οι γονεις μου εχουν προβλημα με την επιλογη του συντροφου μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πολες φορες στη ζωη θα χρειαστει να σαι ηθοποιος θυμαμαι στη ζωη μου πολες φορες που βρεθηκα σε αναγκη κ χρειαστηκε να παιξω ενα ρολο οταν πχ συναντησα τον φρανκεσταιν ενα βραδυ στις 11.30 τη νυχτα στη σταση του λεοφορειου μεσα στα σκοταδια οταν μου ζητησε να τον ακολουθησω μεσα στη νυχτα κ γω τον επεισα οτι ζαλιζομουν κ δε μπορουσα να σηκωθω για να τον ακολουθησω... μου αξιζε το οσκαρ εκεινο το βραδυ
    Αλβανικη ή Πυργιωτικη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αλβανικη ή Πυργιωτικη?
    Δεν έχει ανάγκη από τέτοια για να την ακούσει! Το έχει εκ γενετής το χάρισμα!

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αλβανικη ή Πυργιωτικη?

http://33.media.tumblr.com/5203ffada...6rgho1_400.gif

Junior Member
    Προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου κοριτσάκι μου,αγνοώντας τις παρεμβάσεις της μητέρας σου γιατί είσαι ενήλικη. Και το κυριότερο μη κάνεις κάτι μόνο και μόνο από αντίδραση γιατί νοιώθεις την καταπίεση που νοιώθεις και ίσως και αγανάκτηση. Να είσαι σίγουρη για κάθε επιλογή που κάνεις εξετάζοντάς το καλά είτε είναι περιστασιακή είτε σοβαρή. Και επίσης προσπάθησε να δεις τι θα κάνεις με τα μαθήματα στη σχολή σου. Το θεωρώ σημαντικό γιατί είναι ένα εφόδιο που θα σε δυναμώσει και δε θα το μετανοιώσεις. Να είσαι καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsiyiotsan View Post
    Προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου κοριτσάκι μου,αγνοώντας τις παρεμβάσεις της μητέρας σου γιατί είσαι ενήλικη. Και το κυριότερο μη κάνεις κάτι μόνο και μόνο από αντίδραση γιατί νοιώθεις την καταπίεση που νοιώθεις και ίσως και αγανάκτηση. Να είσαι σίγουρη για κάθε επιλογή που κάνεις εξετάζοντάς το καλά είτε είναι περιστασιακή είτε σοβαρή. Και επίσης προσπάθησε να δεις τι θα κάνεις με τα μαθήματα στη σχολή σου. Το θεωρώ σημαντικό γιατί είναι ένα εφόδιο που θα σε δυναμώσει και δε θα το μετανοιώσεις. Να είσαι καλά
    σ ευχαριστω πολυ !!ναι αυτο με ανχωνει παρα πολυ κ θ βαλω τ δυνατα μου να το τακτοποιησω 9 με κανει να νιωσω πολυ καλυτερα.κ οσον αφορα τις επιλογες μου μπορει να επιμενω αλλα σκεφτομαι πολυ κ τα οσα μου λενε ..εχεις δικιο ολες οι επιλογες θελουν καθαρο μυαλο κ ψαξιμο!

Senior Member
    Βγες από την λογική ότι πρέπει να κάνεις την μητέρα σου να αλλάξει γνώμη για τον φίλο σου. Βγες από την λογική ότι πρέπει να έχεις την έγκρισή της για κάτι τόσο απόλυτα προσωπικό όσο το με ποιον θα κάνεις σχέση. Αν δεν βάλεις εσύ τα όριά σου, δεν θα τα βάλει κανείς άλλος για εσένα. Διαφωνώ με την λογική να κρύβεσαι ή να πεις ψέματα. Προσωπικά πάντα έλεγα στην μάνα μου ότι ο τάδε, κλπ κλπ βγαίνουμε, πάντα (μα πάντα όμως?) κατά την μάνα μου είχα πετύχει τον δολοφόνο με το τσεκούρι, και πάντα της έλεγα ότι είναι δική μου δουλειά, να μάθει να με εμπιστεύεται, αλλιώς αν θέλει να τρώγεται και να υποφέρει είναι δικό της πρόβλημα. Εγκρίνει δεν εγκρίνει, της αρέσει δεν της αρέσει, δεν την αφορά. Ούτε θα κρυφτώ λες και ντρέπομαι, ούτε θα πω ψέματα λες και κάνω κάτι λάθος, ούτε φυσικά θα δώσω αναφορά. Κι από ένα σημείο και μετά, μάντεψε? Έμαθε να με εμπιστεύεται (δεν της άφησα κι άλλη επιλογή) και ησύχασε - γιατί εγώ μια χαρά ήσυχη ήμουν.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Βγες από την λογική ότι πρέπει να κάνεις την μητέρα σου να αλλάξει γνώμη για τον φίλο σου. Βγες από την λογική ότι πρέπει να έχεις την έγκρισή της για κάτι τόσο απόλυτα προσωπικό όσο το με ποιον θα κάνεις σχέση. Αν δεν βάλεις εσύ τα όριά σου, δεν θα τα βάλει κανείς άλλος για εσένα. Διαφωνώ με την λογική να κρύβεσαι ή να πεις ψέματα. Προσωπικά πάντα έλεγα στην μάνα μου ότι ο τάδε, κλπ κλπ βγαίνουμε, πάντα (μα πάντα όμως?) κατά την μάνα μου είχα πετύχει τον δολοφόνο με το τσεκούρι, και πάντα της έλεγα ότι είναι δική μου δουλειά, να μάθει να με εμπιστεύεται, αλλιώς αν θέλει να τρώγεται και να υποφέρει είναι δικό της πρόβλημα. Εγκρίνει δεν εγκρίνει, της αρέσει δεν της αρέσει, δεν την αφορά. Ούτε θα κρυφτώ λες και ντρέπομαι, ούτε θα πω ψέματα λες και κάνω κάτι λάθος, ούτε φυσικά θα δώσω αναφορά. Κι από ένα σημείο και μετά, μάντεψε? Έμαθε να με εμπιστεύεται (δεν της άφησα κι άλλη επιλογή) και ησύχασε - γιατί εγώ μια χαρά ήσυχη ήμουν.
    εχεις παρα πολυ δικιο ολα αυτα που μου λετε εχουν την ιδια βαση και συμφωνω με το οτι δν εχει κανεις δικαιωμα να επεμβαινει στα προσωπικα μου ειτε ειναι γονεις ειτε ξενοι.ειναι ομως η πρωτη φορα που πρεπει να παω κοντρα στους δικους μου και να τους βαλω στη διαδικασια να καταλαβουν οτι πλεον ειμαι σε ηλικια που επιλεγω κ κρινω εγω γ μενα..γ αυτο κ ειναι στν μπριζα δε δεχοντε φωναζουν ξυνιζουν απειλουν...κ μου κοστιζει αυτο. οσο κ να μη συμφωνω με αυτο που μου κανουν δε θα μπορουσα να τσακω9ω με το σπιτι μου για κατι περαστασιακο.δε 9ελω ν φτασει στα ακρα τ πραγμα..εισαι σιγουρη οτι αν δν το συζητησω και απλα κανω το δικο μου χωρις ψεματα κ ολα αυτα 9 το δεχθουν;δν ειναι ολοι οι γονεις ιδιοι..

Senior Member
    Δεν είναι το θέμα να τους κάνεις να το δεχτούν. ΕΣΥ πρέπει να δεχτείς ότι αυτό το θέμα είναι μόνο δικό σου και ότι δεν χρειάζεσαι έγκριση για αυτό. Και όχι, να μην τσακωθείς. Αλλά να μην ζητάς, να ανακοινώνεις.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Δεν είναι το θέμα να τους κάνεις να το δεχτούν. ΕΣΥ πρέπει να δεχτείς ότι αυτό το θέμα είναι μόνο δικό σου και ότι δεν χρειάζεσαι έγκριση για αυτό. Και όχι, να μην τσακωθείς. Αλλά να μην ζητάς, να ανακοινώνεις.
    δυστυχως δν ειναι τοσο απλα τ πραγματα.βασικα ειναι αλλα κοιτα ν δεις που εχουμε φτασει.απο το τιποτα κ απο το πουθενα να ερχεται η καταστροφη .τελος παντων εγω ξερω οτι τον ποιον εχω διπλα μου το οριζω εγω κ κανεις αλλος αλλα κανοντας απλα μια ανακοινωση το μονο που καταφερνω ειναι ν περιπλεξω τα πραγματα.αν γυρισω κ πω αυτος ειναι κ αμα σας αρεσει θα ακολουθησει τσακωμος παραπονα ("εγω εκανα τοσα για να σε μεγαλωσω και..") κ κανενα αποτελεσμα.. κ αν τ πραγμα βγει εκτος ελενχου κ δουν οτι δν 9ελω να τον αφησω ισως τον πιασουνε ν του πουνε ν με αφησει αυτος..τραβαει πολυ το σκοινι

...μαγδαληνή, όσο αντιδρας απολογούμενη στις πιέσεις της μητέρας σου, τοσο τις νομιμοποιεις.
    Αν δεν της κοψεις τη φορα ζητωντας της να σε εμπιστευτει και να σε αφησει να κάνεις ακομη και τα λαθη που δικαιουσαι, σε βλέπω στα 40 να μπαίνεις στο φορουμ και να ζητας τις ίδιες συμβουλές.

Senior Member
    Γεια σου κοριτσακι μου !!εγω ειχα το ιδιο προβλημα ειχα γνωρισει τον ανθρωπο μου στα 16 ..καλο παιδι δικηγορος κ ηθελε να λογοδοθουμε...ταιριαζαμε παραπολυ κ μ αγαπουσε πολυ ..οι γονεις θελαν να χωρισω ..εβγαινα κρυφα μαζι του κ τους εγραφα κανονικα ...μεχρι π το καταλαβαν κ τον πιασαν κ του ειπαν να με αφησει...απο τοτε επαθα καταθλιψη κ εχουν περασει 10 χρονια ...μια συμβουλη κανε αυτο π θες εσυ οτι κ να γινει αν ειναι αυτος ο ανθρωπος τοσο συμαντικος για σενα κ σωστος απεναντι σου

Senior Member
    ντολορ,
    ωραια η συμβουλη σου, αλλα συγκρινεις ανομοια πραγματα.
    εσυ ησουν ανηλικη και οι γονεις σου ειχαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κανουν οτι καλυτερο μπορουσαν για σενα και να σε προστατευσουν απο τους κινδυνους που εκεινοι εκριναν οτι σε απειλουσαν. ακομα κι αν εκαναν καποιο λαθος, ηταν δικη τους ευθυνη.
    η κοπελα ειναι ενηλικη εδω και 3 χρονια και εξακολουθουν να της φερονται σαν να ειναι 5 χρονων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...μαγδαληνή, όσο αντιδρας απολογούμενη στις πιέσεις της μητέρας σου, τοσο τις νομιμοποιεις.
    Αν δεν της κοψεις τη φορα ζητωντας της να σε εμπιστευτει και να σε αφησει να κάνεις ακομη και τα λαθη που δικαιουσαι, σε βλέπω στα 40 να μπαίνεις στο φορουμ και να ζητας τις ίδιες συμβουλές.
    μου λες ακριβως οτι κ οι αλλοι.οτι δε χρωσταω εξηγησεις στους δικους μου γ τον συντροφο μου και οτι πρεπει ν τους αναγκασω ν δεχτουν τν κατασταση ως εχει. κ ετσι ειναι. εχω συνειδητοποιησει οτι η αυτο δημιουργηθηκε εξαιτιασ μου γτ τους αφηνα να νομιζουν οτι ειμαι αυτο που δειχνω στο σπιτι ασχετα τι εκανα εξω απο το σπιτι .το θεμα ειναι οτι οσο κ ν μιλησω οτι κ ν εξηγησω δεν ακουγομαι . μιλαμε για τεραστιο χασμα μιλαμε γ απολυτη αδιαλλαξια. κ δυστυχως οπως κ ν χει αν εγω δν κανω πισω θα επεμβουν για να τον απομακρυνουν απο μενα .

Senior Member
    ντολορ ισχυει οτι ειναι διαφορετικες οι ηλικιες κ πρεπει ν χειριστω αλλιως το θεμα για να το λυσω κ ν μπουν καποια πραγματα στη θεση τους. δε σου κρυβω οτι θα κανα το ιδιο 2 χρονια πισω κ δε θ με νοιαζε ..τωρα ομως καταλαβαινω οτι δν ειναι αυτος ο τροπος...κ θελω να το παλεψω για να ειμαι με αυτο τν ανθρωπο χωρις ν χρειαστει να κρυβομαι

Quote Originally Posted by magdalene View Post
    μου λες ακριβως οτι κ οι αλλοι.οτι δε χρωσταω εξηγησεις στους δικους μου γ τον συντροφο μου και οτι πρεπει ν τους αναγκασω ν δεχτουν τν κατασταση ως εχει. κ ετσι ειναι. εχω συνειδητοποιησει οτι η αυτο δημιουργηθηκε εξαιτιασ μου γτ τους αφηνα να νομιζουν οτι ειμαι αυτο που δειχνω στο σπιτι ασχετα τι εκανα εξω απο το σπιτι .το θεμα ειναι οτι οσο κ ν μιλησω οτι κ ν εξηγησω δεν ακουγομαι . μιλαμε για τεραστιο χασμα μιλαμε γ απολυτη αδιαλλαξια. κ δυστυχως οπως κ ν χει αν εγω δν κανω πισω θα επεμβουν για να τον απομακρυνουν απο μενα .

..πως θα επέμβουν δηλαδή?
    Θα τον καταγγείλουν στην αστυνομία για τέτυ μπόι και θα τον κουρέψουν?
    Μαγδαληνή, το πρόβλημα καλή μου το έχεις εσύ και όχι οι γονείς σου. Αυτοί βλέπουν ένα κορίτσι στο σπίτι που υποκρίνεται πως είναι όπως ακριβώς εκείνοι θέλουν, και τώρα που ήρθαν αντιμέτωποι με την πραγματική σου εικόνα, σκέφτονται να σου κάνουν εξορκισμό γιατί νομίζουν πως κάτι έχει μπει μέσα σου :Ρ
    Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσεις πόδι. Αν έχεις τα άντερα κάντο, αν όχι κάτσε να σου ελέγχουν τη ζωή.
    Απλό είναι.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast