Η Ζωή των άλλων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Η Ζωή των άλλων

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να είστε κάποιος άλλος?ο γείτονας,ο φίλος,ο αδελφός που κατά τύχει έχει το αμάξι που χρόνια λαχταράτε να πάρετε,τον τρόπο ζωής τον απλό τρόπο ζωής που θα θέλατε να έχετε,τον σύντροφο που σας αγαπάει και νοιάζεται για σας και είναι σε όλα κοντά σας ενώ εσείς μπλέκεται ή με κάτι κουλούς ή με άτομα που ενώ αξίζουν πάντα κάτι γίνεται και χαλάει ,τα λεφτά που ο άλλος βρίσκει με ευκολία μετά από 2 χρόνια ΙΕΚ και εσείς γυρίζετε με τα βιογραφικά στο χέρι από πόρτα σε πόρτα μήπως μετά από 7 χρόνια πανεπιστημιακών και μεταπτυχιακών σπουδών βρείτε κάπου να σερβίρετε για να μπορείτε να πάτε για έναν καφέ?Είναι περίεργο και εγωιστικό που ζηλεύω τόσο τους άλλους και νιώθω ένα τίποτα?ή υπάρχουν και άλλα άτομα που παλεύουν να αποκτήσουν κάτι που για όλους τους άλλους είναι τόσο εύκολο?και όταν λέω κάτι δεν εννοώ το τζόκερ.Απλά καθημερινά πράγματα που θα σας κάνανε ευτυχισμένους αλλά για κάποιο λόγο δεν σας κάθονται

Banned
    Οκ δεν εχουμε ολοι τις ιδιες συνθηκες ζωης,ουτε την ιδια τυχη..Ομως ολα ειναι τυχη??Για την κακη μας ζωη φταινε οι επιλογες μας απο καποια στιγμη και μετα..Αντι να ζηλευεις την ζωη των αλλων κανε κατι για να αλλαξεις την δικη σου ζωη!Κανεις δεν επιασε το τζοκερ..απλα κουνησαν τα ποδια τους!Αυτη ειναι η αληθεια..

Junior Member
    Συμφωνώ.Αλλά φαντάζομαι θα συμφωνήσεις και εσύ στο γεγονός πως υπάρχουν άτομα που έχουν τη ζωή που ακριβώς θες εσύ κάνοντας λιγότερη και από τη μισή προσπάθεια από αυτή που κάνεις εσύ να αποκτήσεις έστω ένα κομμάτι από αυτού του είδους τη ζωή και δεν τα καταφέρνεις.Και δεν μιλάω για σένα ειδικά αλλά γενικά

Banned
    Quote Originally Posted by NIOBH View Post
    Συμφωνώ.Αλλά φαντάζομαι θα συμφωνήσεις και εσύ στο γεγονός πως υπάρχουν άτομα που έχουν τη ζωή που ακριβώς θες εσύ κάνοντας λιγότερη και από τη μισή προσπάθεια από αυτή που κάνεις εσύ να αποκτήσεις έστω ένα κομμάτι από αυτού του είδους τη ζωή και δεν τα καταφέρνεις.Και δεν μιλάω για σένα ειδικά αλλά γενικά
    Οσο θα εισαι παρατηρητης της ζωης των αλλων δεν θα καταφερεις τιποτα..Ολοι τα εχουμε σκεφτει αυτα που παραθετεις εσυ,ομως το ζουμι ειναι αυτο που σου λεω..Κουνησου!Δεν το λεω μονο στην ΝΙΟΒΗ αλλα σε οποιον βρισκεται σε αυτες τις σκεψεις..Ειναι σκεψεις που θα σε πανε βηματα πισω και οχι μπροστα.

Banned
    εγω ετσι κ αλλιως ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα οποτε το εχω συνηθισει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by NIOBH View Post
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να είστε κάποιος άλλος?ο γείτονας,ο φίλος,ο αδελφός που κατά τύχει έχει το αμάξι που χρόνια λαχταράτε να πάρετε,τον τρόπο ζωής τον απλό τρόπο ζωής που θα θέλατε να έχετε,τον σύντροφο που σας αγαπάει και νοιάζεται για σας και είναι σε όλα κοντά σας ενώ εσείς μπλέκεται ή με κάτι κουλούς ή με άτομα που ενώ αξίζουν πάντα κάτι γίνεται και χαλάει ,τα λεφτά που ο άλλος βρίσκει με ευκολία μετά από 2 χρόνια ΙΕΚ και εσείς γυρίζετε με τα βιογραφικά στο χέρι από πόρτα σε πόρτα μήπως μετά από 7 χρόνια πανεπιστημιακών και μεταπτυχιακών σπουδών βρείτε κάπου να σερβίρετε για να μπορείτε να πάτε για έναν καφέ?Είναι περίεργο και εγωιστικό που ζηλεύω τόσο τους άλλους και νιώθω ένα τίποτα?ή υπάρχουν και άλλα άτομα που παλεύουν να αποκτήσουν κάτι που για όλους τους άλλους είναι τόσο εύκολο?και όταν λέω κάτι δεν εννοώ το τζόκερ.Απλά καθημερινά πράγματα που θα σας κάνανε ευτυχισμένους αλλά για κάποιο λόγο δεν σας κάθονται
    Έτσι ακριβώς δεν το έχω σκεφτεί, δεν έχω θελήσει να είμαι κάποια συγκεκριμένη άλλη γυναίκα αλλά σίγουρα θα ήθελα να έχω κάποια πράγματα που έχουν άλλες κι όχι εγώ...όπως για παράδειγμα άντρα κι οικογένεια...και τελευταία όλες οι φίλες μου παντρεύονται και γεννάνε λες και το συννενοήθηκαν όλες μαζί, lol!
    Όμως αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από μένα νομίζω...και δεν τους ζηλεύω απλά κι εγώ θα τα ήθελα αυτά...ούτε νιώθω ένα τίποτα που δεν τα έχω, ότι μπορώ να κάνω το κάνω...Ούτε κι εσύ θα έπρεπε να νιώθεις έτσι 1ον γιατί κανείς κακό στον εαυτό σου με το να νομίζεις ότι είσαι ένα τίποτα και 2ον έτσι δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά νομίζω...δεν το λέω για να σε απογοητεύσω αλλά για να σε ενθαρρύνω να μην νιώθεις έτσι, ελπίζω να μην είπα βλακεία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

...μπορείς να ξοδέψεις όλη σου τη ζωή μόνο με αυτή τη σκέψη, αφού υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο με καλύτερη ζωή που είτε την κέρδισαν, είτε τη βρήκαν έτοιμη, ή είχαν άστρο και έφτασαν στο πικ των ονείρων τους.
    Προσπάθησε να εξαντλήσεις τη φαιά ουσία ουσία και τη δυναμή σου για το δικό σου όνειρο.
    Αλλιώς θα ζεις την ιστορία με το γάιδαρο, όπου δεν θα σε ενδιαφέρει να αποκτήστεις εσύ, αλλά να ψοφήσει του γείτονα.
    Ότι έχω καταφέρει στη ζωή μου, το έχω κάνει σκεφτόμενη ότι αφού μπορεί ο καθένας, μπορώ και γω.
    Προσπάθησε λοιπόν να το πάρεις αλλιώς.

Senior Member
    Αγαπητη Νιοβη , δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυστυχια , απο το να εισαι δυσαρεστημενη με την τυχη σου .

Banned
    χαχχα μου θυμισες τωρα το εργο που ελεγε κ δω με βρηκες γρουσουζη γι αυτο χανω χαχα