Results 16 to 30 of 94
Thread: απροσάρμοστη συμπεριφορά
-
31-08-2014, 19:08 #16
Οχι 22 ειναι αυτος ρε!Φυσικα και ειναι στα υψη και οι 30ρηδες απλα η διαφορα ειναι οτι ο τριανταρης εχει ξεθολωσει και λιγο καταλαβες?
Πιασε κανενα βρακι κοκκινο καμια καλτσα..κατι! :P
- 31-08-2014, 19:11 #17
Ωχ οντως,διαβασα τις ηλικιες αναποδα,μου φανηκε πιο λογικο να κανει ετσι ο 30αρης για την μικρουλα,παρα το αναποδο.Και μου φανηκε και η νηματοθετρια για μικρουλα επειδη μου ακουστηκε μπερδεμενη.Ε καλα εκει και αν μπαμ το θεμα.
ΥΓ Κατσε να ψαξω στα απλυτα,τι με βαζεις και κανω...
01-09-2014, 09:22 #18
χαχαχαχ στα υψη!!!χαχαχαχαχαχ!!!ναι το ξερω!κοιταξτε εγω γενικοτερα θελω κατι ουσιαστικο,που δε μπορει αυτος να μου δωσι σαφως,γενικοτερα δεν ενιωσα πως θελει μονο σεξ,σαφως και το χε συνεχεια στο μυαλο του αλλα οι κινησεις του εδειξαν πως τα θελει ολα τωρα,και σεξ και να μαστε μαζι συνεχεια κατι που εγω δε μπορουσα να κανω,και νομιζω οτι οταν ειδε τειχος απο εμενα αρχιζε να μου το παιζει και εκεινος χαλαρος και μου λεει μπορουμε να βγαινουμε απλα γτ εγω ειμαι χιπυς...και οτι βγει...και δε θελω να βρισκομαστε σπιτι γτ στρεσσαρομαι οταν δε μπορω να κανω σεξ μαζι σου και κατι τετοια...και μολις του ειπα πως αυτο σου ειχα ζητησει απο την αρχη εγινε εξαλλος και εβαλε τελος...
01-09-2014, 10:19 #19
Καλημέρα και καλό μήνα.
Υπήρξαμε και εμείς πιτσιρίκια. Θυμάμαι μια φάση περίπου στα ίδια με την μόνη διαφορά ότι ήταν λίγο πιο μικρή η κοπέλα.
Γενικά όπως είδες και εσύ μετά την πατάτα που του έριξες άλλαξε η συμπεριφορά του, αυτό που είδες εκεί είναι και ο πραγματικός του εαυτός, όλα τα υπόλοιπα ήταν μούφες για να βάλει το τσουτσουνάκι του....
Από αυτό και μόνο πρέπει να καταλάβεις ότι είναι μικρός και σε ηλικία αλλά και στα μυαλά.
Συγνώμη εαν τα είπα λίγο χύμα.
01-09-2014, 11:04 #20
οπως στα ειπαν τα παιδια, ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι , κοπελιτσα.
το παιδι θελει σεξ και γρηγορα. το αν θα θελησει και κατι παραπανω, μονο μετα το σεξ θα μπορουσες να το μαθεις, καθως οτιδηποτε βλεπεις και ακους πριν το σεξ, μπορει να ειναι ΜΟΝΟ παραμυθι και τπτ παραπανω. :)
μαθε να κρινεις απο τις πραξεις, τα λογια δεν μετρανε σε τετοιες περιπτωσεις.
αν μετα το σεξ μεινει μαζι σου, ηθελε κι αλλα. αν κοψει ροδα μυρωμενα, δεν ηθελε κατι αλλο.αν δεν μεινει ουτε καν για το σεξ, δεν του αρεσε ουτε το σεξ..
το θεμα ειναι οτι εχει καθε δικαιωμα να θελει αμεσως σεξ με μια κοπελα που γνωριζει , οπως κι εσυ εχεις καθε δικαιωμα να θελεις να γνωρισεις τον αλλο καλα η και να εχεις σχεση μαζι του. οποτε δεν ειναι καθολου καλη ιδεα τα δοκιμαστικα "μηπως και" εξελιχθει το σεξ και σε κατι περισσοτερο.
σεξ να κανεις μονο οταν θελεις κι εσυ , διαφορετικα θα νοιωθεις χρησιμοποιημενη μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου...:rolleyes:
κανεις δεν μπορει να σε εξαπατησει αν εισαι εσυ πρωτα ειλικρινης στα θελω σου και δεν κανεις τετοιου ειδους υποχωρησεις (σου δινω σεξ μηπως και μου δωσεις σχεση).
για τα υπολοιπα, δεν εχει καμια παθηση το παιδι, μην ανησυχεις.
απλα δοκιμαζει διαφορες μεθοδους για να δει που σε πιανει, μπας και τσιμπησεις.
01-09-2014, 11:05 #21
χαχαχαχα!!!καλημερα!!!τη πατατα του την εριξα απτην αρχη...αυτος επεμενε και παλι δεμου ειπε να κοψουμε..μεχρι τελους ηθελε να βγαινουμε για ποτο η να μαγειρευουμε μαζι η να πηγαινουμε για μπανιο..
και του λεω ρε συ επειδη εισαι μικρος και το καταλαβαινω αν θες μια κοπελα απλα να κανεις σεξ δε με ενοχλει δε θα σου θυμωσω...και μου λεει μα μονο αυτο δε θελω...
και με γνωρισε και σε φιλους του και τετοια...δε βγαζεις ακρη
01-09-2014, 11:08 #22
01-09-2014, 11:08 #23
remedy επιμενω οτι εχει θεματα περα απτα υπολοιπα...
μιας και δε θεωρω φυσιολογικο να ριχνεις χριστοπαναγιες στο σκυλο...επειδη δε καθεται κατω...ουτε να εχει νευρα χωρις λογο...
ξερω επισης πολυ καλα οτι ειναι απο χωρισμενους γονεις με μια κατασταση αστα να πανε και ο ιδιος μου ειπε οτι εχει επισκεφτει ψυχιατρο στο παρελθον.
Εχω δει κειμενα του και ειναι πολυ καταθλιπτικα...μπορει να θελε μονο σεξ απο εμενα...αλλα οτι ειχε θεματα ειχε
01-09-2014, 11:10 #24
δεν φανταζομαι να φανταζεσαι οτι υπηρχε περιπτωση να σου απαντησει: "εχεις δικιο, με τσακωσες! οχι μονο τον φιλο μου αλλα και την γιαγια μου θα σου γνωρισω μπας και πηδηξω! "
δεν υπαρχει "μεχρι τελους" εφοσον δεν πετυχε τον σκοπο του. η δουλεια εμεινε στην μεση... φυσικα και το χερακι θα σου κρατουσε και για σχεση θα μιλουσε αν ειναι παραμυθας.
αυτα τα κανουν γιατι γνωριζουν κοπελες που θελουν να τα ακουνε.
αν το δεις αλλιως και θελεις να προχωρησεις με το παιδι, θα διαπιστωσεις αν τα εννοουσε.
μεχρι τοτε, οτι και να σου λεει, δεν ισχυει.
01-09-2014, 11:13 #25
μην επιμενεις, μιας και μας μιλας για 3-4 επαφες εφοσον τον γνωριζεις μια βδομαδα και ειναι στην μεση το θεμα του σεξ....
οι αντιδρασεις του ηταν ολες υπο το πρισμα αυτο. δεν τον γνωρισες τον τυπο. παρεμεινε αγνωστος , δεν ειναι φιλος σου.
οποιος επισκεφθηκε καποτε ψυχιατρο, δεν σημαινει κι οτι δεν ειναι στα καλα του (ουτε οτι ειναι)...
01-09-2014, 11:16 #26
εγω δεν ειμαι τοσο ευκολοπιστος οταν ακουω δικαιολογιες θα στοιχιματιζα οτι ετσι αστατος ειναι στα παντα κ με το παραμικρο αλαζει απο ασπρο σε μαυρο
για ολα υπαρχει ενα αλοθι οταν το ψαχνεις ολο κ κατι θα βρεις να σου φταιει.
01-09-2014, 11:17 #27
ενταξει δε ριχνεις χριστοπαναγιες...τεσπα οπως και να εχει...αν οντως ηθελε σεξ μονο απο εμενα ειναι κατι που με στενοχωρει μιας και δεν ειμαι αντικειμενο!
01-09-2014, 11:23 #28
01-09-2014, 11:24 #29
οπως σου ειπε και το μνημονιο, αυτος που δεν θελει μονο σεξ, μπορει και περιμενει.
μπορει ακομα και η απομακρυνση του να ειναι ενα απο τα χορευτικα του για να σε ριξει.
πολυ πιθανον να επιστρεψει οταν δει οτι δεν ιδρωσες.
αν αυτο συμβει, εσυ συνεχισε με τους δικους σου ρυθμους και μην κανεις τιποτε αν δεν εισαι ετοιμη κι αν δεν ετοιμαστεις ποτε, κρατα τον για φιλο. αστον να χοροπηδαει οσο θελει.
η πικρα που θα παρεις αν διαπιστωσεις οτι μετα το σεξ την εκανε, θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την τωρινη σου απογοητευση μαζι του.
01-09-2014, 11:30 #30
Επειδη θυμωσα με οσα διαβασα...τον διεγραψα απο φιλο μου στο φεις!