Φιλοι μετα τον χωρισμο?? - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 188 of 188
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ameen_ View Post
    Λοιπον κοριτσια..θελω συμβουλες.
    Χθες βγηκαμε για φαγητο με παρεα.. εγω συνεχιζα ακαθεκτος το πειραγμα κι εκεινη ανταπεδιδε.
    Μετα πηγαμε ολοι μαζι σπιτι και ηπιαμε καφε.Επρεπε να φυγει πιο νωρις και στην πορτα αφου χαιρετηθηκαμε με φιλησε χωρις βεβαια να μας δουν.
    Περιμενα υπομονετικα μεχρι το βραδυ γιατι ημουν σιγουρος οτι θα με επαιρνε. Και ετσι εγινε. Κατα τις 10 με παιρνει στο τηλ. και με λεει οτι ταχα κατα επαθε το κινητο της και να περασει να της το φτιαξω. Με λεει κατεβα κατω. Κι εγω την ειπα ανεβα εσυ.
    Αφου τσινισε λιγο στην αρχη μετα ανεβηκε. Αφου πλησιασαμε λιγο αρχισα να την λεω ολα αυτα που με ειπε η Remedy. Κι εκεινη ελιωνε. Να μην τα πολυλογω καταληξαμε στο κρεβατι και κοντεψε να παρει φωτια το στρωμα!

Τωρα το θεμα μου.. με ειπε οτι δεν θελει να με ξαναδει ετσι χαλια. Την ειπα οτι την αγαπαω και οτι δεν μπορω να ειμαι μακρυα της και με λεει οτι μπορει να ξαναφυγω..να μην την βλεπω καθολου. Με ειπε οτι τελικα της ειναι αδυνατον να με δει σαν φιλο. Και τοτε αφου βουρκωσα την ειπα "αν εχεις σκοπο να φυγεις φυγε τωρα γιατι δεν θα αντεξω να σε χασω και δευτερη φορα". Και αφου το σκεφτηκε λιγα δευτερολεπτα με αγκαλιαζει σφιχτα και με φιλαει με τοσο παθος που χαθηκα! Φευγοντας την εδωσα ενα δωρακι που την ειχα παρει πριν χωρισουμε αλλα δεν προλαβα να της το δωσω και με λεει "να τετοια κανεις και μετα φοβαμαι". Με ρωτησε αν πηγα με καποια αλλη ή με την πρωην μου οσο δεν βρισκομασταν και την ειπα οτι δεν υπηρχε τετοια περιπτωση.. οτι μονο εκεινη σκεφτομουν. Πως να συμπεριφερθω τωρα ρε παιδια? Πρωτη φορα με τυχαινει γυναικα που να μη θελει να την εχω τοσο ψηλα!! Δεν ξερω πως να ειμαι..
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχα!!!
    μα τι σαλονικιο αρλεκιν ειναι αυτο!
    καλα τα λεει το μνημονιο:p

πως να εισαι, καλο μου ? μια χαρα εισαι. οπως σου βγαινει να εισαι.
    παρτε εναν πυροσβεστηρα μονο, για τις φωτιες στα κρεβατια, μη σας δουμε στις ειδησεις:p

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω εχω συντροφο και ειμαι πολυ ικανοποιημενη, και στα δικα σου το συντομοτερο:o.
    επιφυλασσομαι να ζηλεψω οταν θα μεινω μονη :p

για τα υπολοιπα, μπορει να μην εισαι ζηλιαρα, αλλα δειχνεις το εντελως αντιθετο και μαλιστα περιπαθως!ισως μια αντιφαση ακομα?
    καλη τυχη με τον μελλοντα συζυγο :)

ετσι ετσι αντιφασεις!! τι να σου πω ειναι και τα ασυνειδητα φιλτρα που φλιτραρουμε μεις τα πραγματα, δεν ειναι παντα οι αλλοι!!

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Α ρε Αμην,σε 10 μερες,παλι εδω σε κοβω να γραφεις
    αυτο το φοβαμαι κι εγω αλλα ειπα να μην το γραψω να μη με λενε γκαντεμω!! δεν εχω κατι να προσθεσω για το αρλεκιν σαν συμβουλη!

λετε ρε γαμωτο να χτυπιεμαι παλι? Και τι να κανω? Να μην το ζησω? Τι να την πω τερμα?? Και πως θα το αντεξω μετα!! Δεν μπορω να την χασω..
    Πρακτικες συμβουλες? Π.χ. να την παιρνω τηλ. η καθολου? Να περιμενω εκεινη? Να την μιλαω για ολα αυτα που νιωθω ή οχι?

Εγω τον Αμην τον κοβω για ωραιο τυπα,βορειοελλαδιτη και αρχοντανθρωπο.Θα του λεγα να βρει καμια πιο κοντα στην ηλικια του.Του χρονου τετοια εποχη (οκ λιγο πιο νωρις),θα ναι διακοπες στη Χαλκιδικη με την κοπελα,θα πινει φραπε,θα παιζει ταβλι και θα βλεπει τα προκριματικα του μΠΑΟΚ στο Ουεφα (γιατι ΤσουΛου αποκλειεται να περασουν :P ).
    Εβδομος ουρανος.Το μονο του προβλημα θα ειναι οτι ειναι παοκτζης αλλα ουδεις τελειος.

Αλλα οχι θελει δραματα.Τι να τον εκανω.

Αλαφροισκιωτε κι αυτη ειναι Παοκακι γαμω την τρελα μου! Ολα τα εχει! Ωραια αυτα που με λες αλλα το θεμα ειναι οτι θα ηθελα να τα κανω μαζι της!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    εγω λεω ameen να ακουσεις τη ρεμ επι του θεματος, ζηστο, αλλα εχε στην ακρη του μυαλου σου οτι μπορει να ξαναγινουν τα ιδια αν εκεινη πιεζεται απο τον κοινωνικο περιγυρο τοσο πολυ.. ΑΥτο ειναι κατι που αν σαν ανθρωπο σε απασχολει και δινεις σημασια δεν το ξεπερνας ευκολα, και διαλυεις και σχεσεις και ερωτες για τα πρεπει του κοσμου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ameen_ View Post
    λετε ρε γαμωτο να χτυπιεμαι παλι? Και τι να κανω? Να μην το ζησω? Τι να την πω τερμα?? Και πως θα το αντεξω μετα!! Δεν μπορω να την χασω..
    Πρακτικες συμβουλες? Π.χ. να την παιρνω τηλ. η καθολου? Να περιμενω εκεινη? Να την μιλαω για ολα αυτα που νιωθω ή οχι?
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    οτι το εχει το ρισκο του, το εχει:rolleyes:
    δεν υπαρχουν πρακτικες συμβουλες εφοσον ειστε καλα. καθε ζευγαρι ερωτευμενων εχει τις δικες του συμπεριφορες. θα τα βρεις στην πορεια.
    η γενικη συμβουλη ειναι να χαλαρωσεις ομως, γιατι εισαι πολυ στην τσιτα ;)

Πιο τσιτα δεν γινεται.. τρεμω μη με φυγει παλι... αχ ρε ψυχουλα σ αρεσει να με βλεπεις να παιδευομαι... τελοσπαντων ευχαριστω παιδες! Σας αφηνω με ενα τραγουδακι αφιερωμενο για ολους τους καψουρηδες...
    https://www.youtube.com/watch?v=pSca5zmrOF4

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213