οι γονεις μου εχουν προβλημα με την επιλογη του συντροφου μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 106
    Σε καποιες περιπτωσεις σπανιες μεν ααδυνατον δε τα βρισκουμε καλυτερα με τον μπαμπα μας...τουλαχιστο στην δικη μου περιπτωση ετσι ηταν...μηπως καλο θα ηταν να μιλησεις με τον πατερα σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Σε καποιες περιπτωσεις σπανιες μεν ααδυνατον δε τα βρισκουμε καλυτερα με τον μπαμπα μας...τουλαχιστο στην δικη μου περιπτωση ετσι ηταν...μηπως καλο θα ηταν να μιλησεις με τον πατερα σου?
    θα ηταν καλυτερο να τον προσεγγισω πρωτο γ ν μπορεσει ν μιλησει στ μητερα μου..αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι με το μερος μου..

Senior Member
    επισης εχω και τ θεμα των μαθηματων.να παραδεχτω οτι χρωσταω πολλα πραγμα π θ δημιουργησει κ αλλη ενταση η να κανω οτι μπορω σ αυτη τν εξεταστικη κ να τους το πω μετα εχοντασ σωσει λιγο την κατασταση;

Απο την στιγμη που με την μητερα σου πιστευεις οτι δεν θα σε ακουσει σε τιποτα και οτι θα ειναι σε ολα καθετη κ απολυτη καλο θα ηταν να ξεκινησεις με τον πατερα σου και βλεποντας και κανοντας..καμια φορα οι μπαμπαδες ειναι πιο ελαστικοι με τις κορες..

Banned
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    ναι θεωρει οτι πρεπει να βρω καποιον με επιπεδο κ προφανως να εχει καποια μορφωση και να κανει μια αξιοπρεπη δουλεια.δε 9ελει να περναω το χρονο μου με οποιον να ναι.εχει δικιο σε καποια πραγματα αλλα δεν νομιζω οτι κανω κατι κακο για να γινεται τοσο μεγαλο 9εμα....
    επι τοση ωρα αναρωτιομουν που ειναι το προβλημα αλλα οταν ακουω τη λεξη επιπεδο τωρα καταλαβα κ μου φαινετε αρκετα τραγικο που συμφωνεις κ μαζι της εγω πιστευω οτι οσο συμφωνεις μαζι της δε θα σου παει τιποτα καλα κ θα σου φαινονται ολα χαλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    επι τοση ωρα αναρωτιομουν που ειναι το προβλημα αλλα οταν ακουω τη λεξη επιπεδο τωρα καταλαβα κ μου φαινετε αρκετα τραγικο που συμφωνεις κ μαζι της εγω πιστευω οτι οσο συμφωνεις μαζι της δε θα σου παει τιποτα καλα κ θα σου φαινονται ολα χαλια.
    δε συμφωνω μαζι της στο συγκεκριμενο θεμα σε καμια περιπτωση.αυτο ειναι δικη της αναφορα κ γω προσπαθω ν καταλαβω τι εννοει λεγοντας επιπεδο κ τ μονο π μπορω ν φανταστω ειναι τ αν μ προσφερει κατι η αν τ μονο π μπορω ν κανω μαζι του ειναι ν πηγαινω γ καφε κ τετοια

Senior Member
    Απο την στιγμη που με την μητερα σου πιστευεις οτι δεν θα σε ακουσει σε τιποτα και οτι θα ειναι σε ολα καθετη κ απολυτη καλο θα ηταν να ξεκινησεις με τον πατερα σου και βλεποντας και κανοντας..καμια φορα οι μπαμπαδες ειναι πιο ελαστικοι με τις κορες..
    ναι κ γω ετσι πιστευω κ ξερει καλα τι ατομο ειμαι με εμπιστευεται παρα πολυ .ωστοσο υπαρχουν ενδοιασμοι δν ειναι σιγουρο οτι μπορει ν βοηθησει η ν ξεκινησει κ αυτος να χει τ σταση της μαμας μου

Αν δεν το δοκιμασεις δεν θα μαθεις και ποτε καλη μου...μιλησε του και αναλογα θα δεις τι πρεπει να κανεις...οσο αφορα τωρα τα μαθηματα σου δεν ξερω τι πρεπει να κανεις εκει...ισως θα ηταν καλυτερο να τους πεισ την αληθεια!!

Banned
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    δε συμφωνω μαζι της στο συγκεκριμενο θεμα σε καμια περιπτωση.αυτο ειναι δικη της αναφορα κ γω προσπαθω ν καταλαβω τι εννοει λεγοντας επιπεδο κ τ μονο π μπορω ν φανταστω ειναι τ αν μ προσφερει κατι η αν τ μονο π μπορω ν κανω μαζι του ειναι ν πηγαινω γ καφε κ τετοια
    σιγα μη καταλαβεις τι ενοει χασιμο χρονου μου φαινετε...

Senior Member
    σιγα μη καταλαβεις τι ενοει χασιμο χρονου μου φαινετε...
    ναι νομιζω οτι δε θα το ψαξω..τ μονο που θελω ειναι ενας τροπος να λυσω ομορφα τη κατασταση..

Senior Member
    Αν δεν το δοκιμασεις δεν θα μαθεις και ποτε καλη μου...μιλησε του και αναλογα θα δεις τι πρεπει να κανεις...οσο αφορα τωρα τα μαθηματα σου δεν ξερω τι πρεπει να κανεις εκει...ισως θα ηταν καλυτερο να τους πεισ την αληθεια!!
    θελω να το πω την αληθεια να φυγει το βαρος απο πανω μου αν κ αυτο θα επιβαρυνει τη θεση μου..

Banned
    ειναι απλο οταν βλεπεις οτι κατι δεν βγανει ακρη λες στους αλλους αυτο που θελουν να ακουσουν κ ησυχαζεις

ειναι απλο οταν βλεπεις οτι κατι δεν βγανει ακρη λες στους αλλους αυτο που θελουν να ακουσουν κ ησυχαζεις
    Εισαι πολυ λαθος φιλε μου σε αυτο...οι "αλλοι" τυχενει να ειναι γονεις της..αν εν διεκδικησει τωρα πραγματα για την ζωη της τοτε δεν θα το κανει ποτε...παντα θα τους λεει αυτο που θελουν να ακουσουν..και οχι αυτο που θα θελει αυτη πραγματικα να κανει..

Senior Member
    ναι οταν δν βγαζεις ακρη κ δε συνενοησαι το παρατας. καλα τα ψεματα αλλα τ μονο π κερδιζεις ειναι χρονος !

Banned
    μα αφου λεει οτι δεν ακουει λεξη οποτε τι καθεσε κ το παλευεις? θα τη βαλεις να ακουσει με το ζορι? ισα ισα οσο σε βλεπει στη πριζα να βρεις ακρη τοσο δε θα αδιαφωρει

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast