Αντιμετωπιση σεξουαλικων προβληματων απο αντιψυχωτικα με παραλληλη χορηγηση Abilify - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΠΟΛΥ χαβαλετζης εισαι αλεξανδρε...δεν ξερω αν η κατασταση σου ειναι τετοια ωστε τα βλεπεις εκ του ασφαλους αλλα εγω οπως και πολλοι αλλοι καιγομαστε για αυτο γραφουμε...για αυτο κοψε λιγο
    Φίλε Δημήτρη , τσάμπα σπαταλάς τον χρόνο σου. Τα είχαμε ξαναπεί και σε άλλο πόστ. Εσύ κάνε αυτό που εσύ νιώθεις και μην δίνεις σημασία

Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Φίλε Δημήτρη , τσάμπα σπαταλάς τον χρόνο σου. Τα είχαμε ξαναπεί και σε άλλο πόστ. Εσύ κάνε αυτό που εσύ νιώθεις και μην δίνεις σημασία
    ευχαριστω φιλε για την συμβουλη θα την τιμησω

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Είσαι τόσο άντρας που θα στείλεις κάποιον άλλο να καθαρίσει για την πάρτη σου.... Λουλα ε λουλα....

Δεν μασάω από θείους και παππούδες μικρή μου Μελπομένη.
    ευκαιρια τοτε να γνωριστητε αντρακλα μεγαλε κ τρανε θα γινετε κολλιτοι ειμαι σιγουρος.

Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ευχαριστω φιλε για την συμβουλη θα την τιμησω
    Και εγώ σε ευχαριστώ που με ακούς... Καλή συνέχεια σου εύχομαι

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ευκαιρια τοτε να γνωριστητε αντρακλα μεγαλε κ τρανε θα γινετε κολλιτοι ειμαι σιγουρος.
    Ζήλεψες;

Και αν γίνουμε κολλητοί εσένα σου πέφτει λόγος; Σερίφη; Ε; Για πες μας κάνα από αυτά τα ωραία σου με τις περικεφαλαίες και τα πιάνο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Eγώ παίρνω invega και isofredil που είναι γενόσημο του solian κ η σημαία είναι σε υποστολή!! :p
    φιλε μου το ισοφρεντιλ σε φταει και εγω αυτο παιρνω ρωτα το γιατρο σου για τα σαντοζ

Senior Member
    Καλα δεν υπαρχει διαχειρηση ; Τι κανουν κοιμουνται ; Μαλλον δε θα βγαζουν και πολλα απο αυτο το φορουμ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Εγω με Risperdal και Akineton ειμαι ενταξει σεξουαλικα.

Ειναι λιγοτερο σε σχεση με πριν αλλα οκ.

Το μονο προβλημα ειναι οτι τα φαρμακα σε καθηλωνουν, σε κανουν ζομπι οποτε ειναι δυσκολο και να βρεθεις στην κατασταση να κανεις σεξ.

Βοηθανε τα βαρακια και η γυμναστικη.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Καλα δεν υπαρχει διαχειρηση ; Τι κανουν κοιμουνται ; Μαλλον δε θα βγαζουν και πολλα απο αυτο το φορουμ.
    η διαχειριση μαλλον μπαινει μια φορα το μηνα εδω, αν δε το παρατησε τελειως το φορουμ λογω καλοκαιριου. αλλα και παλι υποτιθεται πρεπει να εχουν πατηθει καμποσα reports για να δει οτι καποιος ενοχλει. επρεπε να τον μπαναρουν απο το ξεκινημα με τις ψευτιες που εγραφε. καντον ignore μη σου χαλα τα θεματα.
    Last edited by deleted-member30-03; 26-08-2014 at 00:55.

Senior Member
    εγω με λεπονεξ σωθηκα σε αυτο το θεμα..
    το ρισπερνταλ ηταν το μεγα αντικουκου..τρια χρονια το επαιρνα και σεξουαλικα ημουν σκατα

Senior Member
    αλεξ τραβα ψοφα

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η διαχειριση μαλλον μπαινει μια φορα το μηνα εδω, αν δε το παρατησε τελειως το φορουμ λογω καλοκαιριου. αλλα και παλι υποτιθεται πρεπει να εχουν πατηθει καμποσα reports για να δει οτι καποιος ενοχλει. επρεπε να τον μπαναρουν απο το ξεκινημα με τις ψευτιες που εγραφε. καντον ignore μη σου χαλα τα θεματα.
    Συμφωνω . το φορουμ εχει γινει σκατα και οσες αναφορες και αν εχουν γινει το τελευταιο διαστημα δεν γινεται τιποτα . Μπαινει ο αλλος να ρωτησει για την μανα του που εχει καταθλιψη και πεταγεται η αρχικουτσομπολα και ρωταει που μενει , σε αλλο θεμα εβγαζαν ολοι διαγνωσεις , στο αλλο διαφημιζαν θεραπεια για πασα νοσο και πασα μαλακια , και η διαχειριση δεν φαινεται πουθενα . Σκεφτομουν οτι ειναι καιρος να ανοιξει παλι θεμα για τα προβληματα του φορουμ , αλλα δεν νομιζω να οδηγησει πουθενα .

Banned
    σε αλλο θεμα εβγαζαν ολοι διαγνωσεις
    λενε οτι οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε οταν σκεφτεται καπιος οτι εχει ενα προβλημα ειναι πολυ κοντα στο να το αποκτησει ειναι αυθυποβολη.

Σκεφτομουν οτι ειναι καιρος να ανοιξει παλι θεμα για τα προβληματα του φορουμ
    α τωρα σωθηκαμε

Senior Member
    ας καταθεσω και την δικη μου εμπειρια απο την μακροχρονια ληψη αντιψυχωτικου.
    παιρνω zyprexa σε πολυ μεγαλη δοσολογια και οι ορμες μου παρ'ολα αυτα βραζουν.
    εχω περασει βεβαια απειρες φασεις αντι-κουκου, αλλα αυτο οφειλετω στην καταθλιψη και οχι στο φαρμακο.

ΤΟ Abilify ειναι οτι καλυτερο για τα σεξουαλικα, τουλαχιστον για τον ανδρα,οταν βεβαια δεν συνοδευεται απο μεγαλη δοση αντικαταθλιπτικου

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast