Φιλικές σχέσεις.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Φιλικές σχέσεις.

Γεια σας και από μένα. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σε ένα θέμα που με απασχολεί. Είμαι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, σε μια σχολή που μου αρέσει αρκετά και κάνω παρέα με κάποια παιδιά. Όμως, αρκετές φορές νιώθω οτι δε νοιάζονται για εμένα και ο,τι και να πω για οποιοδήποτε θέμα δε το παίρνουνε στα σοβαρά. Πέρασε ένα καλοκαίρι και εγώ πάντα χρειαζόταν να τους παίρνω τηλέφωνο για να διατηρηθεί η επικοινωνία και να μη χαθούμε. Έχω απογοητευτεί γενικά , και νιώθω οτι θα μείνω μόνη μου, σκέψη που δε σας κρύβω οτι με τρομάζει. Γενικά, δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλάνε πολύ, και ίσως φταίει και αυτό για αυτό που περνάω τώρα. Επίσης, φοβάμαι να τους ρωτήσω μήπως τρέχει κάτι με εμένα, γιατί άμα είναι όλα στο μυαλό μου πολύ φοβάμαι οτι θα με παρεξηγήσουνε και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για μένα. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας!

Senior Member
    να μην τους ρωτησεις αν κατι τρεχει με σενα εφοσον δεν εχετε αναπτυξει φιλια πιο στενη με καποιους απο αυτους.
    μην απομακρυνθεις επισης, αν εξακολουθουν να σε θελουν στις παρεες τους.
    συνεχισε να προσπαθεις να κοινωνικοποιεισαι, βγαινε μαζι τους οσο περισσοτερο μπορεις, χωρις να γινεσαι και φορτωμα. στην πορεια ισως ερθεις πιο κοντα με καποιους η ισως στις βολτες να γνωρισεις κι αλλα ατομα. επισης προσπαθησε να μιλας μετα τα μαθηματα με ατομα απο την σχολη που δεν εχεις κανει ακομα παρεα.μην φευγεις μετα τα μαθηματα αν μενουν κι αλλοι στα κυλικεια κλπ.
    η φοιτητικη περιοδος ειναι μοναδικη ευκαιρια για κοινωνικοποιηση.
    μην χανεις το κουραγιο σου.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    συμφωνω με παραπανω. γενικοτερα μην το πολυσκεφτεσαι το θεμα. Αφεσου. Οι φιλιες ειναι για να περναμε καλα και να τις απολαμβανουμε. Αν δεν περναμε καλα καπου φευγουμε, αν καποιος δεν περναει πια καλα μαζι μας φευγει, αλλος θα ερθει. Μην τα πολυαναλυεις τα πραγματα και σταματα να σκεφτεσαι οτι εχεις προβλημα, γιατι αυτο γιενται σαν αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Νιωσε καλα με σενα..

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Νομίζω πως έχετε δίκιο οτι πρέπει λίγο να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα και να ξεκολλήσω και να μη το σκέφτομαι τόσο πολύ, γιατί ίσως μόνη μου σαμποτάρω τον εαυτό μου!

Senior Member
    Oι φιλιες στο πανεπιστημιο ειναι επιφανειακες. Μην περιμενεις πολλα πραγματα. Οσο εισαστε εκει μεχρι το επιπεδο της παρεας κ πολυ ειναι. Ισως τα παιδια αυτα να χουν δεσει περισσοτερο κ γι αυτο να μη σε καλεσανε το καλοκαιρι. Αλλωστε το καλοκαιρι χανεσαι γενικως.

Senior Member
    ο καθενας δημιουργει τις φιλιες του αναλογα με αυτα που επιδιωκει κι αυτα που κουβαλαει σαν προσωπικοτητα.
    εγω εκανα πολυ καλες και βαθιες φιλιες στο πανεπιστημιο που κρατανε μεχρι τωρα.
    επισης εκανα υπεροχη ερωτικη σχεση στο πανεπιστημιο, επισης κραταει ως φιλια μεχρι τωρα.

Banned
    ε οταν μενει κανεις μονος του... ψαχνει για αλλες πορτοκαλιες μεχρι να γυρισει ο τροχος.. της τυχης κ να κατσει καπου η μπιλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο καθενας δημιουργει τις φιλιες του αναλογα με αυτα που επιδιωκει κι αυτα που κουβαλαει σαν προσωπικοτητα. εγω εκανα πολυ καλες και βαθιες φιλιες στο πανεπιστημιο που κρατανε μεχρι τωρα. .
    Συμφωνω , και προσθετω οτι στα πρωτα δυο εξαμηνα συνηθως ψαχνεσαι με διαφορα ατομα μεχρι να καταληξεις σε αυτα που σου ταιριαζουν.

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι στα 2 πρωτα εξαμηνα διαμορφωνονται κυριως οι παρεες και υπαρχει τρομερη κινητικοτητα στις εξοδους. μετα καταλαγιαζει το πραγμα και τρεχουν ολοι να συμμαζεψουν τα μαθηματα που εχουν μεινει πισω. αλλα δεν υπαρχουν στεγανα στο πανεπιστημιο. και τα υπολοιπα χρονια αν το επιδιωκεις, βρισκεις ατομα για παρεα.

Senior Member
    Καλα φιλη μου ειναι λογικο να νιωθεις ετσι εφοσον δεν υπαρχει η αναλογη ανταποκριση,προτεινω να συνεχισεις να κανεις παρεα μαζι τους χαλαρα κ παραλληλα κανε διαρκως νεες γνωριμιες μηπως βρεις ανθρωπους θερμοτερους απο αυτους πρεπει το ενδιαφερον να ειναι αμοιβαιο κ οχι μονοπλευρο ειναι νωρις ακομα ευτυχως κ εχεις πολυ περιθωριο για νεες φιλιες μην απελιζεσαι κ προσπαθησε,Επισης ειναι κ αλλα θεματα να ασχοληθεις βρες αγορι περασε τα μαθηματα σου επειδη οσο περνανε τα χρονια οι προτεραιοτητες αλλαζουν κ οταν κανεις οικογενεια δεν θα εισαι μονη σου κ δεν θα σκεφτεσαι διαρκως τις φιλιες,Εγω προτιμω να ειναι κοντα μου το αγορι μου που θελουμε να κανουμε οικογενεια κ οι φιλες μου ειναι σημαντικες ομως δεν ειναι το ιδιο η καθεμια εχει την δικη της καθημερινοτητα