Δεν τον εχω ξεπερασει.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Πρεπει να τανε πολυ δυσκολο ιωαννα να παραμενεις στην ιδια δουλεια ολους αυτους τους μηνες κ να μιλατε τυπικα ή καθολου. Εχει καποιο στρες πιστευω. Γι αυτο το λογο ζητησες να αλλαξεις ή θα το κανες ετσι κι αλλιως? Εγω παντως σου προτεινω αφενος να ηρεμησεις για να μην παρασυρθεις ξανα σε κινησεις πανικου και να αρχισεις καποιες κινησεις για την ανακτηση της επικοινωνιας. Σιγα σιγα ομως και με προσοχη. Θα σου πω τι εννοω συγκεκριμενα. Αν εχεις μαθει οτι εχει κανει αλλη σχεση ή οτι τσιλιμπουρδιζει απο δω κι απο κει, τοτε αστο. Αξιζει μια προσπαθεια και βλεπεις. Αν η συμπεριφορα οφειλεται στο οτι σε κοροιδευει θα φανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioanna1986 View Post
    Απο οτι ξερω καποιος απο τους δικους του ειναι σοβαρα αρρωστος και θα περνουσε την αδεια του σε νοσοκομειο.
    πεινουσαν και τα παιδακια του? ηταν αρρωστη κι η μανουλα του?
    αν σου ελεγε αληθεια αγαπητη, θα σηκωνε τα τηλεφωνα και θα ηταν σε επικοινωνια. δεν εξαφανιζεται καποιος ετσι.

Senior Member
    Δεν την εκανε αυτος.Και η ζηλια ειναι λογικο να υπηρξε γιατι μιλαμε για δεκαεξι χρονια διαφορα,και εβλεπε δυστυχως η ευτυχως πολλους μεσα σε εκεινη τη δουλεια να με γουσταρουν.
    την ζηλεια δεν την νοιωθει ο μεγαλυτερος ιωαννα μου.
    την νοιωθει ο πιο ανασφαλης...
    εκεινος ειναι βεβαιος οτι τον ηθελες. του το λες επι μηνες, μεχρι που σταματησε και να απανταει. αν ενδιαφεροταν εστω και λιγο, θα απαντουσε στα τηλεφωνα και στα μνμ. εσυ δεν ξερεις που βρισκεται και τι κανει και μαθαινεις για νεες σχεσεις, οχι εκεινος...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πεινουσαν και τα παιδακια του? ηταν αρρωστη κι η μανουλα του?
    αν σου ελεγε αληθεια αγαπητη, θα σηκωνε τα τηλεφωνα και θα ηταν σε επικοινωνια. δεν εξαφανιζεται καποιος ετσι.
    Απο τοτε που ειμασταν μαζι ειχε τετοια τρεχαματα.Το μονο ελπιζω να μην εχει γινει κατι κακο.Απο κει κ περα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πρεπει να τανε πολυ δυσκολο ιωαννα να παραμενεις στην ιδια δουλεια ολους αυτους τους μηνες κ να μιλατε τυπικα ή καθολου. Εχει καποιο στρες πιστευω. Γι αυτο το λογο ζητησες να αλλαξεις ή θα το κανες ετσι κι αλλιως? Εγω παντως σου προτεινω αφενος να ηρεμησεις για να μην παρασυρθεις ξανα σε κινησεις πανικου και να αρχισεις καποιες κινησεις για την ανακτηση της επικοινωνιας. Σιγα σιγα ομως και με προσοχη. Θα σου πω τι εννοω συγκεκριμενα. Αν εχεις μαθει οτι εχει κανει αλλη σχεση ή οτι τσιλιμπουρδιζει απο δω κι απο κει, τοτε αστο. Αξιζει μια προσπαθεια και βλεπεις. Αν η συμπεριφορα οφειλεται στο οτι σε κοροιδευει θα φανει.
    Το οτι μαθαινω οτι εχει κανει κατι αλλο μεσα απο εκεινη τη δουλεια,να σου πω την αληθεια δεν το πολιπιστευω.Γιατι ο κοσμος λεει κ χωρις να δει κατι.Εμπειρικα το ξερω αυτο γιατι επειδη κ εγω οπως κ αυτος ειμαστε πολυ ανοιχτοι ανθρωποι κ ειχα χρεωθει κ εγω σχεσεις που δεν υπηρξαν ποτε.Απλα για να λενε..Οπως κ αυτος.

Junior Member
    την ζηλεια δεν την νοιωθει ο μεγαλυτερος ιωαννα μου.
    την νοιωθει ο πιο ανασφαλης...
    εκεινος ειναι βεβαιος οτι τον ηθελες. του το λες επι μηνες, μεχρι που σταματησε και να απανταει. αν ενδιαφεροταν εστω και λιγο, θα απαντουσε στα τηλεφωνα και στα μνμ. εσυ δεν ξερεις που βρισκεται και τι κανει και μαθαινεις για νεες σχεσεις, οχι εκεινος...
    Καπου χαθηκε το θεμα.Δεν του ελεγα επι μηνες οτι τον θελω,ουτε του το εδειξα τωρα που ξαναμιλησαμε.Στην αρχη κ για λιγες μερες του εδειξα οτι μετανιωσα που χωρισαμε,κ μετα του εκοψα κ την καλημερα κ με εβλεπε να ειμαι ανετη κ χαλαρη με τους αλλους.Κατι που μου εκανε σαν παραπονο τωρα που ξαναμιλησαμε.Μου πεταξε στο ασχετο οτι ουτε καλημερα δεν του ελεγα.

Senior Member
    ...... κλεισαμε εκει.Παιρνει αδεια,ξερω οτι θα ηταν με την οικογενεια του τρεις βδομαδες ξερω οτι εχει πολλα στο κεφαλι του.Δεν τον ενοχλω.Περιμενω,αλλα ουτε αυτος κανει κινηση.Ξερω οτι γυρισε στη δουλεια τη δευτερα.Την τριτη του εστειλα να δω τι κανει.Δεν μου απαντησε.Μετα απο ωρες σιωπης του εστειλα οτι δεν ειναι κακο να ενδιαφερεται καποιος και να τον ρωταει τι κανει και καλο ειναι να απανταει.Παλι τιποτα.Μετα απο ωρες ξανα,αλλο ενα οτι ευχομαι τουλαχιστον να ειναι ολα καλα.Τιποτα.Και σημερα αλλη μια προσπαθεια,τελευταια,τον ρωτησα τι κανει και αν ειναι ολα καλα με τους δικους του.Τιποτα.Τον πηρα και μια φορα τηλ και δεν το σηκωσε.
    Το θεμα ειναι οτι εδω και εξι μηνες δεν εχω κανει κατι αλλο στη ζωη μου,ειμαι κολλημενη σε αυτη την σχεση,δεν εχω ορεξη για τιποτα-Κ οσο ειμαι κολλημενη τοσο με μπερδευει η συμπεριφορα του.Γιατι το κανει αυτο;Θυμαμαι τοτε που του ειπα να χωρισουμε και δεν μου ξαναεστειλε μηνυμα οσο και να επεμενα.Τον θελω ακομα στη ζωη μου αλλα οπως του ειπα κιολας,δεν ηθελα κατι εκτος απο το να μην χασω επαφη με καποιους ανθρωπους που δεν θα ξαναδω λογω δουλειας.Τι να κανω απο δω και περα,με εχει μπερδεψει πολυ.Πως να το χειριστω η μαλλον πως να το ξεπερασω;(συγνωμη για το μεγαλο θεμα!)
    αυτα τωρα κοντα δεν εγιναν? στην αρχη ειχαν γινει?
    αν σε θελει, θα ενδιαφερθει, δεν θα κρυβεται.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Τελειωμενη υποθεση ξεκολλα με συνοπτικες διαδικασιες

Junior Member
    αυτα τωρα κοντα δεν εγιναν? στην αρχη ειχαν γινει?
    αν σε θελει, θα ενδιαφερθει, δεν θα κρυβεται.
    Ναι αυτα τωρα εγιναν.Ενδιαφερον να ξανακανουμε σχεση δεν εδειξα.Δεν εδειξα δηλαδη οτι μου ελειψε η οτι θα ηθελα κατι αλλο παλι.Ισως αυτο να ηταν το λαθος μου κ να εξαφανιστηκε παλι.

Banned
    Παιξε και το τελευταιο χαρτι σου τοτε αφου πιστευεις οτι εσυ ευθυνεσαι για την συμπεριφορα του..Απλο!

Junior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Τελειωμενη υποθεση ξεκολλα με συνοπτικες διαδικασιες
    Λες;Ακομα ελπιζω ομως,αυτο ειναι το κακο κ το δυσκολο.Πρωτη φορα κολλησα ετσι με ανθρωπο.

Senior Member
    Ναι αυτα τωρα εγιναν.Ενδιαφερον να ξανακανουμε σχεση δεν εδειξα.Δεν εδειξα δηλαδη οτι μου ελειψε η οτι θα ηθελα κατι αλλο παλι.Ισως αυτο να ηταν το λαθος μου κ να εξαφανιστηκε παλι.
    αφου απο την πρωτη μερα μετα τον χωρισμο, του ειπες ποσο μετανοιωσες , ζητησες συγνωμη και μια ευκαιρια να ξαναειστε μαζι και δεν ανταποκριθηκε. λες να μην υποψιαζεται οτι εισαι διαθεσιμη να κανετε σχεση?

...εγώ πάλι πιστεύω πως ο τύπος είναι μπλεγμένος αλλού.
    Όττι πρόβλημα και να είχε, δεν θα καθόταν 24ωρο στο νοσοκομείο και θα χε δωσει το κινητό στην πύλη.
    Ακόμη και έτσι να ήταν όμως, έχεις τρεις μέρες που τον ενοχλείς και δεν σου έχει στείλει ούτε ένα ευγενικό μνμ.
    Αυτό μόνο ενδιαφέρον δεν δείχνει και όσο επιμένεις να στελνεις, τόσο πιο απελπισμένη θα σκέφτεται ότι είσαι.
    Σόρι, αλλά έτσι είναι.

Junior Member
    Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις σας.Εχω ξεκινησει να το βλεπω διαφορετικα.Οτι δηλαδη δεν ενδιαφερεται για μενα,κ οχι οτι εκανα κατι κ χαθηκε.
    Θεοφανια μου,δεν του δειχνω απελπισμενη για σχεση γιατι οπως ξαναειπα δεν του εδειξα απο τοτε που ξαναμιλησαμε ενδιαφερον για επανασυνδεση.Αντιθετως οταν αυτος μου μιλουσε γλυκα εγω ημουν φιλικη κ μονο.Δεν εδειξα τιποτα,ουτε οταν μου ειπε οτι θελει να βρεθουμε,αντεδρασα απο τη χαρα μου.Κ τωρα που αποφασισα,τοσες μερες μετα να δω τι κανει,ημουνα ξεκαθαρη οτι ηθελα να δω τι εγινε κ αν ειναι ολα καλα με τη μητερα του.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις σας.Εχω ξεκινησει να το βλεπω διαφορετικα.Οτι δηλαδη δεν ενδιαφερεται για μενα,κ οχι οτι εκανα κατι κ χαθηκε.
    Θεοφανια μου,δεν του δειχνω απελπισμενη για σχεση γιατι οπως ξαναειπα δεν του εδειξα απο τοτε που ξαναμιλησαμε ενδιαφερον για επανασυνδεση.Αντιθετως οταν αυτος μου μιλουσε γλυκα εγω ημουν φιλικη κ μονο.Δεν εδειξα τιποτα,ουτε οταν μου ειπε οτι θελει να βρεθουμε,αντεδρασα απο τη χαρα μου.Κ τωρα που αποφασισα,τοσες μερες μετα να δω τι κανει,ημουνα ξεκαθαρη οτι ηθελα να δω τι εγινε κ αν ειναι ολα καλα με τη μητερα του.

....ιωαννα, μακάρι όλοι όσοι γράψαμε στο θέμα σου να κάνουμε λάθος και ο άνθρωπος να σε θέλει πραγματικά.
    Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα όχι όπως είναι, αλλά όπως θα θέλαμε να είναι και χάνουμε άδικα το χρόνο μας. Αυτό σκέψου :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast