Όσες/Όσοι οδειγείτε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Όχι. Θα έβρισκαν (που έχουν δηλαδή) άλλη παρέα που οδηγάει για να τους εξυπηρετεί.
    ωραια, να πηγαινεις κι εσυ με την "αλλη παρεα' που εχει αυτοκινητο και να προτεινεις να συμμετεχεις και στην βενζινη. οπως το περιγραφεις ειναι σαν να κανουν παρεα μαζι σου για το αυτοκινητο και οχι για σενα

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δικιο εχει η μανα σου..Τον ταριφα θα κανεις?Αλλο να χρειαστει να παρεις καποιον καπου και αλλο να τους πηγαινοφερνεις εσυ μονιμως!
    σαν αυτο που λεω στη μανα μου οταν ξεμεινω καπου στο δρομο κ θελω το πατερα μου να με παρει: της λεω για φωναξε το ταξιτζη να ερθει εδω

Senior Member
    καταρχην κανενα θεμα που μας δημιουργει τον οποιοδηποτε προβληματισμο δεν ειναι χαζο γλυκια μου.εγω προσωπικα δεν οδηγω κ γ αυτο θ σου μιλησω απο μερια των φιλων σου. επειδη μενω αρκετα μακρια απο το κεντρο παντα οταν κανονιζω κατι θα πρεπει να υπαρχει μεταφορικο. παρα πολλεσ φορες εχει τυχει ν με πηγαινουν κ ν με φερνουν φιλοι μου αλλα παντα ενιω9α υποχρεωμενη σ αυτους.οχι μονο γ τον κοπο τους αλλα οπως ειπες κ τ οικονομικο.εχω κανει την κινηση μαλιστα να πληρωσω γ βενζινη. οι καιροι ειναι δυσκολοι κ δεδομενου οτι οι φιλοι σου γνωριζουν οτι δεν τα βαζεις απο την τσεπη σου ειναι " γαιδουριά " με το συμπα8ειο ν μη κανουν τη κινηση ν σε κερασουν η εστω ν εκφρασουν τν εκτιμηση τους γ αυτο. κ μη λεμε ψεματα η μαμα σου εχει δικιο εν μερει. ειναι πολλοι εκεινοι οι οποιοι εκμεταλευοντε καταστασεις γ τη δικη τους καλοπεραση. αν οι φιλες/οι σου ειναι στενοι εννοω υπαρχει οικειοτητα κ μιλατε ανοιχτα θ πρεπε ηδη να το χεις συζητησει. κ αν βλεπεις οτι δεν καταλαβαινουν η χρησιμοποιουν δικαιολογιες απλα γ ν προσπερασουν τ 9εμα κ ν γινοντε παλι τα ιδια τοτε ξεκοβεις. δν ειναι αναγκη ν καταφευγεις σε ψεματα κ να πιεζεσαι ..

Senior Member
    Κοπελιά η μητέρα σου έχει ένα δίκιο. Οι φίλες σου ως ένδειξη ύπαρξης ελάχιστου φιλότιμου θα μπορούσαν μια στο τόσο να σου κερνάνε ένα ρημαδοκαφέ που τις πηγαινοφέρνεις ή να βάλουν ρεφενέ ένα ποσό για βενζίνη ή δεν ξέρω εγώ τί ώστε να σου δείξουν ότι εκτιμούν αυτό που κάνεις. Αλλά ως συνήθως δεν γίνεται έτσι και δεν είναι ότι δεν τους περνάει από το μυαλό, απλά το θεωρούν πλέον δεδομένο και έχουν βολευτεί. Δηλώνεις ότι πλέον τη βενζίνη τη βάζεις από το χαρτζιλίκι σου και δε σε παίρνει να κάνεις πολλά χιλιομέτρα και βλέπεις αντιδράσεις.

Banned
    Remedy, μάλλον είναι αυτό που είπε και ο Τάσος, ότι πλέον μπορεί να έχουν βολευτεί μ' αυτή την κατάσταση...
    magdalene, τι καλή ^.^ Σ' ευχαριστώ καταρχάς, και μακάρι όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου να σκέφτονταν έτσι.
    Ευχαριστώ παιδιά :)

Quote Originally Posted by magdalene View Post
    καταρχην κανενα θεμα που μας δημιουργει τον οποιοδηποτε προβληματισμο δεν ειναι χαζο γλυκια μου.εγω προσωπικα δεν οδηγω κ γ αυτο θ σου μιλησω απο μερια των φιλων σου. επειδη μενω αρκετα μακρια απο το κεντρο παντα οταν κανονιζω κατι θα πρεπει να υπαρχει μεταφορικο. παρα πολλεσ φορες εχει τυχει ν με πηγαινουν κ ν με φερνουν φιλοι μου αλλα παντα ενιω9α υποχρεωμενη σ αυτους.οχι μονο γ τον κοπο τους αλλα οπως ειπες κ τ οικονομικο.εχω κανει την κινηση μαλιστα να πληρωσω γ βενζινη. οι καιροι ειναι δυσκολοι κ δεδομενου οτι οι φιλοι σου γνωριζουν οτι δεν τα βαζεις απο την τσεπη σου ειναι " γαιδουριά " με το συμπα8ειο ν μη κανουν τη κινηση ν σε κερασουν η εστω ν εκφρασουν τν εκτιμηση τους γ αυτο. κ μη λεμε ψεματα η μαμα σου εχει δικιο εν μερει. ειναι πολλοι εκεινοι οι οποιοι εκμεταλευοντε καταστασεις γ τη δικη τους καλοπεραση. αν οι φιλες/οι σου ειναι στενοι εννοω υπαρχει οικειοτητα κ μιλατε ανοιχτα θ πρεπε ηδη να το χεις συζητησει. κ αν βλεπεις οτι δεν καταλαβαινουν η χρησιμοποιουν δικαιολογιες απλα γ ν προσπερασουν τ 9εμα κ ν γινοντε παλι τα ιδια τοτε ξεκοβεις. δν ειναι αναγκη ν καταφευγεις σε ψεματα κ να πιεζεσαι ..

..συμφωνώ.
    Και μένα κάποιες φίλες μου που δεν έχουν αμάξι και τις εξυπηρετω χωρίς καν να μου το ζητήσουν, έχουν κάνει τέτοιες κινήσεις. Αν και δεν δέχτηκα, εκτίμησα την κίνηση τους. Σημασία έχει να σε σέβονται, τα λεφτά είναι το λιγότερο.

Banned
    ^Ακριβώς αυτά που είπατε κορίτσια. Μια άλλη φίλη μου μια μέρα ήθελε να την πάω κάπου λαι η ίδια μου πρότεινε να μου πληρώσει την βενζίνη και δεν την άφησα. Άλλη φορά όταν πήγαμε για καφέ πήγε να πληρώσει το parking! Αυτό ναι σου δείχνει πως σκέφτεται και εκτιμάει.

Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    ^Ακριβώς αυτά που είπατε κορίτσια. Μια άλλη φίλη μου μια μέρα ήθελε να την πάω κάπου λαι η ίδια μου πρότεινε να μου πληρώσει την βενζίνη και δεν την άφησα. Άλλη φορά όταν πήγαμε για καφέ πήγε να πληρώσει το parking! Αυτό ναι σου δείχνει πως σκέφτεται και εκτιμάει.
    Ακομη και σε αυτη τη φιλη σου επρεπε να δεχτεις την προσφορα της.Και γενικως πρεπει να καταλαβεις οτι το αυτοκινητο πρεπει να το χρησιμοποιεις μονο για εσενα κι αν βολευει κι ειναι στον ιδιο δρομο οκ παρε και μια φιλη.Αλλιως για αυτο υπαρχουν τα ταξι/Το χω περασει κι εγω αυτο για καποιο διαστημα χρονια πριν και στο τελος επειδη χαλαστικα πολυ την ξεκοψα λαθος μου ομως απλα επρεπε να το κανω σαφες .Και τωρα προσφατα με μια καινουργια φιλη βλεπω κατι τετοιο κι αρχισε ν μην μου αρεσει εχει κανει την κινηση και κερασε μια φορα εναν καφε αλλα οταν κανεις διαδρομες και καις καποια χρηματα σε βενζινη και το χεις κανει καποιες φορες κι ο καφες θεωρω οτι ειναι λιγο.Απλα αυτοι που δεν εχουν αυτοκινητο ισως δεν μποριυν να το καταλαβουν τοσο εντονα.Συμβουλη μου μη λες τιποτε απλα αρχισε κι εσυ τουλαχιστον για καποιο διαστημα να μην πας με το δικο σου αυτοκινητο εξαλου με την βενζινη που καις στις διαδρομες καλυτερα να παιρνεις ταξι και βλεπεις αναλογα τις αντιδρασεςι τους.

Banned
    Ακριβώς, στο τέλος καταντάς ταξιτζής.. Φτάνει που είμαι για τον αδερφό μου χαχα :ρ
    Το ξέρω, ούτε και ο καφές φτάνει, αλλά σκέψου να μην σε κερνάνε ούτε κι έναν ρημαδοκαφέ.. τουλάχιστον εκεί βλέπεις πως το σκέφτηκε, απλά δεν υπολόγισε ότι τα έξοδα τα δικά σου, ο κόπος σου και η οφέλεια η δική της θα είναι διπλάσια. Τώρα με βάλατε σε σκέψεις :ρ Ή λέω αυτό με το χαρτζιλίκι και πως δεν έχω για βενζίνη (κάπως απότομο η αλήθεια ειδικά για μένα αλλά και ειλικρινές), ή ότι δεν πληρώνω εγώ την βενζίνη και έχω μικροπροβληματάκια ή ξεκόβω αναγκαστικά γιατί δεν παίζουν ταξί στην Κύπρο για εξόδους. Βασικά, και να βρεις, είναι πανάκριβα, οπότε...
    Σ' ευχαριστώ πάντως. Επειδή εκνευρίστηκα και λίγο γιατί η συγκεκριμένη (η αφορμή για το θέμα βασικά) είναι και λίγο συμφεροντολόγα, νομίζω πως πρέπει να της δώσω να καταλάβει το point, αλλιώς... Ξεκόβω! Και φροντίζω τι θα πω και στις υπόλοιπες, πιο ευγενικά όμως.

Junior Member
    Aκριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ...
    Άσε όλα τα λεφτά μου και το χαρτζιλικι το έδινα στο αυτοκίνητο, σε ένα παλιό των γονιών μου.. Μου άρεσε και μου αρέσει πολύ να οδηγώ.. Πιστεύω πολλά άτομα με εκμεταλεύτηκαν, που ακόμα και σήμερα μιλάμε. Κ κάποια όμως ήταν σωστά, με κερνούσαν έναν καφέ καμια φορά.

Το θέμα είναι ότι πέρασαν 4 χρόνια πλεον και πλέον απέκτησα το δικό μου αυτοκίνητο των 30.000ευρώ .. (δώρο απο γονείς). Πίστεψε με όλοι νιώθουν "θεοί" εάν τους πάρω με το αυτοκίνητο και με παρακαλάνε για βόλτα. Και τώρα η καλύτερη εκδίκηση είναι πως απέκτησα σωστούς φίλους, που δεν με εκμεταλεύτηκαν ποτέ, και με αυτούς που με εκμεταλευόταν, το παίζω ότι βαριέμαι, η ότι έχω κανονίσει κάτι καλύτερο και τους έχω στο γράψιμο αλλά δε χάνομαι τελείως. Όχι επειδή πιστεύω πως μου κάνανε παρέα για το αυτοκίνητο, αλλά επειδή ήταν πολύ γύφτοι για να με κεράσουν έναν καφέ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12