Results 1 to 13 of 13
Thread: Πίεση για σχέση
-
03-09-2014, 18:44 #1
Πίεση για σχέση
Καλησπέρα,είμαι περίπου 23 χρ.και τον τελευταιο καιρο,εχω παρατηρησει οτι τοσο μελη της οικογενειας μου οσο και καποιοι φιλοι μου, μου ασκουν διαρκως κριτικη στον ερωτικο τομεα.Η τυπικη φραση ειναι η εξης : "μηπως ηρθε επιτελους η ωρα, να κανεις και συ κατι σοβαρο και να αφησεις στην ακρη τα περιστασιακα?αντε τι θα γινει?" και τετοια.Στην αρχη δεν εδινα σημασια,αλλα πλεον εχει αρχισει να με εκνευριζει αυτο το πραγμα,γιατι στην τελικη δεν ειναι κατι που το κανω σαν σταση ζωης,απλα τυχαινει.Στο παρελθον πληγωθηκα πολυ απο τον πρωτο μου και απο τοτε μου ειναι δυκολο να ανοιχτω συναισθηματικα,ή στις περιπτώσεις που θέλω κάτι παραπάνω, δεν ευνοούν οι συνθήκες ή απλά δεν θέλει ο άλλος.Με στενοχωρεί πότε πότε,ότι δεν είχα ποτέ κάποια ουσιαστική σχέση,αλλά τι να κάνω?Περνάω καλά,αποκτάω εμπειρίες,γνωρίζω κόσμο,δεν περιστρέφεται όλη μου η ζωή γύρω απο αυτό.Λες και άμα κάνω κάτι με κάποιον πιο σοβαρά,ξααφνικά θα αποκτήσω υπόσταση σαν άνθρωπος γιατί οτιδήποτε άλλο που έχω κάνει δεν μετράει.Και μένα μου λείπει αυτο το δέσιμο και ακόμα αισθάνομαι πίκρα μέσα μου για αυτό που έγινε στο παρελθόν,αλλά δεν μπορώ ν κάθομαι να κλαίω την μοίρα μου.Αν τύχει έτυχε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογούμαι,όταν το μόνο που θέλω από κάποιον είναι απλά σεξ,ή όταν μια γνωριμία μου δεν τσουλήσει.Τουλάχιστον οι φίλοι περιορίζονται στα απλά επικριτικά βλέμματα,ενώ η οικογένεια μου,μου το πετάει συνεχώς στα μούτρα.Πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι προβληματική και αρχίζω να κάνω τις ίδιες σκέψεις που έκανα στις "άσχημες περιόδους " μου και δεν έχω όρεξη να το περάσω πάλι τόσο σύντομα.Τελοσπάντων απλά θα ήθελα με κάποιο τρόπο να τους δείξω ότι με έχει κουράσει αυτό το πράγμα,χωρίς να φανώ κομπλεξική ή ότι "στρουθοκαμηλίζω"
- 03-09-2014, 19:09 #2
Μπορεις να τους λες, εχεις κανεναν υποψη σου? Πουλα τρελα. Εγω πιστευω αμα βρεις αυτον που σε καλυπτει, θα θελησεις απο μονη σου να υπαρχει μια συνεχεια. Να κανεις εκπτωσεις για χαρη του κοσμου δεν εχει νοημα. Ειναι σπαστικο βεβαια να στη λενε.
03-09-2014, 20:35 #3
δουλευε τους χωρις να το καταλαβαινουν κλημεντινη.;)
μην παιρνεις τοις μετρητοις τετοιες "ανησυχιες "του περιγυρου. δνε εχουν τι να κανουν με τα χαλια τους και πρηζουν τους γυρω γυρω για να ξεχνιουνται.
ακομα κι αυτοι που πραγματικα σε νοιαζονται, δεν σου κανουν καλο με τις μαλακιες που σου λενε.
απαντα με γενικοτητες που θα τους αφηνουν συξυλους, του τυπου "για ολους εχει ο θεος", "κατι θα γινει και για μενα", "απ το στομα σας και στου θεου τ αυτι"," καθε αρνακι απ το ποδαρακι του κρεμεται" (αυτο θα το λες κοντα στο πασχα), κι οτι αλλη αναλογη μπουρδα σκεφτεις. παντα χαμογελαστα και γλυκα..
και λεγε τα μετα στους πραγματικους φιλους, να γελατε.
03-09-2014, 20:49 #4
για τον περιγυρο δεν με απασχολει και τοσο,το προβλημα ειναι κυριως μεσα στο σπιτι μου,οπου με θεωρουν καμμία και γω δεν ξερω τι και αμα γυρισω να πω τιποτα θα ειναι επειδη στανταρ εχω κομπλεξ με το θεμα.και εκνευρίζομαι γιατί είχαν δει πως ήμουν τότε (παρολο που δεν τους ειχα πει τπτ,φανταζομαι το ειχαν καταλαβει αφου για καιρο ήμουν σαν "κηδεια" οποτε ερχομουν σπιτι) και αντι να με αφησουν λιγο στην ησυχια μου,μου πετανε μονιμως τετοια ωραια
03-09-2014, 20:53 #5
δεν θα τα βαζεις μεσα σου παιδακι μου ολα αυτα.
θα τα αφηνεις να περνανε επιδερμικα.
δεν θα μπαινεις σε συζητησεις με επιχειρηματα ουτε θα μιλας για την απογοητευση σου.
αυτα θα τα λες μονο σε ανθρωπους που σε καταλαβαινουν και υπαρχει επικοινωνια και εμπιστοσυνη.
θα λες οτι πιο συντομο , καθυσηχαστικο κι ανωδυνο γινεται και θα κοβεις την συζητηση " ναι, ναι, καλα τα λες, κατι θα γινει" και μλκιες.
μη σκας για ηλιθιους. η ζωη ειναι αλλου..
03-09-2014, 22:19 #6
- In this old house where every door is open
αχχαχαχαχαα καλο καλο κι αυτο!! αυτο να κανεις κλημεντινη!! Κι εγω τετοια λεω στον περιγυρο οταν με ρωτανε, ακριβως!! αυτες τις εκφρασεις ειναι λες και με κρυφακουσε η ρεμ να της λεω στο σοι ανα καιρους!!! χαχαχαχαχα ωστε τα κανουν κι αλλοι αυτα χεχεχεχε!!! μονο στη μανα μου εχω ξεκαθαρισει οτι δε θα με δει ποτε νυφουλα, ουτε μανουλα. Δεν ξερω πως νιωθει μεσα της αλλα δε μου λεει τιποτα επι του θεματος ουτε με πιεζει. Στο σοι το παιζω τρελιτσα, πιστευω οτι μετα απο ολα αυτα ολο το συγγενολοι μου πιστευει οτι σκαω ποτε θα παντρευτω χαχαχαχαχαχαχ
04-09-2014, 13:55 #7
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ένα τόσο προσωπικό ζήτημα θα πρέπει να απασχολεί τους γύρω σου.Δεν σε πήραν και τα χρόνια..μην σκάνε οι δικοί σου,όταν οποιοσδήποτε σου ρίχνει σπόντες ή σου λέει ευθαίως για αυτό το θέμα απάντου καταλλήλως ,να κοιτάζει την δουλειά του!
04-09-2014, 13:58 #8
05-09-2014, 01:26 #9
Γ@μα τους ολους νηματοθετρια,εκτος του οτι εισαι νεα,δεν κανεις κατι κακο ή αφυσικο.Αυτο που δεν καταλαβαινω,ειναι που ξερουν οτι εισαι επιπολαιη.Τους τα λες?
05-09-2014, 11:22 #10
Αρχισε να ρωτας και εσυ για τα δικα τους και θα κοψουν αμεσως.
06-09-2014, 09:03 #11
Γεια σ κοριτσι!εχω εχω κατι ακομη χειροτερο ..οι γονεις με χωρισαν απ τον.μοναδικο ανθρωπο που ερωτευτικα ηταν σωστος και ηθελε να παντρευτουμε και τωρα που εχω καταθλιψη που εχω γνωρισει χιλιους μαλ...που το μονο.που τους νοιαζει ειναι το σεξ με πιεζουν να κανω κατι σοβαρο ..εγω ξες πως τους απανταω ; οχι δεν θελω κατι σοβαρο μ αρεσει να πηγαινω με ρον εναν κ τον αλλο χιλιες φορες καλητερο απ το να χα παντρευτει αυτον.που ερωτευτικα και τον στειλατε ..οποτε το βουλωνουν για ενα διαστημα τουλαχιστον ...παντος απ οτι βλεπω κ εσυ πληγωθηκες απ τον πρωτο κ φερεσαι ετσι αν θες πες μας τι εγινε μ αυτον...
06-09-2014, 12:31 #12
Ντολόρ, δεν ξέρω τι έγινε στην δική σου περίπτωση όμως πολλές φορές ο έρωτας μας τυφλώνει και δεν βλέπουμε την αλήθεια... Δεν λέω ότι οι γονείς σου είχαν δίκιο, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Απλά ίσως κι εσύ να αναγνωρίζεις ότι δεν το έκαναν για το κακό σου (απλά ότι έκαναν το έκαναν γιατί έβλεπαν με τα δικά τους μάτια που δεν είναι αποσδήποτε καλύτερα και σοφότερα από τα δικά σου).
06-09-2014, 12:33 #13