Results 1 to 11 of 11
Thread: Αντιμετοπισι Καταστασις
-
30-08-2014, 14:43 #1
Αντιμετοπισι Καταστασις
Λοιπον τα ειχα με μια κοπελα 6 μινες..αφτι 17 και εγω 20 ολα πιγεναν τελεια απο την αρχι και ολα φενοντουσαν υπεροχα και απο τις διο πλευρες... μεχρι που καπια στιγμι εμαθα οτι επρεπε να φυγω για εκσοτερικο οικογενιακος και φισικα τις το ειπα στεναχοριθικε παρα πολι οπος και εγω...και αφοθ τις το ειπα μετα απο περιπου 2 βδομαδες σιγα σιγα αρχιζε και αλλαζε εντελος η σιμπεριφορα της απεναντι μου..δεν βγαιναμε σιχνα,σταματισαν τα τιλεφονιματα τα μινιματα και γενικα μου φεροταν πολι χαλια σε σιμιο να τσακονομαστε σχεδον καθε μερα..και οταν εφερνα το θεμα για τιν σχεσι μασ και γιατι φερεται ετσι εκανε τα παντα να αποφιγει τιν σιζιτισι..και οταν απαντουσε ελεγε οτι δεν μου αξιζει και οτι φερεται ετσι επειδι φευγο και ειταν ας πουμε ο τροπος για να προσπαθισει να με ξεπερασει..το θεμα πιο ειναι οτι εγο πιστευα βαση με αφτα που εδειχνε οτι τουλαχιστον μεχρι να φιγο θα περναγαμε μαζι οσο καλιτερα γινοταν αλλα δεν εγινε ποτε ετσι..το καθιστερισα οσο μπορουσα για να περασοθμε μαζι οσο περισοτερο χρονο μπορουσαμε και την ροτισα κιολας αν ειναι να το καθιστερισο και μου ειπε ναι αλλα ποτε δεν αλλαξε τελικα σιμπεριφορα...τι νομιζετε οτι παιχτικε και γιατι αλλαξε ετσι ξαφνικα? να σιμιοσο οτι εχει χασει αλλι μια πιο μικρι σχεσι τισ για τον λογο που επρεπε να φιγει και αφτος για εκσοτερικο..αλλα και παλι δεν πιστευα οτι τα πραγματα θα ερχοντουσαν ετσι με αυτα που εδειχνε..γιατι λοιπον τετια ξαφνικι αλλαγι? και τι μπορο να κανο να προσπαθισο να τιν ξεπερασο? ξερο οτι 6 μινες δεν ειναι πολλοι αλλα ενιοσα πολλα πραγματα για αυτη την κοπελα και απο τιν αρχι ενιοσα κατι πολι διαφορετικο μαζι τις..και απο οτι ελεγε και αυτι το ιδιο...γιατι λοιπον ολο αυτο?
- 30-08-2014, 14:57 #2
Βοηφεια τα ματχια μπου!!
30-08-2014, 15:10 #3
σιγνομι φιλε/φιλι μου αλλα δεν εχο παει σχολιο εδο..το θεμα δεν ειναι αυτο ομος...να σε καλα :)
30-08-2014, 15:17 #4
Εσυ θέλεις να είστε μάζι ενω θα φύγεις εξωτερικό;
30-08-2014, 15:33 #5
κοιτα ειχαμε κανει μια σιζιτισι μαζι της και τις ειχα πει οτι καπια στιγμι θα γιρνουσα διλαδι σε κανα χρονο και της ειχα ξεκαθαρισει οτι αν θελει να προχορισει να το κανει και οταν γιρναγα θα βλεπαμε πος ειταν τα πραγματα και αν δεν εκανε κατι αλλο να σινεχιζαμε και μου ειχε πει ναι..και γενικα ειμουν ξεκαθαρος σε ολα τα θεματα μαζι της..παρεπιπτοντος ακομα ειμαι εδο φευγο σε περιπου ενα μινα αλλα τα πραγματα ειναι ακομα ετσι και αυτο γινετε εδο και περιπου 2 μινες και εχο κανει πολλεσ προσπαθειες αλλα ΔΕΝ και γενικα τισ εχο φερθει απσογα σε ολα και εχο κανει παρα πολλα πραγματα για αυτην..και αυτο που πιστευα ειταν οτι τουλαχιστον οσο ειμουν εδο θα περναγαμε μαζι οσο καλιτερα γινοταν και αυτο θελο απλα..οτι προσπαθια και να εχο κανει δεν εχει πιασει τοπο και απο μερια τις ενο μου λει οτι δεν μοθ αξιζει κλπ...δεν εχει κανει μια προσπαθια..επισις να σιμιοσο οτι ειμοθν ο προτος της πιστευο καπιο ρολο παιζει και αυτο..αλλα γιατι τετια σιμπεριφορα και τοσο ξαφνικι αλλαγη? ενο εδειχνε πολι διαφορετικα...και οτι θα ειταν κατι ποθ θα κραταγε καιρο αν τελικα δεν εφευγα..
30-08-2014, 15:41 #6
Ναι λογικό το βρίσκω γιατί ίσως αποφεύγει να δεθεί παραπανω μαζί σου..ένας χρονος δεν είναι και λίγο.. Συζητήστε το και αν είναι τελειωστε το όμορφα ή διατηρηστε το απο απόσταση αν γουσταρεστε τόσο πολύ και βλέπετε..
30-08-2014, 15:58 #7
αυτο προσπαθο και εγω τουλαχιστον να το τελιοσουμε ομορφα...και να μιν ειμαστε τσακομενοι αλλα οποτε ξεκιναο σιζιτισι για αυτο το θεμα της πιο πολλεσ φορεσ καταλιγει σε τσακομο και αποφευγει πολλες φορες να μιλαει...και τορα τελευτεα κανουμε και μερες να μιλισουμε μερικεσ φορες και αν μιλουσουμε θα ειναι τα βασικα διλαδι τι κανεις κλπ και μεχρι εκει..και γενικα ειμαστε σαν 2 ξενοι πλεον..φισικα μεχρι να φιγο θα προσπαθισο για το καλιτερο γιατι προφανος δεν θελο να χασο επαφες μαζι τις..
30-08-2014, 19:34 #8
Να ερθει κι αυτη κοντα.
30-08-2014, 20:45 #9
profanos afto den ginete..
30-08-2014, 23:05 #10
Γιατι δε γινεται? ενα χρονο δε θα λειψεις?
31-08-2014, 05:02 #11
γιατι ειναι 17 και δεν προκετε να την αφισουν οι δικοι της ακομα και να ειθελε...και ειναι ενα θεμα που δεν εχουμε σιζιτισι..και θα τις ειναι πολι δισκολο πιστευο να αφισι τιν ζοη τις εδο περα και εννοειτε δεν θελω να την πιεσο σε τιποτα...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια