sos δεν είμαι καθόλου καλά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    ..όλγα στο γιατρό σου πας καθόλου?

Senior Member
    Ο γιατρός στη δικιά μας περίπτωση πρεπει να ειναι ιδιοφυεια... Δύσκολες περιπτώσεις.

Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Ο γιατρός στη δικιά μας περίπτωση πρεπει να ειναι ιδιοφυεια... Δύσκολες περιπτώσεις.
    ..πρόκειται δηλαδή για ανίατη ασθένεια?

Senior Member
    Καλη ερώτηση. Την ίδια απορία εχω κι εγω! Αν ξερει κανεις ειδικός κατι ας στείλει.

Πάντως και εγώ για μένα την ίδια απορία έχω.Είμαστε κάποιες περιπτώσεις που χρήζουμε ειδικής μεταχείρισης.Άλλο όμως πράγμα αυτό και άλλο κλείνομαι μέσα στο σπίτι μου και δε κάνω τίποτε.Τίποτε απολύτως πέρα απο τις απαραίτητες ανάγκες όπως ύπνος-φαϊ-τουαλέτα και στο ενδιάμεσο κάθομαι στους 4 τοίχους και κλαίω την μοίρα μου.Εγώ δε πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος είναι άχρηστος.Απλά χρειάζεται λίγο ενθάρρυνση παραπάνω απο τους υπόλοιπους για να πάρει μπροστά και να λειτουργήσει.Ολοι κάπου έχουν μια κλίση.Κάτι μπορούν να κάνουν.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μηπως σε πηδηξε ο γκομενος καμιας φιλης σου και μετα καταστραφηκε η ζωη σου?
    Αυτό τωρα θεωρείται αστείο; Πολυ κρύο.
    Για την olgaki1975 ναι είναι αστείο πια.Δες πχ http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%BF%CF%85

Senior Member
    Ναι αλλα έκανε παράθεση σε μενα ;)

Ε ναι αφού και εσύ πήγες να συγκριθείς με την θεματοθέτρια.

Banned
    Κάτω τα χέρια απο την Όλγα!!!

Senior Member
    Ολγακι καλο μήνα! Κι εγω το βλεπω να εξελίσσομαι σαν κι εσενα!!!! Προς το παρόν ειμαι 26 Άνεργη, αχρηστη, μονη με τους γονεις μου.... Δεν ξερω πραγματικα τι φταίει. Ειναι λιγο θεμα κληρονομικότητας μάλλον.
    girl1988 οκ εισαι ανεργη και μενεις με τους γονεις σου.
    αχρηστη ομως δεν σε θεωρω σε καμια περιπτωση.
    η αφηρημαδα την οποια λες οτι εχεις σε αλλο ποστ σου, οφειλεται στο ψυχωτικο επεισοδιο που περασες.
    με την παροδο του χρονου θα υποχωρησει.
    στο εγγυομαι προσωπικα γιατι εχω ενα παρα πολυ κοντινο μου προσωπο που περασε πολυ βαρυ ψυχωτικο επεισοδιο και τωρα επανηλθε η μνημη και η συγκεντρωση του στο 100%.
    σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα :)
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Καθε μερα τα ίδια.. Φαί-βιολογικές ανάγκες κ περιμένω ποτε θα νυχτωσει για να κοιμηθώ... Ευτυχώς εχω τους γονεις μου που με φροντίζουν. Ξεκίνησα μαθηματα οδήγησης για να γίνω ανεξάρτητη κ να μη φορτωνομαι στις φίλες μου, αλλα τιποτα... Δεν τα καταφερνω! Απο δουλεια περιμένω τα πεντάμηνα κι απο ενα φιλο... Τιποτα σπουδαίο.. Τους γκομενιυς τους εχω κανει περα γιατι δεν εχω τιποτα να δώσω σε μια σχεση... Οποτε μονη. Στην αρχή οταν συνειδητοποίησα την κατάσταση μου έκλαιγα και ήθελα να πεθανω. Τωρα το εχω συνηθίσει και απλα ζω το τωρα ελπίζοντας στην εξέλιξη... Φάση ειναι μπορει και να περάσει...

Senior Member
    γιατι να μην περασει κοριτσι μου απ'την στιγμη που το παλευεις και παιρνεις τα φαρμακα σου?
    οπως περασε σε τοσους αλλους, ετσι θα περασει και σε σενα.
    κουραγιο!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Ευχαριστώ πολυ! Κουράγιο και σε σενα! Η ολγα δεν μας απάντησε. Που εξαφανίστηκε;

Senior Member
    δεν ξερω....
    παντως επειδη ειμαι παλιο μελος απο τα γραφομενα της εγω βλεπω εναν ανθρωπο που υποφερει...

Senior Member
    Ολγα γιατι δεν βαζεις εναν στοχο εκτος του γαμου?Σε ενα αλλο θεμα σου ειχα διαβασει οτι εχεις παχυνει αρκετα,γιατι δεν ξεκινας γυμναστηριο πχ?Μονο που θα δεις τον εαυτο σου να αλλαζει
    θα νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου και θα εχεις υψηλοτερη αυτοπεποιθηση!

Page 2 of 2 FirstFirst 12