Results 1 to 4 of 4
-
29-08-2014, 17:15 #1
Διφορουμενη συμπεριφορα κολλητης?
Καλησπερα σε ολο το φορουμ! εδω και λιγα χρονια, απο το σχολειο, εχω μια κολλητη με την οποια εχουμε πραγματικα πολυ καλη επικοινωνια και ταιριαζουμε εχουμε κοινη αντιληψη για τη ζωη κλπ κλπ.Η κολλητη μου αυτη εχει και μια αλλη κολλητη με την οποια φαινεται να περναει πολυ καλα οπως κ γω ( κανω κ γω παρεα μαζι της αλλα δεν ειμαστε κολλητες απλως βγαινουμε αρκετα συχνα οι 3 μας ή και με αλλους. Απο χρονια παρατηρω οτι οταν βγαινουμε οι 3 μας, η κολλητη μου φαινεται οτι περναει καλυτερα με την αλλη της κολλητη -μη με ρωτησετε πώς το καταλαβαινω, απο παντα το καταλαβαινα και το χουν πει κ 3οι. δε με πειραζε ιδιαιτερα γιατι ηξερα οτι γνωριζονται πολλα παραπανω χρονια απο μενα και γενικα το προσπερναγα πολυ ευκολα ισως γιατι κ γω δεν ειχα δεθει τοσο.επισης, με γραφανε πολλες φορες μπροστα στα μουτρα μου του στυλ προχωραμε μονες μας κ συ ακολουθησε αλλα δεν ηθελα ποτε να πω κατι. το τελευταιο χρονο λογω του οτι δουλεουμε στην ιδια εταιρια με την κολλητη μου δεθηκαμε παραπανω γιατι τη βλεπω πλεον καθε μερα και απο τη δουλεια μου λεει οτι ειμαι το πιο ενδιαφερον ατομο με τους υπολοιπους δεν πολυταιριαζουμε αν και βγαινουμε καποιες φορες. ολο αυτο το δεσιμο λοιπον εγινε αυτο το χρονο κυριως ως το φετινο καλοκαιρι που με αφορμη μια πολυ πολυ μικρη και χαζη παρεξηγηση μεταξυ των 3 μας, η κολλητη μου μου εξομολογηθηκε οτι και καλα ειμαι η καλυτερη της φιλη και με αγαπαει περισσοτερο απο ολες τις φιλες που ειχε ως τωρα και οτι την αλλη της την κολλητη, που εγω θεωρουσα οτι την εχει πολυ πιο ψηλα κυριως γιατι ειναι πιο 'διασκεδαστικη' απο μενα , την αγαπαει λιγοτερο. επισης μου ειπε οτι δεν καταλαβαινει γιατι λεω οτι με γραφουν κ οτι νομιζει οτι εγω μαλιστα τη γραφω με την αλλη της κολλητη οταν βρισκομαστε οι 3 μας. ομολογω πως δεν περιμενα τετοια εξομολογηση ποτε απο το συγκεκριμενο ατομο αλλα δε μπορω να μην πω οτι χαρηκα με αυτα που μου ειπε γιατι κ γω πραγματικα την αγαπαω το ιδιο και της το ειπα. τις επομενες μερες , ηταν πολυ θερμη μαζι μου, κατι που συνηθως δεν κανει γιατι δεν ειναι στον τυπο της αλλα μετα απο ενα μηνα περιπου γλυκολογων κ κολλητουλα μου κ τετοια ξαναρχισε να δινει παραπανω σημασια στην αλλη της κολλητη και γενικα απο τη συμπεριφορα της δεν επαληθευοταν αυτο που μου ειχε πει οτι μου εχει παραπανω αγαπη κ καλα. επισης, γενικα να πω οτι σε αυτη την κολλητη της δειχνει κ κανονικα αδυναμια δλδ την πειραζει κ τετοια, αλλα κατα τα αλλα εμενα αγαπαει περισσοτερο. τωρα που βγαινω λιγοτερο λογω ενος θεματος υγειας του πατερα μου, ενω μ λεει ελα κ συυυυ κ θελω να σε δω αν πω δε μπορω σημερα δε θα επιμεινει ενω αν πει η αλλη της κολλητη δεν ερχομαι που τη βλεπει τωρα κ συχνοτερα, θα τηβ πρηξει να ρθουν.επισης αυτες βγαινουν συχνα μονες τους ενω μαζι μου αν ειναι να βγει κ της το προτεινω θα βρει δικαιολογια. ολα αυτα εμενα μου δειχνουν οτι μου ειπε ψεματα, δεν ξερω το λογο που το εκανε γιατι εγω δεν ημουν πιεστικη ισα ισα της βγηκε αυθορμητα, δεν κολλαγε στη συζητηση που καναμε γενικα περι φιλιας εκεινη τη μερα. φανηκε οτι ηταν αληθινο ετσι οπως μου το ειπε και γιατι το συγκεκριμενο ατομο γενικα ειναι αξιοπιστο και το εμπιστευομαι και γιατι το ειπε πριν πω κ γω οτι νιωθω το ιδιο. τελος παντων, το θεμα ειναι οτι δεν θελω να της ξαναμιλησω για το θεμα γιατι δεν ειμαστε στην εφηβεια κ νομιζω εχει το μυαλο να καταλαβει ποτε αγαπαει καποιον περισσοτερο και ποτε οχι. απλως με προβληματιζει το οτι δινει τοσο σημασια στην αλλη της κολλητη εμφανως ή χωρις να μαι μπροστα - και δειχνει σα να με βαριεται. εσεις τι πιστευετε? το ξερω οτι ειναι χαζο το θεμα αλλα εμενα αυτο με προβληματιζει αυτο τον καιρο γιατι συν τοις αλλοις εχω αρχισει να με θεωρω βαρετη, ο,τι κ να πω σα να μην υπαρχω ενα πραγμα ενω αν πει κατι η αλλη κολλητη της αμεσως να το σχολιασει κ να γελασει. ειλικρινα δεν ξερω αν γινεται να με βαριεται κ να χει αδυναμια παραπανω στην αλλη κολλητη αλλα να λεει οτι σ μενα εχει αδυναμια κ εμενα αγαπαει. τι να πω!;)
- 29-08-2014, 17:21 #2
Στην τρίτη δημοτικού πάτε? Είστε στην ιδία τάξη?
29-08-2014, 17:26 #3
30-08-2014, 01:05 #4
Καλησπερα φιλη μου,εδω που τα λεμε ειναι λιγο παιδιαστικο η κολλητη σου να λεει ποια αγαπαει περισσοτερο κ ποια λιγοτερο η φιλια ειναι μια ελευθερη σχεση κ ο καθενας δικαιουται να εχει οσους φιλους θελει επομενως εαν σας θελει κ τις 2 για φιλες της δεν υπαρχει θεμα κ εμποδιο,Απλα η μια θα σεβαστει το οτι εχει κ την αλλη φιλη κ ολα καλα