Τρίτος χρόνος χωρίς φάρμακα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ξερω ατομα με οριακη διαταραχη και με καταθλιψη που δεν πηραν ποτε φαρμακα.
    αυτο δεν σημαινει οτι ηταν ολα καλα στην ζωη τους. ζουσαν τις δυσκολιες και τις δυσλειτουργιες τους ετσι, σαν να ηταν θεματα του χαρακτηρα τους. υποθετω με μεγαλη ταλαιπωρια.
    το αν εκαναν καλα η ασχημα δεν το ξερω, γιατι δεν τους ειδα ποτε σε θεραπεια. παντως ηταν μονοι και με ασχημες σχεσεις με τους γυρω τους.
    αν εσυ εχεις μια ομορφη ζωη χωρις φαρμακα, καλα κανεις.
    καλα κανεις επισης που αναφερεις την διαγνωση σου, γιατι δεν ειναι ολες οι ασθενεις το ιδιο, χωρις φαρμακα..

Δεν ειναι ολοι το ιδιο ειτε με φαρμακα ειτε χωρις , ειναι εντελως ανομοια πραγματα και δεν υπαρχει αξατομικευμενη φαρμακευτικη αγωγη γιατι η επιστημη δεν εχει φτασει εκει , απλως γινεται αναγκαστικα οι 1000.000 ταδε προσωπικοτητες με αυτο το φαρμακο και ουτω καθεξης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    Μυστική συνταγή δυστυχώς δεν υπάρχει. Ίσως αυτό που βοηθάει είναι να εκθέτουμε τον εαυτό μας όλο και πιο πολύ σ αυτά που μας τρομάζουν. Δλδ φοβασαι πολύ κατι; Κάντο! Είσαι ντροπαλός; Βγες από το καβουκι. Και μετά καταλαβαίνεις πως αυτό που σε φόβιζε ήταν πολύ μικρό στη πραγματικότητα.
    Οριακή διαταραχη και καταθλιψη ελεγαν
    εγώ με την έκθεση έχω ξεπεράσει μόνο φοβίες κρίσεις πανικού κτλ κτλ την κατάθλιψη δεν την παλεύω με την καμία όμως... δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τρόπος να την παλέψω... στην κατάθλιψη δεν μπορείς να κάνεις παρε το μετρό για μία στάση το πολύ πολύ να λυποθημίσεις... εγώ τώρα είμαι κάπως στην φάση που λεει ο/η Remedy

πάντως αν εσύ εισαι καλύτερα καλά κάνεις... κι εγώ τα μισώ τα φάρμακα... δυστυχως

Senior Member
    Πλέον έχω καταλήξει πως στα όποια προβλήματα ή χτυπήματα μπορούμε να επιλέγουμε πως θα αισθανόμαστε. Τι θα γινόταν εάν στο πρώτο χτύπημα μοναξιάς για παράδειγμα, ή σε κάποια προσβολή από κάποιον, αντι να καταφυγουμε στη θλιψη η την οργη καταφευγαμε στη σκεψη ωστε να βρεθει διεξοδος και λυση;
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Page 3 of 3 FirstFirst 123