γ@μωτο μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

γ@μωτο μου

εκει που εχεις γινει καλυτερος ανθρωπος και δεν πεφτεις στα προβληματα μονος σου γ@μιετε το συμπαν ολο.και περιμενεις ολα να πανε καλυτερα μετα απο τοση προσπαθεια, αλλα τρως μια κλοτσια και βρισκεσε χωρις δουλεια,ανιδικευτος,και στο ψαξιμο.δεν εχεις χρονο για σχεσεις και τετοια,ετσι κι αλλιως το εχεις συνηθισει...δεν νιωθω ρε,δεν συγκινουμε με θανατους,δεν πιστεβω σε οικογενειες,σε αγαπες και συναισθηματα.φερε ενα οπλο και σκοτωνω χωρις τυψεις μονο και μονο για να επιβιωσω,δεν νιωθω ανθρωπος.θελω να ζησω αλλα παντα καπου πεφτω, τι να κανω δεν ξερω,δεν θελω αλλο βροχη θελω να δω λιακαδα.μια αποφαση και μετα θα το βουλωσω.θα μπορουσα να γυρναω στους δρομους με ενα ζευγαρι παπουτσια κρεμασμενο στο λαιμο αλλα φοβαμε χωρις να ξερω τι ειναι φοβος.μια ζωη επνιγα τις αδυναμιες μου και οτι αγαπουσα.σαν να προσπαθουσα να με βλαψω.

Banned
    δε νομιζω οτι μπορει καπιος να συζητισει κατι με αυτο το τροπο που γραφεις

περιγραφεις ενα ακατασχετο κ εκδηκιτικο μισος δηλαδη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε νομιζω οτι μπορει καπιος να συζητισει κατι με αυτο το τροπο που γραφεις

περιγραφεις ενα ακατασχετο κ εκδηκιτικο μισος δηλαδη.
    το δεχομαι

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    εκει που εχεις γινει καλυτερος ανθρωπος και δεν πεφτεις στα προβληματα μονος σου γ@μιετε το συμπαν ολο.και περιμενεις ολα να πανε καλυτερα μετα απο τοση προσπαθεια, αλλα τρως μια κλοτσια και βρισκεσε χωρις δουλεια,ανιδικευτος,και στο ψαξιμο.δεν εχεις χρονο για σχεσεις και τετοια,ετσι κι αλλιως το εχεις συνηθισει...δεν νιωθω ρε,δεν συγκινουμε με θανατους,δεν πιστεβω σε οικογενειες,σε αγαπες και συναισθηματα.φερε ενα οπλο και σκοτωνω χωρις τυψεις μονο και μονο για να επιβιωσω,δεν νιωθω ανθρωπος.θελω να ζησω αλλα παντα καπου πεφτω, τι να κανω δεν ξερω,δεν θελω αλλο βροχη θελω να δω λιακαδα.μια αποφαση και μετα θα το βουλωσω.θα μπορουσα να γυρναω στους δρομους με ενα ζευγαρι παπουτσια κρεμασμενο στο λαιμο αλλα φοβαμε χωρις να ξερω τι ειναι φοβος.μια ζωη επνιγα τις αδυναμιες μου και οτι αγαπουσα.σαν να προσπαθουσα να με βλαψω.
    Κανε ενα διαλειμμα απο τις προσπαθειες σου και αφεσου και λιγο στις αδυναμιες σου..Δεν ειναι κακο!Ανθρωπινο ειναι..Επαγγελματικα ολοι δυσκολα ειμαστε και δεν ξερουμε που θα καταληξουμε,τωρα για τις αγαπες κτλ που αναφερεις πιστευω μιλαει ο θυμος σου που και αυτο ανθρωπινο ειναι και δικαιωμα σου επισης!Αφεσου λιγο και ασε την ενταση να φυγει..

....λεγκ, συμφωνώ με τον αλεξανδρο.
    Μήπως θες να γινεις πιο σαφής και να το συζητήσουμε?
    Αν ήθελες απλά να το βγάλεις από μέσα σου, πάσο.

Senior Member
    τι να κανω χρειαζομαι τα λεφτα.που να παω.τριγυρναω μεσα στις πολυς χωρις να με κοιτανε στα ματια.θελω να φυγω μακρια,σε μια μικρη κομοπολη με μια υσιχη ρουτινα

Senior Member
    πειτε μου οτι θελετε δεν εχω προβλημα

πειτε μου οτι θελετε δεν εχω προβλημα
    ποιο ειναι το αντικειμενικο πρόβλημα?

Banned
    Καταρχάς ηρέμησε και πάρε τα πράγματα απ' την αρχή. Οικογένεια, φίλοι, δουλειά, έρωτας. Θες να μας πεις όταν ηρεμήσεις λίγο τι ακριβώς συμβαίνει και τι σε πνίγει σε κάθε τομέα της ζωής σου; Γράψε όταν θα είσαι πιο ήρεμος/η γιατί τώρα γράφει ο θυμός, η πίκρα και η απογοήτευση. Στα πάντα μπορείς να βρεις έστω και μια λύση φτανεί να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο καθαρά!

Senior Member
    η οικογενεια μου ηταν και ειναι στον κοσμο της.οι φιλοι μου οσοι εμειναν δηλαδη,εχουν παρει τους δρομους τους.απο δουλεια την βγαζω με δουλειες του ποδαριου.αγαπη,ερωτας δεν ξερω πωςακριβως ειναι οποτε δεν εχω να πω κατι να πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ποιο ειναι το αντικειμενικο πρόβλημα?
    οτι θελω να ζησω

Banned
    εγω σκεφτομαι το εξης πιστευεις οτι ενας ανθρωπος θα μπορουσε να ευτυχισει σκεπτομενος ολα αυτα που τονιζω?

ετσι βασικα εκδηκισαι τον εαυτο σου με ολα αυτα που σκεφτεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

ετσι βασικα εκδηκισαι τον εαυτο σου με ολα αυτα που σκεφτεσαι.
    και τι να κανω να ξεχασω τα παντα;θα ειναι αλλοι που θα τα θυμουνται.φενετε στα μουτρα μου καθε φορα που καποιος κανει την ιδια σκεψη με μενα,καθε φορα που περνω το ιδιο βλεμα.καθε φορα που παω για υπνο γυρνανε εικονες

και τι να κανω να ξεχασω τα παντα;θα ειναι αλλοι που θα τα θυμουνται.φενετε στα μουτρα μου καθε φορα που καποιος κανει την ιδια σκεψη με μενα,καθε φορα που περνω το ιδιο βλεμα.καθε φορα που παω για υπνο γυρνανε εικονες
    Γειά σου legalize. Γιατί θέλεις να ξεχάσεις;

Senior Member
    Ηρεμησε φιλε μου εισαι πολυν κλεισμενος στον εαυτο σου γιαυτο νιωθεις ετσι,η δουλεια ειναι ενα σημαντικο κομματι της ζωης σου κ ειναι λυπηρο οτι εισαι ανεργος ομως δεν ειναι το μονο που μπορει να σου δωσει ικανοποιηση στην ζωη,Η οικογενεια ειναι το παν οταν λειτουργει σωστα για ολα τα μελη της για μενα το αγορι μου κ οι δικοι μου ειναι το παν κ οι φιλοι οταν ειναι ειλικρινεις,Αποκλειεται να εισαι ευτυχης κ ολοκληρωμενος ολομοναχος,Προτεινω να μιλησεις σε ειδικο για να βγαλεις απο μεσα σου ολα αυτα τα αρνητικα πραγματα η ακομα καλυτερα σε πνευματικο εκκλησια που με εχει βοηθησει απιστευτα,Η βια δεν θα σου λυσει κανενα προβλημα κ πρεπει να ηρεμησεις απο ολη αυτην την αγανακτηση που κρυβεις μεσα σου,Καλο κουραγιο κ ευχομαι τα καλυτερα ερχονται για σενα κιολας!

Page 1 of 2 12 LastLast