Results 31 to 45 of 397
Thread: ζητειται ελπις!!!
-
11-09-2014, 10:26 #31
ευχασριστω παιδια που με βοηθησατε να καταλαβω ...οντως νιωθω οτι χαλιεμαι απλα απο τις σκεψεις μου οι οποιες εχουν κ πραγματικο υποβαθρο..
εχω καποιες ανησυχιες σχετικα με το μελλον μου.
αυτο με χαλαει λιγο εως πολυ ..
οκ..ομως οπως καποιοι ξερετε κανω θεραπεια για καταθλιψη με ladose κ παει καλα.τουλαχιστον νιωθω οτι ζω κανονικα.
ειμαι παλι ο εαυτος μου.απλα φοβηθηκα λιγο καποια σκαμπανεβασματα..
αλλα κ παλι οντως δεν ειναι ακραια..οταν σκεφτω θετικα τοτε νιωθω οκ.
να σας ρωτησω κ κατι αλλο?μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
ο πεθερος μου πασχει απο διπολικη.αυτη η διαγνωση ειχε βγει παλια..πηρε καποια φαρμακα κ τωρα εχει σταματησει τα φαρμακα 3 χρονια..αρνειται να παρει ο.τιδηποτε.
ειναι παντα παρμενος..παντα νευριασμενος.κανει παααρα πολλα πραγματα.ειναι επιθετικος.γκαριζει οταν μιλαει κ οταν του λεμε να παει στον γιατρο λεει "ειστε τρελλοι εσεις να πατε στον γιατρο"...μιλαει με παθος για την θρησκεια κ την πολιτικη.παντα την συζητηση την παει εκει...κ αν του πεις την γνωμη σου κ ειναι αντιθετη με την δικη του..φωναζει κ γινεται επιθετικος.τωρα αφου εβαψε το σπιτι κ τελειωσε..επεσε στο κρεβατι κ λεει οτι δεν ειναι κοσμος αυτος που ζει κ οτι πρεπει να αυτοκτονησει.
εχει προβλημα ..κ η πεθερα μου τραβαει τα μαλλια της., η γυναικα δε ξερει τι να κανει.δεν συνεργαζεται κ δε δεχεται κουβεντα.τι να κανουμε δε ξερω.
τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?
- 11-09-2014, 10:35 #32
μολις εμαθα οτι ακυρωσε το ραντεβου με τον οδοντιατρο του..εφυγε απο το σπιτι χωρις καφε χωρις να φαει κατι.με πηρε τηλ η πεθερα μου ..του ειπε "γιατι ακυρωσες τον οδοντιατρο?" κ της ειπε "ειναι ασχρηστο κ περιττο να παω..αλλωστε τις εχω παρει τις αποφασεις μου.." κ εφυγε απο το σπιτι κ τι κινητο του ειναι κλειστο.
φοβομαστε οτι θα αυτοκτονησει..κ δεν ξερουμε τι να κανουμε?! γινεται κ πολυ επιθετικος αν του μιλησεις.
11-09-2014, 10:54 #33
ΒΟΟΜ κοριτσι μου καλημερα
τον πεθερο σου πρεπει να τον δει οπωσδηποτε καποιος ειδικος, εστω και "με το ζορι"
ειναι κριμα να βασανιζεται ο ιδιος και να κανει και την δικη σας ζωη τοσο δυσκολη
μακαρι να ηξερα να σου υποδειξω εναν τροπο για να τον πεισετε να παει σε γιατρο
11-09-2014, 11:26 #34
ναι φυσικα..να τον δει αλλα πως να τον δει αφου αρνειται?μολις του πεις καμια κουβεντα "χρειαζεσαι βοηθεια" βριζει, γινεται επιθετικος κ φοβαται κ η πεθερα μου για την ζωη της..μου φαινεται οτι στο τελος μονο με εισαγγελεα θα κανουμε δουλεια..
τι γινεται στις περιπτωσεις αυτες ρε παιδια?ονως μονο με εισαγγελικη?μου φαινεται ακραιο.κ λυπαμαι γιατι πραγματικα..θελω να ναι καλα ο ανθρωπος κ να σταμτησει να βασανιζεται.
11-09-2014, 11:48 #35
BOOM , ο πεθερος σου δεν λειτουργει , και αυτο που λεει η D.W. με το ζορι , δεν θα δουλεψει , πιστευω , δεν ξερω τι μπορεις να κανεις , πεδιον συννενοησης ανυπαρκτο , μη συνεργασιμος , δεν ξερω τι ακολουθει μετα απο αυτο , εισαγγελεας ? καλη ιδεα , αν και αγνοω το αντικειμενο .
11-09-2014, 12:43 #36
11-09-2014, 13:16 #37
BOOM αν προσπαθούσε να του μιλήσει το άτομο που ακούει πιο πολύ στην οικογένεια; Ή δεν υπάρχει τρόπος; Πως το βλέπεις;
11-09-2014, 13:27 #38
καταρχην χιλια ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια σας!! να στε ολοι καλα!
τον παιρνω τηλ κ το χει κλειστο..ολοι τον παιρνουμε τηλ.ενω ξερουμε οτι το εχει κλειστο εξακολουθει να το εχει κλειστο.
ειπα στον αντρα μου να κατσει να του μιλησει καπου εξω..σε ουδετερο περιβαλλον..να του πει ευγενικα κ ηρεμα οτι ανησυχει γι αυτον κ οτι χρειαζεται βοηθεια.
ο αντρας μου ειναι σιγουρος οτι δεν θα ακουσει..αλλα θα το κανει..
μετα σκεφτηκα κ γω να τα λιωνει η πεθερα μου στο φαγητο του.το σκεφτεται κ αυτη..αλλα φοβαται μη την παρει χαμπαρι.αν την παριε χαμπαρι παει την σκοτωσε.
αυτο που προεχει τωρα ειναι να τον βρουμε κ να ναι καλα.
απο αυριο θα λειφθουν μετρα.
κ σκεφτομαι να του μιλησω κ γω η ιδια..να του παραθεσω το δικο μου προβλημα της καταθλιψης που εχω κ να του πω οτι παιρνω ενα χαπι κ ολα καλα.
κ οτι αν θελει να παμε μαζι σε εναν γιατρο..θα το προσπαθησω..
11-09-2014, 15:24 #39
τελικα γυρισε μεθυσμενος..φωναζε ! οτι θα αυτοκτονησει.πηγαν τα παιδια του απο κει..ειπαν στην μανα να παρουν ασθενοφορο.
ομως αφου προβαλλει αντισταση δνε θα τον παρει το ασθενοφορο.
τον κραταγαν απο την μπλουζα να μην πεσει απο το μπαλκονι...
τραγικες καταστασεις.
δνε ξερω τι θα κανουν..εγω ειπα να παρουν την αστυνομια να παει απο κει να τον πανε καπου για να γινει καλα..
η μανα δε συμφωνει γιατι λεει θα τον κανουν φυτο κ νευριασα παρα πολυ..λεγοντας της"τοτε αφηστε τον να σκοτωθει ..αν μπορειτε να σηκωσετε ολο αυτο..μην κανετε τιποτα"//
δεν μπορω να επεμβω αλλο.την γνωμη μου την ειπα.αλλωστε δεν εχω το δικαιωμα.
11-09-2014, 16:05 #40
ΒΟΟΜ μιληστε με εναν ψυχιατρο επειγοντως να ρωτησετε τη γνωμη του. Να δειτε τι θα σας πει κι αυτός.
11-09-2014, 17:16 #41
μου πε ο αδερφος του αντρα μου οτι θα τον πανε μεσα με το ζορι..λεει δεν υπαρχει αλλη λυση..
δεν ξερω τι θα κανουν..αντε να δουμε.μακαρι ολα να παν καλα.
ο ανθρωπος δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα.ζει σε εναν κοσμο που του φαινεται χαλια.λεει οτι πρεπει να πεθανει για να μην ζει σε εναν κοσμο που ειναι χαλια.(οκ δνε εχει κ αδικο...) αλλα ειναι υπερβολικο αυτο.
νομιζω εφτασε στο απροχωρητο η κατασταση.εμαθα επισης οτι κοπαναγε το κεφαλι του στον τοιχο για να το σπασει κ τον κρατησαν τα παιδια του.
τωρα κοιμαται.
11-09-2014, 17:17 #42
ο ψυχιατρος μου ειπε μεσα με εισαγγελεα.να παρουμε αστυνομια αρχκα..δεν ξερω τι θα κανουν.δεν περναει κ απο το χερι μου ολο αυτο.
11-09-2014, 17:27 #43
ΒΟΟΜ,
οσο "βαρβαρη" κι αν φανταζει μια ακουσια νοσηλεια στην αρχη, τελικα ειναι σωτήρια λύση.
εμπιστευθειτε την πειρα και τις γνωσεις των γιατρων!
εμεις οτι και να πουμε απο δω ειναι λιγο....
12-09-2014, 10:14 #44
ναι..εχετε δικιο .τελικα συμφωνησαμε να παμε σε εισαγγελεα.
ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!
12-09-2014, 11:19 #45
να εισαι καλα κοριτσι μου
εσυ εκανες το καλυτερο που μπορουσες
καλη αναρρωση στον πεθερο σου
ολα θα πανε καλα