Φιλοι μετα τον χωρισμο?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 188
    Πραγματικα με βοηθας! Τουλαχιστον ξερω οτι καποιος που περασε παρομοιες καταστασεις με καταλαβαινει. Ωρες ωρες λεω στον εαυτο μου " εχεις γινει σαν καμια παρατημενη γυναικουλα" αλλα και παλι δεν μπορω να θυμωσω μαζι της. Δεν μου βγαινει μισος ρε παιδι μου να παω αι σιχτιρ κι εσυ και τα μυαλα σου! Μονο την αγαπαω και ευχομαι να ειναι καλα! Αφου λεω οτι ο εαυτος μου δεν με νοιαζει πλεον. Θελω να κλεισω απλα τα ματια και να μη νιωθω τιποτα! Σε τετοιο βαθμο ομολογω οτι δεν το εχω ξαναζησει. Πρωτη φορα ερωτευομαι με τοσο παθος! Παντως σε ευχαριστω. Ειναι και η φαση τετοια που δεν μπορω να πω τιποτα σε κανεναν και νιωθω να πνιγομαι.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-09-2014 at 21:33.

Συμφωνω με Κερασι.Εζησες την περιπετεια σου,πραγματοποιησες ενα φετιχ πολλων αντρων,κρατα τα αυτα και προχωρα.Ειναι μεγαλη γυναικα για σενα,ειναι πολυ πιο δυσκολη θεση απο σενα,οποτε αν οντως την αγαπας κανε ο,τι σου ειπε.

Βρες μια 25αρα τωρα να ξανανιωσεις,μια χαρα ψυχαρες εχουν και εκεινες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ameen_ View Post
    Πραγματικα με βοηθας! Τουλαχιστον ξερω οτι καποιος που περασε παρομοιες καταστασεις με καταλαβαινει. Ωρες ωρες λεω στον εαυτο μου " εχεις γινει σαν καμια παρατημενη γυναικουλα" αλλα και παλι δεν μπορω να θυμωσω μαζι της. Δεν μου βγαινει μισος ρε παιδι μου να παω αι σιχτιρ κι εσυ και τα μυαλα σου! Μονο την αγαπαω και ευχομαι να ειναι καλα! Αφου λεω οτι ο εαυτος μου δεν με νοιαζει πλεον. Θελω να κλεισω απλα τα ματια και να μη νιωθω τιποτα! Σε τετοιο βαθμο ομολογω οτι δεν το εχω ξαναζησει. Πρωτη φορα ερωτευομαι με τοσο παθος! Παντως σε ευχαριστω. Ειναι και η φαση τετοια που δεν μπορω να πω τιποτα σε κανεναν και νιωθω να πνιγομαι.
    Αυτό είναι απλά. Πολλοί τα έχουμε περάσει και ίσως όχι μόνο μία φορά.
    Ούτε να θυμώσεις μπορείς, ούτε φίλος της να είσαι, ούτε βέβαια την αγαπάς γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα για να το πεις αυτό.
    Έτσι νομίζεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πιο έντονο συναίσθημα από τον έρωτα και ας είναι περαστικό.
    Υπομονή θέλει και να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα περάσει εφόσον το βοηθήσεις από την πλευρά σου. Όσο κρατάτε επαφή, τόσο πιο δύσκολο και επώδυνο θα είναι.
    Αλλά δυστυχώς και σ' αυτές τις περιπτώσεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και σας βλέπω και τους δυο επιρρεπείς στο να ξανακυλήσετε.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-09-2014 at 21:34.

Last edited by Aeon; 03-09-2014 at 21:34.

Banned
    No comments....

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-09-2014 at 21:37.

Για αυτο του ειπα να βρει 25αρα.Σε 10 χρονια απο τωρα,αυτος θα ειναι ακομα αρκετα νεος,και θα ειναι με μια γυναικα στα προθυρα της τριτης ηλικιας.

Senior Member
    Όχι φίλε όσο κι αν σου φανεί περίεργο...δεν σε καταλαβαίνω...κι ούτε κανείς θα μπορέσει...κι ας πέρασα κάτι παρόμοιο...κι ας περνάνε κι άλλοι άνθρωποι τα ίδια...ο καθένας μόνος του τα περνάει αυτά και μόνος του γίνετε καλά... μόνο λίγο να σε παρηγορήσω μπορώ μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα... ούτε κι φίλοι θα σε καταλάβουν..
    μπορεί να έρθει η ώρα και να θυμώσεις και να την μισήσεις... να ξέρεις είναι ένα στάδιο όπου αναρρώνεις.. μικροί κύκλοι γύρω από ένα.... γιατί;;
    θα πονάνε στην αρχή..μετά δεν θα χουν σημασία..νέο παιδί είσαι ..αργά ή γρήγορα κάποια άλλη θα ερωτευτής... (σορρυ ρε φίλε που σου γράφω τέτοιες μαλακίες, ξέρω πως δεν είναι τόσο απλά..)...αλλά θα βρεις τι δύναμη...και ξέρω και κάτι άλλο ..όπου κι αν έλεγες τι περνάς ενδεχομένως να άκουγες κριτική κ.τ.λ. (διαβάζεις κι εδώ)...ξέρεις κι αυτοί που θα στα πουν ίσως αυτά (αν μιλήσεις με κάποιους φίλους) που στα γράφουν τώρα τα έχουν περάσει αυτά... ο τρόπος τους για να σε βοηθήσουν είναι .. όποτε ...μην τα πάρεις της μετρητοίς ....θα τον βρεις το δρόμο σου... και θα ηρεμήσει η ψυχή σου

είναι πάντα η δική μου γνώμη αυτά που γράφω.....

Banned
    Παντως θεωρω πολυ πιο ευκολο να ξεπερασει κανεις τους 2.5 μηνες,χωρις να υποτιμω την δυναμη του ερωτα..απο σχεσεις χρονων που εχουν μπει στην μεση πιο βαθια συναισθηματα εκτος του ερωτα.

Banned
    Όσο για τους στερημένους μισογύνηδες από πάνω,
    εντελως ακυρο ξερεις ποσους οικους ανοχης θα εβρισκε κανεις αν αυτο ηταν το προβλημα του
    Moνο με το καλο σεξ θα την κρατησεις θεματοθετη,
    ναι ενω δε μπορει να βρει κ αλλου

εγω η μονη λυση που βλεπω ειναι καπιος να ειναι προσανατολισμενος προς την αληθεια οταν παραμυθιαζετε ειναι θεμα χρονου απο τα ψηλα να πεσει στα χαμηλα

το παραμυθι ειναι ωραιο το παραμυθιασμα να φοβασαι.

Senior Member
    Αλεκο χρονια πολλα για χτες ρε συ! Καλο παραδεισο!

Banned
    θενκς :)................

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτό είναι απλά. Πολλοί τα έχουμε περάσει και ίσως όχι μόνο μία φορά.
    Ούτε να θυμώσεις μπορείς, ούτε φίλος της να είσαι, ούτε βέβαια την αγαπάς γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα για να το πεις αυτό.
    Έτσι νομίζεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πιο έντονο συναίσθημα από τον έρωτα και ας είναι περαστικό.
    Υπομονή θέλει και να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα περάσει εφόσον το βοηθήσεις από την πλευρά σου. Όσο κρατάτε επαφή, τόσο πιο δύσκολο και επώδυνο θα είναι.
    Αλλά δυστυχώς και σ' αυτές τις περιπτώσεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και σας βλέπω και τους δυο επιρρεπείς στο να ξανακυλήσετε.

Τι να κανω τωρα?? Δεν θελω να την χασω... θελω εστω να την βλεπω... στην αρχη της σχεσης μου ελεγε να κανω τη ζωη μου με καποια αλλη και να βρισκομαστε στα κλεφτα αν το θελω.. εγω ομως ηθελα να με εχει αποκλειστικα. Πειτε ρε παιδια. Πως να την δω φιλικα?? Θα με οδηγησει καπου ή θα παω πιο κατω και απ τον πατο που βρισκομαι??

θα πας στον πατοοοοοο
    εκει που δεν εχει πιο κατωωωωω:p

ΟΥΤΕ να το συζητας για φιλια, αν εισαι τοσο ερωτευμενος οσο μας λες.
    σκετη ταλαιπωρια θα ειναι και μεγαλο πισωγυρισμα για σενα. δεν θα συνερθεις ποτε απ αυτο και θα συγκρινεις καθε γνωριμια σου με τον ερωτα που νοιωθεις γι αυτην.
    αν δεν αλλαξει γνωμη για τον χωρισμο, απομακρυνσου πληρως.

συμφωνω σε ολα με μαριον αλλα εχω μερικες αποριες.

δεν γνωριζω καμια θρησκεια που να θεωρει αμαρτημα την διαφορα ηλικιας.
    πως εχει τοσες θρησκευτικου τυπου ενοχες για την σχεση σας, εφοσον ειναι ελευθερη??? τις κοινωνικες πιεσεις του χωριου και του διασημου αδερφου, οπως και της χωρισμενης μανας σε χωριο,τις καταλαβαινω. αλλα το θρησκευτικο παραληρημα που κολλαει?
    μηπως ειναι παντρεμενη και δεν μας τα λες ολα? αν ειναι, καλως το εκοψε και κακως το ξεκινησε.
    μπορει επισης , εκεινη να το εβλεπε μονο σεξουαλικα και περιστασιακα το θεμα και να μην σε ερωτευτηκε. αν το εβλεπε ετσι, και παλι καλα εκανε και ξεκοψε και δεν μπηκε σε σχεση μαζι σου και δεν σε αφησε να ελπιζεις παραπανω.

αν ειναι ερωτευμενη κι αυτη, εκανε λαθος και πιστευω οτι θα γυρισει πισω αν δεν κανεις το λαθος να πεις ναι στην φιλια....

βλεπω ακομα, οτι ολα τα κομπλεξικου τυπου κολληματα και ενοχες τα εχει εκεινη. αυτο δημιουργει σε σενα ενα ασφαλες περιβαλλον στο να μην προβληματιζεσαι καθολου για επιλογες μακροβιοτητας και συνεχειας μιας και το πλαισιο στο ειχε ηδη βαλει και ηταν και πολυ αυστηρο (απολυτη μυστικοτητα, οχι συμβιωση , οχι κοινες δραστηριοτητες κλπ).
    και ρωτω εγω.
    αν εκεινη δεν ειχε αυτα τα κολληματα, εσυ τι θα μπορουσες να της προσφερεις σε επιπεδο σχεσης? θα ησουν διατεθιμενος να μοιραστεις την κοινωνικη πιεση που θα δεχοταν? θα ηθελες να ζειτε μαζι, να βγαινετε παντου ελευθερα, να εχετε κοινους φιλους, να πηγαινετε σε εκδηλωσεις και σε διακοπες και σε ταξιδια?:rolleyes:
    ποια θα ηταν τα ονειρα σου γι αυτη την σχεση αν ηταν στο χερι σου?

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast