Results 46 to 55 of 55
Thread: Η θεικη αντρικη σκεψη!!!!!!
-
06-09-2014, 03:08 #46
- 06-09-2014, 13:03 #47
λίλιουμ σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις ο τέλειος άντρας είναι αυτός στο παρακάτω βιντεοκλιπ https://www.youtube.com/watch?v=1PfXwXib5hE
06-09-2014, 20:28 #48
https://www.youtube.com/watch?v=eaa0GvwRm7g
Mε τοσες απαιτησεις .........
07-09-2014, 00:04 #49
χαχαχαχα χα λιλουμ δεν εισαι καν κοντα στον τροπο σκεψης μας,ειναι αρκετα ποιο φυλοσοφιμενος.τωρα για τον αντρα που περιγραφεις πρεπει να δοκιμασεις με κανενα κακο παιδι που σοβαρεψε,θα ειστε στην κοντρα στην αρχη αλλα θα σε στρωσει καλα,αλλα και εσυ θα τον κανεις αγαπουλα.
08-09-2014, 14:20 #50
- In this old house where every door is open
χαχαχαχαχα λιγαλαιζ!! αχ να γινοταν να ημασταν ελευθερα πουλια στς σχεσεις μας μεσα χεχεχε ειμαι γεματη αντιφασεις!!
10-09-2014, 08:25 #51
Τελικα βρε συ Λιλ , εχεις αποφασισει τι θελεις απο μια σχεση ? οχι , δηλαδη , για να ξερουμε . Μια θελεις σχεση , μια δεν θελεις , για τις αντιφασεις μην σκας , ολοι εχουμε . Πολλοι θελουμε να ειμαστε ολιγον σε μια σχεση , και ολιγον ελευθεροι η νομιζεις οτι δεν εχεις βρει τον καταλληλο ? προτιμοτερος ο γατουλης ?
16-10-2014, 17:59 #52
Λίλιουμ (μ' αρέσει πολύ το νικ σου!) καλησπέρα!
Καταλαβαίνω το χιουμοριστικό του αρχικού μυνήματός σου και έχεις δίκιο!
Πολλοί άντρες έχουν ευνουχιστεί από τις μητέρες τους αφ' ενός και αφετέρου θέλουν να γίνουν πασάδες στην οικογένεια που θα δημιουργήσουν.
Αναζητούν δούλες και όχι συντρόφους.
Όμως αυτό το πρότυπο της γυναίκας-δούλας που και εργάζεται, και κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά και πασχίζει να είναι καλή στο κρεβάτι, νομίζω σιγά-σιγά φθίνει.
Υπήρχε σε παλαιότερες γενιές έντονο και οδήγησε πολλές γυναίκες σε ψυχολογικές διαταραχές ή ψυχοσωματικά προβλήματα.
Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να αναλαμβάνει τόσους πολλούς ρόλους και τόσες πολλές ευθύνες ταυτόχρονα και να είναι καλά!
Πέρα από αυτό όμως..
..πιστεύω ότι ο γάμος είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα που εξυπηρετούσε μόνο οικονομικούς λόγους και που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την φύση του ανθρώπου.
Οι άνθρωποι είμαστε από την φύση μας πολυγαμικά όντα.
Μονογαμικά γινόμαστε το διάστημα που είμαστε ερωτευμένοι.
Πλέον οι εποχές άλλαξαν, τα μυαλά άρχισαν σιγά σιγά ν' ανοίγουν και γι' αυτό δεν προκαλεί έκπληξη η ραγδαία αύξηση των διαζυγίων.
Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και πιστεύω ότι σε κάποια χρόνια δεν θα υπάρχει καν ο θεσμός του γάμου.
Αυτό που έχω να πω στους άντρες που θέλουν να παντρευτούν μια δούλα να τους τα έχει όλα έτοιμα, είναι... περαστικά!
(Το ίδιο θα πω και στις γυναίκες που θέλουν έναν δούλο!)
Επίσης περαστικά θα πω και στις γυναίκες που εν έτει 2014 "δεν μπορούν να δουν τον άντρα τους με ποδιά" και προτιμούν να τα αναλαμβάνουν αυτές όλα, ενώ παράλληλα και δουλεύουν, και για να τ' αντέξουν όλο αυτό παίρνουν τα ladose (ενίοτε και τα xanax) σαν καραμέλες.
Δεν ζούμε στο 1950.
Είμαστε στο 2014 (thank God!) και έχουμε την δυνατότητα να ξεφύγουμε από τα καταστροφικά πρότυπα του παρελθόντος.
Υ/Σ: Λίλιουμ, αν όμως τελικά καταφέρεις να βρεις έναν άντρα έτσι όπως τον περιέγραψες και έχει φίλο ελεύθερο που να είναι κι αυτός έτσι... δεν θα πω όχι ε! Έχε με υπ' όψιν σου! ;-)
16-10-2014, 21:18 #53
[QUOTE=Μαντζουράνα;508450]Λίλιουμ (μ' αρέσει πολύ το νικ σου!) καλησπέρα!
Καταλαβαίνω το χιουμοριστικό του αρχικού μυνήματός σου και έχεις δίκιο!
Πολλοί άντρες έχουν ευνουχιστεί από τις μητέρες τους αφ' ενός και αφετέρου θέλουν να γίνουν πασάδες στην οικογένεια που θα δημιουργήσουν.
Αναζητούν δούλες και όχι συντρόφους.
Mαντζουρανα , υπερβαλλεις , υπερβαλλεις , αυτοι οι ανδρες ειναι πλεον μειοψηφια , αλλωστε οι γυναικες δεν σηκωνουν πολλα πολλα , δεν ξερω στην επαρχια τι γινεται .
Και αυτο το ' αντρας με ποδια ' δεν το καταλαβαινω . Τοσο κακο ειναι να κανει δουλειες του σπιτιου ο αντρας ? λογω οικονομικων δυσκολιων , φυσικο ειναι να μοιραζονται οι δουλειες . Αν μια γυναικα την χαλαει να βλεπει τον αντρα να σφουγγαριζει η να πλενει πιατα , ειναι δικο της προβλημα . Απο κει θα φανει ο ανδρισμος του ? δλδ μονο ο αντρας που μαγειρευει ειναι αποδεκτος ? εγω δεν μαγειρευω , δεν εχω ιδεα , αλλα γιατι να μην πλυνω τα πιατα , η να σφουγγαρισω/ καθαρισω ? και αλλες οικιακες δουλειες να κανω , γιατι οχι . Ειναι θεμα χαρακτηρος να γινει καποιος αντικειμενο εκμεταλλευσης , οχι με το τι κανει μες στο σπιτι .
Εχω ακουσει αυτη την θεωρια , οτι αμα δω τον ανδρα μου με ποδια , μου φευγει η διαθεση για σεξ , η δεν τον βλεπω και πολυ σαν αντρα , αρρωστημενο μου φαινεται .Last edited by Macgyver; 16-10-2014 at 22:03.
16-10-2014, 22:48 #54
Αγαπητέ Μακ-γκάιβερ, επειδή έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις και στην πόλη (στις "λαϊκές" γειτονιές), αλλά κυρίως και στην επαρχία,
δυστυχώς δεν υπερβάλλω καθόλου!
Όσο για το "άντρας με ποδιά" το λένε κυρίως γυναίκες από την επαρχία και γενικά κοπέλες που έχουν μεγαλώσει σε πιο συντηρητικές οικογένειες..
Συμφωνώ σε αυτά που λες.
17-10-2014, 15:27 #55