Results 31 to 45 of 93
-
01-09-2014, 14:40 #31
εγω δε στο συνυστω να τον απειλισεις με τιποτα θα κανεις τα πραγματα χειροτερα
Δεν το έχει ζητήσει ποτέ αλλά πάνω σε αυτές τις κρίσεις δείχνει πως με μισεί λίγο που λείπω.
χρειαζετε ενα αντικειμενο εκτονοσης πιστευω αυτο θα τον βοηθησει περισσοτερο.
- 01-09-2014, 14:43 #32
ισως αισθανθηκε ξεκρεμαστος και μονος οταν εφυγες. σιγουρα υπαρχει και προβλημα, δεν αυτοκτονει κανεις ετσι ευκολα ... αν υπαρχει δυνατοτητα να ερθει κι αυτος εκει, [προσπαθησε να στησετε ενα πλανο μαζι.να εχει βραχυπροθεσμους στοχους στο να καλυτερευσει η ζωη του.
πεισε τον να τελειωσει τα δυο μαθηματα και να παρει το πτυχιο πριν απο οτιδηποτε αλλο και μετα συζητηστε με τι συνθηκες θα μπορουσε να ερθει κι αυτος εκει. ποσο καιρο ειστε μαζι?
01-09-2014, 14:55 #33
δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό. 5 μήνες. Αλλά γνωριζόμαστε περίπου 2 χρόνια. Γενικά είχε αρκετές σχέσεις και μου έχει πει πως δεν έχει ξανανιώσει έτσι για κάποια. Τη προηγούμενη φορά που έφευγα έκλαιγε για 2 μέρες χωρίς να υπερβάλω.
Έχει κλείσει εισητήρια για αρχές του άλλου μήνα. ¨οποτε το αναφέρω και του λέω πόσο καλά θα περάσουμε η αντίδρασή του είναι "μπορεί να μην ζω". Χθες του είπα για πλάκα να παντρευτούμε και μου είπε "Δεν θα ζω για πολύ ακόμα". Του είπα επίσης πως αντί να βάλει τέλος στη ζωή του μπορεί απλά να κάνει μια καινούρια αρχή και συγκεκρημένα να την κάνουμε μαζί. η απάντηση ήταν "μπορώ να ψοφήσω με την ησυχία μου?".
Δεν μπορεί να βρει λύσεις σε προβλήματα.
01-09-2014, 14:59 #34
Ποσο συχνα μιλατε μεσα στην ημερα?
01-09-2014, 15:01 #35
λοιπον...
το παλικαρι θελει γιατρο ΑΜΕΣΑ.
δεν υπαρχει τιποτε αλλο πλην αυτου.
εσυ δεν εισαι γιατρος, αλλα και να ησουν, δεν μπορεις να κανεις και την γιατρο και την ερωμενη. ειναι αντικρουομενες ιδιοτητες που γυρνουν ειτε σε βαρος σου (σε κανει παρεα για την ιατρικη ιδιοτητα και την πιθανη βοηθεια κι εσυ νομιζεις οτι σε θελει), ειτε σε χειρισμο του ασθενη εκ μερους σου. lose-lose situation...
η θα τον πεισεις να δει γιατρο, η θα ξεκοψεις.εγω θα ειδοποιουσα και τους δικους του.
01-09-2014, 15:03 #36
καταρχην κατα τη γνωμη μου δν υπαρχει λογος ανησυχιας καθως εχω περασει παρομοια κατασταση.οταν καποιος λεει οτι θα αυτοκτονησει δεν ειναι τοσο απλο να γινει πραξη.θελει πολυ θαρρος οχι μονο γ να παρεις την αποφαση αλλα κ γ να το κανεις.και πιστεψε με πρεπει να γινει κατι πολυ χοντρο για να ωθησει καποιον να φτασει σ αυτο τ σημειο.δε λεω οτι αποκλειεται αλλανμζω αν ηταν να γινει θα ειχε γινει τωρα δε θ το ελεγε ξανα κ ξανα.δε μπορω να φανταστω τι του συμβαινει κ ποσο σοβαρο ειναι γ να καταληγει εκει αλλα σιγουρα δν ειναι νορμαλ.θα σου ελεγα ν πλησιασεις καποιον δικο του κ ν μιλησεισ αλλα αυτο παλι ισως και να τον εξαγριωσει.αυτεσ οι καταστασεις πιστευω θελουν αργα και σταθερα βηματα για να ξεπεραστουν .σιγουρα πολυ συζητηση κ αν βλεπεις οτι δεν βγαινει ακρη μαλλον πρεπει να απευθυν9εις σε καποιον ειδικο ισως ψυχολογο.αν βρεις το λογο που τον οδηγει να το λεει αυτο και να το σκεφτεται βρισκεις και το τον τροπο να το ληξεις.
01-09-2014, 15:04 #37
το πιο χρησιμο πραγμα που θα μπορουσα να σκεφτω.... ειναι
υπαρχουν βασικα μερικοι ανθρωποι που ανικουν σε μια ειδικη κατηγορια ανθρωπων που επιδη ειναι εκρηκτικοι χαρακτηρες χρειαζονται κατι να ξεσπανε για να εκτονονουν το μισος που εχουν μεσα τους ισως επιδη ειναι ο χαρακτηρας τους τετιος (ονοματα δε λεμε ανθρωπους δε καιμε!)
01-09-2014, 15:12 #38
Εμφανη λογο να κανει ετσι δεν εχει.Την κοπελα του την εχει,ομορφος ειναι,δουλευει καπου,μια χαρα.Αρα εχει κατι χοντρο ψυχολογικο.
01-09-2014, 15:14 #39
μιλάμε όποτε μπένει στο ίντερνετ και σπάνια όταν υπάρχει ανάγκη στο τηλέφωνο. Σίγουρα 4 φορές τη μέρα και πολλές φορές κλείνουμε και αρκετές ώρες μιλώντας.
remedy δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα!! το θέμα είναι πως τον πείθεις να πάει σε γιατρό και το ποιος θα τον πληρώνει. Το να τον αφήσω φυσικά και το σκέφτομαι από τη μία γιατί δεν θέλω να φανταστώ τη ζωή μου με απειλές και δράματα.
Από την άλλη φυσικά είναι υπέροχο παιδί και τον αγαπάω όσο δεν πάει. Δεν μπορώ να τον αφήσω όταν με έχει ανάγκη.
Μιλάω αυτή τη στιγμή με τον αδερφό του μήπως βγάλουμε κάποια άκρη.
Η ψυχολόγος μου μου λέει πως έχει τεράστια ανάγκη από προσοχή και πως είναι ντραμα κουίν. Από κει και πέρα πίνει. Όταν κάποιος πίνει μπορεί να κάνει βλακίες. Ειδικά όταν θέλει να τραβήξει την προσοχή.
01-09-2014, 15:17 #40
νιώθει αποτυχημένος. Η κοπέλα του είναι στο εξωτερικό, στη δουλειά του δεν είναι καν ασφαλισμένος και πέρνει 3 ευρό την ώρα, ίσα-ίσα να καλήψει τις μπύρες του, το ότι είναι όμορφοσ δεν το βλέπει και γενικά ό,τι και να κάνει το βλέπει σαν αποτυχία. Του πέσανε και κάποια πράγματα το καλοκαίρι. Όχι σοβαρα, απλά αλλάξανε αρκετά πλάνα.
01-09-2014, 15:20 #41
τωρα ομως φτανουμε καπου....
δεν ξερω πως το εννοεις το "πινει", ουτε αν ακομα κι εσυ ξερεις ποσο ακριβως πινει.
και μονο το ποτο, χωρις τιποτε αλλο απολυτως, θα αρκουσε για τις αντιδρασεις του...
επισης, υπαρχει τελικα γνωμη ειδικου, εστω κι αν δεν τον ξερει (υποθετω) απο κοντα...
αν εχεις πεισθει οτι ειναι ντραμα κουιν, το υπερβολικο ενδιαφερον κι η ανησυχια σου, τροφοδοτει τις υστεριες του. δειξε λιγοτερο ενδιαφερον σε εκεινον και ενδιαφερσου κρυφα. καλα κανεις με την επαφη με τον αδερφο.
αν ενδιαφερεσαι για εκεινον ανθρωπινα, πες του οτι αν συνεχισει να νοιωθει τοσο ασχημα, θα πρεπει να κοψετε το ερωτικο γιατι εσυ δεν θελεις μια τετοια σχεση αλλα θα ειστε καλοι φιλοι και ασχολησου σαν φιλη πλεον. ισως δεις ενα πολυ διαφορετικο τοπιο ετσι...
01-09-2014, 15:25 #42
η θα ξεκοψεις.
QUOTE]πό την άλλη φυσικά είναι υπέροχο παιδί και τον αγαπάω όσο δεν πάει. Δεν μπορώ να τον αφήσω όταν με έχει ανάγκη.Όταν κάποιος πίνει μπορεί να κάνει βλακίες. Ειδικά όταν θέλει να τραβήξει την προσοχή.
01-09-2014, 15:27 #43
πίνει μπύρες! αλλά τελευταία ναι, για κάποιο λόγο πίνει αρκετά.
Ακριβώς αυτό του έγραψα εχθές το βράδυ όσο πιο γλυκά μπορούσα. Πως αν δεν βοηθήσει τον εαυτό του θα χωρίσουμε.
01-09-2014, 15:29 #44
προφανος αυτα που περιγραφεις ειναι προβληματα αλλα πρεπει να τους ζητησεις να κανει υπομονη.
01-09-2014, 16:59 #45
Καρμα , οταν καποιος απειλει οτι θα αυτοκτονησει , συνηθως δυο πραγματα συμβαινουν . Ειτε θελει να παιρνει την προσοχη των αλλων με εκβιαστικο τροπο ή οντως εχει προβλημα και δεν ξερει πως να ζητησει βοηθεια . Αν ο φιλος σου σκεφτεται πραγματι την αυτοκτονια και το ανακοινωνει , σημαινει πως ουσιαστικα ζητα βοηθεια , αρα δεν θα ειναι αρνητικος στο να επισκεφτει ειδικο . Υπαρχουν (δωρεαν ) τηλεφωνικες γραμμες για την αυτοκτονια και μπορει να τηλεφωνησει ανα πασα στιγμη , ψαξε και βρες το τηλεφωνο και την επομενη φορα που θα σου πει πως θελει να αυτοκτονησει δωσ του το τηλεφωνο . Επισης στα Κ.Ψ.Υ. και στα δημοσια νοσοκομεια μπορει να κλεισει δωρεαν ή με ελαχιστα χρηματα ραντεβου με ψυχιατρο ή με ψυχολογο . Αν σου αρνηθει τα παραπανω , τοτε πες του πως δεν θελεις να ξαναμιλησεις μαζι του για αυτο το θεμα γιατι σε φερνει σε δυσκολη θεση καθως εσυ δεν διαθετεις τις γνωσεις για να διαχειριστεις κατι τετοιο . Αν πιστευεις πως θελει απλα να τραβαει την προσοχη , χωρισε τον και κοψε καθε επαφη μαζι του .