καταστρεφομαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Γιατι χωρισατε σου-ζου με το παλικαρι?

Banned
    Quote Originally Posted by s/z View Post
    ναι κανω απο αυτες...οπως εγραψα και πανω παζλ ζωγραφικη κλπ.αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο ολη την ωρα.
    Το δεδομενο να μην υπαρχει καθολου ιντερνετ στη ζωη μου δεν το εγκρινεις;; θεωρεις οτι ειναι απαραιτητο; ή να γινει εστω καλη χρηση;; γιατι οπως ειπα
    δεν μπορω να κανω κανονικη χρηση,τουλαχιστον εγω.
    Τωρα τι να σου απαντησω?Οταν εσυ εχεις εντοπισει και συνειδητοποιησει ποσο κακο σου κανει αυτη η μονιμη ενασχοληση με το ιντερνετ,δεν ξερω αν πρεπει να υπαρχει στην ζωη σου,λιγο ή καθολου..Η χρηση που κανεις στο ιντερνετ ειναι αυτη που ανεφερε ο αλαφροισκιωτος?Εχεις εμμονη θελω να πω με τους πρωην ή γενικα με το ιντερνετ (τσατ,παιχνιδια,κτλ) ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    για βλακειες λογους,για ανωριμοτητες.για μικροπροβληματα.
    αλλα και για μεγαλα προβληματα.δικα του κυριως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τωρα τι να σου απαντησω?Οταν εσυ εχεις εντοπισει και συνειδητοποιησει ποσο κακο σου κανει αυτη η μονιμη ενασχοληση με το ιντερνετ,δεν ξερω αν πρεπει να υπαρχει στην ζωη σου,λιγο ή καθολου..Η χρηση που κανεις στο ιντερνετ ειναι αυτη που ανεφερε ο αλαφροισκιωτος?Εχεις εμμονη θελω να πω με τους πρωην ή γενικα με το ιντερνετ (τσατ,παιχνιδια,κτλ) ?
    με το ιντερνετ. για πολλους λογους...τους οποιους εγραψα.
    λογω αισθηματος μοναξιας,επειδη δεν εχω παρεες και γιατι ειχα μια θλιψη γενικα λογω μερικων γεγονοτων του παρελθοντος και εβρισκα καταφυγιο εκει.
    επισης ενας αλλος λογος ηταν επειδη υπολογιστη γενικα απεκτησα αρκετα αργα,σε ηλικια τριτης λυκειου και μου ηταν ψιλο απωθημενο.
    αυτα δεν τα ανεφερα.
    α να αναφερω επισης οτι εθισμο με τα παιχνιδια ειχα χρονια πριν,απειρες ωρες.
    τωρα το ξεπερασα.δεν παιζω καθολου παιχνιδια.εχω με τα social media και γενικα το κακο αυτο συνηθειο που δεν προσφερει τιποτα.ξερεις να δεις τι κανει ο αλλος στη ζωη του,να δεις πραγματα που σε ενδιαφερουν στο ιντερνετ κλπ. αλλα εγινε συνηθεια για μενα και μετα εθισμος.
    μοναδικες φορες που εχω γλιτωσει φετος απο το ιντερνετ ηταν ολιγοημερες διακοπες στις οποιες ημουν ευτυχισμενη χωρις αυτο και δεν σκεφτομουν καν το ιντερνετ.δενειχα πρσβαση κιολας απο πουθενα ουτε κινητα ουτε τιποτα.γιαυτο και αντεξα.γιαυτο και λεω να κανω δραστικες λυσεις.
    εσεις τι δραστικες λυσεις προτεινετε;;

Senior Member
    Εκεινος σου πε να χωρησετε ή εσυ?

Οι διαχειριστες μπορουν να εχουν προσβαση,εσυ ομως οχι!Και το εψαξα παλι τωρα,γιατι μου κινησες την περιεργεια,και ειδα οτι υπαρχει διαδικασια μονιμης διαγραφης,αλλα δε λεει ποση ωρα θελει.

Τελος παντως,το ιντερνετ ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,που βοηθαει στην ψυχαγωγια και την ανθρωπινη επαφη αν χρησιμοποιηθει σωστα.Επειδη δεν κανεις καθολου καλη χρηση,ισως πρεπει να το κοψεις μαχαιρι ενα διαστημα,ή τουλαχιστον να το μειωσεις.Προσπαθησε να βγαινεις εξω οσο περισσοτερο γινεται,εστω και μονη.

Παρε ενα βιβλιο και διαβασε το σε ενα καφε,ή παρε το mp3 σου και ακου μουσικη στην διαδρομη πχ.Αν βρισκεις παρεα,προτιμησε παρεα εννοειται.

Banned
    Quote Originally Posted by s/z View Post
    με το ιντερνετ. για πολλους λογους...τους οποιους εγραψα.
    λογω αισθηματος μοναξιας,επειδη δεν εχω παρεες και γιατι ειχα μια θλιψη γενικα λογω μερικων γεγονοτων του παρελθοντος και εβρισκα καταφυγιο εκει.
    επισης ενας αλλος λογος ηταν επειδη υπολογιστη γενικα απεκτησα αρκετα αργα,σε ηλικια τριτης λυκειου και μου ηταν ψιλο απωθημενο.
    αυτα δεν τα ανεφερα.
    Απλα ηθελα να καταλαβω προς τα που γερνει η ζυγαρια του εθισμου σου..γι'αυτο σε ρωτησα.
    Ενα φιλαρακι εστω δεν παιζει??Γιατι αν εισαι βουτηγμενη στην μοναξια οτι και να κανεις δεν θα εχει αποτελεσμα,παλι θα βρεις καταφυγιο στο λαπτοπ..Θα σου ελεγα να κανεις μια αρχη,ενα μικρο βημα , με το να μην μπεις 2 μερες πχ καθολου ιντερνετ,αν ομως 2 μερες εισαι παρεα με τους τοιχους θα χτυπησεις μπιελα!
    οποτε λοιπον μηπως το προβλημα δεν ειναι το ιντερνετ αλλα η μοναξια στην οποια βρισκεσαι και προφανως θα πρεπει να ξεκινησεις απο εκει να λυνεις θεματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οι διαχειριστες μπορουν να εχουν προσβαση,εσυ ομως οχι!Και το εψαξα παλι τωρα,γιατι μου κινησες την περιεργεια,και ειδα οτι υπαρχει διαδικασια μονιμης διαγραφης,αλλα δε λεει ποση ωρα θελει.

Τελος παντως,το ιντερνετ ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,που βοηθαει στην ψυχαγωγια και την ανθρωπινη επαφη αν χρησιμοποιηθει σωστα.Επειδη δεν κανεις καθολου καλη χρηση,ισως πρεπει να το κοψεις μαχαιρι ενα διαστημα,ή τουλαχιστον να το μειωσεις.Προσπαθησε να βγαινεις εξω οσο περισσοτερο γινεται,εστω και μονη.

Παρε ενα βιβλιο και διαβασε το σε ενα καφε,ή παρε το mp3 σου και ακου μουσικη στην διαδρομη πχ.Αν βρισκεις παρεα,προτιμησε παρεα εννοειται.
    εγω ετσι εχω ακουσει/διαβασει και λογω εμπειριας τα λεω.ΔΕΝ αποκλειω την περιπτωση να κανω λαθος.

το ξερω το ξερω ,ειναι πολυ χρησιμο και το λες σε μενα που το χρησιμοποιω καθε μερα,κι ας το κανω και με λαθος τροπο.Τα ξερω και τα καλα και τα ασχημα του
    και τα εχω βαλει στη ζυγαρια.Ο καθενας ειναι συνειδητοποιημενος σημερα για το διαδικτυο και τους κινδυνους αλλα και τα θετικα θελω να ελπιζω.
    απλως επειδη δεν πιανει σε μενα ΔΥΣΤΥΧΩΣ...αν σου πω οτι δεν προσπαθησα θα πω ψεματα..ειδες ποσα εκανα για να το παλεψω. 10 στην αριθμηση.

ξερω τι πρεπει να κανω,να διαβασω να ξεχαστω να ακουσω μουσικη,να κοινωνικοποιηθω αν υπαρχει ευκαιρια ναι το ξερω και το θεωρω σωστο,
    μα πως θα το κοψω μαχαιρι;; αυτο θελω να μου πεις..αν βρεις μια λυση που δε βρηκα εγω θα σου ημουν ευγνωμων.

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    αρχικουτσομπολης.

Δεν υπαρχει μαγικη λυση,οπως με ολους τους εθισμους.Στην αρχη θα ναι πολυ δυσκολα,και σιγα σιγα θα φτιαχνει η κατασταση.

Senior Member
    Απλα ηθελα να καταλαβω προς τα που γερνει η ζυγαρια του εθισμου σου..γι'αυτο σε ρωτησα.
    Ενα φιλαρακι εστω δεν παιζει??Γιατι αν εισαι βουτηγμενη στην μοναξια οτι και να κανεις δεν θα εχει αποτελεσμα,παλι θα βρεις καταφυγιο στο λαπτοπ..Θα σου ελεγα να κανεις μια αρχη,ενα μικρο βημα , με το να μην μπεις 2 μερες πχ καθολου ιντερνετ,αν ομως 2 μερες εισαι παρεα με τους τοιχους θα χτυπησεις μπιελα!
    οποτε λοιπον μηπως το προβλημα δεν ειναι το ιντερνετ αλλα η μοναξια στην οποια βρισκεσαι και προφανως θα πρεπει να ξεκινησεις απο εκει να λυνεις θεματα?
    θα σου το αναλυσω οσο πιο συντομα μπορω ωστε να μην γινω κουραστικη.
    οι παρεες ειναι ελαχιστες, αλλα οποτε εχω λεφτα βγαινω,δεν εχω θεματα ουτε ειμαι επιθετικη προς τους αλλους,θελω να κανω παρεες και να μοιραζομαι κλπ παρολα αυτα δεν το επιδιωκω,ειναι ο,τι μου τυχει.
    παιζει φιλαρακι....αλλα δεν βγαινουμε κ πολυ συχνα μη φανταστεις.βεβαια αυτο ειναι το φυσιολογικο κι αυτο που θελω να γινεται.

το εχω προσπαθησει στο ορκιζομαι,2 μερες να μην μπω καθολου,αλλα την τριτη μπηκα...ενιωθα μια απιστευτη βαρεμαρα παρολο που ημουν ψυχικα ηρεμη απο θεματα φεισμπουκ
    και ενιωθα και μοναξια απο θεμα εθισμου...δηλαδη μπορει να ειχα ατομα να μιλαω αλλα απο θεμα ιντερνετ ενιωθα οτι εβγαινα εξω απο τα νερα μου κ αρχισα να νιωθω περιεργα οτι κατι μου λειπει κλπ.
    μπορει πχ να μιλαω με μια γνωστη/φιλη κλπ στο τηλ να λεμε διαφορα να γελαμε να λεμε και σοαβαρα κ αστεια,να κλεινουμε το τηλ κ παλι κατι να μου λειπει,να θελω να γυρισω στο υπολογιστη να ψαξω κατι,να δω κανα βιντεο γενικα να ασχοληθω με το ιντερνετ χωρις λογο. μπορει πχ να κανω αναζητηση στο youtube για βιντεο διαφορων θεματων χωρις να εχω σκοπο να δω κατι,απλα παταω κατι και βλεπω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν υπαρχει μαγικη λυση,οπως με ολους τους εθισμους.Στην αρχη θα ναι πολυ δυσκολα,και σιγα σιγα θα φτιαχνει η κατασταση.
    οχι μαγικη αλλα λυση-μαχαιρι οπως ειπες.
    αυτη θελω.
    οι αλλες δεν πιανουν με μενα.προσπαθησα 2-3 μερες,ξανα τα ιδια.δεν αρκει αυτο για να φερει τη λυση.

Banned
    Καταλαβαινω s/z...Δεν ξερω αν εχει καποιος απο εδω την λυση που τοσο θες..εγω ειλικρινα δεν εχω να προτεινω κατι περαν του να βγαινεις περισσοτερο οπως ειπαν και παραπανω,ωστε να μην νιωθεις οτι δινεις ολο σου το ειναι και τον χρονο σου στον υπολογιστη.

Senior Member
    Καταλαβαινω s/z...Δεν ξερω αν εχει καποιος απο εδω την λυση που τοσο θες..εγω ειλικρινα δεν εχω να προτεινω κατι περαν του να βγαινεις περισσοτερο οπως ειπαν και παραπανω,ωστε να μην νιωθεις οτι δινεις ολο σου το ειναι και τον χρονο σου στον υπολογιστη.
    το καταλαβαινω,ειναι μια λογικη λυση αυτη,παρολο που δεν πιανει για μενα. Ευχαριστω παντως.

απλα αυτο που θελω ειναι οταν γυρναω σπιτι να μην υπαρχει υπολογιστης ουτε συσκευη που να μπαινει ιντερνετ ετσι ωστε ο,τι κανω να το κανω για το καλο μου. και να μη σπαταλω τη ζωη μου ουτε λεπτο .

Banned
    Μωρε αμα το σκεφτουμε λιγο περισσοτερο ολοι μας..Αληθεια αντεχουμε χωρις ιντερνετ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast