σου ομως ειναι ενα επιπλεον προβλημα κ μαλιστα ιδιαιτερα σοβαρο κ το παν ειναι να τα σταματησεις κ να βρεις ειδικους να σε βοηθησουν για να μην αρχισεις παλι,Ειναι σημαντικο να καταπολεμησεις το λογο που σε εριξε στα ναρκωτικα,Καλη δυναμη!
16-10-2014, 10:14 #7
Με τα ναρκωτικά σίγουρα δεν υπάρχουνε αισθήματα και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα παραμόνο ένα κενό. Προσπάθησε να αποτοξινωθείς αυτό θα ήτανε το μόνο καλό που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου τώρα.
16-10-2014, 17:34 #8
καλυτερα να αρχισεις να σκεφτεσαι την απεξαρτηση γιατι το μυαλος σου στο τελος θα καει!