Υπαρχει ερωτας στις μερες μας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    ακριβως αυτο...
    Every morning we are born again

Junior Member
    Καλησπέρα φίλε μου. Έχει πραγματικά τόσο μεγάλη σημασία να ερωτευθεί κανείς με την πρώτη ματιά; Η γνώμη μου είναι ότι ο πραγματικός -με την έννοια του αποδεδειγμένου- έρωτας έρχεται ή παρέρχεται όσο περισσότερο γνωρίζεις το σύντροφό σου. Αυτό όμως δεν μπορείς να ξέρεις αν και πότε θα σου συμβεί. Απλά, το κλικ που αναφέρεις ή θα ακούγεται όλο συχνότερα και δυνατότερα ή όλο και θα φθίνει. Και για να απαντήσω στην αρχική σου ερώτηση, πραγματικός έρωτας ΝΑΙ υπάρχει και δεν αποκλείεται να τον συναντήσεις κι εσύ. Λένε ότι "ο θεός παίζει ζάρια" εννοώντας ότι τίποτα δεν αποκλείεται και τίποτα δεν μπορεί να διασφαλισθεί εκ των προτέρων, και στις ανθρώπινες σχέσεις. Μιλώ από live προσωπική (και δυσάρεστη) εμπειρία την οποία εξέθεσα εδώ λίγο παλιότερα και για την οποία παρεξηγήθηκα κιόλας. Δε θέλω να κάνω το δάσκαλο, απλά εκφράζω την προσωπική μου γνώμη ελπίζοντας να βοήθησα λίγο.

Senior Member
    μαλλον το "στην εποχη μας" ειναι ατοπο.
    σε ολες τις εποχες υπηρχε και βεβαια και τωρα.
    αυτο δεν σημαινει οτι θα τον γνωρισουν ολοι..

Senior Member
    Συμφωνω οτι παντα θα υπαρχει ερωτας , τον εχω γνωρισει , και αισθανομαι τυχερος .
    Το ερωτημα μου ειναι , ειναι θεμα τυχης να τον γνωρισεις η ψυχοσυνθεσης , ιδιοσυγκρασιας η ψυχικης υγειας ?>

Junior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω οτι παντα θα υπαρχει ερωτας , τον εχω γνωρισει , και αισθανομαι τυχερος .
    Το ερωτημα μου ειναι , ειναι θεμα τυχης να τον γνωρισεις η ψυχοσυνθεσης , ιδιοσυγκρασιας η ψυχικης υγειας ?>
    Και βέβαια είσαι και πρέπει να νιώθεις τυχερός που είσαι ερωτευμένος. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση που κάποιος "επιδιώκει" να ερωτευθεί, νομίζω ότι πρωτίστως είναι θέμα τύχης. Για να διατηρηθεί όμως και να εξελιχθεί ομαλά, μάλλον θα πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις σαν αυτές που αναφέρεις.

Senior Member
    Εχω να απαντησω σε καποιο θρεντ πολυ καιρο αλλα καθως εχω μια απαντηση να δωσω στο συγκεκριμενο ειπα γουαι νοτ?
    Ειμαι λιγο μεγαλυτερη απο σενα, δεν εχω κανει καποια σχεση ως τωρα. Αλλα φετος ερωτευτηκα παραφορα. Αυτο που λες με την πρωτη ματια..ε μου συνεβη και ηταν σαρωτικο. Δεν εχω νιωσει ετσι για κανεναν, δε θα μπω ομως στη διαδικασια να αναλυσω το γιατι καθως μαλλον δεν εχει νοημα. Απλα εγινε. Εναν χρονο τωρα ειναι που δε σκεφτομαι κανεναν αλλον... δε μου περναει καν απ το μυαλο οτι μπορω να κοιταξω καποιον αλλον.
    Δυστυχως δεν ηταν αμοιβαιο...υπηρχε ενδιαφερον απ την πλευρα του αλλα οχι αρκετο και το διεκοψε παρολο που εμφανιζοταν ανα διαστηματα. Ουτε αυτο εχει σημασια.
    Απλα θελω να σου πω οτι συμβαινει, ειναι υπεροχο και ποναει πολυ αν ειναι μονοπλευρο.
    Εχω ομως την αισθηση οτι καθως γνωρισα αυτο το συναισθημα, θα μου ειναι ακομα πιο δυσκολο να δωσω ευκαιρια σε κατι αλλο που θα ειναι σιγουρα απλα χλιαρο. Κακο θα μου πεις και συμφωνω. Θελω αυτη την τρελη κατασταση στην οποια μπηκα...κι ας πονεσε. Κακη τυχη, περασα και φαση που ελεγα οτι δε θελω να ερωτευτω ποτε ξανα. Αλλα δε γινεται να μη το ζητας τετοιο συναισθημα.. κι ας ειναι υπερβολη.
    Αυτο απο μενα.

Banned
    Υπαρχει ερωτας στις μερες μας?

αυτο ακριβως πιστευω για αυτο...

https://www.youtube.com/watch?v=M7o34xQM3KU

Senior Member
    προσωπικα εχω σοβαρες αμφιβολιες για το αν υπαρχει μονομερης ερωτας.
    νομιζω οτι προκειται για εμμονες και οχι για ερωτες.

Banned
    εγω εχω σοβαρες αμφιβολιες αν καπιος χρησιμοποιει το μυαλο του οταν ερωτευεται η αν δε βλεπει που πηγαινει

dont tuch me...

Ειναι θεμα τουρλωτου κωλου,παχιου πορτοφολιου,ωραιων κοιλιακων,κοινωνικων δεξιοτητων κλπ

Senior Member
    μεσυμερι ιουλιου στο δασακι κατω απο τα πευκα 2 ωρες αμιλυτοι και ακινητοι να ακουμε το ιδιο κοματι με εναν παλιο φιλο(επειδι δεν μπορουσε κανενας μας να το αλλαξει)και ελεγε ενα στοιχο με αγαπη μεσα δεν θυμαμε ακριβως,και καθε φορα που ξαναεπαιζε ηταν ο μονος στοιχος που λεγαμε.γυρναει με κοιταζει γελαει και μου λεει υπαρχει αγαπη εσυ τι λες?θα παρετε την ιδια απαντηση.χεστε την αγαπη ολα κινινουντε τοσο γρηγορα που δεν μας μενει χρονος για βλακειες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by cocomero View Post
    ...Εχω ομως την αισθηση οτι καθως γνωρισα αυτο το συναισθημα, θα μου ειναι ακομα πιο δυσκολο να δωσω ευκαιρια σε κατι αλλο που θα ειναι σιγουρα απλα χλιαρο...Αλλα δε γινεται να μη το ζητας τετοιο συναισθημα...
    Σίγουρα θα σου είναι ακόμα πιο δύσκολο να αναζητήσεις μια καινούργια εμπειρία αφού η προηγούμενη σου προκάλεσε πόνο. Το πρόβλημα όμως είναι ακριβώς όπως το θέτεις. Θέλεις να το ξαναζήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί κατάληξη μπορεί να έχει και γιατί αυτές οι καταστάσεις δημιουργούν ανάμικτα συναισθήματα. Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Senior Member
    [QUOTE=insignificant;503687]Και βέβαια είσαι και πρέπει να νιώθεις τυχερός που είσαι ερωτευμένος.

Ειπα οτι εγω ειμαι ερωτευμενος , κατσε να ρωτησω και την κοπελα .

Junior Member
    Ειπα οτι εγω ειμαι ερωτευμενος , κατσε να ρωτησω και την κοπελα .
    Ναι σωστά. Άσχετα όμως με το πως θα εξελιχθεί, αν δηλαδή η κοπέλα νιώθει το ίδιο με σένα ή όχι, το αρχικό συναίσθημα, ο έρωτας, δεν παύει να υπάρχει. Η ύπαρξη, που αφορά και το αρχικό ερώτημα του φίλου που το έθεσε, είναι νομίζω γεγονός, άσχετα με τη μελλοντική του εξέλιξη και την αντοχή του στο χρόνο. Πάντως, αν η κοπέλα που θα ρωτήσεις είναι και αυτή ερωτευμένη, τότε προφανώς, είσαι διπλά τυχερός:)

Senior Member
    H υπερτατη δυναμη στο συμπαν δεν ειναι ουτε ο μαγνητισμος , ουτε η πυρηνικη , ειναι η ΑΓΑΠΗ .

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast